Pokaż pełną wersje : Pomocy!!!!!!!
jestem nowym graczem
mam 8lv wyladowalem na carlin
zrobilem siebie magiem
i teraz problemy
mam 2
gdzie moge kupic ksiazke magi
prosze opisac mi do kogo mam isc ile kosztuje i co mam pisac zeby ja kupic
potem gdzie mam kupic zaklecia znowu to samo co wyzej co mowic ile kosztuja zaklecia na 8lv
moj nr gg to
4512649
aliens000
12-09-2004, 22:41
A ja proponuje zajrzeć na tibia.pl i tam sobie troszke poczytać. ;)
czytalem i nic dalej nie wiem wiem tylko gdzie jest moja gildia ide tam cche kupic czar a ta babka cos mi gada i jej nie rozumiem
to mi mowi
I thought only intelligent persons are allowed to become sorcerers.
Eleander
12-09-2004, 22:46
jw.Up i wogóle :)
ok juz wszystko wiem tylko jeszcze jedno gdzie moge kupic czary ale te runiczne zeby je w rune zaklnac
aliens000
13-09-2004, 06:53
Czary runiczne kupisz w tym samym miejscu co spontaniczne czyli w gildi swojej profesji ceny poszczególnych czarów masz podane na tibia.pl
czy jesli bede mial juz maks. liczba czarow do nauczenia nauczona zy bede mogl zapomniec jakis aby uczyc sie nowych???
Winnie The Pooh
14-09-2004, 20:45
Ja proponuje isc do szkoły i nauczyc sie polskiego , a potem pogadamy ok ? :) , moze po dordze załapiesz troche wiedzy o Tibi , i o zasadach forum Tibia.pl ://////
Paladyneczek (hiberna)
17-09-2004, 21:30
Hej puhatek! jak ty sie uczyles grac w tibie tez wszystkiego odrazu nie wiedzales tak jak kazdy typek ma zapal i dobre checi jak na poczatek to dobrze!!!
tak juz mowie:
Tam gdzie masz Gildie srocow kupujesz czary a zaklinasz je runy kupujac czyste runki "blank" sklep gdzie je kupujesz znajduje sie naprzeciw gildi rycerzy
1 blank runka kosztuje 10gp
jak chcesz zrobic z niej czar to musisz ja miec w "ręce" i wypowiedziec zaklecie (jakie to juz zalezy od danego czaru masz to w tibi pl)
Ksiazka magi nie jest wcale tak potebna mozna ja kupic na wyzszym pietrze swojej gildii
jak pomoglem to sie ciesze :) :) :) :) :)
NIc ci się nie będzie kasowac.. Najwyżej że ty zapomniesz komendy ;) A czary kupujesz w sojej gildi na 1 piętrze, a na parteże książe blanki itp
chcialem kupic runy w carlin wiem gdzie i ona cos tam gada pyta sie ja powiedzialem no i ona mnie wała czarem bylem poparzony czemu :( powiedzie jak w carlin kupic runy
Adolphus Elbragol
08-10-2004, 08:58
wiesz gdzie? Na pewno?
komendy to:
Hi, offer, bye
Bofiro(Chimera)
08-10-2004, 09:00
Nie kupuj książki magicznej. http://tibia.pl/czary.php?prof=15&typ=3&s=5 zobacz tu jest to link do wszystkicz czarów w tibi.
Pozdrawiam
Jak wiesz gdzie kupić runy, to połow sukcesu już.
Aby kupić runy mówi sie tak:
hi
(liczba run jakie chcemy kuppic) runes
yes
i mamy runy :)
przykład:
Hi
20 runes
yes
bye bye
<Edytuj_posty>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.