zaloguj się

Pokaż pełną wersje : About Vision - To co ich wzmacnia =]

Susan-Dark
16-02-2007, 10:40
elo

Zrobilem maly filmik dotyczacy Vision. Niektorzy z Vision byli zadowoleni z tego filmiku :S Moze i wam sie spodoba ;)
SpeedyShare:
http://www.speedyshare.com/146525124.html
RapidSahre:
http://rs2.rapidshare.com/files/16866342/Vision_-_The_Contender*****
[rehost by Silver Kay =]

Coment PLX =]

edit:
muzyka z reality show "The Contender" [reality show USA,2005; reż. Michael Simon; prowadzący: Sylvester Stallone, Sugar Ray Leonard;]
bear share/dc++/ slowo kluczowe: the contender theme.mp3

DexteroO
16-02-2007, 11:39
ciekawy filmik, zrobiony ladnie i dokladnie, tylko szkoda, ze same zdjecia :(

pozdro.

~Baku~
16-02-2007, 15:11
Ta ladny filmik :) Gz!
Czekamy na wiecej ;]

Rodri
16-02-2007, 17:14
Sweet ;O

>10 znakow<

OpsA
16-02-2007, 19:23
Swietny film, jestem kibicem Vision od poczatku wojny, filmik ogladalem chyba z 10 razy :) najbardziej podobal mi sie moment jak wszyscy z vision stoja przy stole :)

P.S: Najlepszy z Vision jest moim zdaniem katrila. Hail Katrila!

Nirt
16-02-2007, 19:26
Marnosc nad marnosciami...

~Baku~
16-02-2007, 20:02
Marnosc nad marnosciami...

Lol powiedz mi czemu Ty wszystko co jest zwiazane z vison krytykujesz?
Zrob cos swojego :)

Gunzo
16-02-2007, 20:05
Lol powiedz mi czemu Ty wszystko co jest zwiazane z vison krytykujesz?
Zrob cos swojego :)

A czemu ma tego nie robic?

To jest jego opinia, moze poprostu tak was nie lubi ze wszystko co jest zwiazane z wasza dziadowska gildia musi podlec negatywnemu komentarzowi

Jucha Furora
16-02-2007, 20:21
UUU Mateuszku Ty Widze ze troche kreatywniej spedzasz czas:>

Susan-Dark
16-02-2007, 22:08
@up

uahuahuah ;d poprostu nudzi mi sie, a jak uslyszalem pierwszy raz ta nutke [z reality show "za wszelka cene" eng. "the contender"] to odrazu pomyslalem zeby zrobic taki filmi, tytlko ze nie moglem znalezc lepszych zdjec ;/ zrobilem filmik z tego co mialem, a to zdjecie co stoja przy stole, to jest FAKE [juz szkoda slow jak to zrobilem..] z filmiku kreconego przez Anaboll'a gdzie odbyl sie open battle niedaleko venore ;p

Vionia
16-02-2007, 22:46
mozna rehost bo mi nie smiaga link

Always hunted
16-02-2007, 23:16
Ile do *ocenzurowano* może być filmików o Vision? W ciągu ostatnich 2 tygodni było już 4 albo 5... + hip hopowe wyczyny obu gildii i ich fanów. Skończyć się można, do cholery.
Lizodupy i kiepska propaganda.
Wszyscy chwalmy Vision! [/ironia]

I serio, ile można? Do wszystkich low-lvli z Furory, jak osiągniecie wyższy lvl to i tak was 'spekują' nieważne ile fan filmów zrobicie :)

Btw, to wszystko wyjaśnia, czemu autor w ogóle zrobił film...
Świat: Furora
Poziom: 19
Trzeba się podlizywać, co? :)

Film@
Widziałem lepsze, amatorszczyzna

Silver Kay
17-02-2007, 07:59
fajne ale krotkie jakies ;p

Iksdek
17-02-2007, 11:08
Świat: Julera
Poziom: 43
Za to widać co Ty osiągnąłeś. Autor ma taki level bo pekował ;).

@ Topic.

Film dobry, a podkład jak się nazywa ]:-> ?

Peter of Refugia
17-02-2007, 11:12
Szczerze mówiąc filmik wyjebisty ^^ Jakby co to za Vision jestem ; p

Susan-Dark
17-02-2007, 11:18
Ile do *ocenzurowano* może być filmików o Vision? W ciągu ostatnich 2 tygodni było już 4 albo 5... + hip hopowe wyczyny obu gildii i ich fanów. Skończyć się można, do cholery.

I serio, ile można? Do wszystkich low-lvli z Furory, jak osiągniecie wyższy lvl to i tak was 'spekują' nieważne ile fan filmów zrobicie :)

Film@

hueheuheueh
lizodupy ;s myslisz ze ja tym charem, susan-dark gram normalnie? mam o wiele wiekszy lv na furorze i vision zna mnie =]...

MagField
17-02-2007, 11:19
The one-hour limit has been reached. Wait 15:54 minutes.
Rehost plx.

Silver Kay
17-02-2007, 13:06
http://rapidshare.com/files/16866342/Vision_-_The_Contender. w m v
ktos chcial rehosta

OpsA
17-02-2007, 21:20
Szkoda ze przy tym stole niema Imargama i Zwidka, ale jest ok :D

Gunzo
17-02-2007, 21:27
@up

uahuahuah ;d poprostu nudzi mi sie, a jak uslyszalem pierwszy raz ta nutke [z reality show "za wszelka cene" eng. "the contender"] to odrazu pomyslalem zeby zrobic taki filmi, tytlko ze nie moglem znalezc lepszych zdjec ;/ zrobilem filmik z tego co mialem, a to zdjecie co stoja przy stole, to jest FAKE [juz szkoda slow jak to zrobilem..] z filmiku kreconego przez Anaboll'a gdzie odbyl sie open battle niedaleko venore ;p

Szkoda ze same zdj troche nudno sie oglada fotki

alienrotfl
17-02-2007, 21:48
hehe niestety ja takze prosze o rehosta, poniewaz nie fafa mi rapid ;;;File Not Foud ~~zaden. Ani speedshare. Nie mam pojecia czemu .Plx Fast Rehost

Sir Norbertus
18-02-2007, 12:22
@alienrotfl
musisz w linku dopisac *****

Jak dla mnie filmik fajny :D

Sir Deziom
18-02-2007, 16:40
Film jest dobry. Muzyka dobrze dobrana, napisy zrobione ladna czcionka ;p

Mozesz powiedziec jakim programem/ami robiles ten film?

MarjeM
18-02-2007, 20:07

Film@

ŚMIERDZISZ?!

dimi
18-02-2007, 20:43
filmik dobrze zorbiony ale bardziej mi to przypomina wstep do jakiegos filmiku niz caly flmik ;) moze jak by Ci vision udostepnila materialy to stworzyl bys cos ciekawego :)

Susan-Dark
19-02-2007, 16:40
Film jest dobry. Muzyka dobrze dobrana, napisy zrobione ladna czcionka ;p

Mozesz powiedziec jakim programem/ami robiles ten film?

windows movie maker 5.1 a czcionke chyba bralem z tad:
http://www.webpc.pl/czcionki/
sam nie wiem bo na kompie mam tego mnostwo ;d

filmik dobrze zorbiony ale bardziej mi to przypomina wstep do jakiegos filmiku niz caly flmik ;) moze jak by Ci vision udostepnila materialy to stworzyl bys cos ciekawego :)
jak bym mial jakies materialy to bym zrobil jakis caly filmik, a ten co jest to byl by tylko malym wstepem ;d

Rybzor
19-02-2007, 17:04
Ten pokaz slajdów, bo filmem bym tego nie nazwał prezentuje sie bardzo ciekawie, niczym trailer jakiegoś pełnometrażowego filmu. Troche umiejętnosci, materiałow, i mozna by zrobić film z róznych fragów, było tego troche, ładnie by wyglądalo.

Btw. Z tej wojny robicie takie widowisko, że vision, duskiness (czy jak im tam) i furora, będa tak popularne w calym swiecie tibijskim jak bubble kiedyś, czy EO, o ile już nie są.