zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Summon Creature

Sakumil
15-09-2004, 00:08
ogladajac ss'ki :) tak mi sie nasunelo takie pytanko "czy dostaje sie expa za summon'y ??" chodzi mi oto czy np. jak przywolam sobie DS'a to czy dostane exp. jak on bedzie sie klepal z jakims potworem ... i czy mozna sumonnowac wszystkie potwory ?? wiem ze jest ograniczenie ale niewiem do ktorego ... chyba do DS ... (wszyscy przewaznie je przywoluja) :):) odpiszcie PLX

Dark Vilej
15-09-2004, 07:09
http://www.tibia.pl/monsters.php?sort=exp - Tutaj masz wszystko o potworach, ile maja HP, ile sie dostaje expa i tak jak w temacie ile trzeba many na summon. Najlepszy do summon jest FE lub Orc leader. Potrzeba na nich 640 many. Co do tego czy sie dostaje expa za summon'y to NIE. Jak naprzyklad lejesz jakiegos potworka swoim summon'em to dostajecie expa po po plowie.

Maniack
15-09-2004, 07:51
jak wyżej :/ prosze o usunięcie posta

Sakumil
15-09-2004, 08:35
to mam jeszcze 1 pytanie ! czy np. jak summonuje FE to czy jego czary (cos tybu GFB) moze mnie zranic ?? i czy moge zabic mojego Sumonna ?? co sie z tanie z moim summonem jak zostawie go pietro wyzej lub nizej ?? teraz takie glupie pytanie (napewno odpowiedz to NIE ale tak dla pewnosci) Czy dostane exp. za zabicie wlasnego summona

ketsok
15-09-2004, 09:51
1- czary sumona nie będ± cie ranić, pobnieważ nie mozesz zrobić tak, aby sumon atakował Ciebie
2- możesz
3- będzie pokornie czekać przy schodkach piętro wyżej/niżej (o ile go ktos nie zbaije) podobnie jest jakw chhodzisz do dpeo. sumon czeka wtedy pod depo.
4- jezeli wiesz jaka bedzie odpowiedz, po co zadajesz pytanie? oczywiscie NIE

close topic

Deaf Scream
15-09-2004, 10:48
KETSOK fajna nowosc summon nie moze cie zabic...hmmm... a miales kiedys summowanego fire elementala lub fire dewila? zaskocze cie ich czary bija wszytkich nawet ciebie jesli atakowany jest blisko ciebie ty tez dostaniesz:]

ketsok
15-09-2004, 11:51
@re up.
a umiesz czytać? nie mog± cie zabić bo nie mozesz dac aby sumon ciebie lał. jarzysz? chodzi o to ze twoj sumon nie moze ciebie zaatakowac, a jak wejdziesz w pole razenia np gfb potwora to juz twoja wina... Cipy zrobily sumony tak ze służa tobie, ale nie mozesz popelnic jako tako samoboojstwa.