zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Prezenty na różne okazje w Tibi

xedri_nath
08-02-2007, 13:25
Hello :) mam pewien dylemat ponieważ nie wiem co można kupić w Tibi chłopakowi np. na walentynki? bo w sumie róża to głupi troche pomyśł.. wiec niebardzo... może ma ktoś z was jakieś pomysły :) pomóżcie mi... jaki moge kupić drobny prezent a jaki troche droższy :) z góry dziękuję :)

See You in Tibia xD
Bye

Elwer Balus
08-02-2007, 13:47
Ciasto walentynkowe.Drogie, może troche zbyt dosłowne, ale jak najbardzej na miejscu.

Możesz zrobić też coś nietypowego, np. napis love z jakichś drogich przedmiotów, albo rare kwiatów.

Patysiak
08-02-2007, 18:18
W zależności od lvl i profy chłopaka. Na mniejsze uroczystości typu walentynki czy urodziny ja z paką se za jakieś 5k kupujemy (choc zależy od stanu naszych kont) a na Boże Narodzenie ustalamy proponowaną cenę (np. 12k) by nie było wielkich różnic cenowych. Pozdro

xedri_nath
08-02-2007, 18:25
Ciasto walentynkowe.Drogie, może troche zbyt dosłowne, ale jak najbardzej na miejscu.

Możesz zrobić też coś nietypowego, np. napis love z jakichś drogich przedmiotów, albo rare kwiatów.

ciasto walentynkowe?.. moze cos wiecej na tym temat? ;>

Elwer Balus
08-02-2007, 18:28
Ciasto walentynkowe- ciasto w kształcie serca. Wypadało z goblinów w czasie eventu wigilijnego.Popytaj na trade, może ktos ma na sell.

http://tibia.erig.net/Valentine%27s_Cake

kukaki
08-02-2007, 18:28
cisato walentynkowe wypadalo zadko z grynch clan goblin
kup chlopakowi sca jak knight a jak nie to tempest shield 0.0

Stickman
08-02-2007, 20:04
Najlepiej zrob mu napis "Love" z kolorowych bagow/backpackow napewno sie ucieszy ze pamietalas