Pokaż pełną wersje : Co sie dzieje z tym nickiem?
MasterOfPlaster
08-02-2007, 15:14
Witam wszystkim...mam problem:( mianowicie ktoś posiadał postać postać o moim wymarzonym nicku...trzymał ją na rooku i nic z nią nie robił....czekałem cierpliwie az bedzie miała ta postac delete...i wreszcie nadszedł ten dzien! dzis ... ponad 2 h temu została postać usunięta...podczas gdy wpisze sie ten nick w wyszukiwarke na tibia.com wyskakuje "Character ***** does not exist" tak więc niby NIE ISTNIEJE ! a gdy probuje stworzyc postać o tym nicku to mam "This name is already used. Please select another name." no soory bardzo ..coś tu nie gra :(:( przeciez postać juz podobno nie istnieje fizycznie...czy ktoś wie dlaczego tak się dzieje ?ile trzeba czekać? ja czekałem chyba z 5 m-cy...to dla mnie wazne :( proszę o opdowiedz...z góry dzięki
Czekaj nastepne 5 miechow :P
Też kiedyś tak miałem i wybrałem inny nick.
kamillo-ja
08-02-2007, 15:36
zostala usunieta, tak jak ty mozesz wziac delected na postaci, nie bedzie ona wyswietlana, a imie bedzie uzywane!!
Jak postać zostanie usunięta trzeba czekać jeszcze jakiś okres czasu(nie pamiętam dokładnie) zanim nick się zwolni. A wiec załóż postać o innym nicku i graj :P.
Pozdrowienia
MasterOfPlaster
08-02-2007, 15:41
bez jaj .. no ale.. jak długo ?! patrzcie na to...
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&postid=13042350#post13042350\
;(
Więc wyjaśnione :) Czekanie 2 lata nie ma sensu więc radzę wymyślić coś innego :)
Kalkulator
08-02-2007, 19:00
Omg , wiec tak jezeli jakis nick juz byl w tibi to chocby go usuneli , i tak niebedzie mozna go uzyc po raz kolejny wiec nietrudz sie .
nie, naprawde trzeba czekac 2 lata, ja sie doczekalem :cup:
Nieprawda. Jedno z moich imion, które aktualnie używam w Tibii, było kilka razy używane przez graczy (a gram zaledwie półtorej roku). Ostatnio jakiś gracz zrobił konto i na jedynej postaci na tym koncie było te name. Odczekałem kilka miesięcy, aż wkońcu została usunięta. Następnie próbowałem zrobić postać, ale się niedalo. Odczekałem 1-2 miesiące i zrobiłem :] .
Tomcio Pall
08-02-2007, 23:18
Gdzieś chyba było że trzeba czekać 6miesięcy od delete postaci... Nie wiem dokładnie.
P.S. Jeśli 2 lata to się nie doczekasz...
Czy jak mowisz delete postaci bylo to bylo napisane np.
Taifun Devilery, Delete bla bla bla
czy to sie stalo z dnia na dzien
jezeli stalo sie to z dnia na dzien to konto na ktorym byl ten nick ma Delete (za przekroczona ilosc banow) i wtedy musisz poczekac 1 miesiac od kazdego lvl czyli jak postac miala 8 lvl to czekasz 8 miesiecy. Chyba ze przekroczyla 20 lvl a to oznacza ze ten nick juz nigdy nie bedzie dostepny dla nikogo. Patrz np. Wurzel 215 ek juz nikt nie uzyje tego nicka oraz jak bedziesz chcial wpisac zeby znalazlo to zobaczysz napis "Character Wurzel does not exist".
Jesli bylo np:
Taifun Devilry, Delete 02.06.07
i dnia 03.06.07 chcesz zrobic ta postac to nie wiem czemu :P calkiem mozliwe ze musisz odczekac pewien okres czasu
Andrealfus
09-02-2007, 13:02
Jezeli czekales 5 miechow poczekaj jeszcze max 2 i bedzie mozna :D Ja mialem chara Kadu#$%# i usuneli mi ja a po miechu znowu mam taka :D Ale tylko dla wystawy
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.