PDA

Pokaż pełną wersje : aldora war kirenox 141 rp

morthifer
12-02-2007, 13:12
szkoda ze padl ; <
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18651

JMJ
12-02-2007, 13:20
Na tym filmiku jest takze dead sir croya (136 rp) ;]

czyli 2 fragi dla em

Diamonic
12-02-2007, 13:29
Jak juz napisalem na tibia.de, ladne fragi. A croy = idiota.

Ankel
12-02-2007, 15:28
@up

Mowisz ze Croy idiota,bo co bo wybiegl,chcial ich poprzesówac,ale wiesz dla Ciebie to debilstwo wybiec i pomoc druzynie.I co z tego ze padl odrobi to,a gdy EM pada to nie ma opcji odrobienia.EM idioci zblokowali statek szkoda ze Xadam robil POI,bo pewnie bysmy ich po orali rowno.Niech dalej robia te smieszne mass logi.Przegrali raz i juz nie wyjda na zadne open battle co za idioci.To by bylo na tyle.

Elo:evul:

raven
12-02-2007, 15:51
@up

czmeu odrazu mowisz ze idioci? tacy z nich idioci ale jakas was jada co? zablokowali statek i co? GM'a nie bylo czyli rownie dobrze mogli tego nie zrobic bo nie ma dowodow.

Ankel
12-02-2007, 16:16
@up

czmeu odrazu mowisz ze idioci? tacy z nich idioci ale jakas was jada co? zablokowali statek i co? GM'a nie bylo czyli rownie dobrze mogli tego nie zrobic bo nie ma dowodow.

Aha.Mowisz ze nas jada<rotfl>bo maja wiecej fragow,Oni sa na Aldorze przegrani nie maja co tu szukac a opcji wykupienia nie ma.Niech dalej robia po 1 albo 2 fragi i chowaja sie gdzie nie wejdziemy bo padniemy w jakis jaskiniach albo na mostkach,zamiast wyjsc na open i przekonac sie kto jest lepszy.

Mannow
12-02-2007, 16:19
Dlamnie ten Quf (krecil tą akcje) to jakis Anemik. gdyby nie hotkeye to by nie trafil nawet tych ziomkow.
Takie moje zdanie

Ganksterek
12-02-2007, 16:24
Aha.Mowisz ze nas jada<rotfl>bo maja wiecej fragow,Oni sa na Aldorze przegrani nie maja co tu szukac a opcji wykupienia nie ma.Niech dalej robia po 1 albo 2 fragi i chowaja sie gdzie nie wejdziemy bo padniemy w jakis jaskiniach albo na mostkach,zamiast wyjsc na open i przekonac sie kto jest lepszy.

Wiesz dla nich wyjscie na open battle jest nie oplacalne u nich wiekszosc RP i EK a w CO wiekszosc to MS a wiec to jest strata levow i marnotractwo run byly open battle w jednym dostaliscie jak trzeba natomiast w 2 mozna powiedziec ze ich pojechaliscie nie powiem wyjscie Sir bylo nie potrzebne a ze chcial pomodz to nie byl dobry pomysl przeciez widac bylo ze nawet jak by poprzesowa to i tak by ktos zaraz wlazl w to miejsce (malo przemyslany ruch ) a co do EM jada was jak chca pop rostu mysla i szukaj okazji do zlapania was i tyle :P

I love EM Forever :)

ConqU-ErroR
12-02-2007, 16:33
CO i Valiant to tak znani kozacy. Mysla ze jak maja powiedzmy wiecej h lvli w swoich gildiach to maja w dupie wszystkich i wszystko a szczegolnie zwracam sie do Olecka ktorzy maja wladze nad Aldora. Ile razy stoje powiedzmy pod dp w kazo to ktos ruszy kogos z olecka zaraz ktos wpada i ten co zaczol own3d...
Ale i tak Hail EM muahahaha

Diamonic
12-02-2007, 16:36

Jak narazie jest 3:1 w ob dla EM. Wygraliscie tylko jedna i juz mowicie, ze wygraliscie. -,-

Hupe
12-02-2007, 18:20
@up

Mowisz ze Croy idiota,bo co bo wybiegl,chcial ich poprzesówac,ale wiesz dla Ciebie to debilstwo wybiec i pomoc druzynie.I co z tego ze padl odrobi to,a gdy EM pada to nie ma opcji odrobienia.EM idioci zblokowali statek szkoda ze Xadam robil POI,bo pewnie bysmy ich po orali rowno.Niech dalej robia te smieszne mass logi.Przegrali raz i juz nie wyjda na zadne open battle co za idioci.To by bylo na tyle.

Elo:evul:

Rotfl. Jezeli wyszedl po to zeby nas poprzesówac to naprawde jest idiotą bo z tamtych miejsc przy drabinie nie da sie nikogo popchnąć. Poza tym to brzmi troche smiesznie "wyszedl sam na 10 ludzi zeby ich poprzesówać".

Xadam niech sobie robi co chce, tak samo meilismy miec bana za trapowanie mostu na hydrach, za stanie na jednej kratce, za rzekomego bota na battle i wiele wiele wiecej. Jakbym sie przejmowal za kazdym razem jak mnie ktos z was xadamem straszy to bym nie logowal nigdy wiecej do tibi.

Wlasnie dokladnie to bedziemy robic. 50 fragów zrobili na was przegrancy? no to gratuluje !!
Wszystkie masslogi udane, 3 wygrane open battle...pochwal sie czego wy dokonaliscie. "Dumne" olecko juz zaplacilo na danubi za wolnosc, teraz pora na aldore.

btw. Nikt nie bedzie placil z EM bo mu szkoda kasy wiec na co komu opcja wykupienia?
To wy zaczeliscie ta wojne i teraz ja przegracie;)

roXen
12-02-2007, 18:50
Rotfl. Jezeli wyszedl po to zeby nas poprzesówac to naprawde jest idiotą bo z tamtych miejsc przy drabinie nie da sie nikogo popchnąć. Poza tym to brzmi troche smiesznie "wyszedl sam na 10 ludzi zeby ich poprzesówać".

Xadam niech sobie robi co chce, tak samo meilismy miec bana za trapowanie mostu na hydrach, za stanie na jednej kratce, za rzekomego bota na battle i wiele wiele wiecej. Jakbym sie przejmowal za kazdym razem jak mnie ktos z was xadamem straszy to bym nie logowal nigdy wiecej do tibi.

Wlasnie dokladnie to bedziemy robic. 50 fragów zrobili na was przegrancy? no to gratuluje !!
Wszystkie masslogi udane, 3 wygrane open battle...pochwal sie czego wy dokonaliscie. "Dumne" olecko juz zaplacilo na danubi za wolnosc, teraz pora na aldore.

btw. Nikt nie bedzie placil z EM bo mu szkoda kasy wiec na co komu opcja wykupienia?

Brawo HUPE !

Niech CO przejebie :) Gdy wygra EM, to nawet wole mieć PA zrobione przez nich, bo wiem, że servem będą rządzić ludzie xD, a CO? Banda dzieci z Olecka i okolic lol

Nirvy
12-02-2007, 18:58

Sneaki są także sposobem na wojne jeżeli tego nie wiesz widać ,że masz małe pojęcie o wojnie i nie koniecznie oznacza ''kto jest lepszy na open'' to wygrywa.

Didek Boys
12-02-2007, 19:04
Moim zdaniem EM poki co wygrywa wojne bo 1 OB nic nie znaczy ale co do Valiant to moge powiedziec ze jest to gildia zrobiona z najgorszych kur*w na Aldorze. Ciagle za byle co Hunca itp u 40-70 lvli znalezli sobie kur*a Czerwony krzyz(pay or hunted)X(
Moim zdaniem gildi Valiant powinno sie wypie**olic z servera najgorsze smieci z CO poszly do Valiant w CO zostali porzadni ludzie i moim zdaniem EM powinno wygrac ta wojne lub conajmniej zrookowac ludzi z Valiant:baby:
GZ fragow EM :)
Kazda gildia popelnia bledy itp EM tez nie jest swieta ale Valiant = porazka

Blaaaa
12-02-2007, 20:50
do ludzi z Co valiant co tutaj piszą po cholere tak bardzo chcecie open battle jak co chwile obrywacie nie umiecie się zgrac ostatnio wam się poszczęścilo w szczególności dzieki noobom i już wam się tak morale podniosly?
czy wy nie rozumiecie że ich jest 2 razy mniej i mają gorszy skład u was jest nemtor i jego sd po 500 co robi wrażenie i pełno 100 + sorkow z tego 3/4 z nich powstało po słynnym update z różdzkami...
oni robia open battle kiedy im się podoba i dzieki temu wygrywaja
nietwierdze ze Em jest super i tam są same aniołki ale w porównaniu z wami to jest niebo a ziemia em tyle czasu rządziło serwerem i założe się że przez ten czas mniej osób odeszło z serwera przez ich PA niż przez bardzo króciutki czas kiedy CO sie zaczeło rządzic
dużo osob ma żal do em że ich zabijają za nic ale niestety wojna jest i jezeli jestes rl kogos z co to trzeba sie z tym liczyc niestety ale raczej tak zachowywac sie zaczeli najpierw CO i zaczeli inne osoby angazowac w wojne a em poprostu musi im się jakoś za to odwdzięczyc

MagField
12-02-2007, 21:04
Wojna to wojna ,ale żeby zabijać rl ludzi,przyjaciół czy kogo kolwiek z któryś z gildi to jest bez sensowne i strata fragów jak dla mnie ;) Wojna toczy sie pomiędzy tylko gildiami ,a nie znajomymi którzy do gildi nie nalezą.

Blaaaa
12-02-2007, 21:07
ale jak mi się zdaje to taki sposób "walczenia" Co zapoczątkowało...
OMYGY z taka liczba osób i z Nemtorem na czele to oni powinni zmiażdzy em a nie bawic sie z ich kolegami-.-

Zen
12-02-2007, 22:35
widze ze sytuacja tu jest b podobna do nebuli i skonczylo sie to tym ze vanum z serwera najprawdopodobniej wylecialo ;/ ale coz wygrywa ta guilda ktora w najbardziej efektowny sposob zaboierze chcec do gry przeciwnemu teamowi. Zdaje mi sie ze em wojne wygra... moje skromne zdanie

@film fajna akcja :)

chwedus
12-02-2007, 23:01
nie wiem co sie dzieje ale jak chcem obejzec jakis filmik na tibia.cam to po jakis 20-30 sekundach od wlaczenia wylacza mi sie filmik !! :( :( nie wiem co sie dzieje !! wy tez tak macie ?? (od 2 dni tak mam,wczeseniej bylo normalnie)

LaRrYxX
12-02-2007, 23:11

na huj maja wychodzic na open battle skoro w CO sa takie n00by ze sami sie phaja w trapa ? myslisz ze jak open battle wygraliscie to jestescie bogami ? oni zrobia cos jak Vision na furorce beda wyzynali samotnych co i sie logali az w koncu polowa z was dojdzie do wniosku ze nie warto expic skoro zaraz wpadnie EM i wkoncu z CO zrobi sie 20 osub i wtedy EM was wyrznie na open battle a wy bedziecie sie tlumaczyc "ich bylo wiecej" do tej pory bylem za CO/Valiant ale widze ze tacy inteligenci jak ty psuja wizerunek tej gildi
jak myslisz dlaczego nemtor na bitwach siedzi ciho i tylko zabija innych a nie jak reszta z was "banda n00buw" drze pape textami "HAHAHA" "pdal jak szmata" em tak nie robi bo umijea grac i zobaczysz kto ta wojne wygra

Blaaaa
13-02-2007, 00:12
@2x up kiedyś też tak miałem niewiem od czego to się bierze włączam filmik po 40 sec sie wyłącza pozniej spowrotem włączam i już w tym momencie co wszesniej niezacina się tylko troche dalej więc niemartw się nie jestes sam xD

@up baaardzo dobrze powiedziane ludzie z em maja klase niedrą mordy za każdy zaliczony frag jak pajace z Co, niewyzywaja ze względu na pochodzenie...
na wielu filmach zauważyłem że jak jak jakaś osoba z Em gadała coś po ang do kogoś z Co to tępak nierozumiał do tego zaczoł się z niego wyśmiewac ze on br -.- załosne...

Crafty Pall
13-02-2007, 02:22
@up

Ostro nas jadą :(

Crafty Pall
13-02-2007, 02:28

Człowieku nie rozśmieszaj mnie. Nie zapłacicie nam bo was nawet nie stać na blessy, patrz Sinano, Diego Montegro. Macie 51 my 44 więc tu masz odpowiedź na to, że wy robicie mass logi i 1-2 osoby muszą wydać hajs na blesy, teraz znów 12 od was musi kupić blessy. No może 10 nie licząc 2 wspomnianych wcześniej ;>

Meteon!
13-02-2007, 05:46
Kirenoxowi chyba nie wyszło zbieranie deseczek do końca ;rotfl;

Ktoś tam wcześniej napisał, że Croy~ chciał "pomóc", nie bardzo rozumiem komu, jak już było po całej akcji, chociaż sd się zwróciły :)8o

Hupe
13-02-2007, 08:24
Człowieku nie rozśmieszaj mnie. Nie zapłacicie nam bo was nawet nie stać na blessy, patrz Sinano, Diego Montegro. Macie 51 my 44 więc tu masz odpowiedź na to, że wy robicie mass logi i 1-2 osoby muszą wydać hajs na blesy, teraz znów 12 od was musi kupić blessy. No może 10 nie licząc 2 wspomnianych wcześniej ;>

Sam Benny ma +-8 mln gp, tako ma +-2 mln wiec jeszcze na "kilka" blessów nas stac.

btw. Nastepne 10 fragow zawsze mozemy zrobic masslogami, 80% bezpieczne;)

Lovah
13-02-2007, 09:11
Sam Benny ma +-8 mln gp, tako ma +-2 mln wiec jeszcze na "kilka" blessów nas stac.

btw. Nastepne 10 fragow zawsze mozemy zrobic masslogami, 80% bezpieczne;)

Do czasu masslog-pulapki, patrz Isara.

Ojciec Dyrektor
13-02-2007, 09:48
Dla nie wiedzących, wczoraj było OB:

Valiant And Chosen ones Frags
Smuulaan
Feb 12 2007, 22:50:31 CET Killed at Level 119 by Ghetti
and by Tyrrain

Anjo Grie
Feb 12 2007, 22:41:22 CET Killed at Level 96 by Spliffus and by Brollik

Royal Suchy
Feb 12 2007, 22:50:23 CET Killed at Level 145 by Nemtor
and by Bamion

Anubis Woman
Feb 12 2007, 22:40:48 CET Killed at Level 182 by Nemtor and by Piechtolot

Ron Montegro
Feb 12 2007, 22:49:44 CET Killed at Level 165 by Aldruhn
and by Tyrrain

Eleik Roon
Feb 12 2007, 23:01:09 CET Killed at Level 178 by Nemtor
and by Masakrowiec

Kod Scorpion
Feb 12 2007, 22:39:47 CET Killed at Level 113 by Piechtolot and by Herlya

Willy Stonesoul
Feb 12 2007, 22:43:22 CET Killed at Level 136 by Nemtor
and by Last Del'Impro

Naozy
Feb 12 2007, 22:50:47 CET Killed at Level 83 by Bubexel
and by Spliffus

Diego Montegro
Feb 12 2007, 22:50:41 CET Killed at Level 100 by Spliffus

Ares Deathbringer
Feb 12 2007, 22:50:37 CET Killed at Level 126 by Masakrowiec and by Herlya

Escuridao of Daru
Feb 12 2007, 22:43:54 CET Killed at Level 132 by Piechtolot and by Nemtor

Sinano
Feb 12 2007, 22:50:34 CET Killed at Level 84 by Brollik
and by Vu'Xiu

Eternal March frags

Azka Elvan
Feb 12 2007, 22:37:02 CET Killed at Level 103 by Anubis Woman and by Diego Montegro

13:1 dla Valiant+CO ;) I co Hupe ?? Jeszcze jedno OB i mamy przewagę (o ile wyjdziecie :D )

viper555
13-02-2007, 10:02
@up macie jakiś film?

Nelanther
13-02-2007, 10:05

mam nadzieje ze skopiecie im dupy rowno : ]

ps. co aldruhn robi w tych palach : S... spoko ziom z niego byl ; p

myth'xas

Vuxiu
13-02-2007, 10:15
em jak vision x?D tylko ze w em sa nuby jak taifun a vision ma chary w valiant :) i co to za zale co mowia ze u nas lepsze chary sa, my mamy nemtora a wy 6 kolejnych osob w expie, to ze graja nimi nuby to wasza sprawa. macie 2 i 3 sorca na servie tylko ze zaden z was nie umie grac sorcem, anubis to juz max porazka.

Blaaaa
13-02-2007, 11:06
ta ale maja tylko 2 sorcow z takimi lvl a wy macie nemtora brolika pietcholota elefura(druid),roshara,mase czyli jeden 233 ms bijący po 500 z sd i pięciu 150 magów bijących po 400 więc samymi tymi charami możecie zadac combo 2500 hp o.0 w Em raczej takiej siły niema pozatym jest was 2 razy więcej xD

morthifer
13-02-2007, 11:36
em jak vision x?D tylko ze w em sa nuby jak taifun a vision ma chary w valiant :) i co to za zale co mowia ze u nas lepsze chary sa, my mamy nemtora a wy 6 kolejnych osob w expie, to ze graja nimi nuby to wasza sprawa. macie 2 i 3 sorca na servie tylko ze zaden z was nie umie grac sorcem, anubis to juz max porazka.

anubis nieumie grac sorcem? bluznisz sam widzialem jak 'zabijala' kirenoxa (same ue,50% nietrafione i 0sd) potem jak walczyla na ob, strapowana prez poty i 10 lvle, myslisz ze jak jej niebylo 2 tygodnie, to co robila? trenowala na otsach (:

Blaaaa
13-02-2007, 11:42
anubis umie dobrze grac tylko nierozumiem tej ostatniej akcji co poleciala solo i padla przez ss;/ ale to wlasnie jak ja na ekranie widzicie to juz w gaciach cieplo em wystarczy Ron i wlasnie ona i ile wam nakopali jakby to bylo na odwrot ze oni by mieli chary takie jak wy a wy ich to by was zmietli z powierzchni ziemi...

Hupe
13-02-2007, 13:31
I co Hupe ?? Jeszcze jedno OB i mamy przewagę (o ile wyjdziecie :D )

Nastepne 10-15 fragów powinnismy zrobic masslogami i zrobie wszystko zeby ich do tego przekonacB)

em jak vision x?D tylko ze w em sa nuby jak taifun a vision ma chary w valiant i co to za zale co mowia ze u nas lepsze chary sa, my mamy nemtora a wy 6 kolejnych osob w expie, to ze graja nimi nuby to wasza sprawa. macie 2 i 3 sorca na servie tylko ze zaden z was nie umie grac sorcem, anubis to juz max porazka.

Dobrze wiesz ze te 6 kolejnych osob na servie to knighci i paladyni. Porownaj sobie prawdziwa sile (sd power) i wtedy napisz. My nie umiemy grac? A ty kiedy sie tak wyrobiles? Na battle pod AB Anima vs EM latales bez mana shielda.

morthifer
13-02-2007, 14:01
anubis umie dobrze grac (....blebleble...)

to czemu padla jako 2 na ostatnim ob ? :0

Nastepne 10-15 fragów powinnismy zrobic masslogami i zrobie wszystko zeby ich do tego przekonac

nowa taktyka em ? oo...ooo jestem very pod wrazeniem, dlugo nad tym myslales?

____
Hupefupi:
We wont post it because of many people in party and private msgs with our friends etc

But I am sure CO got the movie, maybe they will post

Hupe
13-02-2007, 14:28
to czemu padla jako 2 na ostatnim ob ?

Kazdy kto padnie na battle nie umie grac?

nowa taktyka em ? oo...ooo jestem very pod wrazeniem, dlugo nad tym myslales?

Jaka nowa? Pol wojny tak robilismy i zamierzamy kontynuowac.

heh, to juz drugi raz tak mowisz po przegranym ob, bo po co zamieszczac film w ktorym dostajacie w dupe ?

Bede zamieszczal co bede chcial. Jak chcesz zobaczyc film z ostatniego battle to zapytaj kolegow z CO (o ile masz) i umiesc na forum

morthifer
13-02-2007, 15:20
Kazdy kto padnie na battle nie umie grac?

Bede zamieszczal co bede chcial. Jak chcesz zobaczyc film z ostatniego battle to zapytaj kolegow z CO (o ile masz) i umiesc na forum

chodzilo mi o styl w jakim padla, strapowana przez 10 lvle

a film widzialem i to nie ze strony co tylko em

Blaaaa
13-02-2007, 17:00
noi co z tego ze zostala strapowana przez 10 lvl? ciekawe jakbys ty tam byl w srodku walki gdzie lata pełno osób z Co i reszty(po raz kolejny podkreślam jest ich 2 razy więcej) i cała zgraja noobów do których nemtor pisze "nooby go to em" "trap em"(na jednym z filmów z ob widać jak nemtor pisze takie teksty)
a noobki podniecone ze napisał do nich słynny nemtor wykonują jego rozkazy a wy tylko podchodzicie i zaznaczacie na battle i np F3 cały czas
taka potężna gildia a sie noobami wysluguje -.-
"nowa taktyka em ? oo...ooo jestem very pod wrazeniem, dlugo nad tym myslales?" no niewiem czy nowa a ciekawe co maja innego robic jak maja tylko 60 osob na 120 + maja w wiekszosci knajtow i palow...

Hupe czemu em sie zdecydowalo wczoraj na ob? juz 2 raz oberwaliscie wiec nieradzil bym robic kolejnych open battle

Ojciec Dyrektor
13-02-2007, 17:29
..

Hupe czemu em sie zdecydowalo wczoraj na ob? juz 2 raz oberwaliscie wiec nieradzil bym robic kolejnych open battle

To jak wg. ciebie ma wyglądać ta wojna ??? tylko na tym że EM zrobi mass loga jak expimy i tak ciągle ? To dobra.... niech maja przewagę w fragach ale my możemy sobie robić co chcemy (expić itd) Proponuje robić OB do rooka albo zapłacić no chyba ze przyjmiecie nowy plan tylko z robieniem mass loga po 1 osobę na expie ....

Vuxiu
13-02-2007, 18:17
Nastepne 10-15 fragów powinnismy zrobic masslogami i zrobie wszystko zeby ich do tego przekonacB)

gl :)

Dobrze wiesz ze te 6 kolejnych osob na servie to knighci i paladyni. Porownaj sobie prawdziwa sile (sd power) i wtedy napisz. My nie umiemy grac? A ty kiedy sie tak wyrobiles? Na battle pod AB Anima vs EM latales bez mana shielda.

z tych 6 3 knajtow 1 pall i 2 ms. i co za roznica z sd power, macie go na tyle zeby zabic najwiekszego knajta u nas na combo, tak samo jak my waszego. roznica jest taka ze umiemy je uzyc. macie 1 przewage - szybkosc zwiazana z lvlami ktorej nie potraficie uzyc. a na batle pod ab mieliscie taki power zeby zabic mnie na combo? skoro lecze sie za full hp to po co utamo? jakby nie bot wizaka i sdki za ekran nie padlbym wtedy i tez to wiesz. a wyrobilem sie uczac pod okiem bardziej doswiadczonych graczy :)

Hupe
13-02-2007, 19:49
z tych 6 3 knajtow 1 pall i 2 ms. i co za roznica z sd power, macie go na tyle zeby zabic najwiekszego knajta u nas na combo, tak samo jak my waszego. roznica jest taka ze umiemy je uzyc. macie 1 przewage - szybkosc zwiazana z lvlami ktorej nie potraficie uzyc. a na batle pod ab mieliscie taki power zeby zabic mnie na combo? skoro lecze sie za full hp to po co utamo? jakby nie bot wizaka i sdki za ekran nie padlbym wtedy i tez to wiesz. a wyrobilem sie uczac pod okiem bardziej doswiadczonych graczy :)

Naprawde twierdzisz ze nie ma roznicy czy wyjdzie 2 sorow 165 i 180+ czy wyjdzie 5 sorow 150+lvl i jeden 230? Nie bede wspominal o pozostalych 15, na lvl 80-150.

Jednak mielismy power zeby cie zabic, wkoncu masz ~700 (?) hp

Vuxiu
13-02-2007, 20:17
przeciez roshar juz nie walczy, erfelura ile razy widziales w walce? i od czego masz tych 3 knajtow jak nie od tego zeby oslonic tych sorcow kiedy potrzeba jest? i co da 30 osob skoro na ekranie sie nie zmieszcza a jesli sie zmieszcza to w trapie beda? walic moze praktycznie tyle samo osob, wiec nie ma mowy tu o przewagach jakis, po prostu w open batle lepiej sie organizujemy, nie sztuka jest zorganizowac sneak, sztuka jest byc na batle zorganizowanym, nie jak eli pierwszy w pz.

Hupe
13-02-2007, 22:48
przeciez roshar juz nie walczy, erfelura ile razy widziales w walce? i od czego masz tych 3 knajtow jak nie od tego zeby oslonic tych sorcow kiedy potrzeba jest? i co da 30 osob skoro na ekranie sie nie zmieszcza a jesli sie zmieszcza to w trapie beda? walic moze praktycznie tyle samo osob, wiec nie ma mowy tu o przewagach jakis, po prostu w open batle lepiej sie organizujemy, nie sztuka jest zorganizowac sneak, sztuka jest byc na batle zorganizowanym, nie jak eli pierwszy w pz.

Czy ty sobie kpisz?
"i od czego masz tych 3 knajtow jak nie od tego zeby oslonic tych sorcow kiedy potrzeba jest?"
To nie jest jak w rl, ze mozesz kogos wlasnym cialem zaslonic. Od tego sa mwalle. Widzialem na filmiku jak ustawiacie knightow w 1 lini- wyglada efektownie ale padaja jak muchy. Faktem jest ze knight na open battle jest nikim jezeli nie ma 180lvl+
Nie zapominaj ze wygralismy 2 openy (przyjmując ze w tym 4:2 byly wyrównane fragi) i wy tez wygraliscie 2 wiec nie ma mowy o jakims lepszym zorganizowaniu.
Duzo da, wyjdzcie na open bez 30 sorow skoro to nic nie daje, wyjdzcie w 6.
Eli pierwszy w pz...ciekawe co wy robiliscie jak deenland padl ehh?

"nie sztuka jest zorganizowac sneak, sztuka jest byc na batle zorganizowanym, nie jak eli pierwszy w pz"

Teraz musimy dokonac kilku "nie-sztuk" zeby poprawic statystyki.

morthifer
13-02-2007, 22:55
haha i zaczyna sie kolejna forumowa wojna, hupe jakbylbys troszke bardziej inteligentny to juz dawno bys to zakonczyl a ty dajesz sie podpuszczac jak frajer

Blaaaa
13-02-2007, 22:57
heh knajtowi powini dodac taki czar ktory np zabiera iles many a przez jakis czas robi taka jakby zaslone na iles kratek za nim to wtedy mozna powiedziec o tym ze knajt kogos oslania w niestety w tibi knajt na open battle niezabardzo sie przydaje co z tego ze skruci atakujacemu zasieg widzenia tak iz niewidac sorcow ale wtedy sorce z jego druzyny tez niewidza i nic z tego nie wynika :D
to jezeli jestescie tak rozganizowani(mowie tu o em i co) to czemu dochodzi do takich akcji ze w pierwszych open battle no mozna powiedziec zgnoiliscie Co a przy tym oni niezyskali zadnego fraga a teraz jest na odwrut to co jedni zapomnieli jak sie walczy a drudzi sie nauczyli przez jeden miesiac -.-?