Pokaż pełną wersje : Aldora war. 12 luty
Aldora War 12 Luty
http://uploads.tibiabr.com/download.php?file=ad8adacc3014fc0b9bbb37813e600d23
Fragi Valiant:
Anubis Woman
Eleik Roon
Ron Montegro
Diego Montegro
Royal Suchy
Willy Stonesou
Escuridao of Daru
Ares Deathbringer
Smuulaan
Kod Scorpion
Anjo Grie
Fragi EM:
Azka Elvan
SORKA JUZ DZIALA :p
sivy_fhm
13-02-2007, 20:43
link nie dziala.
Poprawny link:
CLICK (http://uploads.tibiabr.com/download.php?file=ad8adacc3014fc0b9bbb37813e600d23 )
Co do Twojego podpisu...
Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
rehoost na tibiacams plx :D
MagField
13-02-2007, 22:16
Jednym słowem... NICE BOYS!
Poprawny link:
CLICK (http://uploads.tibiabr.com/download.php?file=ad8adacc3014fc0b9bbb37813e600d23 )
Co do Twojego podpisu...
for you, zmienilem wez mnie sprzedaj na policje, Jakbys nie wiedzial to jest to screen z programu w tv4 wiec dlaczego oni moga a ja nie?
moze ktos wzucic ten filmik na cos innego bo z tej stronki mam transfer 5 kb/s prosze :)
no juz nie wiem cos sie dzieje !! filmik sie wylacza po 40-50 sekundach !! (wczesniej tak nie bylo !! ) teraz zadnego filmiku nie moge obejrzec !!X( X( X( X(
Anubis Woman --- trap by noobs
Eleik Roon
Ron Montegro --- trap by noobs
Diego Montegro --- chyba tez trap by noobs
Royal Suchy --- trap by noobs
Willy Stonesoul--- trap by noobs (niejestem pewien)
Escuridao of Daru---trap by noobs(niejestem pewien)
Ares Deathbringer--- trap by noobs (niejestem pewien)
Smuulaan --- trap by noobs
Kod Scorpion ---niewidzialem
Anjo Grie ---niewidzialem
23:02 Nemtor [233]: FRIENDS WHO GONNA HELP IN BLOCKING EM GO TO EM , THEY ARE NORTH RFOM HERE
23:03 Darkk'cut [124]: JAK JAKIES NOOBY Z NAMI SA TO IDZCIE JUZ TRAPOWAC EM! !!!!!!!
23:25 Lith Shin [11]: ROYAL TRAPED HE PZ LOCK COME ALL!
23:36 Vagraav [102]: SELL ELEIK BLOOD <--- to mnie rozwalilo:D
aa i jeszcze jedna kretynska sprawa...
23:28 Obover [8]: KIRENOX PENI***NA CH** W SIEBIE SD WALISZ?
przez pol filmu kirenox wali sam w siebie sd jakby ktos policzyl to na filmie widac jak minimum 3 bp traci
czyżby bot sie zaciol i niewiedzial co robic a moze niewiedzial ze sie daje na hotkeyach use on target a nie use on yourself ale to juz nie moja sprawa...
Ja nie umialem cos sciagnac tego filmu z tej murzynskiej stronki to mi kumpel wrzucil na rapida,jak ktos ma ten sam problem co ja to daje linka na rapida ;
http://rapidshare.com/files/16333163/aeeeeeeeeew.rec.html
aa i jeszcze jedna kretynska sprawa...
23:28 Obover [8]: KIRENOX PENI***NA CH** W SIEBIE SD WALISZ?
przez pol filmu kirenox wali sam w siebie sd jakby ktos policzyl to na filmie widac jak minimum 3 bp traci
czyżby bot sie zaciol i niewiedzial co robic a moze niewiedzial ze sie daje na hotkeyach use on target a nie use on yourself ale to juz nie moja sprawa...
Pewnie zrobil hotkey, ale zamiast zaznaczyc "Use on target" to zaznaczyl "Use on yoursefl" ;rotfl;
muj kolega z klasy padl ; (
[azka elvan] jako jedyny z co xD bede z niego pociskal szkole ; d
To TwUj kolega z klasy ?! <olaboga>
Pewnie zrobil hotkey, ale zamiast zaznaczyc "Use on target" to zaznaczyl "Use on yoursefl" ;rotfl;
dobra każdemu się moze zdarzyc ale zeby tego niezauwazyc/nieumiec zmienic tracąc 3 bp sd... załosne -.-
ladnie dostali po pizdzie ;p
Ładne masz słownictwo, odrazu Sent Bad Report poszedł dla Ciebie.
@Topic
Ładny lamerski filmik z wykorzystaniem noob charów:]
@Topic
"Sent Bad Report" HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHA
to mam lipe co ?????????XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
noob chary byly od nas i od em wiec nie wiem w czym problem, dupy em zostaly skopane i to jest najwazniejsze xd
ConqU-ErroR
14-02-2007, 20:37
Przeczytajcie posty Crafftiego w temacie 141 rp Kirenox dead. Mowi ze jest ich mniej bo polowa z takiej gildi odchodzi. Jest ich mniej ale sa bardziej zgrani.. nie wspominam o Vu'Xiu ktory zgrywa kozaka i porownoje EM do Vision.. raczej Valiant to Wiszyn i nich nie mowi ze EM 2 razy po dupie na OB dostalo bo gdyby nie noob chary CO i Valiant to by zgrane Wiszyn po dupie dostalo...
Przeczytajcie posty Crafftiego w temacie 141 rp Kirenox dead. Mowi ze jest ich mniej bo polowa z takiej gildi odchodzi. Jest ich mniej ale sa bardziej zgrani.. nie wspominam o Vu'Xiu ktory zgrywa kozaka i porownoje EM do Vision.. raczej Valiant to Wiszyn i nich nie mowi ze EM 2 razy po dupie na OB dostalo bo gdyby nie noob chary CO i Valiant to by zgrane Wiszyn po dupie dostalo...
z twojego posta czaje mniej niz zerooooO. czlonkowie Vision walcza na aldorze i sa w naszej gildii - Valiant. em nigdy nie bedzie jak Vision, bo sa na to za slabi :) em i duski maja ta sama przyszlosc - nowy server :)
Didek Boys
14-02-2007, 21:45
z twojego posta czaje mniej niz zerooooO. czlonkowie Vision walcza na aldorze i sa w naszej gildii - Valiant. em nigdy nie bedzie jak Vision, bo sa na to za slabi :) em i duski maja ta sama przyszlosc - nowy server :)
Oj Vux wątpie w twoje słowa jeszcze wojny nie wygraliscie przeciez to Anima przez polroku sie nie logowalo ;]
Nie mow hop zanim nie przeskoczysz czy jakos tak xD
@up x2
Zgadzam sie w 100% kluczową rolę grały tu n00b chary i poty :D ta wojna powoli zmienia sie w n00bwar chociaz ze jest to walka 3 najlepszych gildi :P
Co i valiant nieumiało se poradzic z Em to wymyslili taktyke z noobami oczywiscie sie nieda tego ominac bo nooby sa wszędzie ale jak juz wczesniej podawalem slowa nemtora to on namawia noobow zeby im pomogli -.-
a ktos tam pisal ze od Co ludzie odchodza czy jakos tak ze polowa sie nieloguje blablala... a w em to co all sie loguja na raz all 60 osob? u nich max to chya 30 osob sie tylko loguje wiec i tak macie spooooora przewage...
a moze ktos z valiant wypowie sie na temat bezmyslnego strzelania kirenoxa z sd?xD
juz ja wygralismy, em na forum moze pisac ze jeszcze nie koniec itp, ale na priv jak normalnie gadamy to wiedza ze przegrali juz. a kirenox mial zle zrobionego hotkeya
Crafty Pall
15-02-2007, 00:45
@Topic
Twoja akcja na parchemencie byla duzo lepsze :D Naab.
może i wygracie ale troche wam uprzykrzyli zycie ;]
a co do kirenoxa to co on sie niepokapowal po tym jak przez pol filmu strzelal sd w siebie ja bym sie za 1 lub 2 razem kapnol ze cos nie tak a ten stoi i centralnie sd w siebie i tak caly czas xDDDDDD
juz ja wygralismy, em na forum moze pisac ze jeszcze nie koniec itp, ale na priv jak normalnie gadamy to wiedza ze przegrali juz. a kirenox mial zle zrobionego hotkeya
Rotfl, chyba z tito grimgorem gadasz.
11:27 Tyrrain [130]: I EM FUKKEN PIECHTOLOT
;d
Nubczars powa?
Ghetti_on_Aldora
15-02-2007, 13:11
Witam a może by coś EM powiedziało na temat zrobionego przed battle osobnym kanale na Ventrilo dla noobów oraz zakupie około bp POT dla każdego decydującego się przeszkadzać osobnika ;)
Warto dodać że Eleik roon nie zaprzeczył istnieniu takiego kanału 8o (żałuje ze nie zrobiłem screena jak zamyka się gdy dowiaduje się iż CO/Valiant wiedziało o owym kanale ;) )
EM nigdy nie wygracie wojny walcząc noobami, oni bardziej przeszkadzają wam niż nam :evul: ;)
Zapomniałem powiedzieć także o "TASKERZE <czy jak się tam ten bot nazywa>" w który były wyposażone nooby z EM 11 POT w ułamek sekundy (Sauron Ironbeard doświadczył tego) przed nogi całkiem niezły wyczyn ;) lecz za wolny by zatrzymać nas ;)
POZDRO 666
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
Rotfl, chyba z tito grimgorem gadasz.
xdd ;) no i to w koncu bylo zabawne :) bo tamte serio przestaly byc smieszne ;p
MagField
15-02-2007, 18:25
@Topic
eeeeee idź go na policje zagoń hahahahahah :D:D:D
eeeeee idź go na policje zagoń hahahahahah :D:D:D
Haaa Haaaaaa Haaaa usmialem sie po pachy -.-
Wez sie wygon z tego forum juz...
Ganksterek
16-02-2007, 02:33
Witam a może by coś EM powiedziało na temat zrobionego przed battle osobnym kanale na Ventrilo dla noobów oraz zakupie około bp POT dla każdego decydującego się przeszkadzać osobnika ;)
Warto dodać że Eleik roon nie zaprzeczył istnieniu takiego kanału 8o (żałuje ze nie zrobiłem screena jak zamyka się gdy dowiaduje się iż CO/Valiant wiedziało o owym kanale ;) )
EM nigdy nie wygracie wojny walcząc noobami, oni bardziej przeszkadzają wam niż nam :evul: ;)
Zapomniałem powiedzieć także o "TASKERZE <czy jak się tam ten bot nazywa>" w który były wyposażone nooby z EM 11 POT w ułamek sekundy (Sauron Ironbeard doświadczył tego) przed nogi całkiem niezły wyczyn ;) lecz za wolny by zatrzymać nas ;)
POZDRO 666
Widze ze w wiekszosci twoich wypowiedziach pada slowe ze juz wygraliscie .Czlowieku jakmozecie wygrac jak przegrywacie i bedziecie przegrywac taki juz waz los byliscie noobami i jestescie od tego sie nie uchoronicie i tak zostanie.
A co do Eleika nigdy mu nie doruwnasz niczym nawet lev i inteligencjia bo jak narazie okazuje sie ona na poziomie typowego 9 latka ktory dostale neta na komunie....Poprostu ŻAL jak widze CO grajacych na noob charach a po jakims czasie wchodz na nomrlane chary i strasza i kaza placic to jest SZCZYT NOOBSTWA
POZDRO
POZDRO 666
O kanale nic nie wiem bo mnie nie bylo.
Tasker to zalosne macro (nie bot) ruszajace myszka i zaden szanujący sie gracz nie bedzie tego uzywal (chyba ze noob chary...ale przeciez nie gral nimi nikt z EM).
O kanale nic nie wiem bo mnie nie bylo.
Tasker to zalosne macro (nie bot) ruszajace myszka i zaden szanujący sie gracz nie bedzie tego uzywal (chyba ze noob chary...ale przeciez nie gral nimi nikt z EM).
jak to nie, przeciez jeden to stygygygy byl
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.