Pokaż pełną wersje : Niedzialajacy Rec key
Maciek1337
13-02-2007, 10:46
Kiedys gralem w Tibie dosc czesto, kuilem sobie 2 pacce, mialem rec keya oraz knighta na 52lvl. Wszystkie dane zapisane w notesiku, zaczely sie studia wiec przerwalem moja przygode z Tibia na okres paru miesiecy, wiadomo - studia, dziewczyna, praca. Obecnie jestem po sesji i myslalem aby wrocic a tu?? Ktos wlamal mi na konto, dobra utrate przedmiotow przezyje, kupie znowu pacca i zaczne grac, ale????????Rec key nie dziala! Postac wciaz ma 52lvl, wiec osoba ktora ukradla mi postac nia nie gra, na dodatek slyszalem, ze Cip-Soft blysna inteligencja i przy jednym z najnowszych update'ow usuna wszystkie rec keye i dal mozliwosc stworzenia nowych! Czy to nie zalosne z ich strony?W ten oto sposob, stracilem swoja postac raz na zawsze i W ZYCIU nie dam im zarobic grajac od nowa i kupujec od nowa pacce, W ZYCIU.
Czy jesli bym zeskanowal dowod osobisty z moimi danymi, tymi, ktore jako pierwsze kupily pacca na tej postac(10lvl), bylaby szansa odzyskania konta lacznie z nowym rec keyem?
Być może sie da. Napisz petycje do Cipsoftu w tej sprawie
Maciek1337
13-02-2007, 10:55
Być może sie da. Napisz petycje do Cipsoftu w tej sprawie
Jestem troszeczke nie wtajemniczony w cala sytuacje, moglbys podac jakis drobny szczegol? - w tym wypadku informacje, gdzie napisac taka petycje:)
tak mi sie zdaje za na forum tibia.com trzeba popatrzec
http://forum.tibia.com/forum/?subtopic=supportboards
mam nadzieje ze dobrze znasz angielski
Maciek1337
13-02-2007, 11:22
Dzieki wielkie. Z angielskim nie mam wiekszych problemow - na studiach klada na to wyjatkowy nacisk :) Nawet antytalencie jezykowe by nauczyli :D Jesli im sie nie uda to cie wywalaja :) Wiec osobiscie wolalem sie nauczyc :D
Spróbuj napisac w http://forum.tibia.com/forum/?action=board&boardid=10
tam są petycje :d
Nie pisz na wyżej wymienionych forach bo tam nie dostaniesz odpowiedz.
Odezwij się do nich na adres:
[email protected]
Dostaniesz wtedy automatycznie generowany email z nic nie znaczącymi informacjami. Oprócz jednej - ich kolejnego adresu email. Jak już go wygrzebiesz, to wyślij tam jeszcze raz swoją wiadomość i cierpliwie poczekaj na odpowiedź :)
[edit]
Wygrzebałem właściwy adres ze swojej skrzynki pocztowej. Wyślij swoją skargę na
[email protected]
Maciek1337
13-02-2007, 17:12
Nie pisz na wyżej wymienionych forach bo tam nie dostaniesz odpowiedz.
Odezwij się do nich na adres:
[email protected]
Dostaniesz wtedy automatycznie generowany email z nic nie znaczącymi informacjami. Oprócz jednej - ich kolejnego adresu email. Jak już go wygrzebiesz, to wyślij tam jeszcze raz swoją wiadomość i cierpliwie poczekaj na odpowiedź :)
[edit]
Wygrzebałem właściwy adres ze swojej skrzynki pocztowej. Wyślij swoją skargę na
[email protected]
Dzieki. Ja wlasnie jestem w trakcie pisania mojego krotkiego eseju :) po angielsku oczywiscie :)
Kwadratowe Koło
13-02-2007, 21:12
Juz zakladales ten temat. Nie dostales odpowiedzi?
Nie?
Przypomne ci:
->RTFM
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.