Pokaż pełną wersje : Czy bede bezpieczny?
Czy bede bezpieczny gdy bede chcial przejsc od Thais do Outlaw Camp gdy jestem knightem 14 lvl skile 51/50 i mam warhammera?
Sorcerereq
18-02-2007, 09:30
Sprawdź, dowiesz się B)
tomektrz
18-02-2007, 10:09
Zobacz na mapie respawnu. Jak ci się nie chce, to idź i sprawdź.
Omg
Jak będziesz szedł główną drogą to na pewno będziesz bezpieczny. Chyba że napotkasz jakiegoś złego high lvla :P
Galera_Warrior
18-02-2007, 12:18
Omg
Jak będziesz szedł główną drogą to na pewno będziesz bezpieczny. Chyba że napotkasz jakiegoś złego high lvla :P
Blad. Jezeli chcesz przejsc przez cale Outlaw Camp to nie dasz rady, a jezeli chcesz dojsc tylko do sklepu gdzie sie Scale Army sprzedaje to tak. W dalszej czesci mozna napotkac mase hunterow, a nawet i dziury z GSami. Na poczatku sa tylko Wild Warriory i bandity.
fiftyfifty
18-02-2007, 12:22
[QUOTE=Galera_Warrior;1275163]Blad. Jezeli chcesz przejsc przez cale Outlaw Camp to nie dasz rady, a jezeli chcesz dojsc tylko do sklepu gdzie sie Scale Army sprzedaje to tak. W dalszej czesci mozna napotkac mase hunterow, a nawet i dziury z GSami. Na poczatku sa tylko Wild Warriory i bandity.[/QUOTE
sa jeszzce minotaury w tym mino mag i archery niby rzadko sie respia ale jak tam jestem zawsze na nie trafiam :/
przejsc od Thais do Outlaw Camp
jak widzicie pyta się o przejście z Thais do Outlaw Camp.. tak, dasz rade, chyba że nie masz Exany Pox a na pustyni dopadnie Cię rozwścieczony Skorpion.. 8o
To co Cię czeka na samym Outlaw Camp to już zupełnie co innego..
Pozdrawiam
mozna napotkac mase hunterow
No naprawde, całe legiony tylko tam czekają , żeby sobie takiego knighta upolować.
@topic
Po outlaw camp radzę nie błądzić. Ciekawość może, Cię zgubić, a expa jakiegos
superevulextra tam nie ma.
Blad. Jezeli chcesz przejsc przez cale Outlaw Camp to nie dasz rady, a jezeli chcesz dojsc tylko do sklepu gdzie sie Scale Army sprzedaje to tak. W dalszej czesci mozna napotkac mase hunterow, a nawet i dziury z GSami. Na poczatku sa tylko Wild Warriory i bandity.
nie masa tylko ich jest tam 2 masa to jest WW banditow i smugglerow
idz dojdziesz
Jak byś wzioł ihy (bo pewnie nie masz 4 Mlev żeby móc używać Uhy) to byś sobie poradził. Najlepiej iść główną drogą ale najgorsze jest jak ktoś z luruje GS wtedy szanse masz 0.1%. Choć wątpię żebyś spotkał tam GS. Jak się tam wybierasz to życzę miłej drogi! (oby bezpiecznej;) )
Galera_Warrior
18-02-2007, 18:47
nie masa tylko ich jest tam 2 masa to jest WW banditow i smugglerow
idz dojdziesz
Dla takiego levelu jest to masa, a pozatym chyba nie przeszedles calego AC ;)
Czy bede bezpieczny gdy bede chcial przejsc od Thais do Outlaw Camp gdy jestem knightem 14 lvl skile 51/50 i mam warhammera?
Wydaje mi się że dasz radę :) ale jak już tutaj powiedziało parę osób to za nim zadasz jakieś pytanie to sprawdź czy gdzieś nie ma odpowiedzi :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.