Pokaż pełną wersje : 120ek, 103 ek, 104ek zabici na noob charach
ponownie pekowanie na noobach tylko tym razem rezyserem byl Xarves a nie mastermat
120 elite knight:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18437
104 elite knight:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18439
103 elite knight:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18438
Ten temat jest dobry, ten nizej usuncie
Arcania śpi, my nigdy.
Hail o/
Soul Hunter
09-02-2007, 04:11
Ekipa niemała =P i skuteczna
pytanie tylko czy Beach'e też poczują tą 'moc'?!
\o/
gdy padl 120 ek uswiadomilem sobie ze ta ekipa ma moc na zabicie kazdego na tym serverze: - ) Milych snow Arcanio!
Piekne filmy doslownie piekne ^^ ale mnieliscie szczescie ze trafiliscie na "noobkow" z 100+ xD ktorzy niewiedza kiedy sie uh ;p
Ale big gz dla was czekam na wiecej takich filmikow :D
gdy padl 120 ek uswiadomilem sobie ze ta ekipa ma moc na zabicie kazdego na tym serverze: - ) Milych snow Arcanio!
zebyscie nie szli jak przecinak i w wiekszosci na waszej dordze nia padli polacy w tym kilku moich friendow moglbym powiedziec ze fajne, a tak powiem tyle ze mam z dupy guildmatesow...
co z tego ze polacy? polak jakis ma immunitet ? nowy shakerus to najwiekszy debil na servie po nowym falainie, wiec nalezalo mu sie ;p
O bozeeee ale Nooby !!zlote hp czyli okolo 1 k a ten se z explo wali .... tj 120 ek :O
104 ek sie nie uha zal.pl
a 103 ek chyba kick ?
Warmendes
09-02-2007, 08:10
Fajny filmy polecam, 120ek jeszcze sie bronil :P
co z tego ze polacy? polak jakis ma immunitet ? nowy shakerus to najwiekszy debil na servie po nowym falainie, wiec nalezalo mu sie ;p
no wiec zajebie jaiegos twojego frienda i powiem " co z tego"
nie placz potem
nara
Lord Gcm
09-02-2007, 09:35
Niestety taka jest prawda... w Tibii nie są najgorsi Brazylijczycy czy Szwedzi (chociaż nie raz prowadzą z nami wojny) tylko właśnie Polacy. Jeszcze nigdy nie okradł mnie żaden BR albo SWE a Polacy kradną cały czas, zabijają się nawzajem
zamiast sobie pomagać. I tutaj jest nasz problem, gdyby każdy Polak pomagał Polakowi to byśmy nie mieli takich problemów w wojnach i na wielu serwerach byśmy je wygrali ;] a tak to nam pozostaje jakieś 50 serwerów :P
Pozdro dla 3 bądź co bądź noobów którzy nie potrafili się uhać ;]
DratrisDxx
09-02-2007, 09:41
LoooL... Wez se 2 osoby ms i 2 drutów dodatkowo na Test Server i EO zabijecie :D :D :D
niby 100+ .. tylko ten 120 cos probowal , i daje glowe , ze gdyby jebnal exori w kilku momentach to by sie uratowal raczej.. i gdyby na hotkeyach nie walil non stop tych explo tylko by na hp patrzyl to raczej byscie go nie zabili ;p
HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAA
owned
Soul Hunter
09-02-2007, 12:22
Ten 120 popełnił błąd. Możliwe że już uh mu się kończyły, a to możliwe bo poszedł sprzedawać kusze. Gdyby poczekał z kozaczeniem z explo to by przeżył, bo jego guildia wpada pare minut później...
Co do tego, że polacy padli... dzieci, to tylko gra, polak to taki sam gracz jak każdy inny. Możesz równie dobrze nie lubić polaków jak i brazylijczyków, ale narodowość bynajmniej nie powinna implikować jakiegoś specjalnego traktowania/zachowania...
aLe i tak mysle ze po tej nocy chyba zostawimy polakow w spokoju chyba ze ktos bedzie sie prosil chodzac za nami lub bijac nas.
Tylko jest problem chcemy bic hiszpanow ale all hiszpanie maja pacce i siedza na pacc islandach a my 80% facki operujemy na facc island :/
ale jezeli ktos ma hiszpana na facc island lvl 50+ pisac do nas lub na mastermata jak bedzie online to z mila checia pozabijamy hiszpanow
A mi sie wydawalo ze ten 120 ek Uhal tego"kozacki squad" bo co chwile byly na nim gwiazki a ten 120ek nic nie uhnol sie nie wiem moze sie myle sami looknijcie
Panowie nie spinajcie sie tak ;-))))) Migao padl bo jest total noobem i tyle, rzucil explo mial exhaust no i padl
<<<Kiemi>>>
09-02-2007, 16:17
Hah...usmialem sie :D tego 104 w 40 sekund uwaliliscie...gratz. Najbardziej mnie rozsmieszylo to, ze 103 knight mial v shielda...hmmm hacked? :P teraz planujcie wypad na 170 xP (jezeli tam taki jest :baby: )
Hehe, niedlugo bedzie wiecej fragow i wszystkie bedą nagrane :)
Niestety taka jest prawda... w Tibii nie są najgorsi Brazylijczycy czy Szwedzi (chociaż nie raz prowadzą z nami wojny) tylko właśnie Polacy. Jeszcze nigdy nie okradł mnie żaden BR albo SWE a Polacy kradną cały czas, zabijają się nawzajem
zamiast sobie pomagać. I tutaj jest nasz problem, gdyby każdy Polak pomagał Polakowi to byśmy nie mieli takich problemów w wojnach i na wielu serwerach byśmy je wygrali ;] a tak to nam pozostaje jakieś 50 serwerów :P
Pozdro dla 3 bądź co bądź noobów którzy nie potrafili się uhać ;]
Polacy to nie tylko nooby w tej grze to rowniez najwieksze zjeby na rl
1.nie znaja swego jezyka (robia bledy takie ze az galy na ziemi leza)
2.bija krzeslem stara za to ze przeszkodzila w czyms tam
3.kdk squad
Pewnie jeszcze wiecej jest tych zlych stron ale te sa najwazniejsze moim zdaniem
aLe i tak mysle ze po tej nocy chyba zostawimy polakow w spokoju chyba ze ktos bedzie sie prosil chodzac za nami lub bijac nas.
Tylko jest problem chcemy bic hiszpanow ale all hiszpanie maja pacce i siedza na pacc islandach a my 80% facki operujemy na facc island :/
ale jezeli ktos ma hiszpana na facc island lvl 50+ pisac do nas lub na mastermata jak bedzie online to z mila checia pozabijamy hiszpanow
A moze hiszpanie was zajebia jak kaczki i wtedy bedzie placz w maminą spodnice
skarabeusz323
10-02-2007, 00:26
Hah...usmialem sie :D tego 104 w 40 sekund uwaliliscie...gratz. Najbardziej mnie rozsmieszylo to, ze 103 knight mial v shielda...hmmm hacked? :P teraz planujcie wypad na 170 xP (jezeli tam taki jest :baby: )
szkoda mi cie bo jak bys zobaczyl to on skillowal tak wiec rosmieszylo mnie to co ty pisałes muahahahahaha ty naab???? po za tym to jest do dupy moim zdaniem zabijać POLAKÓW
Polacy to nie tylko nooby w tej grze to rowniez najwieksze zjeby na rl
1.nie znaja swego jezyka (robia bledy takie ze az galy na ziemi leza)
2.bija krzeslem stara za to ze przeszkodzila w czyms tam
3.kdk squad
Pewnie jeszcze wiecej jest tych zlych stron ale te sa najwazniejsze moim zdaniem
Ale Ty chyba jesteś polakiem?
no wiec zajebie jaiegos twojego frienda i powiem " co z tego"
nie placz potem
nara
byku tylko ci przypomne ze tak niedawno sam zabiles mojego dobrego znajomego youfka a on tez jest polakiem a teraz zarzucasz innym to ze zabili twojego zioma
rzuc na looz bylo minelo
Ale Ty chyba jesteś polakiem?
Ale ja mowie jaka jest prawda?
No coz prawda w oczy kole
09:48 Xarves [29]: ale noob omfg
stal afk i mowia ze jest naabem :(
Ale ja mowie jaka jest prawda?
No coz prawda w oczy kole
09:48 Xarves [29]: ale noob omfg
stal afk i mowia ze jest naabem :(
Ty masz taki dar Romana Giertycha... Chcesz cos zrobic i wydaje ci sie ze robisz to dobrze i w dobrym celu.
Jak dotąd to 120 i 103 ek padli jak kaczki ;D
Haselbanik
10-02-2007, 12:12
Dobre Filmiki ;P
plz more ;p
no no ładnny team ;] i ładne fragi ;] tylko szkoda ze aol`e mieli xDD:baby:
Do wszystlich pisacych teksty typu "czemu oni zaijaja polakow?":
A co to ma za znaczenie? Polak jest ja kkazdy gracz, tyle ze gorszy. Ja tez zabijam polakow bo to nooby, nie bede pisal "nie zabijam polakow" bo bym klamal
Wkurzaja mnie teksty "kurde czemu mnie zabiles przeciez ja pl"
Ci co zabijaja wszystkich procz polakow to juz jest rasizm -.-
Ty masz taki dar Romana Giertycha... Chcesz cos zrobic i wydaje ci sie ze robisz to dobrze i w dobrym celu.
Za to twojej glupoty zadnym slowem nie da sie opisac
tak sie sklada ze ten 120 ek to br, a 103 to tez chyba BR. Shakerus to polak lecz zachowujacy sie jak br, czyli jednym slowem nie zabilismy zadnego polaka :D
zreszta kurwa co to za roznica czy polak czy nie lapsy pierdolone to jest gra a nie real, nie chcecie to nie ogladajcie, a zaloze sie, ze nieraz was polak ujebal w przeszlosci, a teraz tak pierdolicie i prawicie moraly.
Shakerus to polak lecz zachowujacy sie jak br
Moze to brazylijczycy zachowuja sie jak polacy?
Rychulec
11-02-2007, 04:01
Akurat z Migao Możesz sie o wiele bardziej dogada niż z większością polaków:(
Ale też kiedy ubijałem Devasów:p Jak Migao miałchyba 60lvl
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.