Pokaż pełną wersje : 200k in 5 min o.0
Zamieszczam tu filmik jak szybko 150 sorc zarabia 200k
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18851
Troche taki obstawiany ten film ; (
ale podpbal mi sie ten fragmecik:
18:41 Nobztrakt [150]: go down
18:41 You lose 3 mana.
18:41 Mar'kos [81]: why?
18:41 You lose 3 mana.
18:41 Nobztrakt [150]: and die
18:41 Mar'kos [81]: kill me
18:41 Nobztrakt [150]: or hunted
btw. Troche znoobialy sposob ale kazdy sobie radzi inaczej ; p
Graty niezły loot z "beho".
Zaraz się "znafcy" odezwą PA111 ale co was to obchodzi ?
Scan taken on 16 Feb 2007 17:40:42 (GMT)
AntiVir
Found nothing
ArcaVir
Found nothing
Avast
Found nothing
AVG Antivirus
Found nothing
BitDefender
Found nothing
ClamAV
Found nothing
Dr.Web
Found nothing
F-Prot Antivirus
Found nothing
F-Secure Anti-Virus
Found nothing
Fortinet
Found nothing
Kaspersky Anti-Virus
Found nothing
NOD32
Found nothing
Norman Virus Control
Found nothing
VirusBuster
Found nothing
VBA32
Found nothing
Dla tych co się boją :P
@Film
Lol, ale go wychujał. xDDD
Niezły kolo. :P
Polak Polaka .......
Koleś zachował sie jak Dzi_ka
Niepotrafi zarobic pieniedzy to okrada 80 lvl...
A tamten mu daje głupi ...
Pa and thiefting więcej słów nie potrzeba.X(
Przybitek
16-02-2007, 19:56
heh hamskie ale może ustawiany filmik?
Polak Polaka .......
No i co ze polaka?
Jaka roznica?
to jest gra a nie rl i moze z nim robic co chce
Ale go zrobił to juz PoProsu ........................................
Wlasnie i nie rozumiem takich ludzi , może dlatego nie gram na PvP.
Dobry był moment na początku "Trust me, i am nice guy"
Albo jak itemy brał "helmy helmy" na polski przeszedł bo po angielsku nie umiał prawie nic :s
Film dobry, ukazuje piękno światów PvP :D
Żenada, żałosne + metr mułu...
Wprawdzie Nobztrakt jak widać to cholerny Power Abuser, to ten co płaicł to niełzy łatwowierny noobek...
Veltaxio
16-02-2007, 20:40
Nawet ja to powiem , zalosne xd
Simas-ek
16-02-2007, 20:57
n/c dla tego kolesia ;D
toz to bylo podstawiane, lol. ten 150 ms jebnal w goscia sd a teraz odrauz 'you loot you loot', kazdy kto bylby w sytuacji tego 80 ek to pierwsze co by zrobil to s*******al i co najwyzej po drodze rzucal mu jakies itemy. to bylo specjalnie tak zrobione i to smierdzi na kilometr
Imho to bylo ustawione, jesli nie, to ten 80ek~ jest accbuyerem.
toz to bylo podstawiane, lol. ten 150 ms jebnal w goscia sd a teraz odrauz 'you loot you loot', kazdy kto bylby w sytuacji tego 80 ek to pierwsze co by zrobil to s*******al i co najwyzej po drodze rzucal mu jakies itemy. to bylo specjalnie tak zrobione i to smierdzi na kilometr
A po co mialby to ustawiac?
A po co mialby to ustawiac?Bo mu sie nudzilo
Zeby zdobyc slawe.
..::QRAS::..
16-02-2007, 22:09
Sexy... -.-
Tak się robi z frajerami, uczcie się.
Guest 1900
16-02-2007, 22:15
O lol~ takiej akcji jeszcze nie widziałem ... jak ten 80ek mial torszku wiecej uhów niz te 5bp to mogl spokojnie uciekac dal by rade sie wyuhac... zreszta tak łatwo oddawac itemy tez smieszna sprawa :P Po 2 ten MS mogł wiedziec ze char zostal sprzedany ktos go kupil obczaił ze to jakis dzieciak i itemy zgarnął .. a jak taki dzieciak widzi 100+ to mysl ze raz dwa i dednie ;]
Komandos
16-02-2007, 22:17
Heh, wydaje się ustawione bo wszystko potoczyło się tak szybko, bezproblemowo, ten knight nie stawiał żadnego oporu... Troche dziwny sposób na zarobek takim charem, cóż....
btw. Gunzo ciekawy podpis....
Palladyn von hellgate
16-02-2007, 22:22
To nie bylo podstawione
gralme na saphirze doszlm do 64 lv noobz to pa i sharer mnie kiedys ubil z 5 razy za free i zawsze musialem placic jemu nie ma co ufac zaplacisz mu 1 rzecz i karze wiecej az wszystko zaplacisz saphira to przegrany swiat dlatego przenioslem sie na guardie
bym takiego na ulicy zobaczyl to bym zabil zal
Kawał "K.." chcialoby sie powiedziec, no ale coz ... zlodzieje sa wszedzie.
dudek_lfc
16-02-2007, 22:53
Polak Polaka .......
To nie polak....
Saphira to świat PA nic więcej.
Większego PA to ja nie widziałem odkąd gram w Tibie ; )
Jednym słowem to było żałosne ; ] ciekawe czy aż taką biede klepał , że musiał z niego wszystko ściągnąć ; )
Ten Knight to też udany ; ) sądze , że miał ponad 5 BP UH , a z taką ilością spokojnie mógł uciec do dp ; ) , bo jak widać było ten ms nie mógł nawet zjechać go do red hp ; ]
Maciek008
16-02-2007, 23:40
na tym lvl sie nosi 10~ bp uh jak na pvp sie gra :p i ten 150 ms zrobil to beszczelnie glupi zarobek troche a 80 knight to nabbs troche tak odrazu dac itemki..lol
Ty imargam lepiej zamknij pysk bo sam lepszy nie jestes, po tym filmie na najezdzie warwolfow na ab jak dales kazdemu party, a potem goniles pol godziny 30 lvla wymuszajac armora wrzystkiego mozna sie po tobie spodziewac skonczony frajerze.
MagField
16-02-2007, 23:58
A czemu nie?
Heil Swe Wlasnie za to ich lubie ze sa bezwzgledni i ze jak chca cos zdobyc to beda probowac to zdobyc roznymi srodkami osobicie znam duzo swe i prawi kazdy z nich sie zachowuje podobnie jak ten nobztrakt
Lukasz(R)
17-02-2007, 00:13
No i co ze polaka?
Jaka roznica?
Mam nadzieje ze tylko ty i ten koles z filmu tak myslicie :/
Zauwaz ze po drugiej stronie monitora nie stoi komputer/maszyna tylko prawdziwy czlowiek
moze i zalosne ale ty sam wymuszasz k army ~ od 20 lvi ;d
Żeby się skompromitować. I tego drugiego też. Proste, nie?
Podstawione na 100%.
Btw. Ładna chatka ;] I wogóle wszystkie na około.
jak ten 80ek mial torszku wiecej uhów niz te 5bp to mogl spokojnie uciekac dal by rade sie wyuhac...
...i by sobie nie pograł. A ledwo zapłacił za chara... smutne :/
-cut-
Nie wykryłem ironii.
lol. szkoda mi typka gra dla funu. wbija ten 80lvl chce se zarobic bo poto sa questy...pomaga mu jakis mastah of server (niby) i zonk --.--
niepodoba mi sie to :/ Pa i .
Szczerze To mi sie wydaje ze to bylo Obstawione...
A te nobstrakt nawet jego nick swiadczy ze jest nOObem.. Zal.br...
A i jeszcze to helmy
helmy
helmy..
To Szkoda Slów na takie cos..
No i co ze polaka?
Jaka roznica?
xd za takie coś ci powinni kosiarką po twarzy pojeździć .. xd albo owalić wszystkie twoje chary a następnie je zrookowac. . .
grasz sobie. . . cieszysz sie, że zdobyłes itemka. . . super :) za 1 min przychodzi idiota i ci zabija bo sam nie potrafi do niego dojśc normalnym sposobem tylko musi pobawic innej osoby
ciekawe co by było jakby tobie tak zrobili
albo jeszcze ciekawsze podejście. . . ide na pk nawet na 8 lvl'u żeby zabic jakiegoś 8-10 lvl'a tylko poto żeby mu zepsuć gre . . .
kilka ciepłych słów dla wszystkich tych którzy mają noob chary. xd i pkują, kradną, uprawiają sport (tzw Pa) [patrz aldora].
jeżeli sami nie potraficie do czegoś dojśc. . . i nie potraficie żyć bez robienia komuś na złość . . . zróbcie sobie otsa, zróbcie boty dajcie im jakieś nicki i zabijajcie do woli . . .
albo poprostu odinstalujcie tibie
a . . . i jeżeli uważasz ... ! a co to da itak tysiące osób dynda sobie na to. . .
no i ? nie rozglądaj sie na innych zacznij od siebie . . . idiotów nigdy nie braknie a mądrych lduzi brakuje !
Większego PA to ja nie widziałem odkąd gram w Tibie ; )
Jednym słowem to było żałosne ; ] ciekawe czy aż taką biede klepał , że musiał z niego wszystko ściągnąć ; )
Ten Knight to też udany ; ) sądze , że miał ponad 5 BP UH , a z taką ilością spokojnie mógł uciec do dp ; ) , bo jak widać było ten ms nie mógł nawet zjechać go do red hp ; ]
xd wpadnij na aldore xd to pooglądasz pa xd
K**** Nobztrakt to największy cham, k**** itp jaka w tibii przez całe życie widziałem. I jestem z nim na serwerze... Raz mnie random pkował ale mu uciekłem ( z d lair do depo venore). Takiego to trzeba haknąć i zrookowaćX(
A ja mam debuga, jak probuje wlaczyc ten film. I przyznam, ze troche mnie to dziwi.
@EDIT
Dobra, juz wszystko w porzadku.
Na moje oko to wszystko wyrezyserowane bylo.
Ghost111
17-02-2007, 05:12
Knight to noob jakich malo, ale nie kazdy jest pro w sumie za ta kase co oddal frajersko to by se sam wysolowal tego questa z 3 razy.
Czy to bylo ustawione? Nie sadze zeby bylo. W sumie zal mi tego knighta zrobilo sie.
-->> http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1545774
Chrzaszcz
17-02-2007, 07:40
Ha ha! Czytam wasze posty i chce mi sie smiac. Chce zauwazyc, ze to swiat pvp , a takie swiaty rzadza sie dosyc dziwnymi prawami. Jeden nieprzemyslany, nieodpowiedzialny krok i koniec gry na serwerze. Ciezko ustalic, czy byla to prowokacja, czy nie. Ja osobiscie nic nie mam do tego MSa, kazdy sposob zdobycia kasy jest dobry, w koncu po to wbijal taki lvl.
Co do pk noobcharami. Bardzo lubie pkowac, ale nie 10-11lvle. Czesto zdarza mi sie ubic 17 sorcem, 30~ lvle, co chyba swiadczy o ich noobostwie. Poza tym, jak sie komus nie podoba pk, to zapraszam na swiaty non-pvp, akurat doszly niedawno 2 nowe.
Tibia to tylko gra, a juz pare osob chcialo sie spotykac z tym chlopkiem w rl i robic mu masakre. Nie rozumiem tego. Skoro ktos ma za slabe nerwy, aby grac w ta gre, to proponuje pasjansa, albo warcaby wersje internetowa.
Maciek008
17-02-2007, 09:09
albo jeszcze ciekawsze podejście. . . ide na pk nawet na 8 lvl'u żeby zabic jakiegoś 8-10 lvl'a tylko poto żeby mu zepsuć gre . . .
kilka ciepłych słów dla wszystkich tych którzy mają noob chary. xd i pkują, kradną, uprawiają sport (tzw Pa) [patrz aldora].
jeżeli sami nie potraficie do czegoś dojśc. . . i nie potraficie żyć bez robienia komuś na złość . . . zróbcie sobie otsa, zróbcie boty dajcie im jakieś nicki i zabijajcie do woli . . .
omg po to sa servery pvp(player vs player) aby pekowac nawet noob charami 8 lvl -.-"
xd za takie coś ci powinni kosiarką po twarzy pojeździć .. xd albo owalić wszystkie twoje chary a następnie je zrookowac. . .
grasz sobie. . . cieszysz sie, że zdobyłes itemka. . . super :) za 1 min przychodzi idiota i ci zabija bo sam nie potrafi do niego dojśc normalnym sposobem tylko musi pobawic innej osoby
ciekawe co by było jakby tobie tak zrobili
a . . . i jeżeli uważasz ... ! a co to da itak tysiące osób dynda sobie na to. . .
no i ? nie rozglądaj sie na innych zacznij od siebie . . . idiotów nigdy nie braknie a mądrych lduzi brakuje !
xd wpadnij na aldore xd to pooglądasz pa xd
Tobie ojciec chyba taki zabieg robi, to jest tylko gra kurwa jego mac
Szczerze To mi sie wydaje ze to bylo Obstawione...
A te nobstrakt nawet jego nick swiadczy ze jest nOObem.. Zal.br...
A i jeszcze to helmy
helmy
helmy..
To Szkoda Slów na takie cos..
Tylko ze on jest swe ty pewnie ani slowa nie znasz po szwedzku nie wiem jak jest z polskim
double :/
Zaye2bicho film xD
Trust me... ^.^
Pkowanie noob charami to wcale nie taki duzy zarobek, czesto sie poprostu zwraca za runy bez jakiegos wielkiego zysku
jeżeli sami nie potraficie do czegoś dojśc. . . i nie potraficie żyć bez robienia komuś na złość . . . zróbcie sobie otsa, zróbcie boty dajcie im jakieś nicki i zabijajcie do woli . . .albo poprostu odinstalujcie tibie
To sie nudzi po kilku tygodniach;)
HAHAHAHAHAHA. Po pierwsze ta osoba ma szwedzkiego ownera więc nie rozumiem "Polak Polaka" Moim zdaniem dobry sposób zarobku.
zachowanie kolesia zalosne.. i albo to bylo wyezyserowane albo ten najcik byl swiezo kupiony czyli nie mial zadnych kumpli... bo przeciez nawet ten 150 ms nie dawalby filmiku ktory pokazuje jego PA nigdzie.. bo rozumiem ze ona kumpli ale nawet u mnie na Eterni gdzie jest zajebisye PA.. najpierw jedna gildia walczyla z inna bo oni robili pa.. wygrali i teraz ta druga robi... to nawet jakby ktos u nas zrobil takie cos i mialbym filmik to po 1 oddalby wszystkie rzeczy a po 2 to by placil za takie cos i niewazen by bylo ilu on ma kumpli... wiec dla mnie albo ustawione albo kupiony char (najt)...
Shorty_Master
17-02-2007, 10:37
Czytam te waszte posty, lecz nigdzie nikt nie napisał że może ten najt sobie nagrabił :O
btw. PA jest częścią tej gry kur** zrozumcie to a jak nie to są światy non-pvp :)
bym takiego na ulicy zobaczyl to bym zabil zal
Gdybym Cię spotkał na ulicy to do psychiatry bym wysłał. To tylko gra. Trzeba się liczyć z konsekwencjami.
Co do filmu to graty dla sorcera myślicie że z dupy mu się wziął 150 lvl ? na to też trzeba ciężko zapracowac
zachowanie kolesia zalosne.. i albo to bylo wyezyserowane albo ten najcik byl swiezo kupiony czyli nie mial zadnych kumpli... bo przeciez nawet ten 150 ms nie dawalby filmiku ktory pokazuje jego PA nigdzie.. bo rozumiem ze ona kumpli ale nawet u mnie na Eterni gdzie jest zajebisye PA.. najpierw jedna gildia walczyla z inna bo oni robili pa.. wygrali i teraz ta druga robi... to nawet jakby ktos u nas zrobil takie cos i mialbym filmik to po 1 oddalby wszystkie rzeczy a po 2 to by placil za takie cos i niewazen by bylo ilu on ma kumpli... wiec dla mnie albo ustawione albo kupiony char (najt)...
A moim zdaniem jest temat na saphira thread o tym nawet ktos tu link dawal
Czytam te waszte posty, lecz nigdzie nikt nie napisał że może ten najt sobie nagrabił :O
btw. PA jest częścią tej gry kur** zrozumcie to a jak nie to są światy non-pvp :)
Dokladnie, ktos musi pokazac ze na tym swiecie on rzadzi :)
. Ja osobiscie nic nie mam do tego MSa, kazdy sposob zdobycia kasy jest dobry, w koncu po to wbijal taki lvl...
Ciebie też przydałoby się zhakować za takie poglądy... Pewnie nigdy PA nie widziałeś. Ten MS czasem wchodzi przed depo i UE wali dla zabawy. Kiedyś to widziałem i zaliczył deda mój kolega.
Aha, gdyby chciało wam się zaglądnąć na forum tibia.com to byście się dowiedzieli, że to nie było grane. Ten link na gorze nie działa.
Ciebie też przydałoby się zhakować za takie poglądy... Pewnie nigdy PA nie widziałeś. Ten MS czasem wchodzi przed depo i UE wali dla zabawy. Kiedyś to widziałem i zaliczył deda mój kolega.
Omfg moj summon tez zaliczyl deda jak jakis typ walna ue :( oonownownwown
Omfg moj summon tez zaliczyl deda jak jakis typ walna ue :( oonownownwown
I ile expa i skilli stracił?
I ile expa i skilli stracił?
nie wiem w kazdym badz razie bardzo malo
Gdybym Cię spotkał na ulicy to do psychiatry bym wysłał. To tylko gra. Trzeba się liczyć z konsekwencjami.
Co do filmu to graty dla sorcera myślicie że z dupy mu się wziął 150 lvl ? na to też trzeba ciężko zapracowac
oj uwierz mi ze teraz kazdy, ale to doslownie KAZDY moze zrobic sobie sorca 100 lvl+, to zadna sztuka - uwierz: )
Urzekła mnie Wasza historia, chyba zaraz sie rozpłacze :P To jest cały urok serwerów PvP I jak sie komuś nie podoba--> radze zmienić serwer na non-pvp. Bardzo często dla zabawy tworzę sobie postacie na pvp i zabijam ludzi :D Gram na non-pvp bo tam więcej moich kumpli z osiedla gra i tak już zostało :p
Pod koniec filmu chciałem żeby go ktoś ubił. Kawał chu** z niego nie ma co.
Polak Polaka .......
Nobz to nie Polak lecz szwed
i nie zarobil 200k tylko 150k taka jest saphira "Better saphira" niedlugo tam nikt nie bedzie gral :)
film nie jest ustawiany zobaczcie na forum saphiry ten 80+ek odchodzi z serva nie dziwie mu sie :)
Palladyn von hellgate
17-02-2007, 13:43
piszecie ze moglby uciec do dp nie graliscie na spah to sie nie wyowiadajcie tu nawet jak uciekniez do dp to zniego juz nie wyjdziesz puki nie zaplacisz saphira to przegrany swiat
Ale pierdolony złodziej z tego 150lv...
Hunter3104
17-02-2007, 14:07
uheheh.. ale go zrobił :P
Lord Gumio
17-02-2007, 14:14
ja Gralem kiedys na saphirze takie rzeczy to tam normalka wiec niewiem co to za oburzenie wystarczy spojrzec i porownac liczbe graczy online np takiej eterni i saphiry max na sph to 400 osob i to tylko w dni wolne. wlasnie takim zachowaniem szwedzi doprowadzili serwer do ruiny a a NOOBztrakt to niejedyny okaz takiego zachowania Lootarkungen czy nebulus albo raid avatar sa tacy sami....
Explorer of Hell
17-02-2007, 14:19
Zal mi tego 80 ek... caly uradowany ze znalazl ziomka, ktory mu wyczysci behe questa a tu nie ma nagrody ani jeszcze swojego eq... pewnie jeszcze padl na koniec przez te behe -.-
Wald_Kerius
17-02-2007, 14:26
Noobztrakt... można było się tego spodziewać po tym idiocie. W 99% jestem przekonany, że cała akcja nie była podstawiona. O tyle o ile grałem na Saphirze to tam gdzie questy robił któryś z Noobztraków, Lootarów czy jak tam oni się nazywają to prawie zawsze się wszystko kończyło jak na przedstawionym filmie. Własnie dlatego na tym serwerze w największe szczyty godzin gdzie niekótre serwery biją rekordy "zaludnienia" na Saphirze jest ledwo ponad 300 osób.
A i ten ciul nie jest polakiem. Ostatnio zauważyłem jednak modę wśród SWE na Saphirze na polskie akcenty. Tak też było i tym razem....
Pkowanie noob charami to wcale nie taki duzy zarobek, czesto sie poprostu zwraca za runy bez jakiegos wielkiego zysku
To sie nudzi po kilku tygodniach;)
xd
no tak więc wytłumacz mi dlaczego pkują ? niczego poza hamstwem tutaj nie widze
a jak sie nudzi . . . to niech idą na pvp enf~ tam sobie mogą zabijac do woli i im nikt nie broni
Raul de Azura
17-02-2007, 15:16
bankowo ustawiony film
Maciek008
17-02-2007, 15:20
xd
no tak więc wytłumacz mi dlaczego pkują ? niczego poza hamstwem tutaj nie widze
a jak sie nudzi . . . to niech idą na pvp enf~ tam sobie mogą zabijac do woli i im nikt nie broni
omg zrozum swiaty pvp sa po to aby pkowac -.- pewnie padles swoja postacia ostatnio i tak sie czepiasz pk ^.-
Chrzaszcz
17-02-2007, 15:38
Aha, gdyby chciało wam się zaglądnąć na forum tibia.com to byście się dowiedzieli, że to nie było grane. Ten link na gorze nie działa.
Nie no jasne, ty za to widziales. Po to ma UE, zeby "walil" i pewnie dlatego ma 150 lvl na swiecie pvp. Trzeba myslec. Na pvp nie ma raczej h-lvlowych noobow. Pozdro Keinam xD
bankowo ustawiony film
Noob z azury
Silver Kay
17-02-2007, 17:29
bankowo ustawiony film
przeczytaj caly temat buraku puzniej pisz -.-
Tylko ze on jest swe ty pewnie ani slowa nie znasz po szwedzku nie wiem jak jest z polskim
double :/
Wiesz...no i co z tego ? :| a z polskim to ty chyba masz problemy X( naabie
Noob z azury
nOOb z zanery :|
nOOb z zanery :|
1.Skad mozesz wiedziec czy mam problemy z polskim maly polski fiutku
2.lepiej grac na takiej zanerze niz na jakies zabitej deskami celescie
3.naucz sie edytowac posty
4.naucz sie czytac ze zrozumieniem bo ja nie widze zebym powiedzial ze masz problemy z polskim
5.Dobrym lekarstem na twoje dolegliwosci bedzie wspolne posluchania z mama smerfnych hitow 3 uwierz mi sa dobzi
To nie bylo podstawione
gralme na saphirze doszlm do 64 lv noobz to pa i sharer mnie kiedys ubil z 5 razy za free i zawsze musialem placic jemu nie ma co ufac zaplacisz mu 1 rzecz i karze wiecej az wszystko zaplacisz saphira to przegrany swiat dlatego przenioslem sie na guardie
Dlatego sie nie placi lepiej pasc, uciekajac walczac niz oddac eq i tak pasc ;p
omgOMG normalnie czytam to i nie moge
po pierwsze to nie jest ustawiony film tylko to sie nazywa PA przegralismy wojnie na saphirze juz dawno i ten server jest 4fun dla szwedow nie ma tam co grac i nie zaczynajcie nawet
a po drugie nie polak polaka tylko ten Sorc to szwed a pisal po polsku bo zna pare slow Auroth(szwed) najwiekszy sorc tam jeszcze jak mial 140lvl~ to biegal po ab i krzyczal "placisz klate" a nooby oddawaly mu armory n/c
________
nie udzielaj sie jesli nie wiesz o co chodzi OMfG
Legion ferri
17-02-2007, 19:13
Noob z azury
Od*****ol sie od azury. X(
Filmik żałosny, nienawidze takich noobów. Ale knight też znoobił bo oddał całe eq zamiast uciec :(
Van Rebeliant
17-02-2007, 19:27
Nie uciekłby mu...
Idiotyzm, noobizm, oszustwo
Ten Markos to też tera ma nauczkę że się nie chodzi z nieznajomym na questy
Od*****ol sie od azury. X(
Filmik żałosny, nienawidze takich noobów. Ale knight też znoobił bo oddał całe eq zamiast uciec :(
a bo co? Wpierdolisz mi na rl?
a bo co? Wpierdolisz mi na rl?
Widac Gunzo ze jestes Malym pojebanym Dzieciakiem ktory gra bo musi ;) pewno jak by Ci matka wyloczyla prad jak bys gral w tibie to bys zabil matke golymi rekami ;) znam takich nOObow jak ty
:|X( X( X( X( X(
Widac Gunzo ze jestes Malym pojebanym Dzieciakiem ktory gra bo musi ;) pewno jak by Ci matka wyloczyla prad jak bys gral w tibie to bys zabil matke golymi rekami ;) znam takich nOObow jak ty
:|X( X( X( X( X(
AHAHAHAHAHAAHAHAHAH maly noobek i ty cos pierdolisz ze ja polskiego nie znam "wyloczyla" ahahahaha Mowie tak bo duzo osob straszy ze wpierdoli tam komus i nie wiedza o tym ze to tylko gra i nie wyzywaj mnie od noobow bo ty nawet polowy nie wiesz tego co ja wiem o tej grze
Btw ty wogole myslisz co piszesz?
ooo skoro znasz takich noobow to pewnie ty tez jestes w ich szeregach mhhm?
Raditz Saiya-jin
17-02-2007, 21:42
Nie uciekłby mu...
Mysle ze 150ms raczej nie zsolowalby tego knighta ;)
Mateuszek10
17-02-2007, 22:12
Mysle ze 150ms raczej nie zsolowalby tego knighta ;)
Taak Wiesz jak daleko jest depo od behe?
dajmy miał uhy ze 10 bepe co jest dziwne ale i tak by padl ; )
omg zrozum swiaty pvp sa po to aby pkowac -.- pewnie padles swoja postacia ostatnio i tak sie czepiasz pk ^.-
nie xd poprostu nie rozumiem idiotów xd a ja gram na świecie "normal" xd wiec nie jest to świat do pkowania xd
@gunzo Szkoda Slów na takiego Bachora jak ty :| Zal.brX(
@gunzo Szkoda Slów na takiego Bachora jak ty :| Zal.brX(
Nie mogles sie bardziej wysilic?
i jeszcze zal.br jakbys byl o wiele lepszy od tych br ktorzy przynajmniej swoj jezyk znaja a nie to co ty "wyloczaja" ahah
Dzieciak z probowki
Masz zone w tibii? haha
powiem tak jezeli Ima twierdzi zalosne to to podstawione bylo
Nie mogles sie bardziej wysilic?
i jeszcze zal.br jakbys byl o wiele lepszy od tych br ktorzy przynajmniej swoj jezyk znaja a nie to co ty "wyloczaja" ahah
Dzieciak z probowki
Masz zone w tibii? haha
Wow ales teraz zablysl :) ty masz chlopaka nie ale to w Rl'u ;) Ciagnie ci dobrze loda? Łysa pało :)8o
ty byles zapolodniony invitro pewno podobny ryj masz jak maciek z klanu :|
Mazur199
18-02-2007, 02:45
kawał ****a
po pierwsze ten 150 MS tonie polak... tylko umie kilka słówek . PA!!!
Chrzaszcz
18-02-2007, 09:47
Wow ales teraz zablysl :) ty masz chlopaka nie ale to w Rl'u ;) Ciagnie ci dobrze loda? Łysa pało :)8o
Alez grube insulty. Dobrze ze nie do mnie, bo chyba by mi sie przykro zrobilo. Jak dzieciaczki w 1 klasie. Pzdr.
hahaahah lysa palo z wrazenia juz klocka na ziemie spusciles oj nie ladnie pani przedszkolanka bedzie miala pelne rece roboty
I za kazdym slowem te zjebane emotki jakby tato ci wizyte u laryngologa czlonem robil
taaa . żałosne .......... -.-
PA trzeba tępić ..
Już niżej upaść nie można...
Na WoT jest juz ~10 stron jechania po Noobz~ i tak powinno być.
MagField
18-02-2007, 11:27
Czemu ten knight nie chciał uciekac tylko płacił mu mu jeszzcze ze swojego eq...
Jackie'Samuraj
18-02-2007, 11:36
Ten co kradl to glupi pedal, jak mozna tak okradac ludzi -.- A ten co dawal nastepny geniusz -.-
Tomaszewski
18-02-2007, 11:49
"pieniądze nie smierdzą" , ludzie... każdy ma prawo zarobić nie ważnmew jaki sposób ... a ten co dawał ... dżizus!
Sir Norbertus
18-02-2007, 12:12
takich ludzi nie nawidze.. cioty..
Deni Ha'Nocri
18-02-2007, 13:54
Co tu duzo mowic... ZAL.PL pa nie z tej ziemi....
Maciek008
18-02-2007, 14:52
nie xd poprostu nie rozumiem idiotów xd a ja gram na świecie "normal" xd wiec nie jest to świat do pkowania xd
omg ....n/c :P
filmu nie ogladalem ale przeczytalem pare postow i idzie sie domyslec ze koles sciagnal eq z jakiegos nuba i uzbieralo sie tego 200k, az milo ;D
Żałosne i beznadziejne. Tyle powiem.
Ten co kradl to glupi pedal, jak mozna tak okradac ludzi -.- A ten co dawal nastepny geniusz -.-
To wysil sie bardziej i powiedz czemu jestem geniuszem?
Duch Niespokojny
18-02-2007, 16:07
To wysil sie bardziej i powiedz czemu jestem geniuszem?
Chyba chodziło mu o tego knighta, który jest na filmiku.
Naprawdę nie rozumiem tego człowieka. Podstawowa zasada w takich sytuacjach to nie płacić (nie mówiąc już o tym, że nie wolno kłaść rzeczy na ziemi). Tym bardziej, że na forum.tibia.com napisał, że nie będzie grał już na tym serwerze. Po co więc oddawał rzeczy? Już lepiej byłoby dać się zabić. Choć i to nie było zbyt prawdopodobne - niełatwo jest samemu ubić 80 lvl knighta, nawet jeśli się ma 150. Jeśli się bał, że będzie miał "hunta" - to raczej nie miało by miejsca. Tacy ludzie jak Nobztrakt szukają łatwego zarobku. Jeśli ktoś nie chce płacić, to raczej poszukają sobie kolejnej ofiary niż uganiać się za tymi, którzy nie chcą się ugiąć.
Chyba chodziło mu o tego knighta, który jest na filmiku.
Naprawdę nie rozumiem tego człowieka. Podstawowa zasada w takich sytuacjach to nie płacić (nie mówiąc już o tym, że nie wolno kłaść rzeczy na ziemi). Tym bardziej, że na forum.tibia.com napisał, że nie będzie grał już na tym serwerze. Po co więc oddawał rzeczy? Już lepiej byłoby dać się zabić. Choć i to nie było zbyt prawdopodobne - niełatwo jest samemu ubić 80 lvl knighta, nawet jeśli się ma 150. Jeśli się bał, że będzie miał "hunta" - to raczej nie miało by miejsca. Tacy ludzie jak Nobztrakt szukają łatwego zarobku. Jeśli ktoś nie chce płacić, to raczej poszukają sobie kolejnej ofiary niż uganiać się za tymi, którzy nie chcą się ugiąć.
No moze masz i racje przewrazliwiony jestem :(
Magnus Arthur
18-02-2007, 18:40
dwoch idiotow... ja bym mu nie dal
Dwie rzeczy których w Tibii nienawidze: PA i skullhunterzy : P, ten film to jedno wielkie PA.
Chrzaszcz
18-02-2007, 21:35
@up
Jestes w OA i nienawidzisz PA? xD
idz lepiej do ab po knight armory ;)
LERZYSZ KU*WO
hahdhahfhasfhsaahh
@Chrząszcz
A co to ma do rzeczy?
Outlaw walczy z PA, na Eterni oczywiście...
@Chrząszcz
A co to ma do rzeczy?
Outlaw walczy z PA, na Eterni oczywiście...
ahahah walczy z pa lmao a co wam zrobil ten 40 ek ktorego ujebaliscie na ghost landzie?
Wiesz jest taki punkt: being in wrong location at the wrong time no ale z takimi rzeczami to na priv...
Outlaw Alliance to gildia PK a co robią pk?
Xeni_Neez
18-02-2007, 23:52
Polak Polaka .......
Nobztrakt to Swe nie Polak....
Sam gram z nimi na saphirze, znam dobrze nobza, ale nie pochwalam tego co zrobil... Podobno zrobil to bo Markos zalatwil hunta na innym serwerze jego rl..
Wiesz jest taki punkt: being in wrong location at the wrong time no ale z takimi rzeczami to na priv...
Outlaw Alliance to gildia PK a co robią pk?
A PK to nie jest PA?
Maciek008
19-02-2007, 14:09
A PK to nie jest PA?
nie? xDDD :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.