PDA

Pokaż pełną wersje : Tamatyka najwiekszej wojny na serverze <FURORA>

Deqrofil
14-02-2007, 17:36
Dotychcaszowo, pod czas mojego grania na Furorze odbywało sie pare, może parenaście wojen między wrogo nastawionymi do siebie Gildiami. Zawsze (historia) wojne prowadziło słynne "Sunblade" w którym było kilkunastu nieustraszonych graczy, niestety z niewiadomych powodów Gildia sie rozpadła, znaczy niewiadomych może tylko dla mnie. Ale też od kąd sięgam pamięcią była Gildia Duskiness, wydawało by sie że najpopularniejsza na severze, lecz do czasu. W ubiegłym roku na świat wstąpiły dwie nowe Gildie Aberratio oraz Vision wiekszość hight leveli rozeszło sie po obu Gildiach i wypowiedziano wojne, niestety po dość krótkim czasie Gildia Aberratio sie rozpadła a w jej miejsce rozpoczeła się wojna z Duskiness (prawdopodobnie najsilniejsza Gildia na serverze), lecz niespodziewanie po paru bitwach Lider Duskiness tzn. Taifun Devilry został zabity poniżajacym "trapem" przez Imargama, Zwidka oraz Katrile, to oni rzucili się na niego jak wilki na mięso i z całej mocy pragneli sprowadzić go na ziemie i tak sie własnie stało. Jest to najbardziej krwawa wojna w historii Furory, choć niespodziewanie to więcej osób z Duskiness padło, no ale w sumie to w Duskiness jest także mniej osós, lecz to nie ma wiekszego znaczenia. Duskiness = 21 player. Vision = 24 player. W strony Gildi Vision idą krzywe spojrzenia od mniejszych leveli (choć nie wiem dlaczego) jednym z objawów złośliwości jest utworzenie gildi "Wizjon" z dopiskiem "Army of Noob's".
@Prosze o Komentarze@

Kost123
14-02-2007, 17:45
Nie gram na furorze:) i praktycznie nic o wojnie nie moge powiedziec :D ale interesujemnie ona i uwazam iz taki temat byl potrzebny:p bo wreszcie bedzie mozna znalezc cos o (tylko tej wojnie) a tak wogole:
Hail Silvera :) xD

Novacainee
14-02-2007, 18:25
1.Taifun sam sie dołączył do wojny.
2. Po c***a robisz nowy temat, jeśli wszystko o tej wojnie jest opisane w wydarzenia z furory (new)

Milten
14-02-2007, 18:30
Vision mają więcej fragow bo atakują z zaskoczenia, teraz jak już Duski nie expia jakoś i nowych dedow nie ma... i tak ta wojna się skończy : )
Na początku wojny było jeszcze w miarę ciekawie teraz to już taka nuuuuda że nawet nie bardzo mnie to interesuje

Pozdro

Biedny
14-02-2007, 19:20
po1 tematyka a nie tamatyka??
po2 wojne prowadziło słynne "Sunblade" slynne to moze bylo z aldory, gdyby nie podjebali name naszej gildi lol

W strony Gildi Vision idą krzywe spojrzenia od mniejszych leveli (choć nie wiem dlaczego)

bo krzywy taifun ma taki lev na jaki zapracowal niewychodzeniem w domu okolo roku, proste ;d a i co jeszcze "wyjechal studiowac" a co robil wtedy? chara Votheri bAHHAHAHAHHA ja jutro jade do usa do cambridge bede studiowac zrobie sobie 100rp XDDDDDDDDDDDDDDDDDddd

jednym z objawów złośliwości jest utworzenie gildi "Wizjon" z dopiskiem "Army of Noob's".

OLABOGA to chyba jedna z najwazniejszych spraw na furorze w ostatnich latacah, czyz nie?
co kogo obchodzi banda noobow ktorzy sa gowno warci i tylko czekaja na okazje zeby wysmarowac taifunowi dupsko lol