Pokaż pełną wersje : lagi
gram palkiem (8lvl skile 20distance-16shieding) i poszedłem na ghula pod venore.
miał już polowe zycia aż tu nagle lagiX(X(X(X( i "You are death". Normalnie chcialem skończyć na zawsze z Tibią.
na drugi dzień właczam Tibie a tu pisze że mieli problemy i przepraszają. Przez to stracilem zbroje speary i oczywiście plecak.
Potem po kupieniu wszystkiego zostalo mi 100gp i kapa
teraz mam 7lvl
I co o tym myślicie??
I czy też mieliście wczoraj (wtorek 21) lagi??
Ja mialem tez wczoraj lagi, aha a jesli chodzi o twoje straty ta sa niewielkie.
Ja też grałem miałem lagi tak jak wszyscy, ale na szczęscie byłem w depo więc mi nic nie groziło,ale mam dla ciebie propozycje nie kończ z Tibią tylko spróbuj napisać do Cipow że z powodu tego i tamtego straciłeś te rzeczy które straciłeś i być może je odzyskasz.(z nawiązką) :D
Blood-Rain
23-10-2003, 12:29
I nic sie nie zmieniło dalej mam lagi :D
Lagi były, są, ale ich nie będzie :P
a ja lagi mam bardzo żadko ale raz na rooku zginełem prrzez laga
Ja tez mam duze lagi, ale jeszcze przez nie nie zginalem (uffffff)
Oryginalnie dodany przez Misq670
Ja tez mam duze lagi, ale jeszcze przez nie nie zginalem (uffffff)
No to sie ciesz... ja zawsze gine jak mam lagi a jestem na polowaniu... ostatnio zabił mnie dwarf (skile miałem 50/49 i dobry eq) i minosik... słyszałem ze jest jakis skrot klawiszowy ktorym mozna sprawdzic predkosc lacza czy cos takiego... znacie to?
POZdraWIAm
kotomaniak
12-01-2004, 05:15
Ja zwykle lagów nie mam. Tylko czasami się zdażają, wtedy robie runki. Ale raz przez lagga o mało nie zginołem. Uciekałem przed dwoma guardami (dwarfami guardami) i biłem je z HMM (taktyka sorca). W pewnym momęcie złapał mnie lag. Myślę sobie dead a tu cud. Lag puscil i ucieklem z red HP. :)
nawigator
12-01-2004, 05:24
Oryginalnie dodany przez T_A_D
"You are death"
eee raczej DEAD nie Death 8)
a co do tematu to :
ja ani razu nie zginolem przez lagga.... bo ciagle trenuje :D
ale mój kolega 46 royal pally spadl na 42 lev bo musial huntowac zeby nabic 50 lev zeby go z gildi nie wywalili tez mial taka mysl zeby skonczyc z tibia ale nie skonczyl nie poddal sie a mial napewno wiekszy powód od ciebie
5 z moich wszystkich deadow byly spowodowane lagami, a jeden kickiem ;( Ostatnio zginalem na smoku przez laga, gad mi niezlego combosa zaladowal :P
Main Vegeta
12-01-2004, 08:38
Ja przez laga zginolem kilka razy i uwierz ze stracilem więcej niż ty.Wiadomo ze sie denerwojesz ale ja lagi mam zawsze ( już takie loncze mam zdupione).Po prostu jak mam lagi to trenoje albo runki robie zalezy jaka postacia a jak raz na ruski rok trafi sie ze nie mam lagów to ide huntować przez caly dzień.
Pomozz mi mam lagi i to czesta wrecz zawsze zaczynaja sie od godz. 10 moze 11
i tak codziennie jak gram to tylko rano od 6 do 10 ;(;(;(;(;(;(;(;(;(
@archeolog up
Może nie zauważyłeś ale sotatni postprzed Tobą został napisany 3 lata temu...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.