zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Święta w Tibi

Vojtass
11-02-2007, 15:14
Jeśli już to mogą być jakieś tibijskie święta np:
-Święto miecza
*Jak sprzedajemy miecze w sklepach to dostajemy więcej kasy
*Jak kupujemy miecze w sklepach to jest taniej
-Święto pieczonego chleba
*Biegają nowe potworki (taka babka podobna do kucharki)
*Loot to chleb,bread,wałek do ciasta,mąka,brown bread,egg,0-5 gp,itp.
-Święto Magii
*Czary,różdzki są tańsze
*Jest qs na kocioł
*W kociole można robić różne czarodziejske mikstury
-Święto Thais
*miasto jest łądnie ustrojone
*po mieście są parady z królem niektórych żołnieży można zabić Warrior itp.
-Święto innych miast
*miasto jest łądnie ustrojone
-Świeto Zwierząt
*Po miescie chodzą zwierzęta którcyh nie można zabić
*Za wszelakie typu zwierzaki dosjatemy tylko 50% expa

Święta mogą twać miesiąc.tydzień ale nie jeden dzień :)

I wiele wiele innych a Cipsoft odgapia święta z real <żałosne>

Proszę o komentarze i możecie pisać jakie jeszcze święta mogą być i co by się działo jakie by były qs jakie potwory itp. :)

Dratris
11-02-2007, 15:18
Moim zdaniem wszystkie te pomysły są złymi pomysłami :> Gra była by łatwiejsza a nie o to chodzi..

Scorpio
11-02-2007, 15:21
Ogólnie pomysł może i dobry ale te twoje święta są troche naciągane.

Elwer Balus
11-02-2007, 15:22
Człowieku, wyjdź. już i tak przez te eventy są lagi.

Gered
11-02-2007, 15:29
Mogłyby być jakieś święta, ale żeby ludzie nie mieli z nich pożytku materialnego (tańsze czary, bronie)

Mnie najbardziej podoba się pomysł święta jakiegoś miasta. Np. Ludzie zamieszkujący takie miasto w dniu jego święta (jednym dniu, a nie całym miesiącu) mieliby kolorowe outfity, miasto byłoby ustrojone np. w baloniki. A NPC sprzedawaliby fajerwerki, ciastka, balony i inne ozdoby. :cup:

Freddd
11-02-2007, 15:43
tez masz pomysly z tymi swietami przez takie swieta sa lagi na serwach -.-

Lifter
11-02-2007, 15:48
Jeśli chodzi o święta i o lagi to racja. Cipsoft ma głupie pomysły nie tylko z itememi obciążającymi server ale także podobnym idioctwem jest np. wypadanie clubów z potworów na mainie. <-- Żałosne, lecz jest wiele innych śmieci które można zlotować a nie są nikomu potrzebne.

Marcin24
11-02-2007, 16:01
Według mnie to jest dobry pomysł (no może po za tymi tańszymi różdźkami i mieczami) Może te wszystkie święta odciągnęłyby trochę ludzi od ciągłego expienia i skillowania i pokazały prawdziwą radość gry. :dance::dance::dance:

Zenuś
11-02-2007, 16:53
Znakomity pomysł :) jestem ZA ale cóż to da i tak cipki zrobia to co chcą

-Per-
11-02-2007, 19:33
Mogłyby być jakieś święta, ale żeby ludzie nie mieli z nich pożytku materialnego (tańsze czary, bronie)

Mnie najbardziej podoba się pomysł święta jakiegoś miasta. Np. Ludzie zamieszkujący takie miasto w dniu jego święta (jednym dniu, a nie całym miesiącu) mieliby kolorowe outfity, miasto byłoby ustrojone np. w baloniki. A NPC sprzedawaliby fajerwerki, ciastka, balony i inne ozdoby. :cup:

A ozdób nie można by było wynosić z miasta, w mieście latałyby motyle (:P), darmowe addony by się dostawało, na czas trwania święta, a mieszkańcy dostaliby prezenty. :D Też jestem za świętami miast, trwającymi 2-3 dni.

Marcin24
11-02-2007, 21:15
Jakby było święto np. magii to outfity maga i druta (na czas święta) byłyby darmowe itp. z motylami też dobre. A co do ozdób to może być byleby się ich nie mogło ruszać przestawiać t.z. że to nie byłyby itemy tylko stała rzecz.

Kajulec
12-02-2007, 11:01
*W kociole można robić różne czarodziejske mikstury
W kociole? o.O
Żołnież? o.O

Btw. i tak jestem pod wrazeniem, ze poprawnie napisales slowo 'rozdzka'.. ;-)

Pancho_1991
12-02-2007, 11:31
OMG.......... nie obraz sie ale to jest Dziecinada jak dla mnie