Pokaż pełną wersje : Test pover bolts on 128 Ek / Rp 96 skil
Witam chciałem pokazać może i nie ciekawy film ale nie mam co robic :p a wiec jak w temacie
http://voila.pl/oqmzb/
Jestem za tym aby pover bolty były u npc ułatwiło by to życie paladynom
~~Pozdro danera~~
Jade w skilach do 100 :p
gavreonien
13-02-2007, 00:26
Ładne skille, infernale sux ;)
viper555
13-02-2007, 10:01
z infernal bolts to kompletny zal moze dlatego ze ich tak malo bylo ale z power bolts ladne hity byly w koncu to 120+ knight wiec pewnie mial pożądne eq
POWER BOLTY POWINNY BYC U NPC I TYLE!!!
aa te ostatnie 30 powerkow zmarnowane bo ten knajt stal zaraz kolo ciebie i wtedy dziadoskie hity wchodzily
Rekin Master
13-02-2007, 10:34
wydaje mi sie,ze ten najt mial na sobie tylko bron....
ani 1 spark....nie moge w to uwierzyc =/
@topic
piszemy power bolt
filmu jeszcze nie oglodalem
@edit
film fajny, troche mało infernal bolców było
z infernal sux bo ich mało bylo a pover bolt mam w depo jeszcze 500 to nie zaluje liczyłem na lepsze hity :p
POWER BOLT IN NPC PLZZZZZZ :P
viper555
13-02-2007, 11:01
taaa tylko powiedz jakie eq mial na sobie ten knajt...
ShadowSSJ2
13-02-2007, 12:03
A co to Pover Bolty?
to taka odmiana power boltów tylko ze pover bolty są zielono brązowe ;]
I to mają być sux hity? EO na skillu 115 ma gorszą średnią z miecza. Palladyni nie narzekajcie. Cieszcie się, że knightem nie gracie:D
Szczerze wątpie, zeby EO miał gorszą srednią 'z miecza' bo nawet ten najt na filmiku jak zaczał bić palka to miał znacznie lepsze hity, a nawet jesli srednia wychodzi nizsza to policz ile kosztuje go walniecie 'z miecza', a ile nas kosztuje jeden strzał z p/i bolta ...
@topic
Całkiem ladne hity ci siadały, ale skill 96 robi swoje, mam nadzieje, ze w nastepnym update coś sie zmieni i CiPy zbalansuja profesje bo obecny stan rzeczy szkoda nawet komentowac.
Szczerze wątpie, zeby EO miał gorszą srednią 'z miecza' bo nawet ten najt na filmiku jak zaczał bić palka to miał znacznie lepsze hity, a nawet jesli srednia wychodzi nizsza to policz ile kosztuje go walniecie 'z miecza', a ile nas kosztuje jeden strzał z p/i bolta ...
@topic
Całkiem ladne hity ci siadały, ale skill 96 robi swoje, mam nadzieje, ze w nastepnym update coś sie zmieni i CiPy zbalansuja profesje bo obecny stan rzeczy szkoda nawet komentowac.
tylko ze walil w palka bez tarczy to wtedy hity wchodza jak w maslo a pal nawalal w knajta a on mogl miec ubrany shield...a jak niemial to nawet glupi gis ma 22 obrony o ile sie nie myle a to zawsze cos daje a wogule napewno mial lepsze eq od palka
I to mają być sux hity? EO na skillu 115 ma gorszą średnią z miecza. Palladyni nie narzekajcie. Cieszcie się, że knightem nie gracie:D
Rozwaliłeś mnie naprawde :D po 1 jeden power bolt jest warty 400 gp x80 ?=32k ? no to se pomyśl
po 2 cieżko miec pwer bolty :/ trzeba je sobie robić mi zrobienie 600 zajeło dużo czasu
po 3 z bolta zwykłego max moze bym walnoł 80 wiec widać rużnice :/
po 4 wyskilowanie takiego dystu kosztowalo mnie po 50k na spiry a zamierzam wyskilowac 100 to już wole nie liczyć ile jeszcze strace :/
po 5 ek jak wali w potwora na takim skilu to ma besta z 250+ nie znam się dokładnie a mój best 178 :/ to weś mnie nie denerwuj
Ek mial GS na sobie wiec jakby mial tarcze to :/max 100 może bym walnoł
Licze że po nowym upade coś będzie dla paladynów a nie jakaś kusza której nigdy nie zdobęde a i tak hitów nie polepsza :/
I sora za błędy ortograficzne jeśli są :p
@topic
Do tej pory, z profesjami bylo dobrze, lecz po tym updacie pojawil sie ten caly -darkin- czy jak mu tam. I zaczelo sie pierodolenie ze knnight jest slaby.
Opanujcie sie. To ze bedziecie tak gadac to nie znaczy ze cipsoft wszystko ma zmienic. Wiekszosci jest tak dobrze. Kiedy wybierali knighta wiedzieli co ich czeka.
Co do filmu, to jest kijowy- ten knight napewno nie mial eq- nei ma sie czym chwalic.
Nift ogólnie się zgadzam, paladyni mają teraz cięzki zywot i jeśli nic się nie zmieni to ta profesja po prostu umrze - u mnie na trimerze juz coraz rzadziej widzi sie palka, za to 90% to druidzi i sorce, troche przykre ...
viper555
13-02-2007, 23:30
ale mimo tego co zobaczyłem na filmie to dalej nie zmienie profesji na sorca dla mnie zawsze pal rox bedzie :D
ale jakby cipy w koncu cos zrobily z tymi profesjami oczywiscie na + to bym niezalowal ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.