Pokaż pełną wersje : Ja kcem MINO!
Wiecie gdzie mogę znaleźć "same" Minotaury lub troszke gprsze od nich potwory? Bo na mmino sie nieźle ekspi...
duzo mino jest w okolicach poh'u ale nie polecam poniewaz jest tam ich duzo i sa tam archery guardy i magowie :(
Na zachod od Kazo sa kopalnie z dwarfami (1 i 2 poziom), ale jest tam rowniez jaskinia z samymi minosami (przewaga zwyklych + kilka archerow), jest ona dosc rozlegla wiec nie powinienes miec tam problemow.
Minoski - choc nie tylko one sa w podziemiach 'Foldy' na zachod od Carlin. Jest tam kilka respawnow.
Re Down: zgadza sie.
Pan Samochodzik
23-10-2003, 21:46
le jest tam rowniez jaskinia z samymi minosami (przewaga zwyklych + kilka archerow)
mozesz mi na pw albo tu zaprezentowac jakies creeny z tego miejsca. Najlepiej mapke. Bo jesli chodzi o podziemia tam co jest -1 i -2 to tam sa mino i arhy w towarzystwie.
Adam z Danubii
24-10-2003, 08:09
Jesli chodzi o minosy sa tez na powierzchini dwarf soldierami przed jaskinią. Mozesz tez spotkac ich trochę przy zamku w AB :D
Dość trochę minosków jest w podziemiach Foldy. Jest tam też jeden mino archer, wydaje mi się, że nie powinieneś mieć problemów.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.