Pokaż pełną wersje : Druid MASAKRUJE LUDZI !
czesc I
http://uploads.tibiabr.com/download.php?file=3e7e7b1080c03a51a0021a7377b8d69f
czesc II
http://uploads.tibiabr.com/download.php?file=250dd2853b1890ffbbfbf18f05593d60
Zajebisty pierwszy filmik nice pvp :D ogladam drugi
EDIT:
O KURWA !!! zajebisty pokaz jak mozna pekowac :d cudnie naprawde mi sie podobalo ;p
Afkermaster
16-02-2007, 12:49
Super flmik.Tam w tym 2 masakra jak trapowal ;p all padli nawet lvle 50+
a tak btw czy wam tez nie dziala uploads.tibiabr jak wejdziecie w 100 strone?
Kozak kurwa kozak dał popis zajebistego pvp ;]
ahaha jak pooglądałem te filmiki to przypomniał mi się film Rambo ( pierwsza część ) kto zadarł z gosciem za 10 minut leżał
Genialne PvP
mozna rehost ? bo zawsze jak proboje sciagnac z upload tibia br to wyskakuje invalid link...
nie no gz dla tego pana trafiła mu sie banda noobow hehehe gz lota :D
Rywin_Capy
16-02-2007, 14:54
LADNIE gratz pvp na wysokim poziomie >trenowal na otsach pewnie< xD
Knight Patryk
16-02-2007, 15:01
Zawsze mowilem ze druid nie jest taki slaby w pvp a nawet i mowilem ze lepszy od sorca...Jedyne co sorc wiecej umie to wave/UE.A druida czary mozna dobrze wykorzystac uzywajac mozgu a nie czary do kamikaze(UE).
Gdyby ziomek mial pacca to dopiero byla by masakra z p2p czarami...
~~AnpeR~~
16-02-2007, 15:12
lol? i co w tym takie nadzwyczajnego widzicie? obejrzalem part 1 i jakos nie wydaje mi sie zeby byl jakis pro evul pvp mastah. koles mial farta ze trafil na noobow i tyle.a loota poprostu gz
Zawsze mowilem ze druid nie jest taki slaby w pvp a nawet i mowilem ze lepszy od sorca...Jedyne co sorc wiecej umie to wave/UE.A druida czary mozna dobrze wykorzystac uzywajac mozgu a nie czary do kamikaze(UE).
Gdyby ziomek mial pacca to dopiero byla by masakra z p2p czarami...
owned pvp to jest umiejetnosc walki np gosc wie kiedy walnac sd kiedy ue i takie tam i moim zdaniem sorc jest najlepsza profesja do pkowania
film 10/10 pvp zajebiste more plx:( :) :) :) :) :)
Pawcio Druid
16-02-2007, 15:30
Wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ow
Gosc jest dobry ^^ wystrychnął ich na dudka ;P
Knight Patryk
16-02-2007, 15:35
owned pvp to jest umiejetnosc walki np gosc wie kiedy walnac sd kiedy ue i takie tam i moim zdaniem sorc jest najlepsza profesja do pkowania
film 10/10 pvp zajebiste more plx:( :) :) :) :) :)
no wiesz ale ludzie expiacy na guardach nie zrzucaja all eq i biora runy na samoobrone...Gdyby capa nie bylo to prawie kazdy by bral i by umieli sie lepiej bronic.Sorc sax
rendevar
16-02-2007, 15:46
dokładnie, jak przykładowo 40ms bije sie z 40ed to przykładowo ms bedzie caly czas uzywac e wave i to go w koncu zgubi, co co z tego ze walnie przeciwnikowi +200, jak sam traci 250 many a druid sie dobrze leczy Sio.
W sumie to zawsze bedzie argument i kontr argument, ale sam mialem 38 ed i dało sie zgładzic duzo typa :)
Suuuuuper movies ;) 10/10
Fpitolony w sprawe
16-02-2007, 15:54
14:47 Dragon The Necromancer [7]: hey you are a hacker?
EEeeee... owned? ; d
No gosciu ma wyrabiste pvp, zajebiscie bylo patrzec jak bawil sie z tym kina :P.
nie wiem czym sie tak podneicacie ;D trudno bylo go zdjąć bo jak mial 190 mf to trzymal ciagle hotkeya i co 3 sec 100 many++
a co do 2 filmu rox :P
HAHAHAAHHAA ale fragi :D ładne miejsce w kazo
Gratz dla typa, niema co. Ładnie to zrobił.
Po obejrzeniu part 1. facet ma po prostu obcykaną mapke, fajna akcja z tą dźwignią. Ogólnie rzecz biorąc pvp na poziomie ponad przeciętnym.
2 część: KOLEś JEST NIEZłY.
Polecam gorąco filmik. Ogólnie ukazuje moc DS'ów podczas pkowania. :). Ma poprostu obcykaną mape + pvp.
Zajebiste Filmiki! Gz dla kolesia! więcej takich filmów. 10/10...
Vlad Dracula
16-02-2007, 16:40
Druid po prostu wymiata,co do filmiku:cudo
offtop:Mody się starzeją(mój podpis ma za dużą wielkość:))
LADNIE gratz pvp na wysokim poziomie >trenowal na otsach pewnie< xD
Co w tym zlego?
Nie widze w tym zadnego pvp, uciekal przed siebie, trzymal tylko hotkeye z manasami i sdkami i przesuwal kursor na battle list.
Z runek przed letnim update pewnie by nawet nie trafil.
Lucyfer_666
16-02-2007, 17:08
Good stuff
gz..
Guest 1900
16-02-2007, 17:19
Hehe no nie ma co :P szkoda tylko ze czasem brakowalo mu capa na loota <lol2> w 1 filmiku widac ze mial szczescie w kazzo z tymi dźwigniami co tp na gore :D dobrze e tam trafil ;p w 2 filmiku juz wiedzial gdzie leciec :D ale do tego wszytskiego brakuje e-wave sorca i by bylo gitas ;)
Nie widze w tym zadnego pvp, uciekal przed siebie, trzymal tylko hotkeye z manasami i sdkami i przesuwal kursor na battle list.
Pvp to nie tylko celowanie z runek ale ogólny stajl w jakim ubijasz/bronisz sie w walce z playerami.
Good job & more plaaax... Ciekawe czy nastepnego dnia zaplaci te 10k :evul:
Gratz dla tamtego pana :cup: 9.9/10 :d
Sir'Matek
16-02-2007, 18:24
Jak to sie mowi
Druid Powah
swietny film :p
9,(9)/10 bo nic nie jest doskonale
Ja bym zmienił nazwę tematu na "CipBot MASAKRUJE LUDZI"
Szczególnie jednego w Ancient Temple w drugim, chyba, filmiku - walnąć sd poza ekran - nice, nice...
Mimo wszystko wielkie brawa.
Bardzo fajny filmik, świetne pvp, gz dla tego pana.
Super flmik.Tam w tym 2 masakra jak trapowal ;p all padli nawet lvle 50+
Nawet 50lv+
HAHAHAH
Wiesz co to jest zabic 50lv?
Jak odebranie dziecku zabawki.
Marionus
16-02-2007, 19:41
BR mysli:p niezly pk mi sie podobalo jak 2 kozaków skoczylo do niego a on ich rozjebal ^^
nic, tylko dac mu 100+ sorca i ruszyc na 200lvle ;d;d
Player Killer
16-02-2007, 20:03
Pozamiatał jednym słowem = O
Po tych wszystkich postach liczyłem na coś więcej... ale i tak fragi świetne :D
Jeden z najlepszych filmów pk jakie widziałem
Polecam
Iron'knight
16-02-2007, 21:50
Cos pieknego az sie wzruszylem.
Ludzie to jest NAJLEPSZY FILMIK JAKI OGLĄDAŁEM !!! Gz i pozdro dla was
Mr.ToPleS
16-02-2007, 22:03
Cotu dużo mówic masakra ;] Nice Pvp
100% się z tym zgadzam , teraz o nikim nie można powiedzieć , że ma dobre pvp , ponieważ wbudowali bota do Tibi , więc to samo mówi za siebie . Koleś mógł nie kupować manasów , bo i tak lootnał 3 x tyle xD , trafił na noobków , ale zarazem bardzo dobrze znał mapke tibijską , no i jeszcze dodam z tym pvp , to nie przesadzajcie chłopak robił summony i trzymał palce na hotkeyach od manasów i e gran , stawiał f bomby , ale to potrafi duża część Tibijczyków ; ) , ale i tak gratz loota i fragów na noobach ; ]
Always hunted
16-02-2007, 23:36
22:31 Scar Facces [29]: exevo gran vis lux
22:31 Using one of 11 spell runes...
22:31 Using one of 11 spell runes...
22:31 Using one of 10 spell runes...
22:31 You lose 10 mana.
22:31 Using one of 198 vials...
To jest porządne PvP, co? Ja je nazywam F1-F2
Koleś był ''tak dobry'' w tych filmach, bo:
-miał farta
-nienajgorzej zna mapkę
-trafia na noobów
-miał dużo manasów i run
I nic poza tym, naprawdę. Dzisiaj tak pkować umie każdy.
A loot przeciętny, nawet ja, pechowiec, więcej wyciągam z PKingu.
A w filmie #2, ten 55 ek pięknie się trzymał ;) Poszło na niego kilka SD i 120 manasów.
down@
Nie, moja mama nienawidzi Tibii :) Mi zwykle pomagają manasy i DSy/FE
niesamowite pk najlepsze jakie widzialem na koniec drugiego filmiku bylo niesamowite :)
@up to niezly jestes mama ci pomaga? :)
rendevar
17-02-2007, 01:13
Dzisiaj tak pkować umie każdy.
humm czekamy na twoj film :)
btw. na tamtym servie to chyba same bazole graja, tylko po br rozmawiaja :D
a jakwiecie i jak widac brazole to nooooooooby (uh na deep red itd) xD(sd na full hp)
ale zajebiste filmiki z pk, nigdy takich nie widzialem :) ziomek ma pojecie co robi
rendevar
17-02-2007, 01:15
Nawet 50lv+
HAHAHAH
Wiesz co to jest zabic 50lv?
Jak odebranie dziecku zabawki.
humm chyba ze ty jestes tym 50tym lvlem :)
Pawcio Druid
17-02-2007, 01:17
Mowie do tych wszystkich co mowia jacy to oni wspaniali sa , zeby sami nakrecili taki filmik , to zobaczymy co oni potrafia.
To tyle :)
niesamowite pk najlepsze jakie widzialem na koniec drugiego filmiku bylo niesamowite
Powiedziales o tym mamie?
Ehh..I co z tego, ze z cipbotem? Frag to frag, niewazne jak..
nock keciron
17-02-2007, 12:44
Nie powiem, PvP ładne :) znajomośc mapy też duża... W ogole to jeden z fajniejszych filmików jakie widziałem...
Napewno Cipbot mu pomógł, ale jest też druga strona medalu... mianowicie gdyby nie Cipbot to na 100% jego ofiary nie uhały/manasowały się tak długo...
te ułamki sekundy jakie daje bot to wbrew pozorom bardzo dużo (moment gdy bohater miał ok. 30 hp i ~20 many)
fiftyfifty
17-02-2007, 13:14
czy ten film trzeba ogladnac pod tibicam czy cos w tym stylu a jesli tak to pod jaka wersje klienta jest?
Very very thanks
@up tibicam
7,92
@topic
ladne akcyjki
Mastah ! pozdro dla niego ! REspect <skleja żółwia> xDDD
=************
Mowie do tych wszystkich co mowia jacy to oni wspaniali sa , zeby sami nakrecili taki filmik , to zobaczymy co oni potrafia.
To tyle :)
Proszę bardzo :
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=111447
Moje pk ; ) bardziej efektowne ; ] ( jak dla mnie )
Raul de Azura
17-02-2007, 14:47
Proszę bardzo :
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=111447
Moje pk ; ) bardziej efektowne ; ] ( jak dla mnie )
1. moze byc ale on to zrobil SOLO i do tegobyl facc i mial 32/35 lvl wiec nie ma co porownywac, ale to nie znaczy ze twoje fragi sa zle.. gz
2. odnosnie botow, szkoda ze nie mial jakiegos TibiaAuto albo Tibiabot NG. nie musilby nadwyrezac palcow spamujac f1 czy tam ile
3. gosciu zna sie na tibii bardziej niz polowa ludzi czytajacych to forum razem wzietych, a o jego pvp nie ma co dyskutowac i wypominac o cipbotach itp, frag to frag
Vlad Dracula
17-02-2007, 14:51
@Theand
130 RP i Ty vs. 35 Druid który zabija 55lvl+
jak myślisz? Jaki filmik będzie efektowniejszy?
Knight to kalectwo. Druid pokona 2x większego lv knighta jak go trapnie dsami w jaskini.
@Theand
130 RP i Ty vs. 35 Druid który zabija 55lvl+
jak myślisz? Jaki filmik będzie efektowniejszy?
Jeżeli obejrzałeś filmik tylko z tym knightem to nie mamy o czym rozmawiać , ale muszę przyznać , że jesteś debilem . Efektowniejszy chodziło mi o szybkość zabicia palków ( czyt. ue combo ) , ale za tępy jesteś , żeby to zrozumieć . Druid , który zabija 55 lev + zapomniałeś wspomnieć , że ten 55 lev straszny noob ; ) jak było widać wziął go na czas czekał , aż mu się uhy skończą , więc nie mów mi , że to takie evul super pro pvp -.-
Wow? Ja nie moge zaczelem grac na Kyrze Druidem i mysle ze bendzie zajebiscie btw...bo to o tym mialem pisac !!! MAN ale wyjebongo PVP ma kolo...Pogratulowac!!!
Wilekie Gz i More plx!!! xD
No ładnie, wyższych od sibie lał, itp. itd... ale na dobrą sprawę to jest kwestia ilości manasków w bp. :P
Szkoda tylko, że żałośnie się zachowywał...
"I need go to temple" < wrabianie newbie
"I no pk" < nie ma to jak odwaga, nóż w plecy też potrafiłby wbić :d
Lord Gcm
17-02-2007, 19:09
[QUOTE=zoliax;1273662]No ładnie, wyższych od sibie lał, itp. itd... ale na dobrą sprawę to jest kwestia ilości manasków w bp. :P
A właśnie on pokazał że nie... nie wiem jak oglądałeś ten filmik, ale chyba nie patrzyłeś na loot'a. Większość z tych których zabił miała jeszcze uh'y i manas'y.
A więc miażdżące pvp albo po prostu trafiał na takich którzy nie wiedzieli jak się bronić ;P
Jeżeli obejrzałeś filmik tylko z tym knightem to nie mamy o czym rozmawiać , ale muszę przyznać , że jesteś debilem . Efektowniejszy chodziło mi o szybkość zabicia palków ( czyt. ue combo ) , ale za tępy jesteś , żeby to zrozumieć . Druid , który zabija 55 lev + zapomniałeś wspomnieć , że ten 55 lev straszny noob ; ) jak było widać wziął go na czas czekał , aż mu się uhy skończą , więc nie mów mi , że to takie evul super pro pvp -.-
No to widac jak ogladales.. Knight mial 1.5 bp uhow jeszcze na sobie. To czy filmik jest efektowniejszy ocenia raczej ten kto oglada a nie ten kto go krecil. Dla mnie te dwa od druida sa fajniejsze. Mowicie ze cipbot, wiec pvp nie mial takiego dobrego. LMAO. Zauwazcie wreszcie ze KAZDY ma cipbota wiec nie tylko pk sobie spamuje z hotkeyow. Skoro koles jest taki slaby to by ich nie zabil.. Moze i trafil na noobow, ale to nie znaczy, ze pekowac nie umie. Zabijal kolesi z lv 2x wiekszymi a to o czyms swiadczy. Sie rozpisalem ale juz nie moge czytac tych glupot ktore piszecie... z zazdrosci?? X-D
ŚWIETNE filmiki, niezłe pvp, a najważniejsze opanowanie.
I co da ten cipbot, kiedy widząc że zostało wam 30 hp i 20many zesralibyście się w gacie...ja nie umiem trzymać nerwów na wodzy, i chociaż kiedyś pekowałem swoim 13 sorcem 8 knighta dla zabawy, a on nie stawiał oporu tylko stał i czekał na śmierć to i tak ręce mi się trzęsły jakbym uciekał przed rozhisteryzowanym 299 pallem xD. Za to opanowanie, i umiejętności podziwiam bardzo tego druida...hail astrogonio xD
iedyś pekowałem swoim 13 sorcem 8 knighta dla zabawy, a on nie stawiał oporu tylko stał i czekał na śmierć to i tak ręce mi się trzęsły
Za to opanowanie, i umiejętności podziwiam bardzo tego druida...hail astrogonio xD
Skad mozesz wiedziec, czy tamtemu druidowi sie rece nie trzesly?
Skad mozesz wiedziec, czy tamtemu druidowi sie rece nie trzesly?
jakby sie trzesly to i z pomoca cipbota by nie trafial ;]
sebito2000
18-02-2007, 11:02
Super filmy bardzo dobre przygotowanie do pk i duze umiejetnosc gracza.
W 2 czesci widac jaki knight jest uposledzony nie moze zabic o kilkanascie lvl mniejszego soca zal.br, knight tylko sie uhał i od czasu do czasu walnol jakies smieszne exori. Jezeli nie ulepsza knighta to ta profesja przestanie istniec wystarczy tylko looknac na nowe serwry sami magowie druidzi.
Lord Gcm
18-02-2007, 13:48
W 2 czesci widac jaki knight jest uposledzony nie moze zabic o kilkanascie lvl mniejszego soca zal.br, knight tylko sie uhał i od czasu do czasu walnol jakies smieszne exori. Jezeli nie ulepsza knighta to ta profesja przestanie istniec wystarczy tylko looknac na nowe serwry sami magowie druidzi.
Czy ja wiem... Knight jak ma dobre skille to też jest dobry, nie mówie tu o pvp ale expić można łatwo i tanio, dlatego zawsze się znajdzie ktoś kto wybierze tą właśnie klasę zaczynającą się na literkę "K" biorąc pod uwagę to, iż nie każdy serwer jest pvp ;)
No ale mimo wszystko ciężko jest mi się z Tobą nie zgodzić, powinni coś pododawać.
( czyt. ue combo ) , ale za tępy jesteś , żeby to zrozumieć . Druid , który zabija 55 lev + zapomniałeś wspomnieć , że ten 55 lev straszny noob ; ) jak było widać wziął go na czas czekał , aż mu się uhy skończą , więc nie mów mi , że to takie evul super pro pvp -.-
Po 1. Knight miał jeszcze około 1,5 bp uhów.
Po 2. Wiesz, UE combo zasadzić to sukces nie jest
@topic
Bardzo fajne filmiki, koleś wie co robi :)
A jak zaczął go bić ? to ile miał około ? -.- Został mu 1 bp uh śmieszna liczba co nie zmienia faktu , że wziął go na czas .
Wogóle oglądałeś moje filmiki , że wypowiadasz się na ich temat ? ; )
Pan i Wladca
18-02-2007, 17:31
I o to chodzi, niezły łaszek xD
Magnus Arthur
18-02-2007, 18:37
drugi filmik wyjebiocha ;] troche zjebali ci co go gonili bo coraz mial red hp ... pallek mogl nie zalowac sd :)
Po prostu niesamowite...
wiekszosc uzytkownikow pisze ze br to nooby, mimo ze ten koles co pk'owal druidami tez jest brazylijczykiem... hmm...
Ci co pisza, ze koles nie potarfi pk'owac i tylko hotkeyow uzywa, to moze sami nakreca duzo lepszy filmik? A nie tylko sie chwala jak to oni swoimi 100+ ledwo potrafia ubic 20+ na bravo.pl sie nadajecie, dzial ->marzenia
Ci co pisza, ze koles nie potarfi pk'owac i tylko hotkeyow uzywa, to moze sami nakreca duzo lepszy filmik?
Nie gram w Tibie, a krytykowac mi nie zabronisz.
Lord Gcm
19-02-2007, 22:33
Nie gram w Tibie.
to po ch** się udzielasz? ;/ Jak masz zamiar pieprzyć głupoty to idź sobie lepiej na forum Mu albo jakiegoś innego dziadostwa o.O
TaifunIII
20-02-2007, 13:15
Nie no kurde super filmik. Szacuneczek dla tego pana :P Nie dość, że zwrócił mu się hunt bo medusa shield itp to jeszcze myślałem, że nie padnie :):):):):) Fajnie im tam uciekał :P Big Gratz :)
Ostatnio takie akcje to widzialem jak popylalem na otsach ale tam szlo 10 vs. 20 a tu 1 vs. 3.
RSPKT dla kolesia, ziomuś wymiata.
PZDR all.
Właśnie ściagam twoj pierwszy filmik, ale juz sie skromnie wypowiem.
- ty zabijasz lvl nizsze, druid (solo) 2x wyzsze, wspominałes coś wcześniej o efektywności, czy mi sie zdawalo ?
- chodziło ci o szybkosc zabicia palkow z ue combo... tak to swiadczy o swietnych umiejetnosciach pvp.
- jak ktos slusznie juz wczesniej napisał, CiPbota ma kazdy i agresor i ofiara, wiec szanse, sa jakby nie patrzec wyrownane (chociaz wolalem kiedy takiego wpomagania nie bylo, czasy sie zmieniaja, przynajmniej ludzie sie nie dziela na tych, ktorzy uzywaja nielegalnych botow i wygrywaja i tych co sa uczciwi i dostaja po dupie).
- cos tam jeszcze na twoj temat chcialem napisac, ale zapomnialem, moze to i lepiej panie pr0 evul pvp palyer.
a film jak juz pisalem wczesniej mi sie bardzo podobal i mysle, ze koles ma lepsze pvp od wiekszosci osob tutaj sie wypowiadajacych.
edit:
Theand wlasnie obejrzałem twoje filmy, jesli ten druid jest kiepski w pvp to twoje umiejetnosci sa wrecz zalosne... btw pod ktorym 'F' masz ue ? =.=
Jeden z najlepszych filmikow jakie widizalem!:) Koles faktycznie dobrze zna sztuke pvp i miescowki ktore odpowiednio dobieral, ale mial tez niesamowite szczescie bo trafial na noobow z wysokimi lvl dlatego ten filmik jest tak atrakcyjny.
slimaczek
22-02-2007, 22:48
Takie PKowanka powinny być - są na jako takim poziomie, chociaż jest parę spraw do których można by się doczepić. Niestety 3/4 PKowań są nudne i takie same.
Co do filmu - jako takie dobre PvP - chociaż czasami niepotrzebnie używał MF, a kiedy blokował knighta z DSami w podziemiach niedaleko Thais, mógł walić go z fista, aby przełamać jego shielda.
Miejscówki jak miejscówki - tą przy Kazzo zna każdy gracz kto wie co nieco o Tibii, ta druga z pickiem to po prostu jak wiele innych z pickiem (tzn. dobra). Chociaż nie do końca umiał ją wykorzystać.
Nie wiem po co bawił się w up/down w Kazzo z 10min. Dobrze jednak że na drugim filmiku poprawił już ten błąd i poszedł do tego drugiego miejsca.
Lootu nie będę komentował gdyż wg. mnie on nie zależy o ocenie filmu, i mam go właściwie gdzieś :]
Film oceniam na 5/6 (czyli bdb.)
Spec Majdan
22-02-2007, 23:32
to jest dopiero PVP c( :
łoł, tacy ludzie pokazuja, ze mineły czasy, w ktorych kazdy h-lvl jest PVP MASTAH
heh, ciekawe tylko jaki procent takich akcji jest udanych, bo pewnie te wszystkie zajebiste filmiki w ktorych giną 3x większe lvle to 1/100000 całości :P
ale i tak jest gitarra :D
Bardzo ładny filmik. Tylko ten 50+knight w cavie był taki jakis "gupowaty".
Kto na 50+ lvlu biega bez destroy fieldow?xD
Dyszka!
rendevar
23-02-2007, 16:16
łoł, tacy ludzie pokazuja, ze mineły czasy, w ktorych kazdy h-lvl jest PVP MASTAH
heh, ciekawe tylko jaki procent takich akcji jest udanych, bo pewnie te wszystkie zajebiste filmiki w ktorych giną 3x większe lvle to 1/100000 całości :P
ale i tak jest gitarra :D
ma sie tego farta, kiedys zabilem afkera ktory trewnil skile, loot:bohy,c arm,bs,cruz helm, p legi, 1 bp uh,
a czemu tyle?? bo debil dał eq do bp xD
Lord Gcm
23-02-2007, 18:36
Bardzo ładny filmik. Tylko ten 50+knight w cavie był taki jakis "gupowaty".
Kto na 50+ lvlu biega bez destroy fieldow?xD
Dyszka!
yyy...? Mało kto je bierze o.O większość ludzi którzy giną na filmikach nie posiada DF.. może to głupota z ich strony, no ale oni myślą że 80 skill i 2 bp uh wystarczy :D Dlatego właśnie wciąż możemy oglądać filmiki tego typu...
najbardziej mnie rozdupia jego bicie knightow z manashiedlem^^
a pvp jak pvp nei widze nic nadzwyczajnego
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.