Pokaż pełną wersje : resp jednego beholdera
wlasnie wbilem 50 dist moim pallem i z tej okazji chcialem isc sie sprawdzic na beholderze. i tu pozostaje mi jedno pytanie: czy ktos zna miejsce z respem 1 beho na wolnej prtzestrzeni?? oczywiscie chodzi o miejsce gdzie pallek na 13 lvl nie padnie :p
z gory dziekuje.
Bartek153
11-02-2007, 21:24
hmmm resp jednego beho to jak do kazo sie idzie a tak na wolnej przestrzeni to nie wiem
wolna przestrzen Dark Catedral obok slimow pod ziemnia, oraz thais ancient temple (moga byc 2, ale uciekniesz)
@edit:
http://tibia.pl/earth.php?x=32413&y=32231&z=10 bardzo prosie oto ancient temple (a catedral nie zawracaj se glowy)
problem w tym ze w ancient temple som orki i tego typu kreatury a pallek nie moze nosic tarczy i kuszy jednoczesnie :/
ale dzieki, moze sie sprobuje:baby: :baby:
a moze ktos wie gdzie znajde (oczywiscie znowu na wolnej przestrzeni) demon skeletona?? bo mysle ze uciekajac pokonam bez trudu xD
SowaBez0ka
11-02-2007, 22:21
co do ds to hellgate albo ghostland
tomektrz
12-02-2007, 09:16
Na wolnej przestrzeni chyba nie ma takiego pojedynczego respu, na którym byś nie padł (są bagna koło Veno, ale czy to jest wolna przestrzeń? Poza tym biegają tam Witche). W jaskini przy wejściu do Kazo na bank dasz radę, jeśli masz 4 mlv to weź może kilka runek GFB na wypadek, gdyby Beho przywołał za dużo szkieletów.
tomektrz
12-02-2007, 16:31
Swamp koło Venore.
1. Witche (może nie dać im rady)
2. Bagna raczej trudno nazwać wolną przestrzenią (już chyba mniej ograniczone ruchy będzie miał w jakiejś jaskini)
Ja na 11 levelu palkiem zabiłem beho solo w acient temple ze skilami 38.
@up
Masochista -.-
@topic
Miałem podobny problem co autor i poszłem na single spawn beho niedaleko Venore, i dla mnie to tam miejsca jest dużo i raczej uciekać nie będziesz musiał bo ja z łuku prałem 55+ :)
ps:tez mam 50 skile
PoZdRo
Vallad
Tijus_Candia
12-02-2007, 19:34
DO tomektrz
Na bagnach w Venore są tylko rotwormy , slimy i beholdery. Nie strasz go withami których tam nie ma. Withe są gdybyś poszedł na północ a potem na wschód i to na dodatek nie na powierzchni !
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.