zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Przeprowadzka z miasta do innego miasta

kajdan
14-09-2004, 17:25
chciałbym się wyprowadzić z carlin do kazodronu i mam pytanie: Czy jest to wogule możliwe??? a jesli tak to jak sie to robi i co się dzieje puźniej z rzeczami w depo?? mam je wszystkie wziąść do plecaka czy same się przeniosą? Plz pomuzcie mi :)

Cors Ent
14-09-2004, 17:30
jejeje
po to jest dp w kazdym miesice zeby z kazdego skorzystac.
ja tam pare uh i troche niezbednych rzeczy trzymam prawie w kazdym z miast + jakis tam loocik co sie w danym miescie sprzedaje.
nie musisz all przenosic. po prostu kup parcel i wyslij parcelkiem
i idz pieszo do kazo

Raul
14-09-2004, 17:30
Wszystko bierzesz z depo w ab przenosisz do depo w kazz idziesz do świątyni, wchodzisz w portal i już mieszkasz w kazz.

Ghost Nieudany
14-09-2004, 17:34
Możliwe, oczywiście, że możliwe!

Po pierwsze - jeśli nie chcesz nosić rzeczy z dp, a możesz zapłacić 15gp, to wyślij swoje rzeczy paczką. Zamiast swojego obecnego miejsca zamieszkania wpisz to nowe (np. Kazordoon). Wtedy, gdy odwiedzisz depo w kaz, twoje klamoty tam będą. Jeśli nie przeniesiesz, to zabaweczki zostaną w Carlin, a ty będziesz je mógł potem wziąść.

Po drugie - żeby zostać mieszkańcem kaz, poszukaj świątyni i niebieskiego światełka - to portal mieszkańca. Gdy zginiesz, ale przelazłeś przez portal, to pojawisz się w świątyni miasta, w którego portal wlazłeś. Jeśli nie wszedłeś w portal - wylądujesz w mieście, w którym wcześniej rezydowałeś.