Pokaż pełną wersje : Który waszym zdaniem server pvp jest najlepszy.
Krzysztof.wlkp
14-09-2004, 16:29
Kótry server pvp jest waszym zdaniem najlepszy i dlaczego.Prosze o odpowiedzi bo mam problem z wybraniem servera i zdaje się na was ;)
bObO_gUmI
16-09-2004, 20:08
Powinienes zagrac na swiecie na ktorym masz kumpli. Chyba ze masz ich juz dosc :D! Ale jak tyle co zaczynasz grac w Tibie to ja Ci radze zebys zagral na Titanii. Ja tam gram i moge ci troche na poczatku pomoc.
sir Tifejo
16-09-2004, 21:09
tez tak uwazam;)Titania the best
ab oczywiscie
jaki masz nick?
to zalezy. Jesli nie masz zamiaru spedzac przy tibi duzo czasu, to najlepiej jakis stary serwer jaki antica, poniewz mozna tam tanio kupic dobry eqp, np. taki firesword chyba 3k a na takiej xanterze 20k. Ale jesli masz zamiar grac sporo, to jakis nowy serwer, ceny sa tam coprawda drogie, ale latwiej jest sie wybic, nie ma az takich wysokich lv.
wez tez pod uwage ze jesli nie masz pacca to na nowych serwach jest sie latwiej wbic, podczas gdy na antike.. - raczej ciezko.
Dobrze, że się poradzasz doświadczonych graczy, któzi cokolwiek wiedzą. Ja grałem na 3 światach (Julera, Danubia, Inferna). Moim zdaniem najlepiej rozpocząć przygody z Tibią na jakimś starszym świecie(pvp), lub jeżeli chcesz jakiś świat non pvp ale wtedy podejrzewam przekonasz sie o hamstwie naszych rodaków i nie tylko :P. Największym błedem by było zaczęcie na świecie PvP-enforced (np Inferna), tam raczej nie miałbyś szans na przerzycie, a zresztą gra sie tam trudno bo jet to w miare nowy świat. POWODZENIA :D
e tam , ja zaczelem przygode z tibia od Dolery (PVP enforced) i jest git . Nie mowie ze jest latwo , bo juz kilka razy pk mnie dorwali , ale przynajmniej cos sie dzieje . No i ten dreszczyk emocji :)
Dowizul z Inferny
22-10-2004, 20:07
inferna to najlepszy pvp bo to nawet pvp-enforced jest spoko i najlepszy a na dodatek duużo polaków
Dobrze, że się poradzasz doświadczonych graczy, któzi cokolwiek wiedzą. Ja grałem na 3 światach (Julera, Danubia, Inferna). Moim zdaniem najlepiej rozpocząć przygody z Tibią na jakimś starszym świecie(pvp), lub jeżeli chcesz jakiś świat non pvp ale wtedy podejrzewam przekonasz sie o hamstwie naszych rodaków i nie tylko :P. Największym błedem by było zaczęcie na świecie PvP-enforced (np Inferna), tam raczej nie miałbyś szans na przerzycie, a zresztą gra sie tam trudno bo jet to w miare nowy świat. POWODZENIA :D
Przeżycie!!!!!!!!!!!!!!!dotąd myślałem że to najprostsze słowo:P
@topic:
Chcesz być kimś chcesz powalczyć??Najnowszy server
Chcesz mieć eq za grosze problemy bo nic nie zwraca się z huntów to jakieś starsze:)
Meroslaw
23-10-2004, 22:23
Polecam Titanię. Stosunkowo niewiele noobów (co nie znaczy że mało ;)), miło tu i sympatycznie. Gram tu od początku i tylko kilka przejawów "nieżyczliwości" mnie spotkało ;)
Zwariowany kibol
25-11-2004, 17:17
Co to znaczy pvp-enforted???????
Drackmir
25-11-2004, 17:44
W sumie Galana nie ejst taka zła na początek ale
nie polecam tego osobą o słabszych nerwach......... ;)
tu PK są tępieni chyba że mają DUŻE plecy ale na takich też
są sposoby :p
Ale za to noobów jest tu chmara ;(
Drackmir
25-11-2004, 17:47
Co to znaczy pvp-enforted???????
To są serwery na których nie ma systemu czaszek ( PK )
Tu za zabicie gościa na większym lvl niż twój dostaje sie expa B)
NIE IDZ NA GALANE!!!!!! tylu noobow nie ma nawet na non-PvP. ceny tesh strasznie glupie. po prostu horror!! o.0 wiec Ci nie radze :P
Ja oczywiscie polecam nove :D
Ceny niskie, duzo fajnych ludzi.
minisy to to ze jest duzo nOObow :(
A pk tez nie zabraknie :(
Wojtek Wymiatacz
25-11-2004, 21:31
ja mówie że na infernie nie polecam grać!!!!!!!!!!!!!! o ile nie masz kolegów no to się za inferne nie bierz!!! Wiem z doświadczenia ja wole serwny no pvp mam 5 charow z tego 2 na infernie głupio tam ;( ;( ;( ;( ;( ;( :Ork: :elf:
na mytherze tez jest calkiem sympatycznie :D niestety mało ludzi z forum tam gra ;( ;( w ab nawet "miła" atmoswera :p
mam 2 chary na Hibernie :-) i zadko kiedy mnie zabijają(mam dedy po starym wlascicielu :-( )
Komandos Strong
26-11-2004, 19:23
oczywiscie ze dolera nie ma tam zbyt duzo high levelowcow oprocz Lowixa i Zon Para obaj po 100 lv a pozatym duzo polakow
dobry barbarzyńca
01-12-2004, 15:03
INFERNA :]
Nie ma lepszego serva niż PvP-enforced. Na początku jest ciężko... Później też jest ciężko.... ale troche mniej ;) . Ale nie ma tych głupich skuli, i możesz zabijać swoich wrogów w dowolnych ilościach (i jeszcze exp sie za to dostaje 8o ). (Tylko że to działa w dwie strony, jak ktos sie na ciebie uweźmie, szczególnie high lev, to nie ma bata - rooked ).
Mojim zdanim lunarka rox! wprawdzie ceny były kiedyś mniejsze ale i tak spoko!
Macek boltsman
01-12-2004, 17:22
Jeśli chcesz walczyć ciagle o przeżycie i nieejsteś noobem(niekradniesz niebijesz skuli niepsizesz złych słów), to wybeirz isara(ten serv niby taki zły, ale ja tam gram i wiem jak zrobić żęby niebyć hunted...musissz być niepubliczny i niezaczynać nawet z 8 lvlem (dla dt nawet zabciie 8 lvla to dobry pomysł aby cię hutned)
jeśli chesz bić tylko stowry wybierz no pvp(nieradze)
jeśli chcesz się naparzać na każdym kroku wybierz inferna/dolera również nieradze jeśli qmpli niemasz
Ja se gram na Julerze i nie jest zle...
Polaków nie jest zaduzo ale moze to i lepiej...
A ceny to tu z każdym dniem spadają!!! I jak ja mam tu ku*** zarobić!!! Niedlugo to tu bendzie taniej niz na antice!!! X(
A te je**** BRce... Juz coraz bardziej sie bezczelne robią!!!
Wcześniej to było...
Br:hi
Br:br?
Ja:no
Br: ok...
A teraz!!!
Br: srumo pumo de bp a hmm?
Ja:?!?!
Br:Br?
Ja:no
Br:bye!!!
Ja kiedyś tych wszystkich BRców za****