Pokaż pełną wersje : Rook !!!
Rookgard zmarnowaniem czasu, czy przyszloscia dla nie ktorych... ??
piszcie co myslicie... ?(
piszcie co myslicie...
A co tu dużo pisać. Rookgaard to zbieranina chamstwa i prostactwa, każdy stara się przebrnąć przez niego jak najszybciej bo granie tam powoduje u większości bóle głowy i napady złości. Jest jednak sporo osób, które na rookgardzie bija wysokie levele, ale dla mnie to czysta głupota. Rookgaard powoduje również coś co ja nazywam "syndromem przedszkola" - jest to sposób zachowania nowicjuszy (nie mylić z n00bami) zaraz po przejściu na maina, a objawia się tym ze taki "nowy" widząc przykładowo spidera czy snejka głośno krzyczy "MINE PLZ, PLZ, PLZ" choć ja takiego marnego przeciwnika omijam szerokim lukiem bo nie chce mi się myszką klikać dla marnych 10 EXP.
To tyle.
Jak się gra na rooku ,a już się grało na mainie to można się wkurzać na tych wszystkich którzy się ciebie namiętnie pytają co? gdzie? dlaczego? a jak już masz na nim napad złości to wtedy doradzam się jak najszybciej ulotnić na potworki bo to bardzo fajnie rozładowuje. :D
Rookgard jest bardzo potrzebny.
Gdyby go nie było to całe to buractwo panoszyłoby się po mainie i byełoby nieznośnie... Poza tym rookgard eliminuje wszystkich tych którzy pograją chwilę i im się znudzi... Granie na rooku dłużej niż do 8 lvl jest dla mnie głupotą... jedyne co można tam robić to trenować z drugą osobą w knight training area żeby mieć niezłe skille, później przenieść się do maina jako mag albo druid :)
bo nie chce mi się myszką klikać dla marnych 10 EXP. ,
A ja klikam na wszystko bo 10exp piechotą nie chodzi :P Jak trenuje swoim palkiem z woolfami to aż się dziwie ile expa dostaję po paru godzinach zabijania tych co przyszły powyżej 2 sztuk potrzebnych do trenowania tarczy.
wiecie co czego uwazacie ze rkłard jest nudny ja gram na rkłardzie bo w majnie juz mam postaci i na roklardzie mam 12 lvl i jest wypas szanują mie tam niebiorą mi stworków prawie nikt a jesli sie znajdzie taka pała to ją pszywracam do pozotku albo na roku zamykajoc w jakms pokoju albo jak pszechodzi do majna to wracam go spowrotem na roka zeby sie nauczył co to jest uczciwość i naroku jest spox powiem wam mi sie pszynajmniej podoba :D:D:D własnie mam pytanie bo mi brakuje klucza do pokoju z niedzwiedziem koło tego jednego mina może mi go ktoś spszedaci jesli by miał albo powiedział gdzie go zdobyć bo niemam zielonego pojecia
a jesli chodzi o spszedanie to dam sporo kasy zaniego nawet do 1,5k
Blood-Rain
23-10-2003, 12:08
Rookgard jest bardzo dobrym miejscem na zarobienie szybkiej kasy, tylko trzeba wiedziec jak :D
A pozatym to jest zbieranina chamów, kturzy czają się kiedy umrzesz, albo jak zabrać twuj loot 8o
np.
chce kupić tarczę (studded), no a gościu chce mi wcisnąć brass za 40 gp. No to go wyśmiałem, a on: u will die
A ja: u will die first by mine knight ... więcej nic nie powiedział ...
albo nie mam czasu to zostawiłem postać na treningu z ratem w podziemiach, w tej odnodze. No i przychodzi gościu i mówi: "move"
"no"
to mnie zablokował i
"Pay gp or i wont move"
a ja
"lol"
no i tak stał se z 5 min i poszedł :D
albo stoje w tym miejscu, obok stanął gościu no i przyszedł drugi rat, no i tamten z nim trenuje ... no i przychodzi jakiś noob i zabija mu tego rata
no to oczywiście:
"You will die on main"
... a co tamten mu odpowiedział ...
"ok" :D
a i jeszcze jedna sytuacja w tym ślepym korytarzu do treningu ... stoje sobie i trenuje a gościu "MOVE" a ja "no"
coś tam się pluje, czeka czeka i gada "Press ctrl+Q and u will see something very interesting"
"Press ctrl+Q and u will see something very interesting"
to jest jeden ze sposobow na kopiowanie przedmiotow :D
tak twierdza wszelkiego rodzaje zlodzieje
najpierw wykladasz przedmioty na ziemie i naciskasz ctrl+Q albo ctrl+L i... a zreszta sami sprawdzcie :D
na mainie tez sa tacy ludzie
chodza tylko po depo i jak tylko ktos cos wylozy na lade to namawiaja go do nacisniecia ctrl+L
Wiekszosc tych zrytych ludz z rooka poprostu nie wejdze do maina! albo wejdzei na 10 min i tam spowrtoem wroci!(np. za nick :D) Ja mialem juz 3 postacie. Jak szedlem pierwsza nie zwracalem uwagi na to czy ktos mi zabiera moj loot. Jak graem druga postacia juz mnie to traoszke wpienialo ale jeszcze dawalem soebi z tym rade. Gdy grame trzecia postacia to mosialem pisac zeby sie zglosila do mojej drugiej postaci ( 2 sie tak zglosily odeslalismy ich z kumplem tam skad przyszedli ) ale zaarz slyszalem tylko " i have 150 lvl pally i kill you dont go to main!'' odpowiadalem na to LOOOOOOOOL :)
Rookgard to zbieranina NOOBów ktorzy bija sie o zabiscie szczura!
kotomaniak
09-11-2003, 20:36
A ja lubie rook. To dobre miejsce na początek. Dobrze że tam nie można zabijać i wogule. Ale zostawanie na rooku powyżej 8 lev jest idiotyzmem. Rook jest dobry do czasu.
Ja nigdy nie lubiłem Rooku. Za dużo ludzi, którzy siedzą na rynku i np. w "real life" idą zjeść zupkę a miejsce na serwerku jest ograniczone. Jakbyście popatrzyli na statystyki na tibia.com to sprawdzcie sobie potacie na 1 do 8lvl. Praktycznie koło 1/4, 1/5 postaci.
A co wy tak na rook jęczycie? Dzięki temau jest 2x mniej newbie.. Gdyby nie rook się po mainie szlali goście co nie wiedzą jak się atakuje itp. Więc rook to filtr newbie.. Sam kiedyś byłem taki n00b i dzięki rookowi się wszystkiego nauczyłem no i na manie było spox :D A teraz drugą postacią już mnie rook męczył :/ te n00baki, thiefy itd.... To może człeka dobić... :P
DarkBraver
10-11-2003, 23:48
Rook Jest Kopalnia zlota ! Ja, moja 1 postacia wychodzac z roka mialem 0 gp, w carlin juz lazilem po kanalach, ginac chyba z 3 razy zabijany przez jakis zjeb*w... heh no i 2 moja postac... ta wycjopdzac na maina mialem <!!> 1800 kasy.... hehe nawet nie mialem miejsca na jakikolwiek eq...a pamietajmy ze to sa najszybsze lv w grze 1-8 co moze coniektorym zajac z 5 godzin gry ;-]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.