Pokaż pełną wersje : Spidery w Kazo?
Mateuszek10
12-02-2007, 20:41
zobaczcie http://img463.imageshack.us/img463/6564/beztytuuqb0.jpg
własnie nie wiem co to ma byc :confused:
czy to normlanie kolo respa rata też były
Royal Guard
12-02-2007, 20:50
To jest chyba najazd spiderów na Kazordoon.
malyjanek
12-02-2007, 21:17
za moich czasow tego nie bylo o.o
za Twoich czasow to sie siedzialo w depo i patrzalo co mozna komu zaj***c
ile nakradles ludziom? jestes z siebie dumny hehe? :) :)
Pierwszy raz widze tam spidery. Być może rzeczywiście jest to najazd na Kazo. Był jakiś komunikat albo coś w tym stylu? I czy w całym mieście były czy tylko koło rata i tam gdzie zdjęcie?
sorry za offtopic ale niemoglem sie pwstrzymac:
po co sie tak meczyles z tym zakrywaniem nicku i zyciemany itp...skoro widac na "Skills" ze masz w tym momencie 338hp? ;)
wstydzisz sie swojego chara?
@topic
jednak napisze cos apropo topicu: tak to najazd.
Atak. Ne ma informacji, atak jest "jednoczęściowy"
Pojawiają się tylko zwykłe spidery. Ogólnie, ten atak jest dość często.
Mateuszek10
13-02-2007, 15:26
@Reiik
tak
@
nie było zdanego komunikatu
Pan Goner
13-02-2007, 17:36
xD
@topic
w sumie moze i prawda z tym najazdem, tak samo jest z ratami na rooku, tez w dziwnych miejscach sie czasem pojawiaja, jak na przyklad na pienterku u al dee o.O
lol,co to za problem wyropowac je ? -.-'
topic:
no albo mam dziwnego trafa albo cos bo zawsze jak ide do kazz zawsze spotykam tam cosnajmniej 1 spidera (gram na zanerze)
Pan Goner
14-02-2007, 21:25
@up
bo na pienterko do al dee wchodzi sie tylko schodami? o.O
a mi sie wydawalo ze jest kratka na pietrze u al dee,dopiero jak chcesz wejsc wyzej sie chodzi po schodach...
sorry za offtopic ale niemoglem sie pwstrzymac:
po co sie tak meczyles z tym zakrywaniem nicku i zyciemany itp...skoro widac na "Skills" ze masz w tym momencie 338hp? ;)
wstydzisz sie swojego chara?
Głąbie on nie chce żeby go shakowali X( !!!
P.S. Sorry, że nie na temat :)
--Cienius--
15-02-2007, 11:13
nąm iest taki sóper program rze wpisójesz nik postacji i ci pokazója passy???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja zhakowalem bóblle i mjała DARK HELMET O iezu ale siem podniecilem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Magik_Wojtsu
15-02-2007, 21:30
nąm iest taki sóper program rze wpisójesz nik postacji i ci pokazója passy???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja zhakowalem bóblle i mjała DARK HELMET O iezu ale siem podniecilem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
analfabeta ?
Xd BAN PLZ BAN PLZ BAN PLZ
Jeden idiota nad drugim :P
@topic
Właśnie, są tylko spidery zwykłe. Nie ma gdzieś poisonów?
Mateuszek10
18-02-2007, 21:46
@topic
ni były tylko zwykłe
Mateuszek10
18-02-2007, 21:46
@topic
ni były tylko zwykłe
Troche dziwne, że wszystko pozakrywał, i nie widać żadnego śladu ataku, pozatym że są obrucone w jego stronę. Możliwe, że zsummonował 2 spidery, kolega jednego, i wyszedł po schodach. On walnął screena, założył temat, podał też jakąś informacje, i myślcie głupki jak to możliwe ;)
Ale to tylko hipoteza ;)
Aramidus
18-02-2007, 23:13
Spidery czasami się pojawiają ni stąd ni zowąd, i nie ma co tu rozmyślać
@up
tylko kibic Cracovi mógł wpaść na tak idiotyczną hipotezę -.-
Niech to będzie przestrogą do afkerów, i boterów, bo jak ja afkowałem czytając stronki w necie, na którymś piętrze w kazoo, był ten najazd a ja nie miałem nic na sobie żeby się więcej fooda zmieściło i o mało co bym padł. Radzę uważać ;)
zobaczcie http://img463.imageshack.us/img463/6564/beztytuuqb0.jpg
własnie nie wiem co to ma byc :confused:
czy to normlanie kolo respa rata też były
Fake jak nic -.- poobracal spidery i powklejal gdyby sie dobrzeprzyjzec to zauwazycie bledy :)
Maciek008
19-02-2007, 15:07
Fake jak nic -.- poobracal spidery i powklejal gdyby sie dobrzeprzyjzec to zauwazycie bledy :)
jestes blondynka? czasamis ie pojawiaja w kazo spidery i to nie byl fake ;S
Lukas Hiper
20-02-2007, 15:38
Hmm...
Ostatnio na samej górze light house pojawiły się 2 orc warlordy. :P
Pan Goner
20-02-2007, 19:54
nąm,a iak ia shakofaę ertelnala olibiowiona to mjał tesz madrzjk pleit amror i w njim hodze ale nicu nje moge podac bo mnei shakójecje jak ja etelnala :cup: X( :baby: :D :( :) ;) :p B) :confused: X( ;( :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: ale iestem, dopbry co nje?\`one?/one!11?
Piciorek
20-02-2007, 21:54
i bylo duzo spiderów.
Po kopalniach tez znajdziecie spidery
topic:
no albo mam dziwnego trafa albo cos bo zawsze jak ide do kazz zawsze spotykam tam cosnajmniej 1 spidera (gram na zanerze)
Jeżeli chodzi ci o spidera przy skałach przed wejsciem do kazz to są tam bodajże 2 respiące sie spidery. I nie daleko jest resp beholdera.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.