PDA

Pokaż pełną wersje : Dragon Lord

Gabriell15
10-02-2007, 15:52
Czy Sorkiem 40 lvl z 45 magic lvl dal bym rade zabic solo Dragon Lorda prosze o odpowiedzi i porady w tej sprawie
A czy gs tez bym normalnie wzial na solo ??

Securu$
10-02-2007, 16:01
Takj możesz zabić Dl'a ale wiąże się to z waste. Ale jak już chcesz go ubić to uszykuj Mf'y i sd/explo 8o Potem powiedz jaki był loot ^^

Mój pierwszy post (dobrze mówię?)

koowal
10-02-2007, 16:07
taa .. waste ogromny. MF i Sd i mozesz leciec. tylko weź se przynajmniej postaw ds'a :D

exeros
10-02-2007, 16:10
Sd+Mf metodą up/down (na wieży w veno dlair)
Waste ogromne ale jest waste-jest zabawa:>

Pzdro!

Dodzio_Szczodre
10-02-2007, 16:25
Kilka sd i dużo mfów... Ja bez sd ubiłem do red hp z e wave. Ale najlepszy pomysł to 4-6 sd i e wave wtedy, żadną metodą up&down bo to wiocha a nie jakieś solowanie.
Powidzenia

Pzdr

Draggy_Slayer
10-02-2007, 16:31
ja pozwole sobie zadac tutaj pytanie zeby nie zakladac nowego tematu

gdzie jest jakis fajny i syzbki resp dli (jak huncilme to tylko w veno a tam z ta szybkoscia to roznie bywa:P)
bo chciaelm wypad z healerem zrobic i chodzi mi o to zeby moc sobie po 1 lurowac

bylbym wdzieczny gdyby ktos mi odpowedzial ewentualnie jakies mapki

tutaj albo w prywatnej wiadomosci

Securu$
10-02-2007, 17:00
Idź na PoI Dl'i tam dużo ale i tak waste ;)

NoooBeeeK
10-02-2007, 17:00
Hmmm... solo czy dasz rade to watpie :] i prosze nie dawac takich kometarzy typu kupic mnostwo runek i na partyzanta bo tak tu widze... zamiast wydac kupe forsy na runy zeby dac samemu rade na DL to zaiwestuj w blokera... chyba ze tobie zalezy tylko na solo ubiciu... Ale sproboj i napisz jak poszlo ;]

Draggy_Slayer
10-02-2007, 17:03
Idź na PoI Dl'i tam dużo ale i tak waste ;)

jelsi to do mnie to troche nietrafione bo nie mam jak lurowac one by one a pozatym healer nie ma jeszcze 80 lvl:)

Soul's
10-02-2007, 17:10
ja pozwole sobie zadac tutaj pytanie zeby nie zakladac nowego tematu

gdzie jest jakis fajny i syzbki resp dli (jak huncilme to tylko w veno a tam z ta szybkoscia to roznie bywa:P)
bo chciaelm wypad z healerem zrobic i chodzi mi o to zeby moc sobie po 1 lurowac

bylbym wdzieczny gdyby ktos mi odpowedzial ewentualnie jakies mapki

tutaj albo w prywatnej wiadomosci

na wszystkich respach w ank lub veno z sioherem nawet durzego waste niema ;)

Draggy_Slayer
10-02-2007, 17:11
w veno to cale nic jest, bo ten resp 2dl+drag jest wolny w godzinach porannych a popoludniami zajety:P

a ten najwiekszy w ankh (7dli chyba) mozna je lurowac po jednym pod schody? czy sa w jednym miejscu i nie da rady? bo szczerze w ankh na dlach jeszcze nie bylem

Dodzio_Szczodre
10-02-2007, 17:35
@up
Weź idź na Dragon Lair w Thais... Możesz lurować a sioher za ścianą może stać i jest ok, ale musisz uważać żeby za dużo ścierwa nie nalurować bo tam dragi itp.

Mitthenither
10-02-2007, 23:57
@Draggy Slayer

Venore dragon lair double spawn (czyli jak powiedziałeś 2 dl + drag) ale zamiast czekać aż ci się zrespią DL'e to idź sobie zabić te dwa dragi wyżej/jednego na powierzchni, ew. DL + drag tam gdzie są takie schodki (obok nich można wygodnie stanąć). Sam tak robie (tylko, że ja tam biegam bo ja pal <:) i się sprawdza :P Na respa czekać nie muszę nawet około 10~rano