Pokaż pełną wersje : Blue Team - Nebula
lisek-lisu
11-02-2007, 17:46
.............................HAKER!!! huahaauah..................
Koronowany rycek
11-02-2007, 18:06
Gdybym mial wiecej czasu, to bym wpadl swoim Rycerzem i z waszego blue teamu został by Blue body albo jak wolisz plamka Czerwonej krwi :)
Kasztaniaczek
11-02-2007, 18:23
Zapomniales dodac do sody :
"Ze sie ich nie boje"
Co jak co, ale ja sie ich strasznie boję.
Ufocznik
11-02-2007, 20:04
A nasze motto to :
A ty ksiaze WOJSKA NIEBIESKIEGO szatana i inne zle duchy ... moca boza strac do swiatyni" AMEN
.....
zapomniales dodac do sondy "żal mi ciebie i calego twojego blu timu"
Pyro Aris
11-02-2007, 20:37
Na Nebuli pojawił się nowy BLUE TEAM
Są to pekerzy o nie wysokich lvlach ale dzieki zgraniu i liczebnosci potrafią ubić nie jednego...
Oto Najnowszy skłąd BLUE TEAMU:
LIDER: Niebieski'Libero
Zastępca: Niebieski'Druid
Największy LvL: Mysthical Seba
Kamerzysta i Negocjator Paymentów: Brun Gladild
Najlepszy Nick Teamu: Iti Go Hol
Wojownicy Teamu: Olsen la Shar,Wenus Veira,Eldo Clawint,Axel Emidiuz,Niebiska'frida,Niebieski'Alcatel...
A teraz troche historii ;)
Jeden owner jest LIderem i Zastępncą BLUE TEAMU , jeston założycielem tego teamu
Nasz negocjator i kamerzysta zajmuje się paymentami(praiwe jak menager;>) , pełni on także role kamerzysty...(filmiki już nie długo pojawią się w dziale "Filmy")
Prawie cały Blue TeAm pochodzi z jednego miasta ale przyjmujemy takze zaufanych Tibijczyków.
Jesteśmy Ubrani całkowicie na niebiesko , stąd ta nazwa B)
A nasze motto to :
A ty ksiaze WOJSKA NIEBIESKIEGO szatana i inne zle duchy ... moca boza strac do swiatyni" AMEN
hahahaha ,a to dobre ,napki sie naoglodaly filmikow i chca byc fajni !
i co myslisz ze samo znanie sie starczy ? bedziecie zabijac jakies 30-40 lvle ,co w waszym wypadku bedzie zalosne ,zaloze sie ze wszyscy razem wzieci macie slabsze pvp ode mnie ;d
@edit
a te "boje sie ich" to pewnie z kumplami zaznaczyles ;d
ps : mogles dodac w sondzie "mam w dupie nupkow"
Bardzo sie boje :( jak widze kogos z niebieskim ubraniem odrazu daje loga !!! 8o
lisek-lisu
12-02-2007, 00:55
Gdybym mial wiecej czasu, to bym wpadl swoim Rycerzem i z waszego blue teamu został by Blue body albo jak wolisz plamka Czerwonej krwi :)
To ja nie wiedziałem ziomek że umiesz z przeskakiwać z servera na server!!!
lisek-lisu
12-02-2007, 00:58
Zapomniales dodac do sody :
"Ze sie ich nie boje"
Bo nie grasz na NEbuli ;>
To ja nie wiedziałem ziomek że umiesz z przeskakiwać z servera na server!!!
A ty sadzisz ze ludzie maja tylko po jednej postaci na jednym serwerze ?
A co do blue teamu to az drze na sama mysl co moglibyscie mi zrobic...
Kasztaniaczek
12-02-2007, 08:26
Bo nie grasz na NEbuli ;>
A skad wiesz...
Cicha woda brzegi rwie 8o 8o 8o
lisek-lisu
12-02-2007, 08:51
A skad wiesz...
Cicha woda brzegi rwie 8o 8o 8o
BO napisałeś w swoim profilu ?
lycha_ziom
12-02-2007, 08:55
a jak ja wpisze Vura Soth to uwiezysz?Prawdopodobnie juz wiekszosc osob z VU ma Was w vip list,exp bedzie zajety to przyjda Was zabic-.-' i to Wy bedziecie placic chyba ,ze lubicie grzac PZ.
bluepk12345
12-02-2007, 09:04
extra :P
zaczynam sie bac xD
a jak bys zobaczyl w dziale filmy to bys wiedzial ze juz jeden z czlonkow VU nas zlozyl :P
W dziale filmy juz jest nasz temat:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1261530#post1261530
ale sie boimy tego Paymenta xD (wcale nie noobhary xD) - czlowieku zastanow sie troche ...
lycha_ziom
12-02-2007, 13:32
jezeli sami macie hunta to czemu mialby ktos Wam placic UHUAHAUAHUAHU noobs plx tak samo inni nie beda sie przejmowali waszym paymentem tak jak wy-.-
Kasztaniaczek
12-02-2007, 15:39
BO napisałeś w swoim profilu ?
W podpisie nie musi byc wszystko, tam miejsce na 1 serv :p
lisek-lisu
12-02-2007, 16:32
jezeli sami macie hunta to czemu mialby ktos Wam placic UHUAHAUAHUAHU noobs plx tak samo inni nie beda sie przejmowali waszym paymentem tak jak wy-.-
Srry ale kto ci poweidział że my chemy komuś nałożyc paymenta ?
bluepk12345
12-02-2007, 17:01
no wlasnie ... napisalem ze nie boimy sie paymentow bo to i tak noobhary a sami paymentow nie nakladamy :P
chyba ze ktos jest w trapie na black hp xD
Ufocznik
12-02-2007, 19:02
no wlasnie ... napisalem ze nie boimy sie paymentow bo to i tak noobhary a sami paymentow nie nakladamy :P
chyba ze ktos jest w trapie na black hp xD
aha, czyli lejecie tylko 15-lvlowych newbow, ktorzy nie maja uhow, zjezdzacie ich do deep reda, po czym tlumaczycie co to jest ten "armor", o ktorym wszyscy mowia i prosicie o oddanie go?
@top
i czemu, nie pojawila sie w tej sondzie opcja "żal mi was", tak jak prosilem?
@down
ha, nie widzialem filmikow, ale wyglada na to ze zgadlem :>
Od dzis zaczynam aktywniej grac na Nebuli :)
a tak btw
Widzieliscie ich flimiki?xD Leja jakies 15 lvle i mysla ze swieca...a tu taki smaczek ;)
18:12 Brun Gladild [16]: "swiety michale archaniele bron nas w walce... badz nam obrana... a ty ksiaze wojska niebieskiego szatana i inne zle duchy ... moca boza strac do swiatyni AMEN xD
aha, czyli lejecie tylko 15-lvlowych newbow, ktorzy nie maja uhow, zjezdzacie ich do deep reda, po czym tlumaczycie co to jest ten "armor", o ktorym wszyscy mowia i prosicie o oddanie go?
@top
i czemu, nie pojawila sie w tej sondzie opcja "żal mi was", tak jak prosilem?
opcja pewnie sie niepojawila bo oni z gory zalozyli ze sa fajni i albo beda sie ich bac , czuc respekt a tylko hight lvl niebeda sie ich bac...:D
wiesz 15 lvl jest bardzo straszny uuuU i i nieraz na zesoba ihy albo nawet kilku uhow...xD przeciez z ekipa takiego ciezko ubic ... ;/
a mysl o paymetach z tad ;)
[B]
Nasz negocjator i kamerzysta zajmuje się paymentami(praiwe jak menager;>) , robi on za kamerzyste...(filmiki już nie długo pojawią się w dziale "Filmy")
lisek-lisu
13-02-2007, 15:31
opcja pewnie sie niepojawila bo oni z gory zalozyli ze sa fajni i albo beda sie ich bac , czuc respekt a tylko hight lvl niebeda sie ich bac...:D
wiesz 15 lvl jest bardzo straszny uuuU i i nieraz na zesoba ihy albo nawet kilku uhow...xD przeciez z ekipa takiego ciezko ubic ... ;/
a mysl o paymetach z tad ;)
Jak ci jest cięzko ubic 15 lvl to juz nOObku twoja sprawa , ja sie takimi nie zajmuje...
To dlaczego na swoich "zajedwabistych" filmikach lejecie 15 lvle?I to niektorzy wam uciekaja ;>
Kasztaniaczek
13-02-2007, 16:38
To dlaczego na swoich "zajedwabistych" filmikach lejecie 15 lvle?I to niektorzy wam uciekaja ;>
Bo paymenty nie dzialaja 8o 8o
Jak ci jest cięzko ubic 15 lvl to juz nOObku twoja sprawa , ja sie takimi nie zajmuje...
15 lvl to ja na buha biore =)
Od dzis zaczynam aktywniej grac na Nebuli :)
a tak btw
Widzieliscie ich flimiki?xD Leja jakies 15 lvle i mysla ze swieca...a tu taki smaczek ;)
18:12 Brun Gladild [16]: "swiety michale archaniele bron nas w walce... badz nam obrana... a ty ksiaze wojska niebieskiego szatana i inne zle duchy ... moca boza strac do swiatyni AMEN xD
Ogólnie pompa z tego xD.
Mimo-vader
13-02-2007, 19:51
Ja siem bojem :( . I jak ja teraz pujdem dedzić trole ? ;/
Grabadia
13-02-2007, 20:18
Ja tysz się boje :(
Na rotach mnie ztrapuja i co :confused: bede musiał oddac mi mój leather set :D
Popieram opcję "żal mi was"
Rufus_Krytyk
13-02-2007, 20:58
Nooby zasrane w dupe jebane. Cwierkaja dziobami bo sa pedalami.
By: Mariano Italiano
Rufus_Krytyk
13-02-2007, 20:59
Nooby zasrane w dupe jebane. Cwierkaja dziobami bo sa pedalami. Takie z nich kutaski ze robia nam laski. W tibi pierdola i mysla ze sie ich boja.
By: Mariano Italiano
Pyro Aris
13-02-2007, 22:56
blu tim wmowili sobie ze maja najlepsze pvp i boja sie ich kazdy h lvl ,a tak na serio to wszyscy se z nich gnija ;d ale te ich motto to juz wogole najlepsze 8o 8o 8o 8o
bluepk12345
14-02-2007, 15:19
my se nie wmawiamy ze jestesmy the best tylko że wierzymy w nasza "świętą misję" która ma na celu zniszczenie nałogu tibii w zarodku xD
Rotfl :P
a tak pozatym to tam padaly tez lvle typu 27, 23, 21 ... a wy tu tylko o 15 :P
dopiero sie zaczynamy rozkrecac wiec nie ma co peszyc :P
@up
Chcecie zniszczyć nałóg Tibii <lol> tak tylko narazie mówicie a jak znam życie za jakiś czas sami się wciągniecie w tą grę. Niestety ona taka już jest :| i póki ludzie sami tego nie zrozumieją to żadne tam żałosne blue teamy nic nie zrobią
Ps. Skoro zabijaliście już takie potęgi jak 20lvl+ no to chyba Nebula za jakiś czas zacznie się wyludniać ;( a ten wasz najwyższy lvl 19 :O ostatnio jak patrzę padł, i tak będzie zawsze bo zaszybko chcieliście być PA -.- ledwo powychodziliście z rooka...
NA drugi raz nie zakładajcie jakiś noobowych tematów o noobach z wygórowanymi ambicjami których nikt nie znał, nie zna i nie będzie znać -.-
Ufocznik
14-02-2007, 21:01
my se nie wmawiamy ze jestesmy the best tylko że wierzymy w nasza "świętą misję" która ma na celu zniszczenie nałogu tibii w zarodku xD
Rotfl :P
normalne pa :<
"dobsze rze tam nie gram, bo jeszcze by mie zdedzili"
Pyro Aris
15-02-2007, 00:55
@up
Chcecie zniszczyć nałóg Tibii <lol> tak tylko narazie mówicie a jak znam życie za jakiś czas sami się wciągniecie w tą grę. Niestety ona taka już jest :| i póki ludzie sami tego nie zrozumieją to żadne tam żałosne blue teamy nic nie zrobią
Ps. Skoro zabijaliście już takie potęgi jak 20lvl+ no to chyba Nebula za jakiś czas zacznie się wyludniać ;( a ten wasz najwyższy lvl 19 :O ostatnio jak patrzę padł, i tak będzie zawsze bo zaszybko chcieliście być PA -.- ledwo powychodziliście z rooka...
NA drugi raz nie zakładajcie jakiś noobowych tematów o noobach z wygórowanymi ambicjami których nikt nie znał, nie zna i nie będzie znać -.-
o wlasnie ! mialem to na koncu jezyka !
my se nie wmawiamy ze jestesmy the best tylko że wierzymy w nasza "świętą misję"
27 ,23 ,21 8o 8o 8o 8o Boze ,wescie sie nie ponizajcie jeszcze bardziej ,chcecie sobie pekowac to se bijcie te 20 lvle i nie pierdolcie na forum ,ze jestescie zajebiscie silni i sie wszyscy was boja ;d
@edit
ej zauwazylem ze osiem osob zaglosowalo ze sie was boi ;d to mam takie pytanko ,ilu was jest w blue teamie ? 8 ?
oni gadaj ze wyzwalaja ludzi od tibi ... a sami sie wkrecili w swoja "swieta misje"
kurde jak kazdy z kazdego swiata zakladal by temat o takich wyczynach jak wasze to mysle ze bylo by tego dosc sporo ... niewszedzie jest pelno polakow
to wezmy powiedzmy 60 swiatwo gdzie takich "wyczynowcow" jak wy jest gdzies
z minimum 20 na kazdy swiat ... no 1200 dodatkowych tematow z kotrych ludzie maja neizla pompe .... =) ciekawe czy forum by to wytrzymalo :P
lisek-lisu
15-02-2007, 16:36
27 ,23 ,21 8o 8o 8o 8o Boze ,wescie sie nie ponizajcie jeszcze bardziej ,chcecie sobie pekowac to se bijcie te 20 lvle i nie pierdolcie na forum ,ze jestescie zajebiscie silni i sie wszyscy was boja ;d
@edit
ej zauwazylem ze osiem osob zaglosowalo ze sie was boi ;d to mam takie pytanko ,ilu was jest w blue teamie ? 8 ?
Kto ci plastusiu mówi tu że jest zajebiscie silny ???
Ciągne taką pompe z ciebie człowieku że moja stara to sie nawet na bani kręci.Tak się w to wczuwasz ze my dla pompki kitramy jakies małe skurwysyny które sie jarają że padły a potem z krzesłem na starą skaczą.
P.S czy czasem to ty nie byles tym plackiem co stara krzesłem na*******ał???
Bo mówisz jak bys miał noge od tego krzesła w odbycie.
I nie zalezy mi na to zeby se naladowac w sondzie "Boje się" bo huj mnie to obchodzi...
Człowieku i porada na przyszłość NIE WCZUWAJ SIE W TO TAK !
lisek-lisu
15-02-2007, 16:44
@up
O Boże nastęmpny paralityk który sie podnieca.
Wiesz chciałbym ci uświadomic ze to są noob chary co wie pewnie każy oprócz ciebie. NO trudno nie martw sie taki sie urodziles nic nie zrobisz.
Nas to grubo grzeje że padniemy
ważne że jest pompka i huj.
i nie zalezy nam na jakims ubijaniu szczególnie....
ŻAL.....
bluepk12345
15-02-2007, 16:46
pozatym to my gramy w ta gre innymi charami i se pompe cisniemy ... ja tam zalozylem tylko temat o filmach zeby zobaczyc jakie sa nasze poczatki :P a tu zaraz zadyma bo jakies noobki wczuwaja sie w ten temat jak by byl nie wiadomo czym :/
Żeby powiedziec to osobom tak niedojrzałym jak niektórzy z was to powiem to w skrócie:
Robimy to wszystko dla Pompy
...i zeby pokazać że nie tylko H lvle potrafią przyciągnąć uwwgę ludzi xD :P
Wyloozujcie troche ludzie ... to tylko gra :P
P.s głosowałem ze sie ich nie boje :D bo jestem z nimi xD
lisek-lisu
15-02-2007, 16:52
blu tim wmowili sobie ze maja najlepsze pvp i boja sie ich kazdy h lvl ,a tak na serio to wszyscy se z nich gnija ;d ale te ich motto to juz wogole najlepsze
Ej koleś kto ci mówił ze my se cos wmówiliśmy ???
Ty se wmówiles ze jestes kozak bo twoja stara pierze w rzece...
TO JEST POMPA ZIOMEK I SIE NIE PODNEICAJ NEI ZDROWO!
bluepk12345
15-02-2007, 16:57
a ten nasz 20 lvl najwyzszy padl na mort hura od 79 lvl'a stojąc sobie z pk i nie robiąc rzadnych problemów ;/...
żałuję że grałem na laptopie i nie nagrałem jak ten 79 bil Bruna ... dał mu zżyć bp mf bijac go z sd i mort hurow ... Noobki mmnie po prostu zabijają ...
A jak masz nas za noobow to załóż z kolegami team max 20 lvli i mozemy se zrobic small wojne to zobaczymy kto noobi ... Swoim sposobem to mogłoby być nawet ciekawe bo takiej wojny jescze nie widzialem xD :P
zachęcam do obejrzenia tego filmu:
http://upload2.net/page/download/Znlb5h23YeE5Nb5/zadzieranie+z+blue+team+2.rec.html
i przyjrzenia sie temu ss'owi:
http://upload2.net/page/download/Y1RyhFFmqDzkjZS/iviewcapture_date_15_02_2007_time_15_52_22.jpg.htm l
To zobaczysz jakie lvle nas ubijaja - bo mniejsze nie daja po prostu rady :D (jak h** :P ale jest przynajmniej pompka)
bluepk12345
15-02-2007, 16:59
@up
my specjalnnie takimi harami bijemy bo chcemy pokazać że nie tylko lvl to potega !!!
LUDZIE CZY WY WIECIE CO TO JEST EDIT !?!? Noobami to wy jesteście a te wasze "huj" i "har" to już wymiatają, jak nie wiesz jak się pisze to sprawdź w słowniku. Kiedyś bym chętnie założył z kolegami takie postacie i byśmy chętnie powalczyli, ale trzeba umieć czytać NA EMERYTURZE tzw. w Tibię nie gram.
Mam takie pytanie to są wasze noob chary a jakie lvl-e macie swoimi normalnymi postaciami 40,50 ? : )
i co was do tego natchnęło żeby robić takie wielkie PA, filmiki na tibicam jak zabili 120,103 i 104? Żebyście zabili chociaż 40-70 lvl to rozumiem a to pozabijaliście 20+ i się chwalicie
@lisek-lisu umiesz cos innego procz wyzywania ludzi a tym bardziej rodziny
ja tam niechce Cie obrazac bo na RL Cie nieznam ale to twoje zachowanie jest zalosne... ;)
@Edit takie male info na lewo od Cytuj jest taki piekny przycisk Edytuj =]
poldek_p
15-02-2007, 19:05
noobami sa ci ktorzy sie tu wypowiadaja , poprostu przestancie sie tu wypowiadac i dzieci z "blue team" przestana sie podniecac ze zabili jakis 30 lvl ktory byl afk
Ufocznik
15-02-2007, 19:15
a ten nasz 20 lvl najwyzszy padl na mort hura od 79 lvl'a stojąc sobie z pk i nie robiąc rzadnych problemów ;/...
żałuję że grałem na laptopie i nie nagrałem jak ten 79 bil Bruna ... dał mu zżyć bp mf bijac go z sd i mort hurow ... Noobki mmnie po prostu zabijają ...
A jak masz nas za noobow to załóż z kolegami team max 20 lvli i mozemy se zrobic small wojne to zobaczymy kto noobi ... Swoim sposobem to mogłoby być nawet ciekawe bo takiej wojny jescze nie widzialem xD :P
zachęcam do obejrzenia tego filmu:
http://upload2.net/page/download/Znlb5h23YeE5Nb5/zadzieranie+z+blue+team+2.rec.html
i przyjrzenia sie temu ss'owi:
http://upload2.net/page/download/Y1RyhFFmqDzkjZS/iviewcapture_date_15_02_2007_time_15_52_22.jpg.htm l
To zobaczysz jakie lvle nas ubijaja - bo mniejsze nie daja po prostu rady :D (jak h** :P ale jest przynajmniej pompka)
to zrobcie sobie chary na valorii i chodzcie sie lac wszyscy z moim 20 sorcem, ok?
lisek-lisu
15-02-2007, 21:19
Channel saved at Thu Feb 15 19:53:01 2007
19:48 Niebieski'Libero [12]: podjarka ze ubiles 12 lvl co ? ;>
19:49 Xaemus Serigimox [129]: pekujecie
19:49 Xaemus Serigimox [129]: to i padacie
19:49 Niebieski'Libero [12]: kto ?
19:49 Xaemus Serigimox [129]: to dziala w dwie strony
19:49 Xaemus Serigimox [129]: rodzinka niebieskich
19:49 Xaemus Serigimox [129]: wasz lider pisal o tym na forum tibia.pl
19:49 Niebieski'Libero [12]: jaka rodzinka?
19:49 Xaemus Serigimox [129]: niebieskich
19:49 Niebieski'Libero [12]: pieeerdoliusz
19:49 Xaemus Serigimox [129]: no nieeeeeeeeeeeepierdole
19:50 Xaemus Serigimox [129]: siema ziom
19:50 Niebieski'Libero [12]: klocki?
19:50 Niebieski'Libero [12]: aqle on ubil moja mame
19:50 Niebieski'Libero [12]: a ona dopiero zacyzna grac
19:50 Niebieski'Libero [12]: i go z pekczylem
19:50 Xaemus Serigimox [129]: niech ci mama placki idzie usmazy
19:50 Xaemus Serigimox [129]: a nie w tibie gra
19:51 Niebieski'Libero [12]: wlasnie piecze petitki lódeczki
19:51 Xaemus Serigimox [129]: nice
19:51 Niebieski'Libero [12]: u lubisie
19:51 Xaemus Serigimox [129]: to idz jej pomoz
19:51 Niebieski'Libero [12]: bo podobno to przepysznemisie
19:51 Xaemus Serigimox [129]: narka
19:51 Niebieski'Libero [12]: twoja stara peirze w rzece
19:51 Niebieski'Libero [12]: ?
19:51 Xaemus Serigimox [129]: ."pierze"
19:51 Niebieski'Libero [12]: masz w poduszce
19:51 Xaemus Serigimox [129]: mozesz cos dla mnie zrobic?
19:51 Niebieski'Libero [12]: nie?
19:51 Xaemus Serigimox [129]: ucaluj mame i przekaz ze dzis nie przyjde
19:52 Niebieski'Libero [12]: a mama kazala przekac ze ma juz innego
19:52 Niebieski'Libero [12]: bo masz za malego
19:52 Xaemus Serigimox [129]: ok
19:52 Niebieski'Libero [12]: i nie dochodzisz
19:52 Xaemus Serigimox [129]: przy tak brudnej *****e zadko mi staje
19:52 Xaemus Serigimox [129]: wiec niech sie nie dziwi
19:52 Niebieski'Libero [12]: a jest tobie co stawac?
19:52 Xaemus Serigimox [129]: .
19:52 Xaemus Serigimox [129]: .
19:52 Xaemus Serigimox [129]: mysle ze jest
19:52 Niebieski'Libero [12]: a ty myslisz??!!!
19:52 Niebieski'Libero [12]: WoW
19:52 Xaemus Serigimox [129]: nara
Zara kolejne paralitosy bendą mysleć że gadałem na serio więc pozdro dla nich ;* kocham was nOObki
Grabadia
15-02-2007, 21:23
my specjalnnie takimi harami bijemy bo chcemy pokazać że nie tylko lvl to potega !!!
A wy to potęga?? own3d
@dimi
Lisek-lisu umie także pisać nei, zamiast nie :)
A do tego, że Vu zabija kilkunastolvlowców to nie pierwszyzna, ale nie bede tego komentował, aby hunta nie podłapać ;)
Ja proponuję nie pisać już w tym temacie : )
PozdrO
Pyro Aris
15-02-2007, 22:42
Kto ci plastusiu mówi tu że jest zajebiscie silny ???
Ciągne taką pompe z ciebie człowieku że moja stara to sie nawet na bani kręci.Tak się w to wczuwasz ze my dla pompki kitramy jakies małe skurwysyny które sie jarają że padły a potem z krzesłem na starą skaczą.
P.S czy czasem to ty nie byles tym plackiem co stara krzesłem na*******ał???
Bo mówisz jak bys miał noge od tego krzesła w odbycie.
I nie zalezy mi na to zeby se naladowac w sondzie "Boje się" bo huj mnie to obchodzi...
Człowieku i porada na przyszłość NIE WCZUWAJ SIE W TO TAK !
wes przestan ,jakos kurwa na pierwszej stronie jeszcze przed Editem walnoles texta "chociaz mamy niewielkie lvle ,to duzo ludzi sie nas boi" to jak takie kozaki jestescie to zdejmijcie jakiegos 100 lvla na pohu ,a nie kurwa jakies 20 lvle
@lisek
podnieca cie gadanie o czyjejs starej ?
lisek-lisu
15-02-2007, 23:25
Jak cie podnieca twoja stara to masz facet problem...
A my nie robimy wielkiego pekowania tylkko jak dziecku tobie tłumacze ciągle że robimy pompe!!
Kumasz dzieciaku ???
Hmmm nie wiem czy podałeś swój wiek w rl: 14, ale jeżeli tak to nie rozumiem jak możesz kogoś nazywać dzieciakiem!! Jak ktoś tu jest dzieckiem to właśnie Ty !
Pyro Aris
16-02-2007, 00:39
Jak cie podnieca twoja stara to masz facet problem...
;O lol ,a to skad zes wzial ? wes juz po mnie nie cisnij ,bo bede mial koszmary
A my nie robimy wielkiego pekowania tylkko jak dziecku tobie tłumacze ciągle że robimy pompe!!
przeciez kazdy widzie ze nie robicie wielkiego pekowania (mieszkasz na wsi ,ze uzywasz textu Pompa ?)
Kumasz dzieciaku ???
kumam Iwul czternastolatku
@edit
9 glosow na to za sie ktos was boi ;o ile placicie za glos ? to moze i ja sie skusze
bluepk12345
16-02-2007, 16:42
Ten temat nie jest zalożony żeby sie wyzywac wiec spokoj plx!!!!
ale jak bysmy zlozyli 100+ wez mi powiedz?? 12 lvle ... pomysl co ty mowisz czlowieczku xD i wyloozujcie troszeczke plx xD przeciez to nie jest temat zeby sie wyzywac tylko wypowiadac sie na temat naszego MALEGO pkowania...
Jak komus sie nie podoba to niech sie nie wypowiada i tyle ... ;)
nawet nie liczymy na loota tylko zeby smiesznie bylo a szczególnie z nOObków którzy próbując uciekac robią z nami :dance: xD
P.S
lisek zlikwiduj tylko tą sondę plx
Pyro Aris
17-02-2007, 00:01
taa zlikwiduj sonde bo 70% ma was w dupie
@up
to niby po co ten temat ?
przeciez to bylo wiadome ,ze nikt sie was nie boi
Kapitan Chrupek
17-02-2007, 04:41
a wy chociaz macie PACC-e ?? ale nie powiem :D fajna beke robicie, fajne z was pianie ;]:*
Celandyjka
18-02-2007, 00:29
ten blu team jest smieszny, biegaja jakimis 20 lvlami.. lisu moze bys zalogowal sie na swojego pala ..mystery foxy ? juz nie mowie o master biegunie...hahaha żal mi was..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.