zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Help HELP HHEEELLLPPP

kilerkuba
23-10-2003, 14:51
mam wielki problem wylogowalem siez tibii nie gralem 3 dni wchodze a tu nagle pojawiam sie w swiatyni w ab bez plecaka i armora. Wchdoize na www.tibia.com zeby zobaczyc czy cos mnie ukatrupilo czy co patrze a tam jais white wolf z 9 lvl mnie zabil ja mam 11 i nie iwem co robic (a i z depotu ubylo mi 3 hmm)
CO mozna zrobic z czaszka ?????

Magus
23-10-2003, 15:16
Wyglada mi to nastepujaco:
1. Wylogowałes sie korzystajaz z 'exit' (postac zostaje jeszcze chwile na serwerze) i wtedy Cie zabito.
2. Kiedy Ty nie grales ktos sie zalogowal Twoim charem (czytaj 'schakował') i polegl w straciu z 9 lvl (co za nierowna walka), po czym zakosil Ci 3 hmm z depo (co za zdobycz).

i nie iwem co robic

Proste - zmieść owego White Wolfa z powierzchni Tibi.

CO mozna zrobic z czaszka ?????

Uhm..?? Masz na mysli 'Skull'?

Fingerout
23-10-2003, 16:21
Niekoniecznie dal exita, moglo byc tak poprostu ze zhackowali ci konto (moge sie zalozyc ze uzywasz tibia gg :P) i ziomal se wlazl dla jaj X(

------------------------------------------------------
Fingerout - 47lv master sorc (Danubia)

Lord piccolo
23-10-2003, 17:32
ale na używanie Tibii GG podobno też jest wyjście żeby ci nie zhakowali konta czytałem na jakiejś stronie żeby Tibie GG włanczać po zalogowaniu

Gremlin
23-10-2003, 17:37
Nikt go raczej nie haknal, bo jak by to zrobil to by mu wszystko zabrali a nie tylko armor, plecak i 3hmm (kase masz?)

Moze ktos znajomy wszedl twoja postacia, albo nawet nie znajomy, ale ktos kto po tobie byl w kafejce i nie wiedzial co to za gra, zaatakowal kolesia na 9 lvl i dalej nic nie robil a tamten to zabil.