Pokaż pełną wersje : Help HELP HHEEELLLPPP
kilerkuba
23-10-2003, 14:51
mam wielki problem wylogowalem siez tibii nie gralem 3 dni wchodze a tu nagle pojawiam sie w swiatyni w ab bez plecaka i armora. Wchdoize na www.tibia.com zeby zobaczyc czy cos mnie ukatrupilo czy co patrze a tam jais white wolf z 9 lvl mnie zabil ja mam 11 i nie iwem co robic (a i z depotu ubylo mi 3 hmm)
CO mozna zrobic z czaszka ?????
Wyglada mi to nastepujaco:
1. Wylogowałes sie korzystajaz z 'exit' (postac zostaje jeszcze chwile na serwerze) i wtedy Cie zabito.
2. Kiedy Ty nie grales ktos sie zalogowal Twoim charem (czytaj 'schakował') i polegl w straciu z 9 lvl (co za nierowna walka), po czym zakosil Ci 3 hmm z depo (co za zdobycz).
i nie iwem co robic
Proste - zmieść owego White Wolfa z powierzchni Tibi.
CO mozna zrobic z czaszka ?????
Uhm..?? Masz na mysli 'Skull'?
Fingerout
23-10-2003, 16:21
Niekoniecznie dal exita, moglo byc tak poprostu ze zhackowali ci konto (moge sie zalozyc ze uzywasz tibia gg :P) i ziomal se wlazl dla jaj X(
------------------------------------------------------
Fingerout - 47lv master sorc (Danubia)
Lord piccolo
23-10-2003, 17:32
ale na używanie Tibii GG podobno też jest wyjście żeby ci nie zhakowali konta czytałem na jakiejś stronie żeby Tibie GG włanczać po zalogowaniu
Nikt go raczej nie haknal, bo jak by to zrobil to by mu wszystko zabrali a nie tylko armor, plecak i 3hmm (kase masz?)
Moze ktos znajomy wszedl twoja postacia, albo nawet nie znajomy, ale ktos kto po tobie byl w kafejce i nie wiedzial co to za gra, zaatakowal kolesia na 9 lvl i dalej nic nie robil a tamten to zabil.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.