zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Imprezy dla Facc

Rubeus_Venon
09-02-2007, 11:01
Bardzo lubie grać w Tibie troche pod innym kontem. Tzn nie cały czas tylko expic, skillować, robić runki, tylko mieć z niej troche wiecej przyjemności. Od niedawna zaczołem się zajmować organizacją imprez, tj ślubów, prywatek, itp.
Jednak wszystko pięknie być nie może. Za Chiny nie moge znaleść miejsca na takie wesele. ;( Otóż gram na świecie non-pvp!! Może ktoś z Was zna takie miejsce? Chodzi o to, aby nie było tam noobów. Ewentualnie można postawic kilku ochroniarzy-blokerów. Proszę was o pomoc.

Astral55
09-02-2007, 11:13
zrob to najglębiej w poh :D

a na poważnie to jest taki domek obok mostu dwarfów, malo ludzi tam wchodzi

Voon
09-02-2007, 12:51
proponuje:
-glidie rycerzy (żadko kto chodzi)
-glidie palków (tak średnio z odwiedzinami innych graczy)
-zamek króla (na moim serwie ciąge empty)
-statek (bez wiary)
-świątynia - nowocześnie (tu jest raczej dużo ludzi ;( )
Podałem tylko miejscówki w twoim mieście (Thaisie)

P.S. chyba mamy coś wspólnego: mieszkam w thais, lubie imprezy w tibi (śluby i wesela też) i też gram na no pvp (Harmonia)

2P.S. szukam ludzi na Harmoni którzy mają podobne zainteresowania

Anatoil666
09-02-2007, 13:35
Hmm kiedyś gracze robili nawet miasta z parceli patrz Greenwood

http://www.tibia-alumni-society.net/cobalt-tower/Screenshots/images/Various/greenwood2.jpg

Czy też sam Tibianic, który na początku nie był guildhallem ...

Teraz gdy Tibia stała się masowa raczej rzadko da sie coś takiego zauważyć, musisz przede wszystkim znaleźc ludzi którzy chcą w czymś takim uczestniczyc a reszta ... hmm no powiem że zrobi się sama :P

Rubeus_Venon
09-02-2007, 15:56
proponuje:
-glidie rycerzy (żadko kto chodzi)
-glidie palków (tak średnio z odwiedzinami innych graczy)
-zamek króla (na moim serwie ciąge empty)
-statek (bez wiary)
-świątynia - nowocześnie (tu jest raczej dużo ludzi ;( )
Podałem tylko miejscówki w twoim mieście (Thaisie)

Wszystkie wyprubowane :) Trza przyznac, że gildia knightów w Thais najlepsza. Kiedyś robiłem tam imprezke, ale przyszła Kate Rayan Master i porozwalała wszystko. Wady świata non-pvp

Picasso
09-02-2007, 17:37
Ze swojej strony moge polecic ten "kosciol" na Fibuli lub Senja Castle (bardzo spokojne miejsce, prawie nigdy nie ma ludzi)

Ghand
09-02-2007, 19:26
szukaj!!
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=46168

Voon
10-02-2007, 14:32
@up

w tym poradnkiu są podane najbardziej popularne miejsca, niestety często odwiedzane przez noobków a Rubeus_Venon chciał pewnie jakieś unikalne miejsca które odziedza mało ludzi

a co do miejscówek w Thais to jeszcze salon gier