Pokaż pełną wersje : Pojedyncze respy draga
Szukałem na forum i nie znalazłem. Choć wiem że gdzieś to już było.
Chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę znaleźć miejsca respawnu jednego draga. Mam PACC. Ważne jest też to żeby podczas solowania draga można było biegać wokoło jakiegoś hmmm muru, przeszkody.
w kazordoon jest pojedyńczy spawn draga i da rade troszke pobiegać szczegolnie gdy go wyprowadzisz na polane na prawo.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=113691&highlight=kazordoon - tu masz temat o tym
Szukałem na forum i nie znalazłem. Choć wiem że gdzieś to już było.
Jaki z tego wniosek? Szukaj dalej.
Galera_Warrior
13-02-2007, 18:44
Czlowieku. To gdzie ty spedziles swoje pierwsze tibijskie chwile? Kazdy bedac noobem nie raz trafil na respy draga kolo thais lub kazo, a czasami nawet Dragon Lair przy venore.
@Topic
Kolo thais masz 2 respy, dokladniej w drodze na Mint i drugi kolo Orcow. Obydwa w ancient temple. Osobiscie polecam resp draga w drodze na mint z powodu bliskich schodow przy kamieniu.
@up
Nie każdy ;). Mi to się zdarzyło, choć niby wiedziałem, że gdzieś tam jest (AT w Thais), lecz jeśli kogoś nie interesują przygody, i woli chodzić gdzieś expić, dopiero wtedy, gdy mu level pozwala, to raczej takiego oto draga nie spotka ;)
@Bastash
nie mów o szukaniu bo "magiczny przycisk szukaj" jest do dupy!
@Topic
Jeśli masz 28 level to chyba już możesz sumonować ds'y
i wtedy idźesz na resp draga kolo mint sumonujesz 2 ds'y używasz manasów i możesz przy pomocy hmm expić lub nawalać
z z monoglitha...
Po prawej stronie od dwarf bridge (po stronie ab) jest dziura, a za nią resp 1 draga. Możesz albo uciekać cofając się, albo go wyminąć, a tam już jest duuuuuuuuuużo miejsca ;)
Magic_Boy
14-02-2007, 03:46
w kazordoon jest
Koleś ma PACCa a wy mu podajecie respy gdzie nigdy nie jest wolne -.-
Ankrahmun Dragon Lair, 2 resp od miasta.
Dużo miejsca do biegania, 3 dragi ale da się wylurować jeden po drugim.
Tylko broń cie panie Boże wchodzić niżej lub wyżej! Xd
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.