Pokaż pełną wersje : Necro by 73 Rp
Fredy Cruger
11-02-2007, 21:12
Po hacku chciałem dorobić się bohów na necro, sami zobaczcie czy mi sie udalo.:p
http://www.speedyshare.com/466174854.html
(na tibicams sie nie da, film ma powyżej 2 mb:p )
@down sory źle napisałem ( film ma 3~mb) , już poprawione.Dzięki za spostrzegawczość :p
Po hacku chciałem dorobić się bohów na necro, sami zobaczcie czy mi sie udalo.:p
(na tibicams sie niead, film ma powyżej 1 mb:p )
na tibimcams są limity powyżej 2mb :p
No no , filmik całkiem całkiem :P.Nie będę zdradzać czy sie udało czy nie :D.Pozdro (Next time maybe :P)
viper555
11-02-2007, 23:07
No no , filmik całkiem całkiem :P.Nie będę zdradzać czy sie udało czy nie :D.Pozdro (Next time maybe :P)
no faktycznie nie zdradziłeś... każdy kto zna podstawy ang już wie czy mu się udało czy nie -.-
(na tibicams sie nie da, film ma powyżej 2 mb:p )
@down sory źle napisałem ( film ma 3~mb) , już poprawione.Dzięki za spostrzegawczość :p
Nie wiem czemu ale ze wszystkich huntow to wlasnie necro zabijane przez palkow mi sie najbardziej podobaja
Fredy Cruger
12-02-2007, 09:04
Cieszę się ,że film się podoba :)
more coment plx :p
Gracz Tibijski
12-02-2007, 13:41
Podoba mi się! 10/10 :)
viper555
12-02-2007, 16:23
Nie wiem czemu ale ze wszystkich huntow to wlasnie necro zabijane przez palkow mi sie najbardziej podobaja
bo to nie jest tylko głupie podbijanie vis vis vis exura gran manas vis vis exura gran manas ... i mi sie wlasnie tez necro w wykonaniu palków podobają
Filmik fajny jedyne co mi przeszkadzało to to że traciłes manasy na marne ;p zawsze ladowales mane na fula a miales jeszcze 600-700 many mi sie wydaje ze lepiej by bylo zjechac ta mane do 400 gdzies i dopiero sie manasowac ale tez niena fula tylko tyle ile trzeba ale moze sie myle ;p
no faktycznie nie zdradziłeś... każdy kto zna podstawy ang już wie czy mu się udało czy nie -.-
A ponadto nawet nie napisał tego poprawnie.
KonioMaster
12-02-2007, 17:03
Tja Palek rządzi :D
P.S. Imo trochę za dużo używasz tego >(xD) ale widać że jesteśrozrywkowy chłopak.
xD
viper555
12-02-2007, 17:13
jezeli jestes po haku to szkoda ze troche ci tych hmm i manasow poszlo a nie zrealizowales planu ;/
bo to nie jest tylko głupie podbijanie vis vis vis exura gran manas vis vis exura gran manas ... i mi sie wlasnie tez necro w wykonaniu palków podobają
Filmik fajny jedyne co mi przeszkadzało to to że traciłes manasy na marne ;p zawsze ladowales mane na fula a miales jeszcze 600-700 many mi sie wydaje ze lepiej by bylo zjechac ta mane do 400 gdzies i dopiero sie manasowac ale tez niena fula tylko tyle ile trzeba ale moze sie myle ;p
Ale mi sie to podoba od kiedy po raz 1 necro zobaczylem czyli z 3 lata temu, a wtedy zaden sorc nie uzywal na necro visow tylko hmm + ds
jezeli jestes po haku to szkoda ze troche ci tych hmm i manasow poszlo a nie zrealizowales planu ;/
no to niema poco ściągać bo Pan już powiedział czy się ...... czy nie
viper555
12-02-2007, 18:11
jakbyś czytał all komentarze to byś wiedział że już to zostało powiedziane no chyba że nieumiesz podstaw angielskiego... pozatym zanim oglądniesz film to patrzysz na 2 strone w komentarzach(lol)
a film chyba można oglądnąc po to żeby zobaczyc jak się expi palem na necro na danym lvl i wogule żeby popatrzec a nie tylko po to oglądac 90 min zeby zobaczyc czy mu wypadly bochy czy nie-.-
p.s jezeli patrzysz na 2 strone w komentarzach zanim ogladniesz film to chyba szukales odpowiedzi na to pytanie ;]
no to niema poco ściągać bo Pan już powiedział czy się ...... czy nie
to nie oglądaj łaski nierobisz...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.