Pokaż pełn± wersje : Najprostszy sposób na zabicie dl'a knightem
Jak w temacie.
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18794
Sacred Platinum Dragon
15-02-2007, 08:17
Trochę czasu schodzi na ubicie jednego dla, ale to jest bardzo dobry pomysł na exp dla medium lvl. Jestem zafascynowany tym.
PS Może najpierw na zwyłych dragach tak spróbuje :>
Lukasz(R)
15-02-2007, 08:24
Przedewszystkim taka szybkosc ubijania jest pewnie w sam raz bo tak trzeba by bylo czekac na resp, a i z taka predkoscia zabijania tych dl pewnie trzeba czekac :P
Filmik fajny :>
BTW. Juz byl kiedys taki filmik gdzie knight dokladnie tak samo bil dl :]
Gracz Tibijski
15-02-2007, 09:18
fajny sposób ale na non-pvp nie przejdzie ;/
Bardzo fajny sposob. Wystarczy pare uhow, manasy, no i Energy Fieldy.
ja opracowałem sposob gdzie osoba mog±ca używac energy bomby moze zabic kazdego DL'a kosztem 1/3 energy bomby. wiec jezeli grasz sorcem/druidem na pvp i masz 30level+ to poszukaj na motls bo na jednego dl'a schodzi mniej niz 300 many oczywiscie z minimalnym ryzykiem.
ShadowSSJ2
15-02-2007, 10:31
Haha, takie cos mozna nawet na 8lvl zrobic, wystarczy jakis blocker 60+, aby otworzyl bramke i zlurowal dl'a, a ten 8lvl se fieldy postawia ;d.
albo mi sie wydaje ale chyba mozna tak tez zrobic na nagitana quest?
dzięki tobie dzi¶ sam sobie walne nocke na dl thx i gzz pomysłu jak by to opracował jaki¶ 80 ek to bym sie niezdziwił a ty idz na anhi bież sca i z broni lej a nei sie bawisz :P
Dobre , dobre gratz pomysłu .
Nie wiem dlaczego ale mnie taka metoda wogóle nie przypadła do gustu, lepiej sobie za ten czas chyba zabic 10 vampow i 20 cryptow na tombie i miec lepszy exp.
Je¶li chodzi o mojego ed to napewno tego nie zastosuje, no ale pozostaje kwestia nowych serverow, gdzie mozna to robic dla samego loota :)
Technika nie az taka nowa bo juz byly takie filmiki na tibiacams
Guest 1900
15-02-2007, 17:05
Jednym słowem każdy orze jak może <lol> ;o
Na PVP to ~20 lvl zabije ;] Tzn z koleg± zeby tam doszedł ale na solo ;D Ja tak zrobiłem 14 lvl druidka ;]<noob char>
Tylko tak się składa, że tam jest bramka lvlowa podajże 60 lvl, więc 20 lvl tam nie wejdziesz ...
ale powiedzmy ze kolega - 60 lvl moze otworzyc i stanac w drzwiach a tym czasem przez drzwi z tylu 20 lvlowiec sobie wrzuci te 3 energy fieldy i jazda ;
Shor'tugal
16-02-2007, 13:51
ja opracowałem sposob gdzie osoba mog±ca używac energy bomby moze zabic kazdego DL'a kosztem 1/3 energy bomby. wiec jezeli grasz sorcem/druidem na pvp i masz 30level+ to poszukaj na motls bo na jednego dl'a schodzi mniej niz 300 many oczywiscie z minimalnym ryzykiem.
A czym mógłby¶ ujawnić gdzie znajduje się dokładnie ten DL w motls ( Tibia earth :baby: ? ). Z gory thx :)
Szkoda ze na non-pvp nie mozna bo taki 50 najt to z uh by poszedl na lurowanie tylko i pare manasków.
A czym mógłby¶ ujawnić gdzie znajduje się dokładnie ten DL w motls ( Tibia earth :baby: ? ). Z gory thx :)
na motls sie doliczyłem 3 dl'i 4 smoków..jest jeden dl w najmniejszym pomieszczeniu i tam trzeba szukac;))
SkateElement
17-02-2007, 03:48
Glug umie¶cił niedawno film z tym sposobem, był wcze¶niej.
FILM. (http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16014)
Pozdro dla Ciebie, Glug.
Ja mam takie miejsce gdzie można tak huncic 14 lvl druida ;>
Shor'tugal
17-02-2007, 12:57
@up Jak już mówisz, że masz takie miejsce to chociaż by¶ powiedział gdzie ono jest :baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.