Pokaż pełną wersje : 137 ms pkuje :)
http://uploads.tibiabr.com/download.php?file=fff0ec448d60d09e13e3f36a6a2f1b16
Kolejny,kapitalny film tego pvp-mastera :)
nock keciron
17-02-2007, 21:49
Filmik jak zwykle ładny, pokazuje co można zdziałać przez wciskanie strzałek '/\' i '\/'...
Poza tym to nie potrafię zrozumieć jak jeden MS, mając PZ' locka uciekł tak wielu ludziom...
@offtopic:
BUY 1 PIRATE WODDO DOLL
czy jakoś tak :) to mnie dobiło
@down:
Dzięki :)
MagField
17-02-2007, 22:04
@up
To szło tak " 21:02 Gurgel Gurgel [51]: SELL 1 BP UH AND BUY 1 PIRATE WODDO DOLL " xD
@topic
Film jest ema ziom dobry lol
edit:
Ładna i szybka akcja polecam filmik :P
Jak zwykle dobry film w wykonaniu Wizava :)
Heh jak zwykle good filmik w wykonaniu Wizava. Tylu go goniło i go dogonić nie mogło :)). Moim zdaniem Wizav ma jedno z lepszych PVP w Tibii.
Pzdr.
Pryku 8o
Lmao... Go z 15 osób goniło :| XD Wizav's movies pwn :D
yyyy.... czy mi sie zdaje czy ten co na poczatku mowil ze sie tylko przyglada i nic do wizava nie ma, potem mu z 2 sd strzelil? nie wiem jaka jest sytuacja na tamtym swiecie, wiec jezeli ta msg to byl tylko jakis zart to ok, jesli jednak nie to zdeczka chamski ten h-lvl...
derdevil
18-02-2007, 01:10
hckdddddd2222222222222222222
Wizavi rox
mysli sie ze to latwe ale naliczyc tych yellow to chyba z 20+ ich bylo
gz polacks ;]
a mi kurwa jak zwykle film nie dziala to jest jakies popierdoloneX( X( X(
Dobry jest ;p. Robił z nimi co chciał ;p.
pffffffffffffffff ankrahmun i te piramidy... sux
ciekawe w ile sekund by padl jakby to bylo w innym miescie i nie mogl by co chwila schodzic na dol i gore ;]
pffffffffffffffff ankrahmun i te piramidy... sux
ciekawe w ile sekund by padl jakby to bylo w innym miescie i nie mogl by co chwila schodzic na dol i gore ;]
zapewne padlby, ale na tym polega urok jego pekowania. nie wiem jak wy ale ja ich tam naliczylem 18
ps; on jest taki wolnym strzelcem ta?
Bardzo przepraszam ze pisze tego posta ale niestety nie wiem jakim programem odtwarzac filmik..mam tibicam ale jakos nie dziala czy istnieje pod .7.92 jak tak bardzo prosze o link wtedy obejze filmik i ocenie
Miodzio :)) ale nie czaje jednego gonilo go tyle osob, a on sobie robil co chcial :]
ShadowSSJ2
20-02-2007, 22:15
patrząc na nazwe Twojego nicku, zrezygnowałbym ze ściągania ;d
patrząc na nazwe Twojego nicku, zrezygnowalbym z dalszego przebywania na tym forum ;d
dokładnie :)
ps: po piramidach łatwo sie biega on by nawet uciekł jak by go biło 30 osób :]
137 ms żaden problem ucieć od ppl moim zdaniem :)
wiec nie ma co się podniecać :D
zesralby sie a nie uciekl. gonilo go 17 osob i prawie go trapneli to w 30 osob nie mieli by problemow
GZ Filma... Jeszcze ten undead slayer na ogonie...
Ci ludzie chyba zapomnieli, że w tibii poza sdkami i uhami czasem także przydają się inne runy, np. soulfire albo paralyze.
Nytalith
22-02-2007, 10:52
;0 koles ma naprawde ladne pvp... Wie ktos czy ma teraz hunta czy mu odpuscili?;p
Ps. 09:45 Gurgel Gurgel [51]: buy 1 Pirate woddon Doll!
lol;p
Pan Kracy
22-02-2007, 13:06
hahahaha no ładnie ich zrobił najbardziej to niemogłem z tego nooba na początku ten 97ek jak kozaczył a jak wyszedl ze statku to odrazu do pz spier~ Gtz dla tego ms :D tyle ludzi i mu nie dali rady ;d;d; hahahaha
-=DanieL=-
23-02-2007, 02:35
wizav ; < ale daje czadu
all okk;)
Widac że łebek nie zaczna grac:)
all okk;)
Widac że łebek nie zaczna grac:)
Po co odświeżyłeś temat z przed 4 miesięcy ? ;o
Maciek0008
24-06-2007, 15:07
Archeolodzy _/
Heheh.... GooD
Ale jak ktoś powiedział wyżej. Ci ludzie chyba nie wiedzą co to Soul Fire lub Paralyze Rune. Gdyby ktoś z tamtych pomyślał Wizav był by own3d. Chciałbym zobaczyć ich miny jak Wizav uciekł do pz :D 8o
20:52 Szwejo [122]: u are noob
20:53 Szwejo [122]: here is easy lost pz
20:53 Szwejo [122]: if nobody soulfire u
I to jest piękne... szukanie ciągłego pretekstu do nazwania noobem. Zupełnie jak polaczki robiący lmm pod depo.
Co do akcji... Wizav jak Wizav - cudo.
Btw. Było.
Wielki MarIuSzzo
24-06-2007, 22:12
Moim zdaniem Wizav ma jedno z lepszych PVP w Tibii.
dzieki, ale powiedz mi, czy widziales pvp choc 5% spolecznosci tibijskiej ? nie ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.