Pokaż pełną wersje : HELP!!!!!! help plz!
Black Leader
23-10-2003, 16:55
Dziś zadowolony kupiłem sobie kluczyk do hg i się tam wybrałem. Niestety po drugiej stronie na ma teleportu!!!
Jak go znaleźć??? Kumpel mi opowiadał, że go dl pilnuje??? Powiedzcie plz jak stąd wyjść żywym???
Mam 25 level, tylko 150 strzał i 5 uhów. Co robić??? :(
Oryginalnie dodany przez Black Leader
Dziś zadowolony kupiłem sobie kluczyk do hg i się tam wybrałem. Niestety po drugiej stronie na ma teleportu!!!
Jak go znaleźć??? Kumpel mi opowiadał, że go dl pilnuje??? Powiedzcie plz jak stąd wyjść żywym???
Mam 25 level, tylko 150 strzał i 5 uhów. Co robić??? :(
Zrob jak wiekszosc "uczciwych" graczy, znajdz 6 parceli i sie nimi obstaw przy scianie, pozniej sie wyloguj i wloguj spowrotem (powinienes zostac teleportowany to temple).
Zrob jak wiekszosc "uczciwych" graczy, znajdz 6 parceli i sie nimi obstaw przy scianie, pozniej sie wyloguj i wloguj spowrotem (powinienes zostac teleportowany to temple).
Bzdura!!!! 'Teleport' działa na innej zasadzie, nie powiem jakiej bo jest on niezgodny z regulaminem, a nie zamierzam namawiac do złego.
W Hellgate nigdy nie byłem, ale z teori wiem ze mozna stamtąd wyjsć dzieki 'Mysterius Fetish' (otwiera portal) lub przy pomocy bodajze 8 parceli (inna droga). Osobiscie radze bys wyslal MSG do jakiego znajomego znajacego HG. Jesli jednak takowego nie masz pisz na trade czat ze zaplacisz iles tam jak Cie ktos wyciagnie.
Bzdura!!!! 'Teleport' działa na innej zasadzie, nie powiem jakiej bo jest on niezgodny z regulaminem, a nie zamierzam namawiac do złego.
Szczeze mowiac niewiem dokladnie jak to sie robi bo nigdy nie urzywalem, ale z tego co sluchalem jak kiedys jacys kolesie tlumaczyli sobie to cos takiego wynikalo.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.