Pokaż pełną wersje : Solo style gs xD 61 najt ^^
Tak jak w temacie :P filmik mój ;)
http://www.speedyshare.com/499836363.html
Gz solo:D Jak na możliwości knighta to bardzo dobrze ci poszło!
61ek z 36 uhami buhhuhuhuhuhuh gz xD
ShadowSSJ2
10-02-2007, 08:56
A cozto za wyczyn? Gs'a moze zsolowac nawet 25 kina, wiec ten film nie zrobil na mnie wrazenia. Anyway, gz.
61ek z 36 uhami buhhuhuhuhuhuh gz xD
hehe a po co mi wiecej ? wystarczy mi na hunt 160 mf i 2 bp uh ;]
Orshabaall
10-02-2007, 11:40
Uhahahaha wielkie gratz wywalil koleś 4k na gsa na 60 lvlu. Sorc/drut nawet z sdekow wychodzi 4 razy taniej. Knight to smiec, nie grajcie nim
Uhahahaha wielkie gratz wywalil koleś 4k na gsa na 60 lvlu. Sorc/drut nawet z sdekow wychodzi 4 razy taniej. Knight to smiec, nie grajcie nim
To ja już wiem, że ten temat będzie mieć 100 odpowiedzi...
może i śmieć..ale nie dla każdego ;) przeciesz nikt ci tym nie kazde grac ^^:baby:
Maciek008
10-02-2007, 12:12
dobra powiem tak..solo jak solo normalne ale BIG GRATZ skilli! miec takie skille na tym lvl to jest dopiero wyczyn ;o
rendevar
10-02-2007, 16:49
wiesz co ja moim 30 masterem na pohu zabilem 4 gsy solo z visa i wanda, piaty mi znikl, a 6sty mnie na freezie zabil :P ale 4 solo zrobilem ^^. wiec to na 60 lvl zaden wyczyn :S tylko zabawa, idz na banshee :)
moze i solo Gs na tym lv to nei wyczyn ale tu chodzi o skile 90 w tarczy na takim lv to sporo :D a danera lubi dobre skile meidzy innymi zbyszek kowalski luknijcie sobie jego skile :p sola Gz 90 w tarczy teraz czas na mnie :*
dobra powiem tak..solo jak solo normalne ale BIG GRATZ skilli! miec takie skille na tym lvl to jest dopiero wyczyn ;o
thx man =*
moze i solo Gs na tym lv to nei wyczyn ale tu chodzi o skile 90 w tarczy na takim lv to sporo :D a danera lubi dobre skile meidzy innymi zbyszek kowalski luknijcie sobie jego skile :p sola Gz 90 w tarczy teraz czas na mnie :*
gogo Nift=*
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.