zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Knw Pk team part III

Saronax
13-02-2007, 21:11
III czesc naszego pkingu! Loot ładny dużo fragów!

http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/18710

~Saronax

Etan Marth
13-02-2007, 22:05
Fajny filmik, ze wzgledu na loot z 57 (?) Eldera. Reszta to troche male ofiary ale i tak warto ogladnac.

Dla noobow: plik czysty

Snagoth
13-02-2007, 22:09
spoko opcja ;] moj serw ;] i nawet wiem kto nagrywal :d pozdro :)

Saronax
13-02-2007, 22:21
Ten 57 Ed (Xlopez) padl w sumie też za zabicie naszego członka (Tretan Dirius)

Fragles
13-02-2007, 23:11
Na początku myślałem że będzie kolejny noob pking by pl. Po tekstach "jak wyłączyć party" itp. Już nawet miałem zamiar wyłączyć, jednak coś mnie podkusiło obejrzeć dalej. I w sumie nie żałuje :) Końcówka fajna. Z tym 57 to w sumie jakiś fart - albo miał lagi/freezy albo jego pvp hmm... no comment.

I tak najlepszą częścią filmu która oddaje duch polskiego teamu jest wszechobecna walka o loot albo próby podpierdzielania.

Jedynie nagrywający pokazał klase i nie latał jak sęp bawiąc się "trupem". Ciekawe czy to z powodu kamery czy kultury osobistej...
Ale to już inna kwestia.

Tomu$13
13-02-2007, 23:42
Saronax znam cie z rla,ja tesz z knurowa dobra akcja z tym 57 ed :D:D

Ja z kumplami pekuje na Dolerze,mamy gildie Knurow Team jest nas wielu :D

Pozdrawiam.

Saronax
14-02-2007, 00:32
Na początku myślałem że będzie kolejny noob pking by pl. Po tekstach "jak wyłączyć party" itp. Już nawet miałem zamiar wyłączyć, jednak coś mnie podkusiło obejrzeć dalej. I w sumie nie żałuje :) Końcówka fajna. Z tym 57 to w sumie jakiś fart - albo miał lagi/freezy albo jego pvp hmm... no comment.

I tak najlepszą częścią filmu która oddaje duch polskiego teamu jest wszechobecna walka o loot albo próby podpierdzielania.

Jedynie nagrywający pokazał klase i nie latał jak sęp bawiąc się "trupem". Ciekawe czy to z powodu kamery czy kultury osobistej...
Ale to już inna kwestia.

Tak to jest noobostwo xD , przy zabijaniu może każdy sobie kradnie loota ale to raczej z ciekawości bo i tak loot idzie na runki ,main chary etc. być może wygląda to noobowsko lecz kilku z nas ma naprawde lvl'e niepogardzenia
co do thiefowanie o jeszcze dodam że z natury nie bawię się ciałami etc. gdzieś tu jeszcze są dwie pierwsze części i na żadnej z nich nie bawię się ciałami...

@Tomu$
Nie pękaj też cie znam , tak jak chyba każdy z nas, powinieneś se załatwić jakiś char na next pk'ing

Upierz
14-02-2007, 00:39
Gdyby nie ostatnia ofiara, byłby to jeden z najgorszych filmów PK jakich w życiu widziałem. Kradnięcie loota, caps lock, wyzywanie się nawzajem itp. Jednak warty obejrzenia, gdyż można zobaczyć, jak pada 50+ (chyba) od zgrai noobów.

Saronax
14-02-2007, 00:41
Gdyby nie ostatnia ofiara, byłby to jeden z najgorszych filmów PK jakich w życiu widziałem. Kradnięcie loota, caps lock, wyzywanie się nawzajem itp. Jednak warty obejrzenia, gdyż można zobaczyć, jak pada 50+ (chyba) od zgrai noobów.

Jak już powtarzałem tak to jest noobostwo , jednak pocześci żałuje że nie możecie poznać naszych main charów , niektórzy by zmienili zdanie... jednak nie ukrywam ze osoby pokroju : Vevil Navia,Darienthous są noobami

Mozo
14-02-2007, 10:36
Jak dla mnie dno

Tomu$13
14-02-2007, 16:29
@ Saronax

Moge isc yeramim 38 druidek :D dojebiemy jakiegos 80lvla na kopalni ja 2 fe wy runki wandy ;]