zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Zanera. Polakom już podziękujemy.

Alcadieas Lord of Spirits
16-02-2007, 02:48
Zanera pozostała już prawie całkowicie bez polskiej elity. Do niedawna naszego honoru broniły takie burżuje jak Konki czy Stor Galki, bądź słynny klan Najemnicy. Teraz, cała śmietanka przeniosła się na Refugię. Żal troche bo na Zanera kiedyś, mimo przewagi krajów hiszpańskojęzycznych sporo Polaków można było spotkać. Świadczy o tym choćby moja gildia All Stars, zrzeszająca swego czasu 80 20+ levelowów. Niesety, na Zanerze nastała nowa era, era Brazoli, Meksykanów i ... Szwedów. Także serwera nie polecam, nie ma już nawet z kim pogadać.

Hoodeg
16-02-2007, 22:47
No , przepraszam >.< A moja gildia 'Benqu' , 'Annihilation' ? -.-
Że ty uciekłeś z Zanery to nie wszyscy ;d
Została jeszcze mała 'elita' :p

17-02-2007, 00:15
Tam, niby masz rację, ktoś tam jeszcze został. Ale mimo wszystko to garstka, a jak widzę wszędzke tych xxx brazoli to...

Hoodeg
17-02-2007, 03:41
Czemu xxx ? ^^' Bo lepiej grają ?:S

KotiConqueror
17-02-2007, 04:13
Czemu pojebanych ? ^^' Bo lepiej grają ?:S

lepiej graja UHEUHEUHEUHE
no moze od CiebiexD

Kuldan Azielmak
17-02-2007, 11:58
hmm a mnie nie pamiętacie ?? hmm ?? Sconio here ;] 1st Demon hunt POLAKÓW na Zanerze... Telfir Nailo... Dandi Doskonaly Knight... Zim Zaqwe.... rodzina de'lidis to była paczka ale brazole i mexy np. Dufinin który huntował Bartina Pallka (starego 1st ownera) 3 razy mu płacił bo ten h*j zapomniał ze mu sie płaciło :O

Xursix
17-02-2007, 12:19
Haha...widzę, że ktoś tu o mnie pamięta. Już rok temu wiedziałem, że gra polaków na zanerze się skończyla. DoH huncił nawet za to, że ktoś miał ładny domek.X( Starą postać oddałem koledzę (nie wiem czy jeszcze nia gra) i zrobiłem nową na Refugii:evul:

Stor!:D

17-02-2007, 15:39
Jak Dark Squad się sypnął to już było kiepsko. Potem wszyscy polecieli na tą Refugię. O. Kuldan, pamiętam ;)

A brazole nie grają lepiej tylko mają 'małą' przewagę liczebną, jakbyś nie zauważył.

Hoodeg
18-02-2007, 01:00
No , bo grają lepiej niż ja ;) i lepiej niż 3/4 polaków. Oni potrafią wbić po 1-2kk expa na dzień , co prawda niektórzy gracze potrafią o wiele więcej ale tylko MDW pokazuje prawdziwy pg :)
Naile nie graja , Zim zmienił serv, Dandi sprzedał chara i jest to co zazwyczaj z sprzedanymi charami.Najlepszym polakiem obecnie jest Lucky Elo :)

ripper
18-02-2007, 01:04
Och nie, brazole na servie, nie ma po co grać. Dzieci, zastanówcie się. Od dawna wiadomo, że Polacy są najbardziej w*****ającą nacją.

Hoodeg
18-02-2007, 01:10
@up:
lol? co wy do nich macie?:s

Vinci
18-02-2007, 12:02
Hoodeg zapomniałeś dodać gildi "Green Stret Elite" Do tej małej Elitki ;) Pozdro ^.^

Daxis
18-02-2007, 13:38
Hahah ktoś tu mówił o dandim? pamiętam jak od 20lvla zaczął na autoexpach jeździć np. expił nagle ktoś go zaatakował to ten zwiał do domku i stał tam 8 GODZIN NIE dając loga!!!!!

Największy bociarz jakiego widziałem ;p

Stor galki też nie lepsz oszust zajebisty >.<

Zanera to przegrany świat dla polaków ;=]

Ceril
18-02-2007, 14:15
Przegrany czy nie Polacy nadal tam graja i nie jest nas wcale tak malo :p
Ogolnie szkoda, ze duzo osob odeszlo na Refugie czy Secure i nie graja juz tu.

Up: Brazyljczycy tez straszni boterzy sa...

Mimo-vader
18-02-2007, 15:26
Gratuluje przegranej wojny z Brazolami 8o . Do niedawna nie wiedziałem ze takie coś jest wogóle możliwe ;). No może Wam się trafili akurat pr0, tego nie wiem :p.

Kuldan Azielmak
18-02-2007, 18:20
@up
n/c jaka wojna? weź pisz jak masz pojęcie.
Nie było żadnej wojny Pl vs. Br poprostu Polacy mieli za małe lvl i BR nie chcieli dopuścić aby ktokolwiek im groził..
co mieliśmy się bić 40lvl vs. 130+ ?

Mimo-vader
18-02-2007, 22:55
Skoro macie 40 lv to po co piszecie o sobie jak o elicie :p . Z przeczytanych postów wywnioskowałem że poprostu każda polska gildia "odpadała" po kolei i wkońcu nie pozostała już żadna porządna. A jak wy oddajecie serva bez walki to congratz.

Hoodeg
19-02-2007, 01:00
@Vinci:
Aha , to przepraszam :p

@Mimo-vader:
A jak mamy walczyć ? Polskich 100+ jest 3 z tego 1 nie gra :s A u nich cała masa ;) Poprostu gramy na 'ich' servie i jakoś nikomu to nie przeszkadza ;)

I powiem wam , że br to normalni ludzie i da się z nimi dogadać ;]

Matrio23
19-02-2007, 01:33
Ja nienawidze Br -.- . Pamietam jak na Morganie taki Br mnie nom stop wkurzal to wkoncu go ubilem a potem rooka dostalem bo mial kumpla 100+ ED -.-.
Jak juz spadlem na 7 lvl to zaczolem wyzywac go bo i tak nie bylo sensu juz gry ^^. Tak czy inaczej, ja bym nie oddal serwera. Bijcie najwyzej samych noobkow Br, a tych siljniejszych unikajcie ^^. Zawsze lepsze to niz nierobienie nic -.-/

19-02-2007, 13:13
@mimo-vader

Nie grałeś niegdy na Zanera, wyjdź. Nie wnioskuj już.

Jak dobiłem 70 lev na Zanera, to brazole huncili za nic. Ale nigdy nie zapłaciłem haraczu. Ale taka gra sensu nie ma. Dobiłem 80 i sprzedałem konto. Ciekawe czy jeszcze nim grano ;P

Co do bociarzy, to n/c. Brazole jadą na botach również. Nie wiem, czy Dandi albo Stor tak robili, ale to nie jest nic gorsze od brazoli. Zresztą masz jakieś dowody, że na botach jechali? Chyba nie, więc nie siej fermentu.

Mruu
19-02-2007, 13:19
No , bo grają lepiej niż ja ;) i lepiej niż 3/4 polaków. Oni potrafią wbić po 1-2kk expa na dzień , co prawda niektórzy gracze potrafią o wiele więcej ale tylko MDW pokazuje prawdziwy pg :)
Naile nie graja , Zim zmienił serv, Dandi sprzedał chara i jest to co zazwyczaj z sprzedanymi charami.Najlepszym polakiem obecnie jest Lucky Elo :)

Moze nie pomyslales.. to ci przypomne ze wiekszosc hig lvli ma kilku ownerow.

Dawgyg
01-03-2007, 16:16
ja ghram na zanerze mam 22 lvl sorciem i jestem bez gildi bo nikt mnie nie chce a co do gildi green stret elite to nadal isteniej .Moze by mnie ktos z erbowal do jakiejs gildi bo samemu ceizko expic :DD:D

kemot444
12-03-2007, 10:24
lol
nie ma polaków na Zanerze???
ja to widze polaków...
niedurzo ale są

Birkart
08-01-2008, 23:38
teraz top znalazlem

Haha...widzę, że ktoś tu o mnie pamięta. Już rok temu wiedziałem, że gra polaków na zanerze się skończyla. DoH huncił nawet za to, że ktoś miał ładny domek.X( Starą postać oddałem koledzę (nie wiem czy jeszcze nia gra) i zrobiłem nową na Refugii:evul:

Stor!:D

taa kurwa oddales xD

btw Burco here ^^

a i sorry za podbicie tematu

informat6
18-01-2008, 09:17
Ja osobiście od początków kiedy zaczynałem grać w tibię jestem na Zanerze. Wtedy było dużo polaków. Teraz widzę same "we, we, puto", a gdy chcą ze mną pogadać to mówię "English or Polish". No to te nooby brazylijsie mówią "no" i dalej fandzolą. Raz spotkałem brazyla -newbie to mu pomogłem podładować życie i dałem mu WoV. Ale co do polaków się częściowo mylicie. Green Stret Elite trzyma się i walczy z jakąś gildią brazylijską, tylko że już nie pamiętają jaką XD. Niestety,podobno Dandi został Hacknięty i zmienił se nicka.

KiriJolith
21-01-2008, 12:30
Ostatnio na Zanerze "namnożyło" się polaków około 100 lvl.
-Lucky Elo
-Xinup Saint
-Olijumper
-Dandi Doskonały Knight
Teraz trudno mi przytoczyć więcej przykładów.

Została stworzona polska gildia (nie pamietam nazwy) która toczyła wojnę
o wolność polaków lecz ostatecznie się poddaliB)

Genowef123
30-01-2008, 12:21
Kariera Polaków na zanerze już sie dawno skonczyła kiedyś mnie huncili za to , że jakiś noob podrobił mój outfit i zaczoł atakowac Rolota i za to miałem hunta ^^ Obecnie gram na elerze mam 90 rp i jest mi dobrze:) Braciak 98 ek i mam jeszcze 52 sorca z 54 mlvem ale nim nie gram:P

Jaga-Banitto

K0nki
03-02-2008, 23:58
co do tych 100 jeszcze telfir nailo ktory jako 1 polak na zanerze go wbił (juz nie gra pewnie) heh co z tego ze sa 100lvle jak prawie kazdy z nich kupił postać i nie ma pojecia o grze....
old team rlz :)

M@TeUsZeK
04-02-2008, 20:27
Teraz rządzą takie gildie jak np. Elyson, DoH, Hight Voltage ;P and Comand of Hell

Szalupa
04-04-2008, 12:55
To może się ruszycie i założymy swoją gildie tylko polaków a nie uciekacie tylko z Zanery X( ja tam gram na Zanerze i nie powiem Jest ciężko ale da się przezyc Wystarczy troche chęci a nie uciekania....:evul:

Kuldan Azielmak
05-04-2008, 12:07
a kto by miał chęci jak hlvl z Br zabijają Cię za free?;p

wata1422
07-05-2008, 15:10
Ja powiem tak teraz Wbijam level na zanerze prawda słaby ale podrośnie i polaków jest juz troszeczke wiecej...... a brazole to myśle ze bedzie tak ze polacy ucieknom i juz nikt nie zostanie.... obecnie prosze w szkole żeby wBijali na zanere a nie jakies saphirze lub kyra dla mnie to jest patologia tu na brazole serwer kradnom a oni lubiom swojich tepic dla mnie nie pojete jest to :baby:X(X(X(X(X(X(X(;(;(dlaczego przestaliscie bronić zenere wbijac na zanera bronmy nasz honor a nie uciekac jak jakies ostatnie ciotki... :evul::evul::);):confused::confused:8o co cie nie zabije to wzmocni :):) wibjac na zanere repley potem zrobimy zanere jako nasz serwer tylko wbijcie wszyscy nie warzne czy 40 level przeciwko 130 lvl ale jezeli bedzie 10 polaków po 40 lvl na 130lvl brazolka to on padnie

MatiCFC
07-05-2008, 17:09
Ja powiem tak teraz Wbijam level na zanerze prawda słaby ale podrośnie i polaków jest juz troszeczke wiecej...... a brazole to myśle ze bedzie tak ze polacy ucieknom i juz nikt nie zostanie.... obecnie prosze w szkole żeby wBijali na zanere a nie jakies senja lub kyra dla mnie to jest patologia tu na brazole serwer kradnom a oni lubiom swojich tepic dla mnie nie pojete jest to :baby:X(X(X(X(X(X(X(;(;(dlaczego przestaliscie bronić zenere wbijac na zanera bronmy nasz honor a nie uciekac jak jakies ostatnie ciotki... :evul::evul::);):confused::confused:8o co cie nie zabije to wzmocni :):) wibjac na zanere repley potem zrobimy zanere jako nasz serwer tylko wbijcie wszyscy nie warzne czy 40 level przeciwko 130 lvl ale jezeli bedzie 10 polaków po 40 lvl na 130lvl brazolka to on padnie

Ku**a. Jeżeli tak mieli by prezentować się ostatni Polacy z Zanery, jeżeli tacy mieli by odbudowywać honor i władze dla Polaków, to radze tym z IQ powyżej "takich" (40+.... :)) ) żeby zmieniali server. Odrazui natychmiast! (Ironia ... )

Matos-71
12-06-2008, 10:05
Jak by wszyscy polacy zalozyli pozadna gildie polakow i trzymali sie razem to by sie zmienilo i bylo by spoko na tym servie a tak jak nikt nawet nie probuje to do dupy z takim graniem. Ja osobiscie gram na zanerze.

wkurza_mnie_to
30-07-2008, 14:33
na zanerze jest teraz spokój więc spokojnie można się wybić, większość pl jest zbyt bojaźliwa na tym serwerze jedynie Arashi team bawi się w PA na polakosach (kurcze na ale gotówki na nich zebrali), jest jeszcze kilku innych 100+ pl co coś znaczą

bombelek14
14-08-2008, 11:02
Najlepszym a moze nawet jedynym wyjsciem jest nie przyznawanie sie ze jest sie polakiem ;/ Mi Xarus kazal placic juz jak mialem 28 lvl ;/ Pytalem sie za co? A on za to jestes polakiem ;/ Kurwa taka polityka ;/ Polak polaka hunci za to jest polakiem