Pokaż pełną wersje : banda Polaków
A wjec proponuje żeby zrobić bande Polaków na Inferni B) tylko fajnie zeby nas było gdzieś najmniej z 15 i bedziemy chodzic gdzie popadnie i wszystkich zabjać kto nam na droge wejdzie ( oczywiscie musimy najpierw wytrenować skile i lvle) :evul:
co wy nato wchodzi ktoś w to :berserk: ???
Blind Guardian
12-09-2004, 20:24
to tak jakbys zbieral liste ludzi do zrookowania buhahahahaha
No tak...gratuluje pomyslu...dlogo nad tym myslales??
P.S. Co mnie sklonilo aby zajrzec do tego tematu??!! Oooo zgrozo...
hehehe, przypomnialo mi sie cos smiesznego jak jeszcze gralem na Amerce:
z 15-20 założyło klan umowny "anty pk" i co z tego wynikło, kazdy z memeberow dednal w ciagu tygodnia kilka razy ;-)
MistrzYoda
12-09-2004, 20:49
to tak jakbys zbieral liste ludzi do zrookowania buhahahahaha Blind Przesadziłeś :D:D:D. Przy okazji mam pomysł nie na inferii weź zrób na Titanii i zgłoś się do Tor Familly ,, We Are Welcomu us''
Murder Ray
12-09-2004, 21:11
Wogle pomsył do dupy, jak chcesz to juz pogadaj ze swoimi bloskimi kumplami i deedujcie jakies obcokrajowce a nie kazdego co popadnie, i zeby tak robic to byscie musieli miec okolo 100 lvla bo inaczej byscie padli po kilku dniach.pamietaj ze nie tylkoty masz kumpli
Ghost Nieudany
12-09-2004, 21:38
Taaa... Załóżcie jeszcze LOD (Liga Obrony Demonów)! :/
A wjec proponuje żeby zrobić bande Polaków na Inferni B) tylko fajnie zeby nas było gdzieś najmniej z 15 i bedziemy chodzic gdzie popadnie i wszystkich zabjać kto nam na droge wejdzie ( oczywiscie musimy najpierw wytrenować skile i lvle) :evul:
Chłoopie, naoglądałeś się filmów o gangsterach... To ma równie wysoki sens jak Liga Anty-n00berska "stworzona" przez mojego kumpla. Znalazł trzy osoby i atakowali po kryjomu lamerów. Aż dostali po mordach i przestali.
Topic do blocku, autor na drzewo.
dywizjony
12-09-2004, 21:43
paru polakow mialo juz pomysl by na infernie zrobić giliie broniącą slabych polakow (sami mieli lev 8 :))
ale jeśli chodzi o gildie pk-ow to lepiej byście zabijali słabszych pk-ow -> przykład:
moj brat (lev 23, knight) razem z pallym (lv 20) i dwoma innymi zrookowali paru pkow :P
to juz lepszy pomysl
Dzięki takim ludziom kasę mam :P
Btw. Zróbcie kilka takich grup na Eternii, może z tego co po Was zostanie starczy mi na Bp UH~
Ghost Nieudany
13-09-2004, 09:38
Btw. Zróbcie kilka takich grup na Eternii, może z tego co po Was zostanie starczy mi na Bp UH~
Heh... Patrząc na ten temat, to gość nie ma więcej niż 10 lvl, więc na ok. 3k raczej szans nie ma ;)
P.S.
Na Chimerze też by się przydała taka grupka! :>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.