Pokaż pełną wersje : Change sex i Addon Bug
A wiec czekalem sobie na brode do zebraka, juz szosty dzien ale stwierdzilem ze zebrak ladniejszy jest na female wiec zmienilem sobie plec. Po zmianie plci Simon the Beggar nie reague na zapytania ''addon'' ''beard'' ''outfit''. GM napisal mi ze nie umiem mi pomoc i mam sie zpaytac graczy ktorzy zrobili ten addon z tym ze gracze tez nie wiedza co mam robic. Ktos ma jakis pomysl co z tym fantem zrobic ?
To chyba nie bedziesz mial brody.
moze odmien znowu plec, dostaniesz brodke i potem zmien <lool>
nic innego nie umiem wymyslic :P
No juz slyszalem te rade. I wiesz bylbym sklonny przyznac sie do bledu gdyby gdzies bylo napisane ''don't change sex when u are waiting for addon'' ale nie bylo :) wiec bede sie spieral z tymi idiotami :P moze ktos ma jakis pomysl ?
Ragnar666
18-02-2007, 05:17
wiem że jest pewna cyganka w Liberty Bay... i ona chyba powinna dać ci zamiennik brody czyli ten naszyjnik czy co ona tam ma... jak to nie zadziała to masz absolutne prawo walczyć z CIPami o wyjaśnienie tej sprawy gdyż płacąc za PACCa masz możliwość zmiany w płci w dowolnej chwili więc to ONI powinni się liczyć z z tobą a nie ty z groźbą utraty addonu ;)
Edier Master
18-02-2007, 07:52
Czy wy macie blade pojęcie o tibii? Chyba nie trzeba grać w tibie żeby wiedzieć że dziewczyny nie mają brody? Ej koles co zakladales temat, skoro widziales rzekomo outfit female to po co sie pytasz simona o brode?? Babka zamiast brody ma necklace i tyle....Czekałeś 6 dni i nie dostales addona? Na pewno cos zchrzaniles.
<CIACH>
Zgloście sie do cipsoftu na pewno wam dadza po magic longswordzie na leba za tego buga..
LOL,
Mój kumpel czekał chyba 8 dni i tez był wkurzony( w czsie oczekiwania update 7.9) ale nie płakał.Poczekaj jeszcze a jak nie to na tibia.com
Pozdro,:baby: :baby: :baby:
Zipper
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.