Pokaż pełną wersje : Fire Devil...
Witam, czy dam rade Fire Devil'owi Sorkiem na 20 lvl z Exurą Vitą i eq: Wand of Plague, Plate legs, Dark armor, Dragon shield, boots, dark helmet, Dragon Necklace (zmniejsza obrażenia od ognia o 10% )? I ile manasów zużyje (jesli w ogóle)?
BTW. Raczej sobie poradze, ale pytam czy dam rade, bo swego czasu mój kolega, grając wtedy 25 lvl knightem, padł na FD. I ja sie boje, nigdy nic nie wiadomo.
~>Salmon<~
12-02-2007, 23:03
Spokojne dasz sobie rade ,musisz jednk zawsze mieć cała manę i manashielda, gdyż FD potrafi 200+ w combosie przywalić ( średnio jednak 40-60 na rundę)
Alcadieas Lord of Spirits
13-02-2007, 03:04
A po co ci huncić FD. Tylko niepotrzebnie możesz paść (pomyłkowo), albo napatoczy się jakiś FE. Chyba że chcesz poczuć smak przygody to spoko, na samym FD na pewno radę dasz.
Hmm jezeli juz by tak zalezalo ci zeby pohuncic Fd to proponuje 35 level niewidka i idziesz na Spike Sword Questa gdzie jest duzo Fd ^^ Chociaz hunt Fd jest nieoplacalny ^^ No ale zawsze for fun mozna i oczywiscie z nudow tez:D
Grubasiek
13-02-2007, 08:18
A ja dam rade z FD mam 27lvl druid 33mlv eq:rużdżka na 26lvl
jest trująca,knight legs,crown armor,crusader helmet,vampir shield,booots of haste,amulet zmiejszający obrażenia od ognia o 10%.
Czy dam rade???
Ja nie chce huncić FD tylko iść na pewnego questa, którego strzeże 1 FD właśnie...
Kwadratowe Koło
13-02-2007, 10:32
A po co ci huncić FD. Tylko niepotrzebnie możesz paść (pomyłkowo), albo napatoczy się jakiś FE. Chyba że chcesz poczuć smak przygody to spoko, na samym FD na pewno radę dasz.
Przeczytaj pytanie trollu...
fiftyfifty
13-02-2007, 23:38
ubic FD nie problem na tym lvl a jesli sie wachasz to zostaw lepsze eq w depo(chyba ze po drodze masz inne potworki do ubicia) gdyz zbroja itp nie daja zadnej ochrony przed atakami magicznymi.
Nie pamietam na FD stosuje sie taka sama technike jak na WITCH ze gdy sie ja goni to zajmuje sie ucieczka a nie atakiem ????
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.