zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 36 knight soluje Griffin Shield Quest

Always hunted
17-02-2007, 17:54
Witam ;)
Ten filmik jest pewnego rodzaju odpowiedzią na film w którym arogancki 47 druid soluje ten sam quest, mówiąc że Knight go nie wykona solo :) " a jeśli tak, to zwastuje kilka bp UH".
Ja chciałem dowieść, że da się, i to z mniejszym waste niż miał ten druid. Czy się udało?
Oglądajcie!
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18932

;)

DexteroO
17-02-2007, 18:19
_/
najsor, gz :>

Raozee
17-02-2007, 18:28
Hmm, powiem tak.
Albo mi sie wydaje albo tamten druid solowal ORNAMEND SHIELD QUEST.
pod pohem.
moge sie mylic, cya

Always hunted
17-02-2007, 18:35
Hmm, powiem tak.
Albo mi sie wydaje albo tamten druid solowal ORNAMEND SHIELD QUEST.
pod pohem.
moge sie mylic, cya

Griffin Shield też był :P

Dzięki za commenty :D

d4rqu
17-02-2007, 19:09
Griffin shield jest bardzo banalnym questem. Można go wykonać knightem 20lv gdyby nie ograniczenie bramką levelową.

edit: Jak jesteś cwaniak to wykonaj dwarf quest swoim knightem:D

Mroku
17-02-2007, 19:22
18:14 Lord Kozak [30]: exura sio "knight peter

chcialem mu z morta pociagnac ;x zly hotkey ;]

mozna mu dodac do waste 55 gp....i by wyszlo ile stracilby na prawde ;x

Dobrze ,ze nie ma filmiku z devil helmet questa <dhq lolz> ,bo bylby oznaczony 18+ <ze wzgledu na moja wysoka kulture slowa ;x>

wlasnie! czekaj wbije 32lvl i polecimy w poniedzialek na dwarf questa ;D

sensei_pacery
17-02-2007, 20:24
Nieźle nieźle....:D
Ja sprubuje moim knight na 30 lvl tylko dokończe skilowanie do 80/80 i luzik :cup:

Always hunted
18-02-2007, 13:02
Griffin shield jest bardzo banalnym questem. Można go wykonać knightem 20lv gdyby nie ograniczenie bramką levelową.

edit: Jak jesteś cwaniak to wykonaj dwarf quest swoim knightem:D

Ten film miał udowodnić, że uda mi się zrobić ten quest knightem z mniejszym waste`m niż Ty. I się udało.

I dobrze ;) Wbiję 45 lvl, wezmę troche gfb, uhów, i zrobię Dwarf Hell solo :D Co ty na to? Daj mi tylko trochę czasu, nie jestem tym z ''pg'' wbijam lvle powoli

Mroku
18-02-2007, 13:05
Ten film miał udowodnić, że uda mi się zrobić ten quest knightem z mniejszym waste`m niż Ty. I się udało.

I dobrze ;) Wbiję 45 lvl, wezmę troche gfb, uhów, i zrobię Dwarf Hell solo :D Co ty na to? Daj mi tylko trochę czasu, nie jestem tym z ''pg'' wbijam lvle powoli

i pamietaj!! Masz wziac mnie!!!
Co on jeszcze robil? ornamenta? idziemy? ^^