zaloguj się

Pokaż pełną wersje : banda Polaków

Xxxv
12-09-2004, 20:22
A wjec proponuje żeby zrobić bande Polaków na Inferni B) tylko fajnie zeby nas było gdzieś najmniej z 15 i bedziemy chodzic gdzie popadnie i wszystkich zabjać kto nam na droge wejdzie ( oczywiscie musimy najpierw wytrenować skile i lvle) :evul:
co wy nato wchodzi ktoś w to :berserk: ???

Blind Guardian
12-09-2004, 20:24
to tak jakbys zbieral liste ludzi do zrookowania buhahahahaha

Sithius
12-09-2004, 20:24
No tak...gratuluje pomyslu...dlogo nad tym myslales??

P.S. Co mnie sklonilo aby zajrzec do tego tematu??!! Oooo zgrozo...

Gumez
12-09-2004, 20:35
hehehe, przypomnialo mi sie cos smiesznego jak jeszcze gralem na Amerce:
z 15-20 założyło klan umowny "anty pk" i co z tego wynikło, kazdy z memeberow dednal w ciagu tygodnia kilka razy ;-)

MistrzYoda
12-09-2004, 20:49
to tak jakbys zbieral liste ludzi do zrookowania buhahahahaha Blind Przesadziłeś :D:D:D. Przy okazji mam pomysł nie na inferii weź zrób na Titanii i zgłoś się do Tor Familly ,, We Are Welcomu us''

Murder Ray
12-09-2004, 21:11
Wogle pomsył do dupy, jak chcesz to juz pogadaj ze swoimi bloskimi kumplami i deedujcie jakies obcokrajowce a nie kazdego co popadnie, i zeby tak robic to byscie musieli miec okolo 100 lvla bo inaczej byscie padli po kilku dniach.pamietaj ze nie tylkoty masz kumpli

Ghost Nieudany
12-09-2004, 21:38
Taaa... Załóżcie jeszcze LOD (Liga Obrony Demonów)! :/

A wjec proponuje żeby zrobić bande Polaków na Inferni B) tylko fajnie zeby nas było gdzieś najmniej z 15 i bedziemy chodzic gdzie popadnie i wszystkich zabjać kto nam na droge wejdzie ( oczywiscie musimy najpierw wytrenować skile i lvle) :evul:

Chłoopie, naoglądałeś się filmów o gangsterach... To ma równie wysoki sens jak Liga Anty-n00berska "stworzona" przez mojego kumpla. Znalazł trzy osoby i atakowali po kryjomu lamerów. Aż dostali po mordach i przestali.

Topic do blocku, autor na drzewo.

dywizjony
12-09-2004, 21:43
paru polakow mialo juz pomysl by na infernie zrobić giliie broniącą slabych polakow (sami mieli lev 8 :))
ale jeśli chodzi o gildie pk-ow to lepiej byście zabijali słabszych pk-ow -> przykład:
moj brat (lev 23, knight) razem z pallym (lv 20) i dwoma innymi zrookowali paru pkow :P
to juz lepszy pomysl

Adaras
12-09-2004, 22:03
Dzięki takim ludziom kasę mam :P

Btw. Zróbcie kilka takich grup na Eternii, może z tego co po Was zostanie starczy mi na Bp UH~

Ghost Nieudany
13-09-2004, 09:38
Btw. Zróbcie kilka takich grup na Eternii, może z tego co po Was zostanie starczy mi na Bp UH~

Heh... Patrząc na ten temat, to gość nie ma więcej niż 10 lvl, więc na ok. 3k raczej szans nie ma ;)

P.S.
Na Chimerze też by się przydała taka grupka! :>