Pokaż pełną wersje : Ślub
doginator
12-09-2004, 22:12
Witam mam pytanie. Co to jest ten ślub. Co on daje. Co trzeaba zrobić aby moć wziąść ślub i czy trzeba pacc
No wiec dzięki ślubowi masz po prostu żone :p nie masz tego nigdzie zapisane... mozesz to najwyzej zapisac w komentarzach na tibia.com. Żeby wziąć ślub potrzebne są obrączki(Wedding ring), ponoć mozna je kupic w Kazo za 990gp, potrzebne jest także miejsce do ślubu np. teatr w Carlin albo inne tego typu miejsce, oczywsice ksiądz. Moze to być twój kumpel wtedy pewnie zrobi to za darmo, albo mozna wynając księdza. No i oczwiście twoja wybranka :) . Zapraszasz ludzi, potem odbywa sie ślub, ksiadz mowi formułke, goscie daja prezenty i zaczyna sie zabawa :)
doginator
12-09-2004, 22:23
A czy to prawda że jak sie ma żone to jest cos takiego ze expo sie dzieli na dwohc. czy cos takiego
Nie, nie ma czegos takiego, tak jak nie ma wspólnoty małżeńskiej... możecie sie co najwyzej wspomagac finansowo :p
Majstersztyk
09-02-2008, 16:12
A jaka regułke trzeba powiedziec?
Ślub prowadzi NPC w kościele, wtedy oficjalnie jest zawarty tibijski ślub. O tym co trzeba mówić było w innym temacie, użyj opcji szukaj.
Mapa_Europy
09-02-2008, 16:50
Ludu przecie to temat sprzed 4 lat
Tak, ale pytanie poprzednika jest sensowne, więc w tym wypadku odświeżenie usprawiedliwione.
Chcecie coś o (prawdziwym) ślubie?? PROSZĘ BARDZO!
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=161344
ślub lol to poprostu taki pic niekomu nie potrzebny tak dla szpanu no chyba ,że znalazłeś miłość w tibi lol ;)
Ale ten ślub ma skutki, mój kolega miał ślub miech temu. Nic nie mówił na ten temat, ale słyszałem, że ma się wtedy wspolne depo ze współmałżonkiem/ką..
Avallach
12-02-2008, 22:37
Ale ten ślub ma skutki, mój kolega miał ślub miech temu. Nic nie mówił na ten temat, ale słyszałem, że ma się wtedy wspolne depo ze współmałżonkiem/ką..
oj chyba nie, ale warto sprawdzic ^^
kto sie hajta?
Eitheniel
13-02-2008, 13:48
Tu masz napisane co trzeba robić:
1. Idziesz do Lindy w Thais.
2. Żona pisze: Hi-Marriage-Yes-Yes-Yes
3. Mąż przerywa i pisze: My heart belongs to ... <--- Imię wybranki.
4. Teraz udajecie sie do Carlin do teatru na wesele a potem na Rookgaard do Amber się poru***ć. :) Pozdr.
Matis'Sorc
13-02-2008, 19:09
Nic nie daje ;P chyba ze fun i strate kasy ;P
Michulek
15-02-2008, 22:21
Ze stratą kasy się niezgodze
zrobiłem dla jaj taki ślub z kumpelą oglaszalem na trade, game chat itp.
zlecialo sie ze 150 osob, były też prezenty ślubne
niekażdy dawałX(
@Eitheniel albo do gildii drutów w Thais. też dobre miejsce.
Szanuje archeologów...
A co do tematu to chyba nie ma czegoś takiego jak oficjalny ślub co ? ;>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.