Pokaż pełną wersje : GM - jako szowinistyczna świnka... !
KopusDupus
14-09-2004, 14:35
Zabijam sobie cycki, próbuje sprzedać na trade Fire Sworda (chce ktoś kupić ? :P - Na Danubi) A tu naraz logout.. myśle sobie, oj nie jest dobrze... Szybko próbuje sie zalogować ponownie - "You are banished..."
Wchodze sobie na swoje konto i co widze...
http://www.republika.pl/pr0/images/lool.jpg
A tak mi się podobała ta nazwa... :(
hehehe, na trade cie zobaczyl pewnie, skojazyl no i zbanowal, zreszta masz tam sprostowanie co znaczy twoja ksywka ;]
a to szowinistyczna świnia...:-P
Dan the Automator
14-09-2004, 16:14
ROTFL? Mam Cie uświadomić co to jest necrofilia, czy wiesz juz? A jak wiesz, to co sie ku.rwa głupio pytasz...
Za takie imiona powinniene być odrazu delete konta, ale ten był łaskawy ;/.
Chyba jednak nie wiesz co to...
Winnie The Pooh
14-09-2004, 16:32
jesteś -> patrz mój opis ... ja osobiscie uwazam , że powinni robic testy inteligencji przed pozwoleniem graczom wejść wogole na rook ... ciebie nekrofilko nikt by nie wpuścił
Re Up: W pełni sie zgadzam :)
Myslalem ze wiesz ze moga cie za taki nick zbanowac. No ale jezeli ci cos nie pasi to pogadaj sobie z GM.jezeli juz cie odbanowali i popros se o Name Locka i tyle.
Gilthas:miecz:
Pewnie nie wiesz co to nekrofilia? Nastepny twoj char jak bedzie sie nazywal Pedofil,Zoofoil? Wnioskujec z takich xywek ludzie co maja pusto w deklu tak sie nazywaja,najwyrazniej ci sie mazy zimniutki trupek po nocach...
Dan the Automator
14-09-2004, 16:47
Dobra, kończymy ten cyrk. Jak Cie ciekawi: odrzucony przez społeczeństwo zboczeniec udaje się na cmentarz, wykopuje zwłoki, a następnie (nie owijając w bawełne) uprawia z nimi sex. To jest nekrofil, a zjawisko - nekrofilia. W telewizji zapewne usłyszysz - "profanacja zwłok" ... ;)
Jest to przypadłość raczej narginalna, ale nie mniej - zdaża się.
Koniec. Gm był zbyt łaskawy - to jest pewne.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.