zaloguj się

Pokaż pełną wersje : aldora pk, 96ek died

Vuxiu
15-02-2007, 00:06
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/18781

Kajn
15-02-2007, 00:15
Profesjonalisci XD

Vacek
15-02-2007, 01:41
2sec i 96ek znika ;) Pięknie

Bez~
15-02-2007, 03:04
zaprofesjonalne to nie bylo;p

Kalen
15-02-2007, 03:27
Padł szybko, ale cały profesjonalizm polegał na wcisnieciu odpowiedniego hotkeya kiedy ofiara pojawila sie w zasiegu ue, pvp skillem to sie nie popisaliscie, ale frag jest frag...

Powalec
15-02-2007, 16:24
witam... bardzo ciekawe
gildia, która uważa sie za najświętszą na aldorze pkuje sobie itp . . .
i walczy w wojnie tylko poto żeby olecko panowalo na aldorze :) pozdro PA:)

MagField
15-02-2007, 16:36
Ładnie :P szkoda że aol'a miał.

Guest 1900
15-02-2007, 16:50
Zbyt proste :P jak na takich 2 ms ;]

Vuxiu
15-02-2007, 18:02
witam... bardzo ciekawe
gildia, która uważa sie za najświętszą na aldorze pkuje sobie itp . . .
i walczy w wojnie tylko poto żeby olecko panowalo na aldorze :) pozdro PA:)

a czy powiedzialem ze zabilem go bez powodu? PK oznacza player killing czyli zabijanie gracza przez innego gracza, nie mowi nic o jego powodzie.

@profesjonalisci
profesjonalizm zabojcy polega na tym zeby jego ofiara zginela od 1 skutecznego ciosu. zrobcie to taniej lub efektowniej to wam pogratuluje. albo chociaz zabijcie 96ek w anh kiedy nie ma pz locka :) udowodnijcie ze mozecie to zrobic lepiej albo chociaz powiedzcie co wy byscie zrobili :)

Mozo
15-02-2007, 18:06
pvp skillem to sie nie popisaliscie, ale frag jest frag...

Teraz trudno się tym popisać...

Sir'Matek
15-02-2007, 18:13
Suuuper! 2 ue 2 sek i nie ma jak juz wspomnial ktos wczesniej :p
10/10

MagField
15-02-2007, 18:23
zaprofesjonalne to nie bylo;p
A po chuj tutaj profesjonalizm?Wg. mnie liczy sie frag ,a nie efektywność jego czy 'profesjonalizm'.Zabili 96ek prawie bez żadnego waste i to sie liczy.
@down
nie wiem czy mnie zroumiałes ale o to mi chodzilo że to dobrze zrobiliscie :P najlepsze rozwiazanie
btw. za co ded?(go)

Vuxiu
15-02-2007, 20:15
Zabili 96ek prawie bez żadnego waste i to sie liczy.

jak dla mnie to wlasnie jest profesjonalizm i do tego daze za kazdym razem zabijajac kogos ;p ale jak ktos ma lepszy, bardziej profesjonalny pomysl jak to moglismy zrobic to prosze pisac :)

Powalec
15-02-2007, 20:46
hmmm wiesz tak masz racje vu xiu przepraszam cie..
pewno ma w vipach wpisanego royal suchego albo coś i dlatego ubiliscie
wybacz?

a tak pozatym to pozdrów kolegów z gildi, którzy nawołują żeby nooby blokowały em ;p

widać, że nie umiecie grac fer i tyle.

no i oczywiscie wiem tak... tak.. to em zaczeło zabijanie qmpli co i valiant .. i to EM jest PA .. tak co nie ?

nawet w waszej gildi 1/2 osób wie, że są PA i mówią na około "no tak on to dopiero jest PA"

a no i może powiesz mi jeszcze powód dla jakiego co dołączyło do wojny:>?

bo jak dla mnie to jest poprostu ratowanie kolegów z olecka... wiem jak to u was wygląda jak ktos uwali waszego qmpla - nawet za coś . . . to 1 msg do nemtora i nie ma problemu.

pozdro dla OlEcKa :*

Vuxiu
15-02-2007, 20:59
hmmm wiesz tak masz racje vu xiu przepraszam cie..
pewno ma w vipach wpisanego royal suchego albo coś i dlatego ubiliscie
wybacz?

spytaj mihasha, on powod rozumial i nie mial zbyt duzych pretensji ze padl.

a tak pozatym to pozdrów kolegów z gildi, którzy nawołują żeby nooby blokowały em ;p

elo siomale blokujcie em

widać, że nie umiecie grac fer i tyle.

a em potrafi :) zreszta to jest wojna, em dawno stwierdzilo ze nie bedzie walczyc "fer" wiec my tez nie bedziemy

no i oczywiscie wiem tak... tak.. to em zaczeło zabijanie qmpli co i valiant .. i to EM jest PA .. tak co nie ?

teraz ja zazcalem ale w czasie wojny z anima to oni zaczeli a kiedy ugadalismy sie na nie zabijanie byly tam pewne warunki ktore zlamali

nawet w waszej gildi 1/2 osób wie, że są PA i mówią na około "no tak on to dopiero jest PA"

co ma zwiazek z tym filmem jak... ?

a no i może powiesz mi jeszcze powód dla jakiego co dołączyło do wojny:>?

bo aldora byla przeludniona, wiec przeprowadzamy odstrzal kontrolowany, padlo na em i jakies 70 high lvli odpada z expowisk

bo jak dla mnie to jest poprostu ratowanie kolegów z olecka... wiem jak to u was wygląda jak ktos uwali waszego qmpla - nawet za coś . . . to 1 msg do nemtora i nie ma problemu.

no na tym polega przyjazn i wladza. chyba nie pobijesz kolegi szefa mafii i bedziesz liczyl ze to przezyjesz... wiec to czy masz powod czy nie nie obchodzi mnie, wazniejszy dla mnie jest moj kolega niz ty. a w animie bodajze 1 osoba z olecka (sir haxel) byla ktora od pol roku przynajmniej jest retired, wiec dojscie co zeby ratowac kolegow z olecka to raczej nie prawda :)

Powalec
15-02-2007, 21:07
nie mówie, że ma związek ale sam... w tym temacie podałes super powód wojny..

"bo aldora byla przeludniona, wiec przeprowadzamy odstrzal kontrolowany, padlo na em i jakies 70 high lvli odpada z expowisk"

gdybyś był chociaż troche inteligentny i nie patrzył tylko na siebie to byś zrozumiał, że każdy ma prawo xpić gdzie chce i kiedy chce jeżeli xpowisko jest wolne. . .

no wiesz i pozdro dla waszego teamu... z którego 1/2 ludzi wbija sie wszędzie kiedy chce ... wlatuje zaczyna ubijac kolesia ( koles w między czasie ucieka) no i xp wolny. . .
wiec jakby nie było itak nie macie problemu z przeludnieniem

Hyber
15-02-2007, 21:12
Niefart i tyle. Ładnie, szybko i "bezboleśnie". ;D
Hail CO & Valiant.

Hupe
15-02-2007, 21:21
afffff spora przerwa miedzy tymi ue, moglby nacisnac hotkey na leczenie;)

Vuxiu
15-02-2007, 21:24
afffff spora przerwa miedzy tymi ue, moglby nacisnac hotkey na leczenie;)

ale gg mu wyskoczylo jak szedl do dp :p a przerwa taka bo nie zamierzalismy walic tylko obadac gdzie jest jak juz w anh byl ale idziemy a on srodek drogi to na ts mowie ue i wale od razu, zanim info do bro doszlo to wyszla przerwa :D

Powalec
15-02-2007, 21:35
czas zainwestować w lepszy serwer na ts albo przerzucic sie na ventrillo :)

Hupe
15-02-2007, 21:44
czas zainwestować w lepszy serwer na ts albo przerzucic sie na ventrillo :)

czesto jest to wynik miernego pingu ktoregos z użytkowników, co jest spowodowane jego nienajlepszym internetem, lub duzą odlegloscia poszczegolnych osob od miejsca w ktorym stoi server (w tym przypadku to nie powinno miec znaczenia, obaj z Polski ;p)

btw. ventrilo rox

Powalec
15-02-2007, 21:46
lub słabego serwera na ts bądź ventrillo ...
oczywiste jeżeli jest słaby serwer to pingi są wysokie - jest duże opóźnienie w dostarczaniu pakietów..

a jeżeli ktoś ma słabego neta że ma duże opóźnienie na ts to w tibi też powinien miec ciężko :)

Blaaaa
15-02-2007, 22:08
vuxiu czyli wnioskuje ze jak wygracie z em to na aldorze juz se nikt niepogra oprucz was. np bedzie sobie taki 50 lvl z olecka pojdzie se na guardy zobaczy liscik xxx hunt here wbije do srodka xxx says:?? 50 lvl says: leave now i hunt here!!! xxx:WHY i be first there 50: ok i msg to vuxiu w8 po 5 min wpadzasz ty ue ue i ten xxx pada a twoj kumpel sobie spokojnie expi...
i nastepne co podejrzewam to to ze nastepna bedzie gildia otium poniewaz bedzie to wtedy 2 najsilniejsza gildia i taki nemtor se siadzie przed kompem z zrobi wyliczanke hmm ciekawe kogo teraz wykrzyc z serwera o.o padlo na otium

Fuwapiwu
15-02-2007, 22:27
Profesjonalna robota. Brawo :) Nie sadze ze byloby wam tak latwo i szybko go zabic gdyby sie tego spodziewal.

Anyway Gz :D

LaRrYxX
15-02-2007, 22:33
vuxiu czyli wnioskuje ze jak wygracie z em to na aldorze juz se nikt niepogra oprucz was. np bedzie sobie taki 50 lvl z olecka pojdzie se na guardy zobaczy liscik xxx hunt here wbije do srodka xxx says:?? 50 lvl says: leave now i hunt here!!! xxx:WHY i be first there 50: ok i msg to vuxiu w8 po 5 min wpadzasz ty ue ue i ten xxx pada a twoj kumpel sobie spokojnie expi...
i nastepne co podejrzewam to to ze nastepna bedzie gildia otium poniewaz bedzie to wtedy 2 najsilniejsza gildia i taki nemtor se siadzie przed kompem z zrobi wyliczanke hmm ciekawe kogo teraz wykrzyc z serwera o.o padlo na otium

vu'xiu juz zabija 80 lvle z otium...
wiec jak dla mnie to otium powinno pomuc EM ale sraja w gacie bo "WielkI" nemtor jest w CO >.<

Hupe
15-02-2007, 22:34
Profesjonalna robota. Brawo :) Nie sadze ze byloby wam tak latwo i szybko go zabic gdyby sie tego spodziewal.

Anyway Gz :D

miales powiedziec ze nieprofesjonalna, zero finezji i zero pvp, jedynie 2 brutalne ue-.-

Vuxiu
15-02-2007, 22:36

nie znam zadnego 50 lvla z olecka, w ogole osoby z olecka ktore znam potrafia o siebie zadbac same, nie musza mnie wolac. i kiedy zabilem kogos z otium?

LaRrYxX
15-02-2007, 22:37
nie znam zadnego 50 lvla z olecka, w ogole osoby z olecka ktore znam potrafia o siebie zadbac same, nie musza mnie wolac. i kiedy zabilem kogos z otium?

affffffff
community nie dziala akurat teraz ale chyba z 3 juz zabiles >.<
necromanceri czy cos takiego - ten nick zapamietalem i jeszcze 2 chyba

MagField
15-02-2007, 22:42
miales powiedziec ze nieprofesjonalna, zero finezji i zero pvp, jedynie 2 brutalne ue-.-
Dobra ku*wa a niby jak to mieli rozegrac?Walic sd+burst?To by było kompletne waste i nadodatek by go nie zabili...No może by zabili gdyby miał pz ...A takto ue ue i 96ek leży na ziemi.Tylko ty sie czepiać musisz bo w koncu wielki HUPEsrunfe z ciebie.
@down
Ale tak z tego wynikało...

LaRrYxX
15-02-2007, 22:44
Dobra ku*wa a niby jak to mieli rozegrac?Walic sd+burst?To by było kompletne waste i nadodatek by go nie zabili...No może by zabili gdyby miał pz ...A takto ue ue i 96ek leży na ziemi.Tylko ty sie czepiać musisz bo w koncu wielki HUPEsrunfe z ciebie.

omfg
on nie ma na mysli ze zle to zrobili tylko ze nie dali mu szans i przez to sa brutalni >><<
jak tak nie umiesz interpretowac to sie zastanow co piszesz ; d

Vuxiu
15-02-2007, 22:45
affffffff
community nie dziala akurat teraz ale chyba z 3 juz zabiles >.<
necromanceri czy cos takiego - ten nick zapamietalem i jeszcze 2 chyba

bez przesady, nie gram kazdym charem z valiant/co a mojego name na nich na pewno nie ma. z tego co wiem 2 otium padlo, necro i jakis inny koles od misclicka

LaRrYxX
15-02-2007, 22:47
bez przesady, nie gram kazdym charem z valiant/co a mojego name na nich na pewno nie ma. z tego co wiem 2 otium padlo, necro i jakis inny koles od misclicka

tatatatatta
of course
missclick
i wszystko jasne
^^
nice joke >.<

Vuxiu
15-02-2007, 22:49
omfg
on nie ma na mysli ze zle to zrobili tylko ze nie dali mu szans i przez to sa brutalni >><<
jak tak nie umiesz interpretowac to sie zastanow co piszesz ; d

niee, hupe zawsze pisze na odwrot jak jest w rzeczywistoci :)

LaRrYxX
15-02-2007, 22:51

moze tak a moze zgadlem xD

Vuxiu
15-02-2007, 22:52
tatatatatta
of course
missclick
i wszystko jasne
^^
nice joke >.<

jakby nie byl misclick to nie zaplacilby mu i nie oddal loota

LaRrYxX
15-02-2007, 22:54
jakby nie byl misclick to nie zaplacilby mu i nie oddal loota

okej okej
ale i tak mam nadzieje ze otium dolaczy do em xD
nie dlatego ze was nie lubie tylko dlatego ze ta wojna stala by sie ciekawsza Em juz tylko masslogami moze fragi robic , przy takim zastrzyku swiezej krwi em moglo by ta wojne jeszcze wygrac a tak to raczej CO wygra no bo to sd power.

Hupe
15-02-2007, 22:58

Jakto, bylo brutalnie, nie bylo finezji i nie bylo pokazanego zadnego super-mega pvp...no dobra troche profesjonalnie bylo:(

@up,up
Dali mu szanse na uhniecie, tyle ze jej nie wykorzystal.

LaRrYxX
15-02-2007, 23:00
Jakto, bylo brutalnie, nie bylo finezji i nie bylo pokazanego zadnego super-mega pvp...no dobra troche profesjonalnie bylo:(

@up,up
Dali mu szanse na uhniecie, tyle ze jej nie wykorzystal.

no wiesz nie zawsze sie biegnie przez miasto z naszykowanym hotkeyem uha ale i tak mial peha bo nie byl na full hp , jak by byl to byscie go nie zabili raczej

Powalec
15-02-2007, 23:20

no i tak w 100% jest :) ( nie musisz to być ty ... wystarczy, że ktoś jest z olecka i lata sobie ubija każdego i nie można go tknąc bo przylatuje jakis 100lvl+)
nie będe sie w tej kewsti z tobą kłucic bo wiem, że w 100% tak jest
( nie mówmy może o stereotypie olecko = pa bo nie znam wszystkich z olecka i nie wiem czy wszyscy to pa)

więc nie ma sie oco kłucic:)
powinni zrobić specjalny serwer dla was "PA serwer"

a co do hupa to napisał w podpisie, że posługuje sie ironią wiec nie wiem oco chodzi ;f
i nawet specjalnie dodał opis czym, że to jest ironia (idjot frently)*

*specjalnie napisane

Blaaaa
16-02-2007, 00:00

50 lvl to był tylko przykład... napewno kiedyś zacznie ktoś od ciebie z rl gra w tibie będzie musiał jakoś zacząc ale co to za problem skoro bedzie sie mógł all wpierdzielic na respa bo jak ktoś się sprzeciwi to go raz ze zabijecie to kazecie mu placic XXXXXXX K a w efekcie go zrokujecie...
sam wiem jak jest grałem kiedyś na aldorze i miałem taka samą sytuacje zostałem zrokowany za to że mi sie wpierdzielił na miejscówke kumpel kogoś z Co i zaczol mi wmawiac ze on był pierwszy ja i tak dobrze że dłużej nienegociowałem tylko grzecznie sobie poszedłem a za jakis czas widze wiadomośc od typa z Co hunted pay 60 K or rookgard... oczywiscie niemoglem wyjsc nawet z dp zarobic tej kasy wiec zostal rookgard ;]
to niebył tylko 1 przypadek kiedys na innym charze zadałem jeden cios w 7 paladyna... chcialem zobaczyc jaki ma lvl i missclick nawet sie nieogladnolem zjawilo sie kolo mnie 2 osoby z Co i mnie klepia pisze "za co" za to ze moj paladyn padl stracil skile 68 a ty go biles... i ta sama sytuacja za smierc 7 paladyna ktory stracil 68 dysta musialem placic 30 k...
Dodam ze NIGDY sie niespotkalem z czyms takim ze strony em

Powalec
16-02-2007, 00:03
nie wiem czy to nie jest już nudne .. ;s ale potwierdzam poprzednika ;)

sam z takimi sytuacjami spotykam sie na codzien :) i nie tylko ja bo znajomi też:)

Blaaaa
16-02-2007, 00:17
dlatego zadnemu nowemu graczowi bym nieradzil isc na aldore bo tam za niedlugo wiadomo co bedzie az w koncu zostanie 100-200 osob na serwie same olecko i moze wtedy z nudów zaczna siebie wybijac...
em tez troche zjebalo sprawe trzeba bylo to przewidziec ze Anima sie pojdzie wyzalic do Co i ze ci im w koncu pomoga trzeba bylo zniszczyc anime puki byl czas ale jak skoro pozniej w pz caly czas siedzieli :D tak naprawde to Co raczej niemialo nic do Em nawet liderzy sa "najlepszymi kumplami" głownie dzieki namowie animy wynikła wojna druga sprawa to jest to ze polacy maja jakies dziwne kompleksy i niedopuszczali do siebie mysli jak to moze byc zeby najwyzszym lvl byl jakis zyd(no teraz juz niejest) i od samego poczatku byla chec wywalenia eliego z serwera tylko dlatego ze jest z izraela... to jest CHORE
a jeszcze ludzie z co gadaja jacy to oni sa zgrani jakie maja pvp tylko czemu tego niepokazaliscie w pierwszych 2 open battle?
pelno osob ktore sa teraz w Co bylo wczesniej w Em ale zobaczyli ze nemtor rosnie w sile to polecieli do niego i teraz z siebie kozaków robia... macie tyle ludzi u siebie bo odkad nemtor wbil 200 lvl to kazdy kto juz osiagnol ten 100 lvl wolal isc do Co bo all co tam sa wiedza ze jak sa w Co to prawie all im wolno a w Em tak niebylo bo oni sa chociaz normalnymi ludzmi...

Powalec
16-02-2007, 00:21
temat jest już monotematycznym oftopiciem ;sżycze tylko miłych przemyśleń dla kolegów z co i valiant cu ;*

Hupe
16-02-2007, 08:13
dlatego zadnemu nowemu graczowi bym nieradzil isc na aldore bo tam za niedlugo wiadomo co bedzie az w koncu zostanie 100-200 osob na serwie same olecko i moze wtedy z nudów zaczna siebie wybijac...
em tez troche zjebalo sprawe trzeba bylo to przewidziec ze Anima sie pojdzie wyzalic do Co i ze ci im w koncu pomoga trzeba bylo zniszczyc anime puki byl czas ale jak skoro pozniej w pz caly czas siedzieli :D tak naprawde to Co raczej niemialo nic do Em nawet liderzy sa "najlepszymi kumplami" głownie dzieki namowie animy wynikła wojna druga sprawa to jest to ze polacy maja jakies dziwne kompleksy i niedopuszczali do siebie mysli jak to moze byc zeby najwyzszym lvl byl jakis zyd(no teraz juz niejest) i od samego poczatku byla chec wywalenia eliego z serwera tylko dlatego ze jest z izraela... to jest CHORE
a jeszcze ludzie z co gadaja jacy to oni sa zgrani jakie maja pvp tylko czemu tego niepokazaliscie w pierwszych 2 open battle?
pelno osob ktore sa teraz w Co bylo wczesniej w Em ale zobaczyli ze nemtor rosnie w sile to polecieli do niego i teraz z siebie kozaków robia... macie tyle ludzi u siebie bo odkad nemtor wbil 200 lvl to kazdy kto juz osiagnol ten 100 lvl wolal isc do Co bo all co tam sa wiedza ze jak sa w Co to prawie all im wolno a w Em tak niebylo bo oni sa chociaz normalnymi ludzmi...

Oczywiscie ze wiedzielismy ze bedzie wojna i widzielismy jak expia tylko po to zeby walczyc+ te oczywiste aluzje 80% czlonkow animy.
Problem polega na tym ze Eli do konca wierzyl ze Nemtor nie dojdzie do wojny, zawsze mowil ze to jego przyjaciel i nie bedzie z nim walczyl itp. Jak wiadomo bez Nemtora nie ma wojny. Nie przewidzial jedynie jednej rzeczy, ze to polak dla ktorego takie slowa jak lojalnosc czy honor sa obce. Jak tylko mial przewage, poprostu zadeklarowal wojne, w dodatku uzywajac jowinny.

LaRrYxX
16-02-2007, 09:17
uzywając Jowinny czyli co ?
wkręć nas w temat xD
bo ja na aldorce nigdy nie gralem i chyba nie bede.

Dratris
16-02-2007, 10:41
Frag fragiem... Szybko pada ale ciekawie było by gdyby zabili go teamem ~20 lvl :P Ale mimo tego ładny frag

Powalec
16-02-2007, 11:12
poprostu zadeklarowal wojne, w dodatku uzywajac jowinny.

ahh ite powody do włączenia się do wojny na forum tibia.com xd wprost rozwalają xd.

Vuxiu
16-02-2007, 11:37
ahh ite powody do włączenia się do wojny na forum tibia.com xd wprost rozwalają xd.

jesli em tak bardzo zalezalo zeby nie bylo wojny to powinni zrobic wszystko zeby takich powodow nie dawac chyba. a nemtor nie obiecal nic poza tym ze ELEGO nie bedzie bil, ze z nim nie bedzie walczyl, dopoki on by z nim nie zaczal. a co do reszty em to wiekszosc mial przeciez gleboko w dupie. zreszta jak chyba wiesz to 1 z ownerow elego chcial wojny albo moze nie wojny tylko zeby pare osob mialo hunta ale wiedzial ze reszta by na to nie poszla czyli wojna. zreszta co tez wiedzialo ze em expi i kiedy ron i anubis beda 200 to buchna w nich.

Powalec
16-02-2007, 16:39
@up

aha xd no i masz racje olecko musiało zainterweniować bo czuło sie pokrzywdzone . xd

Hupe
16-02-2007, 17:56
jesli em tak bardzo zalezalo zeby nie bylo wojny to powinni zrobic wszystko zeby takich powodow nie dawac chyba.

Rotfl, pamietasz te powody?
"bo em nie robi nic przeciw cheatera!!!!!!"

a nemtor nie obiecal nic poza tym ze ELEGO nie bedzie bil, ze z nim nie bedzie walczyl, dopoki on by z nim nie zaczal

no i dlatego zadeklarowal wojne przeciwko gildi w ktorej byl Eli? Obaj wiemy ze gdyby nie Eli to nemtor by nigdy nie doszedl do 150 lvla. Przeciez to wlasnie on mu pomagal, bloczyl wrle/demony itp (kto inny mial wtedy na to kase? ;])

zreszta jak chyba wiesz to 1 z ownerow elego chcial wojny albo moze nie wojny tylko zeby pare osob mialo hunta ale wiedzial ze reszta by na to nie poszla czyli wojna.

A wszyscy ownerzy nemtora sie jednomyslnie zgodzili na wojne czy ktorys byl lojalny? Eli chcial zeby hunta mial masak, ktory jako pierwszy wypowiedzial wojne Sacrifice i cala Anima ktora dobrowolnie do niego dolaczyla i nic sie nie zmienilo.

zreszta co tez wiedzialo ze em expi i kiedy ron i anubis beda 200 to buchna w nich.

Rotfl, nikt nie myslal wtedy o wojnie z wami. Bilibysmy sie tylko i wylacznie w wypadku gdybyscie przesadzali z PA (dalszymi probami wyrzucania ze spawnów) lub zaatakowali pierwsi. A i tak jestem w 100% pewny ze Eli nie zgodzilby sie na wypowiedzenie wojny, tylko zalagodzil sprawe z Nemtorem...ale ile mozna?

MagField
16-02-2007, 18:17
..
Nie pokazali w 2 pierwszych OB bo pokazali w 2 kolejnych OB ahahah :D:D

Powalec
16-02-2007, 19:23
kolejny zwolennik pa sie znalazł xd zapewne jest z olecka albo ma znajomych w olecku, którzy znając życie wystawią go do wiatru xd

a i ... jak trafi sie jakiś dzień w którym nikt nie zostanie ofiarą PA od valiant albo co .. to będzie cud .. xd i chyba pójde sie najebac w ten dzień! xd

Bez~
16-02-2007, 19:28
A po chuj tutaj profesjonalizm?Wg. mnie liczy sie frag ,a nie efektywność jego czy 'profesjonalizm'.Zabili 96ek prawie bez żadnego waste i to sie liczy.
@down
nie wiem czy mnie zroumiałes ale o to mi chodzilo że to dobrze zrobiliscie :P najlepsze rozwiazanie
btw. za co ded?(go)

chodzilo mi bucu jeden o to ze UE nie byly rownoczesnie walniete ,a knight mogl sie uhnac za ten czas,elo dupku

Powalec
16-02-2007, 23:35
chodzilo mi bucu jeden o to ze UE nie byly rownoczesnie walniete ,a knight mogl sie uhnac za ten czas,elo dupku

xD
a i nie wyzywaj innych bo słyszałem, że twoja stara w warzywniaku robi xd

a i buc'em to wiessz xd ( nie dokończył)

MagField
17-02-2007, 00:01
@up
Dobre heheh.
@2up
Niezłe z ciebie zakompleksione dziecko :)

Bez~
17-02-2007, 00:38
@up
Dobre heheh.
@2up
Niezłe z ciebie zakompleksione dziecko :)

hmmm raczej nie :(

Bez~
17-02-2007, 00:39
xD
a i nie wyzywaj innych bo słyszałem, że twoja stara w warzywniaku robi xd

a i buc'em to wiessz xd ( nie dokończył)

Ja slyszalem za to ze twoja stara gdzie indziej robi i robi cos czego nie powiem bo nie wypada,ale nvm

Upierz
17-02-2007, 00:57
Zabili 96ek prawie bez żadnego waste i to sie liczy.

Mana na 2 ue to nie waste?

Topic - prosta, szybka, piękna, cudowna, milutka, ciesząca oko akcja.

Powalec
17-02-2007, 01:07
Ja slyszalem za to ze twoja stara gdzie indziej robi i robi cos czego nie powiem bo nie wypada,ale nvm

spoko nie będe sie kłucic xd i nie będe mówić, że twoja nie kupuje proszku dosia bo jak popatrzyła na ciebie to stwierdziła, że 1 świnia w domu starczy xd

aaaa i idź lepiej na swój świat grać i nie wtrącaj się... xd do aldory chyba, że jesteś z olecka to zapraszam na aldore xd bedzie więcej PA

i nie zaczynaj wrzucać na innych xd bo przyjdzie ktoś i zacznie ci wrzucac pozdro 600 xd

normalnie nie wrzucam na innych ale jak widze, że ktoś sobie za dużo pozwala to sie włączam do akcji xd

MagField
17-02-2007, 01:25
Mana na 2 ue to nie waste?

Topic - prosta, szybka, piękna, cudowna, milutka, ciesząca oko akcja.

Eee.Ale powiedz jakie jest lepsze waste - stracić całą mane czy walić z sd/burst?Po za tym pisałem że "prawie" bez waste....
Prawie nie zawsze robi wielką różnicę ;)
@bez
To po co wyzywasz?

Powalec
17-02-2007, 01:28
wbrew pozorą zmarnowanie całej many jak dla mnie nie jest tibijskim waste ... ponieważ nie trace prawie żadnej kasy... e.w coś na mf żeby doładować mane...

chyba, że brać słowo waste wprost z angielskiego to wtedy oczywiscie xd

Meteon!
17-02-2007, 03:10
spoko nie będe sie kłucic xd i nie będe mówić, że twoja nie kupuje proszku dosia bo jak popatrzyła na ciebie to stwierdziła, że 1 świnia w domu starczy xd

aaaa i idź lepiej na swój świat grać i nie wtrącaj się... xd do aldory chyba, że jesteś z olecka to zapraszam na aldore xd bedzie więcej PA

i nie zaczynaj wrzucać na innych xd bo przyjdzie ktoś i zacznie ci wrzucac pozdro 600 xd

normalnie nie wrzucam na innych ale jak widze, że ktoś sobie za dużo pozwala to sie włączam do akcji xd

A Ty to kto k**** ?! " nie wtrącaj sie do aldory ", łoś jestes.

Jezeli chodzi o to PA na aldorze o, ktorym nie masz zielonego pojecia, tylko wysluchujesz swoich zakompleksialych kolegow.. Olecko wcale nie robi wiekszego PA od Panow z Plocka i ich kompanow.

Olecko to teraz tylko stereotyp, a Panowie z Plocka i ich "koledzy" przedzej czy pozniej zrobia wojne Nemtorowi, ktorego tak nienawidzili, gdy sie im przeciwstawil i byly plotki, ze pomoze EM w wojnie.

Niestety to tylko plotki ;/ bo przydalaby sie im lekcja prawdziwego PA...

Powalec
17-02-2007, 03:46
A Ty to kto k**** ?! " nie wtrącaj sie do aldory ", łoś jestes.

Jezeli chodzi o to PA na aldorze o, ktorym nie masz zielonego pojecia, tylko wysluchujesz swoich zakompleksialych kolegow.. Olecko wcale nie robi wiekszego PA od Panow z Plocka i ich kompanow.

Olecko to teraz tylko stereotyp, a Panowie z Plocka i ich "koledzy" przedzej czy pozniej zrobia wojne Nemtorowi, ktorego tak nienawidzili, gdy sie im przeciwstawil i byly plotki, ze pomoze EM w wojnie.

Niestety to tylko plotki ;/ bo przydalaby sie im lekcja prawdziwego PA...

ty sie lepiej nie wtrącaj bo gram na aldorze i wiem co sie dzieje :)
i wiem co to znaczy "olecko" i co to znaczy "pa" xd

Meteon!
17-02-2007, 04:16
ty sie lepiej nie wtrącaj bo gram na aldorze i wiem co sie dzieje :)
i wiem co to znaczy "olecko" i co to znaczy "pa" xd

HAHA ! "Ty sie lepiej nie wtacaj " ;rotfl;

Cos mi sie wydaje, ze nie grasz tam zbyt dlugo...

LaRrYxX
17-02-2007, 09:10
panowie z plocka czyli kto ? jaka gildia ? jakie chary ? wkręccie mnie xD

ConqU-ErroR
17-02-2007, 09:27
No Vu'Xiu no to sie pograzyles. Bardziej wtajemniczeni wiedza za co Mihasha zabiles.. Rob tak dalej a troche lvli ci spadnie. A tak w ogole to jak Brollik taki waleczny to niech do jakiejs gildii sie wtoczy bo az zalobe mam...

Powalec
17-02-2007, 12:07
HAHA ! "Ty sie lepiej nie wtacaj " ;rotfl;

Cos mi sie wydaje, ze nie grasz tam zbyt dlugo...

gram wystarczająco długo żeby wiedzieć co olecko potrafi zrobić
być może w płocku również są jacyś pa xd

Evil Maul
17-02-2007, 12:31
panowie z plocka czyli kto ? jaka gildia ? jakie chary ? wkręccie mnie xD

ja jestem z płocka i moge powiedziec ze nie stosowalem i nie stosuje PA , ale chetnie poslucham tych co mysla ze gracze z płocka stosuja PA .

Powalec
17-02-2007, 15:08
nom popieram podaj nicki tych rzekomych pa z płocka xd to pogadamy

Iksdek
17-02-2007, 15:14
Chcesz nicki rzekomych PA z Płocka ?
Avenarr, Mordeon, Zdrajca, Masakrowiec :))). To jest garstka :).

//Signed
//Iks~

Powalec
17-02-2007, 15:19
Chcesz nicki rzekomych PA z Płocka ?
Avenarr, Mordeon, Zdrajca, Masakrowiec :))). To jest garstka :).

//Signed
//Iks~

ale wszyscy mają bardzo bliskie stosunki z kolegami z olecka xd

Iksdek
17-02-2007, 15:26
ale wszyscy mają bardzo bliskie stosunki z kolegami z olecka xd

Nie ważne jakie mają stosunki =). Liczy się to, że jesteś w błędzie, że Olecko to największe PA na Aldorze, bo Płock też odp!3rd4la PA, wydaje mi się, że po prostu nie wiecie kto jest skąd, ale jak odwala PA to od razu z Olecka :]. Na dobrą sprawę ... nie odj3byw4łby$ PA na servie na którym masz tylu RL i na dodatek z takimi levelami ? ;)

btw. Wydaje mi się, że powinniśmy przenieść tą rozmowę do "Wydarzeń ~", bo tu powinny być commenty dotyczące filmu, nie tego co sądzimy o Olecku, Płocku czy kto gra lepiej a kto gorzej.

//Signed
//Iks~

Rosi
17-02-2007, 19:00
@down
Ale tak z tego wynikało...
Mogli zawołać nOOby, żeby te blokowały. :D

A teraz z innej beczki.
Pamiętacie jak miał paść na noo kurde na Edron tam gdzie cyce zapomniałem nazwy.
Miał paść Masakrowiec :D Cała glidia tam była otoczyli go..
Po chwili wpadł Nemtor.
Nemtor :Exevo gran vis lux.
Wszyscy na bok.
I sobie Masakra wyszedł z Nemtorem.

RoFl Pamiętam to do dziś:D 8o 8o 8o ...
...
Ale i tak EM powinno wygrać.

HAIL EM :D

Meteon!
17-02-2007, 21:56
gram wystarczająco długo żeby wiedzieć co olecko potrafi zrobić
być może w płocku również są jacyś pa xd

Nie mowie, ze w Olecku nie ma PA... tylko, ze wcale nie robia wiekszego PA niz ludzie z Plocka. Tym drugim zdaniem utwierdziles mnie w moim przekonaniu, ze nie grasz tam dlugo i nic nie wiesz o tym servie.

MagField
17-02-2007, 22:01
@2up
Niesamowita hisoria!Jak to przeczytałem aż łezka w oku sie zakręciła :( umiesz opowiadać niesamowite historie :(

Powalec
17-02-2007, 22:23
Nie mowie, ze w Olecku nie ma PA... tylko, ze wcale nie robia wiekszego PA niz ludzie z Plocka. Tym drugim zdaniem utwierdziles mnie w moim przekonaniu, ze nie grasz tam dlugo i nic nie wiesz o tym servie.

no i tu jest problem xd poprostu chodzi mi o całą ekipe z olecka xd nie wiesz jak oni sie zachowują . . .

xpisz sobie na guardach wdupia ci jakis koles i mówi "wy****dalaj" ja tu teraz xpie

tosamo na hydrach albo gdzie indziej. . .

będziesz go chciał uwalić albo uwalisz . . . to przyleci ci grupka kolesi na 80-100 lvl i cie uwalą za to że ktoś cie chciał wywalic z xpowiska

a ogólnie chodzi mi również o masa~ i o innych całą grupkę, która tworzy jedną rodzine 3mających sie razem pa
mnie to gówno obchodzi z kąd są wiem jak wygląda ekipa z olecka i co potrafią zdziałac i mnie nie przekonasz, że sie myle

a na serwie gram długo długo xd

morthifer
17-02-2007, 23:41
A teraz z innej beczki.
Pamiętacie jak miał paść na noo kurde na Edron tam gdzie cyce zapomniałem nazwy.
Miał paść Masakrowiec :D Cała glidia tam była otoczyli go..
Po chwili wpadł Nemtor.
Nemtor :Exevo gran vis lux.
Wszyscy na bok.
I sobie Masakra wyszedł z Nemtorem.
RoFl Pamiętam to do dziś:D 8o 8o 8o ...
...
Ale i tak EM powinno wygrać.

HAIL EM :D

cycopolis
masak siedzial na behe, wpadly po niego ziomy z em, wystrzelali w niego kilka sd, pojawil sie nemtor, i juz nikt nieodwazyl sie udezyc :<

btw masz moze gdzies ten filmik? bo jakos go zgubilem

Rosi
18-02-2007, 14:56
@2up
Niesamowita hisoria!Jak to przeczytałem aż łezka w oku sie zakręciła :( umiesz opowiadać niesamowite historie :(
yy....

morthifer: Poszukam jak znajdę to dam linka na tibiacams. Ale nie obiecuję. Bo miałem ostatnio format. Nie wiem czy się zachowało. Może znajdę.
Noo akcja trzeba przyznać, że wtedy ładna była :D

viper555
18-02-2007, 16:50
przeglądałem całe tibicams w poszukiwaniu tego filmu ale nieznalazlem ;/ jest tylko nagranie rec kiety to fingererror kreci ...;/

Frapper
18-02-2007, 21:56
z jego ciala tez chcieliscie zrobic mydlo?

Frozone
19-02-2007, 14:26
No piękny filmik. I jak im gładko poszło :)

Hupe
19-02-2007, 21:06
cycopolis
masak siedzial na behe, wpadly po niego ziomy z em, wystrzelali w niego kilka sd, pojawil sie nemtor, i juz nikt nieodwazyl sie udezyc :<

btw masz moze gdzies ten filmik? bo jakos go zgubilem

Przestalismy go bic bo wtedy jeszcze mielismy jakis respekt dla nemtora...chyba nie myslisz ze w 30 ludzi sie samego nemtora balismy? On nie jest bogiem, solo nie jest wstanie zsolowac 30 ludzi (nawet jednego ~120 knighta nie zabilby solo)

Rosi
19-02-2007, 21:55
@UP LoL! Już się tak nie broń. Bo jak wbiegł Nemtor to mieliście pełne gacie.. Gdybyście się nie bali. Masakra by padł. A jak by się zburzył coś do was Nemtor to też by padł. Więc albo się wystraszyliście albo nie wiem co.. n/c mogliście tam w ogóle nie iść.

Meteon!
20-02-2007, 07:12
@UP LoL! Już się tak nie broń. Bo jak wbiegł Nemtor to mieliście pełne gacie.. Gdybyście się nie bali. Masakra by padł. A jak by się zburzył coś do was Nemtor to też by padł. Więc albo się wystraszyliście albo nie wiem co.. n/c mogliście tam w ogóle nie iść.

Wiedzialbys jakbys przeczytal ze zrozumieniem post wyzej...

"wtedy jeszcze mielismy jakis respekt dla nemtora"