Pokaż pełną wersje : pokemon online?
pokemon online? TAK! już są :)
nie będę się rozpisywał bo chyba każdy wie jak wyglądają pokemony na GBA i na czym to polega .
narazie gra jeszcze przechodzi testy ale juz mozna grac tzw zalezy czy server jest online.
strona
http://www.pokemonol.net
forum
http://www.pokemonol.net/forum/
http://www.pokemonol.net/images/pol_login.png
http://www.pokemonol.net/images/gameplay.png
status game
http://www.pokemonol.net/forum/news-...-s-status.html
jeśli jeden z serverow jest offline nie mozna sie zaloggować.
rejestrujemy sie w grze.
Suuuper xD moja niegdyś ukochana gra, teraz online ;] Ściągam i zaczynam grać.
slawekmag
10-02-2007, 12:13
Ciekawe, podobne do tego na GB, ściągam. xD
Super Pikachu :P.
Tam jest takie cos jak doswiadczenie albo turnieje??
I wytlumacz jak sie zarejestrowac?
Nie chce mi wejsc!!
IRCserver unresposive...
Pomocy!
Rejestruje sie, o ile wiem powstało kilka takich projektów to jest już 3 pokemon online.
@Down: Chyba tak bo teraz mi nie chodzi...
@EDIT
Many people have been asking us why sometimes, they aren't able to connect. The client might show messages saying that the MOO Server and/or the IRC Server are unresponsive, that just means they're down. The staff is currently working on this, so please be patient until this problem is resolved.
Nie pogracie teraz.
Rozumiem że logowanie jest możliwe tylko kiedy oba servery, i gry, i IRC są aktywne?
Vansider
10-02-2007, 12:25
Supeeer!Sciągam ^^
Super zaraz spróbuje to ściagnąć i sie zalogować ;)
slawekmag
10-02-2007, 12:33
Nie chodzi :P
I dalej off:/
Chcialem sobie pograc ale chyba nie...
aby gralo oba servery muszą być online, tutaj check: http://www.pokemonol.net/forum/news-announcements/6752-server-s-status.html
Kiedys w to grałem:p
ZłAP JE WSZYSTKIE!!XD
Jak widać, ta gra wzbudza negatywne emocje u dzieci ;D Jedna osoba, a konkretnie numer 1620997, po zadaniu paru durnych pytań, na które można znaleźć odpowiedź @up zaczęła na mnie bluzgać ;P Nie spodobało jej się, że nie wiedziałem kiedy servery zostaną włączone xD
Jak widać, ta gra wzbudza negatywne emocje u dzieci ;D Jedna osoba, a konkretnie numer 1620997, po zadaniu paru durnych pytań, na które można znaleźć odpowiedź @up zaczęła na mnie bluzgać ;P Nie spodobało jej się, że nie wiedziałem kiedy servery zostaną włączone xD
no niestey :) twórcy gry maja kłopot z postawieniem tego IRC(nie wiedzą gdzie?) i jak narazie nie ma co liczyc na gre przez pare najblizszych dni.
@up
-.-
@topic
mam nadzieje ze szybką się uporają z tym bo uwielbiam ta grę kiedyś to całe noce nad nią siedziałem
sherlock holmes
12-02-2007, 13:11
jeste tak zarjestrowalem sie
w chodze mam do wybrou pokemona i okey jest na szrao co robic niw mowiwcie ze nei pogram bo wiem tlyko jak bede to wybira sie ;pokemona czy co?
slawekmag
12-02-2007, 14:34
Lol, jak jest MOO to nie dziala IRC, a jak jest IRC to wyłączają MOO.
Dzisiaj rano było włączone i miałem okazje zagrać.
Ludzie, mówie wam, że to jedno wielkie gówno.
Nie łapie się pokemonów, w ogóle się ich nie koksa. Na początku wybierasz pokemony (masz do wyboru wszystkie) i najlepiej wziąć 6x mewtwo. Mapa to duży kwadrat po której chodzą inni trenerzy i można ich atakować. Nie ma kasy, expa, statystyk, sensu. Niektórzy liczyli na normalną rozgrywkę i brali jakieś charmandery i bulbasaury, a ja ich swoim mewtwo kasowałem na 3 strzały. Nie ma żadych criticali i not/super effective. Każdy atak ma rozrzut dmg np. 12-14 i tyle.
Gra nudzi się po pierwszej walce. Po walce wszystkie pokemony są wypoczęte, a wczasie walki można wybierać tylko 1 z 4 ataków i tak nazmiane z przeciwnikiem. Przeważnie gracz używa jednego typu, więc jest to tylko klikanie "confusion" a on "punch" i tak na zmiane i komu się hp pierwsze skończy.
Liczyłem na coś ala Gameboy, a tu syf.
Ta gra jest tym wśród MMO, czym Plan Orków wśród opowiadań.
slawekmag
12-02-2007, 16:06
Tak, mapa to wielki kwadrat, ale gra dopiero powstaje. Można dawać grafiki, załapać się do teamu. Myślę, że końcowa wersja dorówna grze na gameboya.
Dzisiaj rano było włączone i miałem okazje zagrać.
Ludzie, mówie wam, że to jedno wielkie gówno.
Nie łapie się pokemonów, w ogóle się ich nie koksa. Na początku wybierasz pokemony (masz do wyboru wszystkie) i najlepiej wziąć 6x mewtwo. Mapa to duży kwadrat po której chodzą inni trenerzy i można ich atakować. Nie ma kasy, expa, statystyk, sensu. Niektórzy liczyli na normalną rozgrywkę i brali jakieś charmandery i bulbasaury, a ja ich swoim mewtwo kasowałem na 3 strzały. Nie ma żadych criticali i not/super effective. Każdy atak ma rozrzut dmg np. 12-14 i tyle.
Gra nudzi się po pierwszej walce. Po walce wszystkie pokemony są wypoczęte, a wczasie walki można wybierać tylko 1 z 4 ataków i tak nazmiane z przeciwnikiem. Przeważnie gracz używa jednego typu, więc jest to tylko klikanie "confusion" a on "punch" i tak na zmiane i komu się hp pierwsze skończy.
Liczyłem na coś ala Gameboy, a tu syf.
Ta gra jest tym wśród MMO, czym Plan Orków wśród opowiadań.
tym pokiem co nazwales mewtwo i tak dlugo nie pograsz bo bedzie reset.
narazie jest wersja testowa i trzeba uzbroic sie w cierpliwosc :)
kto zna niezle angielski i ma jakies pojecie o grach tego typu to moze dolaczyc do team pokemon :)
looool mój kumplel przy tym pracuje8o fajna giererka tak w ogóle
Aha. Myślałem, że to finalna wersja gry :P
No to jak tak, to mam nadzieje, że będzie dobrze. Bo to co widziałem, to shit. System walki jest jak na GB, ale tam ładniej wyglądał.
A teamów 6x mewtwo bym nie chciał, bo to żadna zabawa grać takim pokemonem. Mam nadzieję, że bardzo dużo zmienią, bo to co tam widziałem, było słabiej przemyślane i dopracowane niż Plan Orków.
looool mój kumplel przy tym pracuje8o fajna giererka tak w ogóle
b4rt3q skoro masz takie znajomosci to czy moglbys nam przyblizyc stan gry ?
Glupo9ta xD:P
Dzis mialem okazje sie zarejestrowac...
i co z tego wyszlo??
Nic nie moglem poprostu sie zarejestrowac bo jakies bledy xD
:P
Teraz wybieram pokemonka...
Psss jak wyjsc z tego lasu na poczatku??
Sorry za reposta....
Ale ludzie stoja...
bez kitu jak wylec z tego lasku ??
@up
Cytat z forum : "Yes, that area in the middle of the forest is all that is the map. You can't go anywhere else."
To tylko wersja beta a nie finalna. Narazie tylko to jest dostępne ;S
@Xetres
Ale zawsze można dać edita ;)
szkoda :( ale nawet nawet :P
ja pier**** jeszcze nidy nie widzialem tak popierdolonej gry lub servera lub czegokolwiek innego. Jeszcze nigdy tego nie wlonczylem choc czatuje przy kompie 3 dni.
Już w to grałem :P Żadna nowość. Dalej jest tylko ta zielona arena i się wybiera samemu wszystkie Pokemony?
@Edit
Pisałem już z jakiej gry mam mój forumowy zestaw (avatar, sygnatura, userbar)? Jeśli nie to przejżyjcie sobie Pokemon'y z tej gry :>
@Down
Tak, ale to jest grafika właśnie z tej gry :>
http://img457.imageshack.us/img457/1784/komentarzgf7.png
Prościutkie w Avku itp. masz Ditto...
Co do gry to nie mogę odpalić (Krowi* server nie działa).
Pozdrawiam
*- Krówka robi Moo
Aqua Mador
15-02-2007, 13:47
Wszystko ładnie (poza grą....) ale jak tammożna walke zaakseptować??
Aqua Mador
15-02-2007, 13:49
Upss. Double
oFFspr1ng
15-02-2007, 16:29
Ściągne zobacze, wkońcu to tylko ~7MB. Po pierwszych postach ucieszyłem się ze moja ulubiona gra na GBA jest online :> ale po następnych postach ostrej "krytyki" nie byłem zadowolony.
Mam nadzieje że to ver beta ma tylko to opisali @up:up:up:up:up:up:up:
Hej o co tu chodzi?Jestem w miejscu gdzuie stoja drzewa i dookola droge zagradzaja drzewa!
oFFspr1ng
24-02-2007, 14:44
To jest wersja Beta.
a co tam trzeba ściagnąć???? ja sie zalogowałem ale jeszcze mi nie przysłali na poczte pomóżcie mi
może ktoś dać normalne linki albo chociaż nazwę tej gry?
bo te co są w temacie, są lipne .
thebassa
14-08-2007, 19:43
w sumie nic dziwnego bo zobaczcie kiedy powstał temat
ale może....
nazwa to było by cos w rodzaju pokemon online
btw.
ja grałem kiedys w pokemony online ale przez przeglądarkę siekawie było by sobie tak pograc :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.