Pokaż pełną wersje : ds czy drag ?
kto biega szybciej ds czy drag?
dlatego sie pytam bo chce isc z ds'ami na draga i nie chce zuzyc hmm ani innych magicznych g....n
prosze o mozilwie szynka odpowiedz i niech wypowiadaja sie osoby ktore sa juz obeznane z dragami
btw uzylem opcji szukaj ale wyskoczylo mi 300 stron a na pierwszych nic nie bylo o tym
kamillo-ja
10-02-2007, 21:36
moze przeszuukac dwie pierwsze?? o ile wiem takiego tematu nie byla sam kiedys takiego szukalem :P
jak sie zara wbije na secure to sam sproboje ale wczesniej wolalbym wiedziec zeby na darmpo nie tracic 1240many :/
Fred Druid of Pacera
10-02-2007, 21:44
Dsy są bardzo wolne, a na pewno wolniejsze od draga.
ok dzieki bardzo mi pomogles
:flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl:
up@ Ale i tak szybszy od DS'a. Wiem bo jak huncilem dragi z dsami to mialy problem z dogonieniem i do tego mnei blokowaly. Minimalnie ale wolniejsze sa dsy.
Ja na dragi chodze z orc'ami leader'ami i idzie mi bardzo dobrze - orc blokuje - ja wale z visa ,jak ucieka to orc jest caly czas obok draga ;)
DS jest zdecydowanie wolniejszy od Smoka. WIem, bo sprawdzilem empirycznie kilka razy ostatnio. Jak jest na red hp i ucieka to DS go nie moze zlapac i musze z hmm dobijac.
jeszcze jedno male pytanie mam druta 28lvl 32 mlvl tak mniej wiecej ile bede zuzywal hmm czy moze summonowac 2 leadery,lub 1 ds i jeden leader ???
Progmaniak
11-02-2007, 12:43
Masz pacc? Jak nie to nawet nie idz na smoki bo niby gdzie.
chomik93
11-02-2007, 13:35
Choćby kolo Thais Kazordoon i podajze na Fibule.
@up
Byles kiedys na dragu kolo kazo?Jesli chcesz expic na dragach z 15 minutowym respem to prosze bardzo...
Drag jest wolny, bardziej niż DS. Uciekałem od nich i wiem;)
DS mnie nie chitnął ( uciekałem na 21 levelu)
Drag mi nie dał rady na 18 lev
Jezeli ktoś się będzie pytał dlaczego do nich szedłem to mówię, że chce zwiedzic wszystko w Tibii. I czasami tak się kończy.:confused:
Pozdro
Kwadratowe Koło
11-02-2007, 13:53
Klamstwo. Ds wolniejszy. Jak wytlumaczysz to, ze expie na nich od 10lvl pal?
Żeby wszystko zwiedzić, to będziesz jeszcze musiał grać ho ho ho a może i więcej.
Dragon, może pyknąć na dystans i wziaść druta/sorca na 2 hity (gdy nie ma utamo vity).
pozdr.
Slimamoneko
11-02-2007, 14:35
Wiesz po co łazic z DS na dragi? Nie podałes swojego lvl ale tak zgaduje ze cos kolo 30lvl masz... Z DS sa owlniejsze ale bijac z hmm uciekajacego draga ci sie zwróci:> Ale najlepiej to zrób cos kolo 45 lvl i z visa ciagnij i exp dobry i nie ma waste:) A jeżeli dalej chcesz uparcie z summonami i nie hccesz tracic hmm ani nic takiego to idz z orcami liderami:) jednak na jednego draga sie nie oplaca-.-
Żeby wszystko zwiedzić, to będziesz jeszcze musiał grać ho ho ho a może i więcej.
Na FACC zostało mi PoH oraz południe od Venory :) Pozdro:cup:
Royal Guard
11-02-2007, 20:39
@Topic
Właśnie wracam z huntu Dragów Z DSami (Zwróciło się jakby kto pytał :P) i z własnego doświadczenia mogę Wam powiedzieć, że DS jest wolniejszy. Może minimalnie, ale wolniejszy. Jeden Drag uciekał na red hp i musiałem mu drogę blokować żeby skręcał w zasięg DSów. Ale ostatecznie zaklinował się w krzaczkach i padł :P.
Ja robie tak :
Gdy bylem facc :
Bralem mfs,bp of hmm.Stawialem dwa orc leadery ,pchalem je przed soba ,drag zauwazylem i walil w atakujace go dwa orc'y.Gdy drag uciekal orci zanim biegly ,ale ja (wylacznie dla expa) walilem z hmm.
Gdy jestem pacc :
Biore tylko mana fluidy - stawiam sobie orca leadera ,czaruje utamo vite i uderzam z visa.
DS'y mocniej wala ,ale na facc'u aby nie miec waste lepiej z orcami leaderami chodzic.
Na FACC zostało mi PoH oraz południe od Venory :) Pozdro:cup:
A byles na Demona? A moze Banshee Quest final room?
topic@ DS jest wolniejszy od draga, wroce z budy to wam film nagram >.<
Kasztaniaczek
12-02-2007, 08:49
a moim zdaniem sa szybsze.. ds porusza sie jak postac na 20lvlu, widzialem kiedys taka tabelke, ale nie pamietam co pisalo przy dragu. ale drag jest wolny.
Ds ma szybkosc 11 albo 12 lvl...
Pamietam jak 10 albo 11 lvl ds dogonil i zabil ale 11 albo 12 nie...
Drago moze szybszy...ale pobiegnie w kat zaraz skreci etc i ds go dogoni..
Po 2: to go dogon i z Wanda zabij :P
seksowna_druidka
12-02-2007, 18:44
nazwa......................speed
Dragon.....................170
Demon Skeleton.........180
Orc Leader.................230
Informacje wziete z eriga. Wynika z tego ze ds dogoni draga. :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.