Pokaż pełną wersje : Mlvl knighta
Hainieken
14-02-2007, 16:33
ELO ZIOMY
Chyba każdy słyszał o tych legendarnych knightach którym udało się osiagnać 8lvl wtajemniczenia magicznego. Jak dotąd 8lvl jest najwyzszy jaki zdobyto wiadomo też, żemozna osiagnac i 9 8o mlvl knightem ALE CZY ISTNIEJE JAKAŚ GRANICA??? Czyknight może skillować do 100 :cup: mlevela????? I czy każdapostać ma jakieś ograniczenia co do mleva??????
--Cienius--
14-02-2007, 16:35
nie ma ograniczenia pozatym eo ma 10 m lvl :P
Słyszałem ze Sermonontis ma 9 mlvl i chyba jeszcze ktos ale 15 mlvla zaden knight chyba nie bedzie mial :P wystarczy zobaczyc na erig.net ile musi z manasami go robic ;]
pozdro Surone ;]
Marianos
14-02-2007, 17:21
Najwiekszy mlvl wsrod knightow to do tej pory 9.
ELO ZIOMY
Szczałeczka!11
Chyba każdy słyszał o tych legendarnych knightach którym udało się osiagnać 8lvl wtajemniczenia magicznego.
Ta.
Jak dotąd 8lvl jest najwyzszy jaki zdobyto
Pierdzielisz? A EO? Seromontis?
CZY ISTNIEJE JAKAŚ GRANICA???
Nie. Przynajmniej nikt istnienia takowej nie udowodnił.
Czyknight może skillować do 100 :cup: mlevela?????
Prawdopodobnie tak. Ale już do 15 mlvla trwa to bodajże 1092 lata, więc możesz zapomnieć (jak wspomnisz o piciu manasów, to Ci powiem, że niezbyt pociągające jest picie ich przez 7 lat 102 dni - jeden co dwie sekundy).
Niedozwolony
15-02-2007, 20:53
@up
Kolo mnie zagioł tą wypowiedzią. Tyle lat na mlvl ciekawe czy kiedyś będzie jakiś smiałek i osiągnie duzy mlvl(koło 15)
Szczałeczka!11
Ta.
Pierdzielisz? A EO? Seromontis?
Nie. Przynajmniej nikt istnienia takowej nie udowodnił.
Prawdopodobnie tak. Ale już do 15 mlvla trwa to bodajże 1092 lata, więc możesz zapomnieć (jak wspomnisz o piciu manasów, to Ci powiem, że niezbyt pociągające jest picie ich przez 7 lat 102 dni - jeden co dwie sekundy).
z tego co wiem to zeby osiagnac 15 m lev trzeba pic manasy tylko przez 3 lata :PPPP
Kolo mnie zagioł tą wypowiedzią. Tyle lat na mlvl ciekawe czy kiedyś będzie jakiś smiałek i osiągnie duzy mlvl(koło 15)
z powodow wyzej wymienionych: nie.
9 mlvl ma nie tylko Ser~ i Eo, ma go już jakies 10+ knightów.
Poczekajcie do Summer Update '07 wtedy zobaczymy jak się zmieni mlvl dla knightow. Teraz EO ma 9mlvl. Jest to CHYBA największy mlvl wśród knightow.:)
@edit: Prędzej Sorcerer wbiłby 100 mlvl niż knight 20 mlvl:) http://www.tibianews.net/magic3.asp <---tabelka z wydatkiem many na mlvl dla każdej profesji. :)
YodiAlucard
15-02-2007, 23:04
100mlvl to przesada, ale fajnie było by mieć 15mlvl knightem :D waliło by sie z sd, ale po ile? 60~...:baby: ?
@up
Zależy jaki Lvl, ale jeśli powyżej 100, to myślę, że waliłby po 150+ :) A być może i po 200....
Matematyka i umiejetnosc uzywania kalkulatora jak widac was jeszcze nie zarazila.
100 level + 15 mlvl - 296-414 dmg z sd.
60 z sd Huahaha:D btw. pomyslcie knight to voc. nie-magiczna na co mu SD?
Aqua Mador
16-02-2007, 13:39
@up
-.- To tak jakbyś powiedział "Palek ucieka to po co mu uh" wydaje mi się że sd jest do walenia ale nie jestem na 100% pewien....
@Topic
Raczej nie ma granicy w Mlvl skilach , lvl, itp. zresztą jak by była to cipsoft tak szybko by ją podwyższał że nikt jej by pewnie nie osiągnoł.....
PoZdRo all!
..::QRAS::..
16-02-2007, 14:02
jakis czas temu byl poruszony temat eo czy zdobedzie 15 mlvl. Z logicznego punktu widzenia eo aby zdobyc 15mlvl musial by spalac mane do konca swojego zycia i prawdopodobne jest to ze jeszcze by mu sie nie udalo.
Zastanawiam się skąd wy to wszystko wiecie...że EO albo Sero mają 9 magic lvle... Są jakieś statystyki na temat magic levelu u knightow??? Jak tak to gdzie??? Z góry thx za odpowiedź :D
9 mlvl u knighta to zadna rewelacja Nizahe Inferno na 150 lvlu zrobil 9 mlvl potem padl i go stracil ale raczej go odrobil
Harpagan
16-02-2007, 16:16
hahahahhah czy są statystyki nigdy nie wchodziłeś na tibia.com ??:D :D :D :D :D :D
BafiAndDracon
16-02-2007, 16:20
Matematyka i umiejetnosc uzywania kalkulatora jak widac was jeszcze nie zarazila.
100 level + 15 mlvl - 296-414 dmg z sd.
z czego wynika że przy levlu 200+ siła rażenia jest spora;)
Pan Goner
16-02-2007, 16:21
hahahahhah czy są statystyki nigdy nie wchodziłeś na tibia.com ??:D :D :D :D :D :D
lol,ale jak wejdziesz w statystyki mlvla to nei pokaze ci sie chyba 8 czy 9 ? -.-'
Możesz mi wyjaśnić po co dajesz numera acc i pass?? to temat o mlvl u knightów a nie o twoich passach.
@topic
Myślę że ktos z tego forum mógłby założyc hara i kupowac manasy i moze wbic ten no może nie 15 ale choćby 11 m lvl u knighta??
około 10-11 m lev jeszcze da sie wbic na manasach. wbicie 9 m leva to sprawa 4-5mln k na manasy 10-11 to pewnie okolo 20 mln i picie manasow przez pare miesiecy ale da rade to zrobic, pytanie brzmi- po co? O_o
przeciez nie ma zadnych ciekawych run na 10 i 11 a mozliwosc uzywania energy bomb za 10 mln k to dla mnie niezbyt zachęcajaca perspektywa ;s
adrianeczeqq
22-02-2007, 13:26
Odnośnie gdzieś tam up napisanej granicy levela, jest ona, a przynajmniej była, kto uwazniejszy pamięta sytuacje gdy to EO jeszcze expił(bił 1-1,kk exp dziennie) i gdy wbił 280 lv po wylogowaniu odjęło mu exp nabity powyżej 280>na erig.net wyglądało to tak: miał -xxx.xxx exp chodziarz nie padł, po prostu skończyła się tabelka expa i musiał czekać aż ją dorobią.
Między skilami/mlv a expem jest taka różnica że skille i mlv idą wg zasady (np. u knighta czas robienia skilla wynosi 110% czasu zrobienia poprzedniego a mlv 300% czasu zrobienia poprzedniego), exp na każdy lvl wynosi więcej niż na poprzedni ale nie ma żadnej zależności ile CipSoft napisze tyle będzie...
z tego co wiem to zeby osiagnac 15 m lev trzeba pic manasy tylko przez 3 lata :PPPP
Według Erig.net - 7 i 102 dni, sam tego przecież nie liczyłem :P
Odnośnie gdzieś tam up napisanej granicy levela, jest ona, a przynajmniej była, kto uwazniejszy pamięta sytuacje gdy to EO jeszcze expił(bił 1-1,kk exp dziennie) i gdy wbił 280 lv po wylogowaniu odjęło mu exp nabity powyżej 280>na erig.net wyglądało to tak: miał -xxx.xxx exp chodziarz nie padł, po prostu skończyła się tabelka expa i musiał czekać aż ją dorobią.
Owszem, była. Ale to 'chodziarz'...
exp na każdy lvl wynosi więcej niż na poprzedni ale nie ma żadnej zależności ile CipSoft napisze tyle będzie...
Owszem, jest zależność. Klik! (http://tibia.erig.net/Experience_Formula)
Według Erig.net - 7 i 102 dni, sam tego przecież nie liczyłem :P[/url]
te dane sa ale liczac od 0 m leva do 15 ;] od 14 do 15 sa troche inne ;]
jest formula matematyczna ile trzeba expa na nast level zobacz se na tibia erig net
Zastanawiam się skąd wy to wszystko wiecie...że EO albo Sero mają 9 magic lvle... Są jakieś statystyki na temat magic levelu u knightow??? Jak tak to gdzie??? Z góry thx za odpowiedź :D
Ja np. oglądałem filmik z EO jak miał 9 mlvl
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.