Pokaż pełną wersje : Diss na Vision
wiem zeto nie ten temat ale jak imargam dawal to nikt sie nie plul :)
http://diss.na.vision.patrz.pl/
@down
LOL ja tego nie nagrywalem :D
Wedlug mnie zawolno nawijales pod tego bita.
rymy fajne, ale same wulgaryzmy i obrażanie graczy vision,a raczej Imargama... piosenka vision przynajmniej miała swoją kulturę:/
vision przynajmniej miała swoją kulturę:/
Nie, nie miała jej. Sprawdż molesta "Powrót" piosenka TAKA SAMA(niby taka sama ale o 500% lepsza - http://teksty.org/m/molesta/powrot.php) to było jedne wielkie xero
Zreszta ten diss to też xero z dissów tede na nowatura(
http://teksty.org/t/tede/69.php)
Bit też nie ich
Grajcie w tibie to wam lepiej wychodzi niz pisanie takich xero-dissów
Tiases'Master
10-02-2007, 12:30
Spodobało mi się B) 10/10 :D
Bastek89
10-02-2007, 12:34
"Vision to śmierdzące gówno nic nie warte"
buahua xD to kim wy jesteście? xD
Hail Imargam!
Hail Katrila!
Hail Vision!
Maniek(ChB)
10-02-2007, 12:43
OMG! Co to ma być? Jakie to słabe jest! Człowieku graj w Tibie, a nie baw się muzyką bo Ci to nie wychodzi. Te xero rymy, rz@L!
dudek_lfc
10-02-2007, 13:06
O wiele lepsze niz te Molesty co Vision skradlo ;\
lycha_ziom
10-02-2007, 13:09
Tede ma czerstwe teksty na Nowatora,slyszales Płomień 81-Kiedy powiem na osiedlu ?
To jest diss a nie.
@Topic zalosne-.-
Maniek(ChB)
10-02-2007, 13:13
O wiele lepsze niz te Molesty co Vision skradlo ;\
Masz racje! Tam tego nie komentowałem, bo ręce opadały! Tutaj też opadają, ale mam uwagę:
1. NIE BIERZCIE SIĘ ZA HIP - HOP / RAP JEŚLI TEGO NIE OGARNIACIE!
2. A jeśli już takie cuś nagrywacie to przemyślcie to i nie wrzucajcie takiego gów* na neta bo więcej ludzi weźmie z was przykład i będzie jeszcze więcej takich gmiotów, a i tak jest ich dużo!
Cygan Slejter
10-02-2007, 13:36
vision to placki:baby: :baby:
Unici albo DT by ich w 5 min roztrzaskało:evul:
lol :P
ConqU-ErroR
10-02-2007, 13:50
To jest o wiele lepsze xd. To jest zajebiste a nie jakis Wiszyn-Powrót hahaah oni gdzies poszli ze wrocili?
OMG! Co to ma być? Jakie to słabe jest! Człowieku graj w Tibie, a nie baw się muzyką bo Ci to nie wychodzi. Te xero rymy, rz@L!
Pisze się żal :) A poza tym on mówil że on tego NIE nagrywał, jak nie umiesz czytać to też nie pisz :)
@topic Takie sobie :cygaro: Racja że co drugie słowo to przekleństwo, piosenka nie ma sensu ale i tak jestem po stronie Dusskinów :]
Maniek(ChB)
10-02-2007, 14:02
Pisze się żal :) A poza tym on mówil że on tego NIE nagrywał, jak nie umiesz czytać to też nie pisz :)
rz@l napisałem przez "rz", żeby podkreślić żałosność, słabość, lipność tego nagrania!
A czy ja tam gdzieś napisałem, że autor tego tematu to nagrał? To była tylko ogólna uwaga!
Aha jeśli tak to sorry :P
I sorry za te dwa OFFY :P
Haha... Pierw "Ludzie z Vision", teraz riposta Dusków.... HahaHAHa!
Mnie tam sie podobaja oba utwory... Tylko widac ze braklo im pro studia... Ale piosenka Duskow chociaz dobra jakosc.. ;) ale zdecydowanie za duzo wulgaryzmow ;p Normalnie humor poprawiony... xD!
_/ Hail!
Okrutny Pitevo
10-02-2007, 15:16
Przynajmniej swój podkład mają a nie tak jak Vision podkład z Molesty. Vision w swojej piosence mruczą pod nosem, a tu przynajmniej słychać wszystko dobrze i wyraźnie. Nawet jak Vision wygra wojnę to i tak Diss będą dla mnie najlepsi.
Każdy ma swoje zdanie...
10/10 wrescie jakis sv_opor 1
Co do tego nagrania to chyba wyraźniejsze niż od Vision, a te rymy nie są aż tak złe, nie podobało mi jak słowa nie współgrały z muzyką, mam na myśli, że próbował ich dużo wsadzić do jednego zdania, za dużo :P Ciekawe czy Vision odpowie... Przez gierke zaczną się na rl bić :D i co do końcówki "wy cały czas przegrywacie" Vision ostatnio wygrywa, od dłuższego czasu.
Gryzie mnie też wymowa niektórych słów. (przykład ale nie z nagrania, niektórzy (najczęściej politycy) mówią tak: zamiast "trzy" to "czy")
@ autor: i kto tu jest wieśniakiem?!
omg... jedno przekleństwo za drugim... ogólnie wiocha jakich mało
Nuta od Imagrama~była spoko...
Pozdro dla VISION
dusty zgnijcie!
Mati Crusher
10-02-2007, 18:02
To się zaczyna robić nudne forum podzieliło się na 2 drużyny ci co są za Duskami i fanów Vision jedni na drugich bluzgają i na odwrót a co do nuty to podobał mi się tekst z siostrą Zwiedka
Tede ma czerstwe teksty na Nowatora,slyszales Płomień 81-Kiedy powiem na osiedlu ?
A moim zdaniem to właśnie tede wygrał beef ale to off ;P
Przynajmniej swój podkład mają a nie tak jak Vision podkład z Molesty.
Jak nie wiesz to nie pisz to nie jest ich podkład już go słyszałem nie pamiętam gdzie ale jestem na 100% pewien że podkład nie jest ich
Silver Kay
10-02-2007, 19:07
nagranie dusków lepsze
Always hunted
10-02-2007, 19:35
To jest lepsze od tego co zrobiło Vision, bo z tego co wiem to nie zostało skopiowane w 90+% z Molesty itd
Born 2 play
10-02-2007, 19:35
Duzo lesze niz to od vision.
Przynajmniej cos swojego dali.
Tamci to tylko bit zmienili a reszta molesty :[
Btw przesluchajcie sobie Molesta - powrot
Zmienicie zdanie o tym gownie nagranym przez vision
vision poparlo swoje slowa czynami, czy duski to potrafia zrobic? szczerze watpie, beda gadac i gowno robic :)
Imargam to wieśniak. Do tego z Gdańska.
:D
NIeno rolf.
Mi się tam podoba ; )
Bardzooo Fajne :D
Hahaha xD
Dobre :D
Veltaxio
10-02-2007, 19:50
Ale w tym naszym 100% to prawda , a skoro tego nie wiecie to widac ze jestescie tylko kolegami kolegow kogos z dusk.
Pozdrawiam~
Xero Xero bla, bla, bla :o nie jest ważne czy Vision ma bit z molesty powrot i czy czesc tekstu zostala tam wykorzystana czy nie -.-' chodzi o to ze to bylo zabawne i fajny "gag" i tyle. . . bylo smiesznie i juz ale juz pizdowate duski poczuly wjazd na ambicje i tez musieli nagrac normalnie freestyle battle w stodole chyba sie 8mili naogladali -.-
-chyba ze chca za ten diss na vision pobierac kase w tibii bo kasa sie przyda na splate (ale czy magramiemu oplaca sie placic jak jest juz tyle w plecy ahahah)
W ogole co za pokrycie ma ten disss vision nagrali kawalek w ktorym zawarta byla prawda ze duski to cipy przegrywaja wszystko, taifik myslal ze jest krolem ale sie przeliczyl biedny chlopak przegral (wyrwane z kalendarza) 2 lata zycia ahhaah tak samo reszta "ziomali" ktorzy sa dymani na prawo i lewo. .
-Pozdro Fenix, Taifun, Van Liden :* Mua
-Wasz kochany Nevol B)
I tak BTW to ten duskowy diss jest zaje###cie prostacki ahahah
DObreeee!!! Duzo lepsze niż to gówienko wyplute imargama. Przynajmniej słowa swoje a nie przerobione pojedyncze wyrazy..
"Ja śle na ciebie kurwy ty na mnie posty!"
Silver Kay
10-02-2007, 20:27
daj ktos link do downloadu bo mi sie spodobalo to :P
To jest diss a nie.
@Topic zalosne-.-
Tylko zobacz ile czasu pisali swoje teksty z Plomienia <wiecej niz 10h> ,a w ile Tede <ok. 1h ;p>
Dno...to co mowia o N.A.S. pasuje tutaj....
Wulgaryzmow duzo i malo trafnych panczy...malo panczy w ogole ,wiec tego raczej dissem nie nazwiemy....
no...2 zwrotka jeste najlepsza ;x wiecej panczy ,ale na rodzicow najezdzal wiec....1/10.....za bit...
pelson11
10-02-2007, 20:35
"Imargam to wieśniak. Do tego z Gdańska."
Macie coś do gdańska :S ... Jestem za Duskami ale tu przegieli ... lol Gdańsk jest mega spoko a ,że jeden chuj z drugim z tąd jest nieznaczy ,że jest po chuju.
Kolejna polska rodzynka związana z tibią hahaahah oby więcej takich "przebojów" hahaha
Veltaxio
10-02-2007, 20:37
Popieram tego kola ale z tym ch**** to przegieles ;]
Aphydion
10-02-2007, 20:39
80% Osob czytając ten temat nie ma pojęcia co to "Diss" i się udzielają w takich tematach ;) Szkoda mi was
@A co do was to w moich oczach wygląda to tak:
Duskiness - (TeDe)
Vision - (Płomień 81)
Ale zawsze lepsza muzę prezentował Płomień 81 ;), bo TeDe to komercyjne GÓWNO.
P0zdrawiam.
Tamci to tylko bit zmienili a reszta molesty :[
przeciez ich bit tez byl w calosci sciagniety od molesty...
ten kawalek jest duzo lepszy niz vision - powrot, rymy przynajmniej sa w wiekszosci wlasne a do tego jakos trzymaja sie kupy, pomijajac juz szeptanie vision do mikrofonu...
Bity ze strony duskow lepsze ;d
Dla tych co nie wiedza co to diss
Diss - obraźliwy atak słowny kierowany w konkretną postać/artystę. Z dissem najczęściej można się spotkać podczas potyczek freestyle'owych. Dobry diss polega na wytknięciu negatywnych cech przeciwnika, naśladowaniu jego stylu lub na przekształcaniu fragmentów jego twórczości w sposób obnażający ich słabości.
Atak tego rodzaju jest charakterystyczny dla środowiska hip-hopowego, przy czym według przyjętych kanonów nie należy przy jego pomocy obrażać rodziny ani partnerki osoby, której dotyczy diss. Dissy wykorzystują tzw. punch-line, wers wyjątkowo ubliżający.
Browarrior
10-02-2007, 22:40
@Aphydion: ty sie kurwa za to znasz na dissach muhahaha jak juz to vision skopiowalo Moleste z piosenka "powrot" jak nie sluchasz piosenek i dissow to co o nich mozesz wiedziec BYE
@topic: Lepsze tekst lepsza muza ale tez troche sciagniete a szczegolnie podklad hehe
Aphydion
10-02-2007, 22:43
@UP
Myślisz ze jak sobie wrzucisz w avatar Hemp Gru to jestes wielki kozak ? słuchalem dużo Dissów ;), a nie mówimy o tym kto kogo skopiował tylko kto ma lepszy Diss a nimi są Vision ..
Dla tych co nie wiedza co to diss
Diss - obraźliwy atak słowny kierowany w konkretną postać/artystę. Z dissem najczęściej można się spotkać podczas potyczek freestyle'owych. Dobry diss polega na wytknięciu negatywnych cech przeciwnika, naśladowaniu jego stylu lub na przekształcaniu fragmentów jego twórczości w sposób obnażający ich słabości.
Atak tego rodzaju jest charakterystyczny dla środowiska hip-hopowego, przy czym według przyjętych kanonów nie należy przy jego pomocy obrażać rodziny ani partnerki osoby, której dotyczy diss. Dissy wykorzystują tzw. punch-line, wers wyjątkowo ubliżający.
Jeden kumaty ziomek w tym temacie widze ;)
/P0zdrowienia Dla Ciebie.
dudek_lfc
10-02-2007, 23:02
Tak wogule kto to spiewal? : o
Hestrial
10-02-2007, 23:14
lepsze od vision bo all txt wasz :)
w sumie rymy z glowa ; )
ale za krotkie i za duzo przeklenstw w pewnym momencie :evul:
lepsze od vision bo all txt wasz :)
w sumie rymy z glowa ; )
ale za krotkie i za duzo przeklenstw w pewnym momencie :evul:
"w sumie rymy z glowa ; )"
BUHAUAHuhbhahuHUHuhbuhuHuhUHUHuhahuHhhahauahUHAhuH AUHhahUAHAhauhAUHAUahahUAHHahUAHuhauhHAHHahHAHa
Ale zawsze lepsza muzę prezentował Płomień 81 , bo TeDe to komercyjne GÓWNO.
"...Co drugi mysli ze tede kazał mu balansować..."
lepsze od vision bo all txt wasz
Kur*a przestańcie pisac ze all txt ich bo to gówna prawda i tu i tu 90% to xero 10% to wyrazy zamienione afff widać że wiekszość z was gówno wie a gada . . .
I TEN DISS I TAMTEN TO GÓWNIANE XERO
nie kibicuje ani vision ani duską mam to w dupie ale jak słysze takie hiphopolowe dissy to mi sie nóż w kieszeni otwiera . . .
Browarrior
10-02-2007, 23:45
@Aphydion: Duzo dissow to mozesz sluchac ale jak nie slcuhasz hh to chuja mozesz wiedziec bo nie all teksty sa z disow pozatym pomliles wykonawcow muahahha
a i spytaj sie tego twojego kumatego ziomka skad to skopiowal ;]
Rychulec
10-02-2007, 23:52
A moim zdaniem to właśnie tede wygrał beef ale to off ;P
Jak nie wiesz to nie pisz to nie jest ich podkład już go słyszałem nie pamiętam gdzie ale jestem na 100% pewien że podkład nie jest ich
Podkład z 50-centa
Tak wogule kto to spiewal? : o
Dokladnie to nie wiem ale Diss vision
Pisal Ima i Zwidek a "rapowal" To Yeebak 1 i drugi owner
Jakoś bardziej się podoba :confused:
http://raile.gwiazdy.furory.patrz.pl/
Jakoś bardziej się podoba :confused:
http://raile.gwiazdy.furory.patrz.pl/
lepsza mp3 niz ta od vision na dusskines lepsze rymy muza itp. ;d
"imargam to ciota zrobil go lamus"
GAHAHHAHGahaghhahaHAH "l:ezysz kurwo?" hahahah pwnd !
Jestescie żalosni jadac sobie po rodzicach/miastach itd.
połowa z was obraza dusków/vision nie znajac ich.:confused:
Co wam pomoze w tej grze obrazanie rodziców czy czegokolwiek co nie ma zwiazku z ta GRĄ
A mówiac komus "jestes c*pa w rl" spojrz na siebie?!.
@topic:Fajny Podklad...
Pozdro dla tych co traktuja ta gre z dystansem. =*;)
JUNIR, w kawalku duskines tylko pare urywkow jest skopiowanych, reszta ich... tylko niech ktos jeszcze napisze kto to konkretnie spiewal
NoName120
11-02-2007, 11:00
O wiele lepsze od Vision ,a co ten frajer mowil na Bielsko (imagram)? Jak ma jakis problem to mozna zalatiwc...
Podklad nic orginalnego - "Poppin Them Thangs" - G unit.
Co do ludzi wypowiadajacych sie o tych "dissach", wiekszosc z was to dzieci, ktore jaraja sie lerkiem, mezem, verba itp.. i mysla, ze sa bog wie jacy hip-hopowcy. Oceniacie jedynie z gory (np. ten i tamten jest lamusem, bo sieje pa, zamiast oceniac ten "utwor").
W tym "kawalku" nie znalazlem ani jednego pancza, grama techniki, nie mowiac juz o jakimkolwiek flow (zreszta i tak 95% z was nie wie o czym ja tu pisze).
Kopiowanie slow od innych PRAWDZIWYCH artystow to juz kompletne dno.
Born 2 play
11-02-2007, 11:37
Tak ten diss jest zajebiscie prostacki ale oni sami napisali tekt a vision zeskanowalo all z molesty i tylko zamienili niektore slowa ...
na chuj sie nadajecie i w grze i w rymach, tylko skanowac umiecie nóby
Prosze macie tekst molesty :
Refren:
Najwyższy czas
Znów obrać wspólna droge wkońcu rozliczyć się z każdym wrogiem
Najwyższy czas
Znów przywrócić równowagę
wiesz nie jesteśmy tu przez przypadek
Najwyższy czas
Znów obrać wspólna droge wkońcu rozliczyć się z każdym wrogiem
Najwyższy czas
znów przywrócić równowagę
bo my jesteśmy tu przez przypadek
Pelson:
Myśląc że to koniec popełniłeś wielki błąd bo
co powiesz dziś gdy wracamy na front co
wracamy pseudo rap zalicza glebe
Molesta jeden joint, czterech torebek
ej królu mam dla ciebie komunikat
przykro mi lecz z twojego tronu lipa
do domu wypad powczuwaj się przed lustrem
ja dam ludziom styl nim na zawsze usne
oni gdy słyszą Moleste mówią - respekt
dlatego wciąż tu gram wciąż tu jestem
moje pięć minut co trwa już dekade
przetrwałem choć wiele żmij pluło jadem
powiedz kiedy, potraktowałem to jak biznes
kiedy choć raz poszedłem na łatwizne
co, miałes swoje dni chwały ale o nich dziś zapomnij
właśnie się wali twój pomnik
Wilku:
Kto tworzy rap gre a kto jest tylko pionkiem
kto dał ci "ELO" kto zjarał pierwszą piątke
WDZ ziomkiem Bilu bity więc co jest
uwaga Molesta wraca do studia gnoje
w*****one dzieciaki nie tracą zajawki
pamietasz osiedlowe akcje poczuj zapach trawki
drogą z ławki do klatki i z klatki na ławki
trafić za kratki za zawartość dziurawki
bzdurom kurwa to jest chore znów dostaje korby
bądz spokojny wilk nie wychodzi z formy
bo hip hop to nie gówno tak jak werba czy norbi
nie będe nie skromny jeśli powiem oprzytomnij
podwórko daje miłość ja odpłacam tym samym
styl warszawskich ulic roz*******a membrany
wciąż nastukany ej ty weź to doceń te koncery,
melanże i nie przespane noce
Ref.
Vienio:
Dla nich są ważne tylko hasju pliki
Molesta niszczy hip hopu prymityw
Skandal pamiętasz kto cię wychował
działamy na nich jak terapia szokowa
od nowa niszczą zamiast to budować
trudno jest nawet ich sklasyfikować
szukają treści ale jej nie ma
a cena wiedzy to za wysoka cena
tylko złudzenia i tani entuzjazm
którego napewno nie możemy uzać
Ewenement pluje na rap zacofany
mój plan to pokrzyżowac ich plany
my na przekór nie ulegamy modom
idąc do przodu wyznaczona drogą
kultura dawno udzieliła nam gwarancji
Molesta obniża próg tolerancji
Włodi:
Elo! gra wraca do starych zasad
pewnie lamusom to przestanie się opłacać
Tak, Molesta hardkor na stówe
pamiętasz koncerty i bujki pod klubem?
my ulice na twarzach ty póder na buzi
ej! wygolony pudel nie w*****aj ludzi
to jest wjazd z hitem żaden luzik
to powrót ekipy która zapał twój ostudzi
to czterech typów nie blask blichtru
to prawdziwy rap z ulicznego syfu
ty patrz komu ufasz
pa patrz komu ufasz
banany chcą być nami a to tylko kamuflarz
napisali nekrolog dla nas i dla rapu
to masz tu dziciaku powrót z zaświatów
radio trąbi że rap umarł jak umarł
to tu masz powrót zombi 4, kumasz?
MagField
11-02-2007, 11:46
Jedno słowo opisujące tą piosenke - 'ŻAL'
Elder Nagan
11-02-2007, 12:18
bym musial sie polozyc na ziemi zeby znizyc sie do poziomu tego utworu. Ten kto "rapowal" niech wpierw idzie do stomatologa bo z tego seplenienia ciezko cos skumac ;)
Hail Vision :)
Signed Nagan
Draggy_Slayer
11-02-2007, 12:48
jezuu co za teksty
straszysz imagrama?
zal jeezu zal
miales ty mutacje stary?
mozesz mu jechac do przyszlej zimy :D buashausauhsau to mnie rozwalilo
jak typowe 12 latki :) co 2 slowo - ku*wa itp.:)
"caly czas przegrywacie"
pierwsze slysze:) myslalem ze duski sie boja z pz wychodzc a kochany tajfun od poczatku wojny nie wbil prawie wcale expa:)
zal poprostu 2 -13latkow sie dorwalo i mysla ze kozaki
buahsuahsuahsa
zescie mi humor z rana poprawili
Słuchajcie ludzie diss na duskow robili:
Loku i Zwidek - Tekst
Baku i Rodrigez - Wokal
Jak czytam te forum to poprostu ze smiechu nie wyrabiam co tu ludzie wypisuja.
Jak ktos napisal w diss wazne sa pancze a Loku takowe napisal fakt faktem ze przerobil piosenke Molesty i nie wypiera sie tego. Powiedzcie mi gdzie w diss na vision jest pancz jakis? Same wyzwiska a jesli chodzi o kopiowanie niektore teksty sa skopiowane z dissow tedego i pomienia 81 (chodzi o diss duskow)
Moim zdaniem ludzie jesli jestescie za duskami to spoko glosujce i mowcie ze ich diss jest lepszy macie do tego prawo. Ale bynajmniej nie wbijajcie komus kto to zrobil bo jestem pewien ze tak byscie nie umieli napisac tekstu nawet.
Aha i jescze jedno na dniach ukaze sie odpowiedz vision na ten diss duskow...
LOKU pojechal tam ostro zapewniam ze pancze sa tylko jego a bit jego kumpla. Jesli duski znowu wypoca tekst po dwoch tygodniach to nawet im nie odpowiemy i jesli bedzie taki chlam jak to. Wsluchajcie sie w tekst ktos kto sie na tym zna bedzie wiedzial jak to ocenic.
Browarrior
11-02-2007, 15:21
@~Baku~: Tekst nie jest zwidka ani loka wiec nie pierdol bo jest molesty a to ze oni zmienili pare slow (na gorsze) to tylko swiadczy o tym ze sami nic nie umiecie zrobic ;]...Nie jestem za zadna z tych gildi ale "diss" z tego tematu mi sie bardziej podoba :P
Huahuahua :P Roxior .. nie to co te teksty vision kompletnie zjechane z Molsty ;O
Born 2 play
11-02-2007, 15:39
Kurwa czlowieku wez splyn, za kogo wy sie macie ? ludzie jetsescie zwyklymi skanerami ... gowno sami zrobiliscie, ten kawalek jest gowno wart bo nie jest stworzony przez was.
Jak mozna w ogole takie cos dac na forum, przeciez to smiech na sali.
Napiszcie cos swojego i dajcie a nie kopiujecie z innych
ZAL.BR
W dupie mam wasza wojne i w dupie mam cale duskiness i to cale vision, ale przynajmniej ci pierwsi nagrali cos swojego i nawet jesli sa tam jakies bluzgi to fajnie zrymowane. Lepiej dac bluzgi swoje a nie czyjes teksty !
Jednym slowem lamusy jestescie.
Diss na Vision duzo lepszy niz utwor "Mc Baku" na Dusk~
ale i tak nie popieram ani tego ani tamtego poniewaz duzo textow jest kopiowanych
(Mc Baku wstawil w "swoim"nagraniu kilka slow na 3 min utowru co swiadczy o jego bujnej inwencji tworczej :>)
Jesli chodzi o te wasze bluzgi pokazujecie tylko swój poziom kultury. Na mnie to nie robi wrazenia.
Co do odpowiedzi kawałek jest juz gotowy pozostał tylko mastering.
Jak juz pisalem dla ludzi ktorzy nie umieja chyab czytac to powtorze tekst jest Loka i bit jego kolegi rl. Wbijam na to czy wam sie to spodoba czy nie.
Pan i Wladca
11-02-2007, 16:24
Ośmieszacie się, WSZYSCY!
Podkład z 50-centa
Racja thx =)
wiem że tylko niektóre zostały xerowane ale to nie zmienia faktu ze xero to xero
Tamtej "odpowiedzi" juz nawet nie słuchałem pier**le to . . .
Flow to wy macie zaje2bisty :D Ciekawe co jeszcze wam się zrobi w tych główkach od tej gry...
Kurwa czlowieku wez splyn, za kogo wy sie macie ? ludzie jetsescie zwyklymi skanerami ... gowno sami zrobiliscie, ten kawalek jest gowno wart bo nie jest stworzony przez was.
Jak mozna w ogole takie cos dac na forum, przeciez to smiech na sali.
Napiszcie cos swojego i dajcie a nie kopiujecie z innych
ZAL.BR
W dupie mam wasza wojne i w dupie mam cale duskiness i to cale vision, ale przynajmniej ci pierwsi nagrali cos swojego i nawet jesli sa tam jakies bluzgi to fajnie zrymowane. Lepiej dac bluzgi swoje a nie czyjes teksty !
Jednym slowem lamusy jestescie.
taaa, vision zerżnelo caly bit molesty i spora wiekszosc tekstu a ty mowisz ze dali cos swojego? niezle.
Jesli chodzi o te wasze bluzgi pokazujecie tylko swój poziom kultury. Na mnie to nie robi wrazenia.
Co do odpowiedzi kawałek jest juz gotowy pozostał tylko mastering.
Jak juz pisalem dla ludzi ktorzy nie umieja chyab czytac to powtorze tekst jest Loka i bit jego kolegi rl. Wbijam na to czy wam sie to spodoba czy nie.
o ktory kawalek ci chodzi? czyzby vision - powrot? bit molesty, tekst rowniez, wiec o czym ty gadasz?
POdobalo mi sie w tym Dissie tylko jak 2ga osoba rymowala,DISS wygral 100% z DISSEM od Vision
ah, przepraszam moja pomyłka (:
a co do dissów, to czerstwo wg. mnie ;d
Jucha Furora
11-02-2007, 22:50
Ja tu przyjeżdzam ze snowboardu a tu nagle jakis diss.Więc tak:
1."Caly czas przegrywacie"-Kto przegrywa ten przegrywa
2.1 jak i 2 osoba jezdzi po "viżyn"xD jak dzieci neo "dziecko zrobiony przez dziwke" czy cos w tym stylu nie ogarniam was!Może jeszcze za tibie będziecie sie bic bo slyszalem w pewnych wersach o tym wspominaliscie ale k.
Nie podoba mi się i to nie z tego powodu ze jestem za vision.
To tyle ema!
Oto właśnie się ukazała odpowiedz Vision.
LOKU I BAKU pokaraliscie ich panczami. :D
Bryza ZAjebisty bit.
"ktos ci wjebie jush dzwonil do ciebie" - Tede diss na nowatora .;]
Sir Norbertus
12-02-2007, 00:03
Jak ktos z nich ma cos do gdanska to zapraszam.. tylko najpierw daj znac to ladnie przywitamy
Ojoj co to ma być? To diss na Vision czy na Nowatora? Vision nagrało wam reposte ciekawy jestem jakie g**** wy tym razem nagracie... Przegrywacie w Wojnie w Dissach tez nie zaciekawie niestety Duskiness jestescie zerem :D 8o
@Duskiness
"Nietety wasz Diss nie wymiata jak Ronaldinho na mistrzostwach świata..."
haha dokladnie nie bawcie sie w hip hop ..
Polskie Romusie
Też miałem diss zrobić(Mimo że jestem za Vision ale ... utemperować trzeba ich było :D) i miałem go nagrywać w środe(miałem już słowa i bit tylko skleić) ale ... byli szybsi :D
Topic : Spoko , tylko to wygląda jakby u Was w domu patologia panowała a wy nie macie na czym się wyżyć :/
Btw. W tamtym bicie było chociaż troche nie wulgarnych słów (mimo że sciągniętych), a i jeszcze co to było on napisał co myśli to my po nim pojedziemy eeee reakcja 13 latka ?
Pozdro dla kumatych
Hail Vision!
Banditos
12-02-2007, 12:41
Nicee 9/10
LOL... kopia dissu Tedego, ale jeszcze skopiowali Eldo z freestyle'u Obrońcy Tytułu vs. Gib-Gibon Skład ... co to za idioci robili? Posługują się rymami Eldoki, a zapomnieli, że się z takich ludzi jak oni nabija:
Mnóstwo pomysłów dzisiaj ukradne w dwa style
Jutro kogoś pokonam nie swoim rymem
:evul: Debile...
Tasiorstrasz
12-02-2007, 12:48
No troszkę błazenada :)
Hail Vision , Hail Gdansk.
..::QRAS::..
12-02-2007, 13:02
"ja moge jechac do przyszlej zimy" ten tekst swietny xDD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.