Pokaż pełną wersje : Knw Pk team part III
III czesc naszego pkingu! Loot ładny dużo fragów!
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/18710
~Saronax
Etan Marth
13-02-2007, 22:05
Fajny filmik, ze wzgledu na loot z 57 (?) Eldera. Reszta to troche male ofiary ale i tak warto ogladnac.
Dla noobow: plik czysty
spoko opcja ;] moj serw ;] i nawet wiem kto nagrywal :d pozdro :)
Ten 57 Ed (Xlopez) padl w sumie też za zabicie naszego członka (Tretan Dirius)
Na początku myślałem że będzie kolejny noob pking by pl. Po tekstach "jak wyłączyć party" itp. Już nawet miałem zamiar wyłączyć, jednak coś mnie podkusiło obejrzeć dalej. I w sumie nie żałuje :) Końcówka fajna. Z tym 57 to w sumie jakiś fart - albo miał lagi/freezy albo jego pvp hmm... no comment.
I tak najlepszą częścią filmu która oddaje duch polskiego teamu jest wszechobecna walka o loot albo próby podpierdzielania.
Jedynie nagrywający pokazał klase i nie latał jak sęp bawiąc się "trupem". Ciekawe czy to z powodu kamery czy kultury osobistej...
Ale to już inna kwestia.
Saronax znam cie z rla,ja tesz z knurowa dobra akcja z tym 57 ed :D:D
Ja z kumplami pekuje na Dolerze,mamy gildie Knurow Team jest nas wielu :D
Pozdrawiam.
Na początku myślałem że będzie kolejny noob pking by pl. Po tekstach "jak wyłączyć party" itp. Już nawet miałem zamiar wyłączyć, jednak coś mnie podkusiło obejrzeć dalej. I w sumie nie żałuje :) Końcówka fajna. Z tym 57 to w sumie jakiś fart - albo miał lagi/freezy albo jego pvp hmm... no comment.
I tak najlepszą częścią filmu która oddaje duch polskiego teamu jest wszechobecna walka o loot albo próby podpierdzielania.
Jedynie nagrywający pokazał klase i nie latał jak sęp bawiąc się "trupem". Ciekawe czy to z powodu kamery czy kultury osobistej...
Ale to już inna kwestia.
Tak to jest noobostwo xD , przy zabijaniu może każdy sobie kradnie loota ale to raczej z ciekawości bo i tak loot idzie na runki ,main chary etc. być może wygląda to noobowsko lecz kilku z nas ma naprawde lvl'e niepogardzenia
co do thiefowanie o jeszcze dodam że z natury nie bawię się ciałami etc. gdzieś tu jeszcze są dwie pierwsze części i na żadnej z nich nie bawię się ciałami...
@Tomu$
Nie pękaj też cie znam , tak jak chyba każdy z nas, powinieneś se załatwić jakiś char na next pk'ing
Gdyby nie ostatnia ofiara, byłby to jeden z najgorszych filmów PK jakich w życiu widziałem. Kradnięcie loota, caps lock, wyzywanie się nawzajem itp. Jednak warty obejrzenia, gdyż można zobaczyć, jak pada 50+ (chyba) od zgrai noobów.
Gdyby nie ostatnia ofiara, byłby to jeden z najgorszych filmów PK jakich w życiu widziałem. Kradnięcie loota, caps lock, wyzywanie się nawzajem itp. Jednak warty obejrzenia, gdyż można zobaczyć, jak pada 50+ (chyba) od zgrai noobów.
Jak już powtarzałem tak to jest noobostwo , jednak pocześci żałuje że nie możecie poznać naszych main charów , niektórzy by zmienili zdanie... jednak nie ukrywam ze osoby pokroju : Vevil Navia,Darienthous są noobami
@ Saronax
Moge isc yeramim 38 druidek :D dojebiemy jakiegos 80lvla na kopalni ja 2 fe wy runki wandy ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.