Pokaż pełną wersje : Gs <--mała pomoc plx :P
Witam!
mam jedno malutkie pytanko: z prędkością jakiego lvl chodzi giant spider? (po haste oczywiście) i czy dam rade uciec mu na 43 lvl + boh (paladyn)
szukałem i nic nie było, a to co znalazłem to było z roku 2003 więc wtedy były inne gsy ;p
pozdro:baby:
PharadoX
13-02-2007, 00:14
43 lvl + BoH? Niemasz Szans :D
Btw. Nie widac co masz w avku :[
43 lvl + BoH? Niemasz Szans :D
Btw. Nie widac co masz w avku :[
dzięki za odpowiedź, teraz 100% pewności :D :D
a po co komu Avatar :evul: :cup:
PharadoX
13-02-2007, 00:25
To go usuń , bo mnie denerwuje jak czegoś niewidze ( nie nosze okularów ).
@up
lol, mnie tez to wkurzylo ;]
po wklejeniu do painta, wyglada jeszcze gorzej.
zmien avatar !
EE ten tego...
1. nie o tym temat ;p
2. dobra widzę że wnerwia ludzi avatar, zmieniam :D8o
@EDIT
dobra zmieniłem, mam nadzieję że teraz widać :D
<------------------- (tam jest, taki obrazek)
Na 43 lvl + bohy uciekniesz GS'owi pod warunkiem ze nie zarzuci najlepszego haste. Jezeli to zrobi to nie masz szans bo wtedy nawet 60 lvl + bohy mu nie ucieknie.
Dwimenor
13-02-2007, 12:37
Jezeli to zrobi to nie masz szans bo wtedy nawet 60 lvl + bohy mu nie ucieknie.
Ucieknie ucieknie;)
Co najwyżej na zakrętach nie będzie się wyrabiał, jak jakiś inny potworek przyblokuje.
Co do twojego pytania: Jak zobaczysz gsa i od razu zaczniesz wiać, to uciekniesz od niego. Jak będziesz chciał go bić...zapomnij. Chyba, że up&dnow przy temple na poh. Loorujesz sobie z tego spawnu na prawo a potem walisz przy świątyni. Metoda w miarę bezpieczna(mówię z własnego doświadczenia), ale strasznie czasochłonna(czasem gs nie chce odejść na te 3-4 pola miejsca w którym chcesz zejść). W dodatku jest duże prawdopodobieństwo iż ktoś akurat będzie przechodził i ci go ubije.
Ok, thx za odpowiedzi, poczekam sobie na wyższy poziom :(
Ucieknie ucieknie;)
Co najwyżej na zakrętach nie będzie się wyrabiał, jak jakiś inny potworek przyblokuje.
Kwestia do dyskusji ale niech ci bedzie na twoje :P Szkoda kolejnej klotni na forum.
Viexorinio
13-02-2007, 19:28
Ja na gsach expiłem 60 rp z bohami xD Ale był to straszny hardkor.
Ale jak jest hardkor to jest też zabawa :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.