PDA

Pokaż pełną wersje : fs

Wubeso
13-09-2004, 21:22
Czy zauwazyliscie ze fire sword nie wyglada jak jakis tam super miecz tylok wyglada jak zwykly rapier tylok ze plonie? ;)

Zapewapu
13-09-2004, 21:41
NOI CO Z TEGO DO H***LERY!!!!
Nie zasmiecaj forum <CIACH> w stylu"mama a kura sie na mnie patrzy"!, grunt ze to dobry i tani miecz a kazdego <CIACH> obchodzi wyglad!!!
off plz!

<ModEdit> Ależ królu! Nie warto się tak żołądkować :>

$corcerer
13-09-2004, 21:48
no i co z tego ?
Jakos nie widze tematu przewodniego...

Poczekajmy, moze autor coś dopisze....

Wubeso
13-09-2004, 21:51
o jezu... to juz ze cos zlego napisalem to odrazu musi byc taka afera?`
bosh...
jak zwykle na forach...

Cors Ent
13-09-2004, 22:20
jak zwykle jak ktos glupoty pisze to go ludzie gnoja.
tak bywa na forach ;)

Ghost Nieudany
13-09-2004, 23:03
Gnoją, bo mają powody...

Cholera, jak ci nie pasuje taki fire sword to sobie zrób własnego, a nie zakładaj bzdurnych topiców... Wniosłeś tym postem coś do tego forum? Nie. Podobnie jak ja swoim, bo tylko cię ochrzaniłem (bo ktoś mudi :>).

Topic do blocku.

Mefisto Er
14-09-2004, 12:44
Kurna chłopak chciał se napisać że Fs ma podobny wygląd do rapiera to niech se napisze jak wam sie nie podoba to nie komentujcie a jak juz chcesz skomentować.

@Zapewapu: A Ciebie chyba ktoś w tibi zabił, albo Cie dziewczyna życiła... - ciekawe czy by Ci było przyjemnie jakby Ciebie ktoś tak wyśmiał i zbluzgał!!!

Ghost Nieudany: widzisz sam piszesz ze nic swoim postem nie wniosłeś a mimo to "go" tu umieściłeś...

- Forum od tego!!!
- A jak będzie miał być do usunięcia to Modki lub Admini go Deletną

Pozdro
Mefisto Er

Winnie The Pooh
14-09-2004, 15:46
te , misiek żeby ciebie nie "deletneli" , co do autora tematu , ... no cóz -> patrz mój opis , jak ci koles nie pasuje firesword to sobie przerób .spr :baby: i masz problem z głowy , a nie zasmiecasz forum ... off

Cors Ent
14-09-2004, 17:23
@Mefisto Er
taaa ja tez chce cos napisac.
zaraz zakładam topici:

1. o tym ze przeciez Green Djinn i Blue Djinn wygladaj tak samo tylko kolor maja inny!

2. ze Wild Warrior i Black Knight tez tak samo wygladaj tylko jeden jest szary a drugi czarny!! wczoraj to odkryłem !!

3. ze Trol, Frost Trol i Swamt Trol wygladaja tak samo!! tylko ze sie kolorami roznia !! wiedzieliscie o tym?

niesamowite! az 3 tematy do dyskusji!

PS. na forum powstaja masa bezsensowych topicow. jak nikt - ani modki ani userzy nie beda tepic ludzi co je zakladaja to wiesz co sie z forum stanie?
juz czasami wielkie oczy robie jak czytam głupoty i niesamowite teorie o Tibia jakie tu powstaja, a teraz jak całe forum zajma takie banialuki?
oby nie ;)

Paladyneczek (hiberna)
15-09-2004, 14:48
:baby: Ja tez mam pare :
Czlowiek jak sie odpowiednio ubierze to jest calkiem podobny do huntera :baby:
Podobno sa scaraby oby dwa sa do siebie tez podobne moze sa bracmi??? :baby:
oki dosyc tego jak by kazdy takimi tematami zasmiecal forum ... :(

Frodoo
16-09-2004, 18:38
JEZUUUUU
Jeden człek ( niezbyt inteligentny ) założył temat bez sensu a wy od razy zaczynacie sie kłócic..... Więcej luzu :p
A TY NIE ZAKŁADAJ JUŻ WIĘCEJ TAKICH TEMATÓW BO ONE TYLKO ZAŚMIECAJA FORUM X(