PDA

Pokaż pełną wersje : Czy bede bezpieczny?

norbi42
18-02-2007, 09:19
Czy bede bezpieczny gdy bede chcial przejsc od Thais do Outlaw Camp gdy jestem knightem 14 lvl skile 51/50 i mam warhammera?

Sorcerereq
18-02-2007, 09:30
Sprawdź, dowiesz się B)

tomektrz
18-02-2007, 10:09
Zobacz na mapie respawnu. Jak ci się nie chce, to idź i sprawdź.

Ribery
18-02-2007, 10:22
Omg

Jak będziesz szedł główną drogą to na pewno będziesz bezpieczny. Chyba że napotkasz jakiegoś złego high lvla :P

Galera_Warrior
18-02-2007, 12:18
Omg

Jak będziesz szedł główną drogą to na pewno będziesz bezpieczny. Chyba że napotkasz jakiegoś złego high lvla :P

Blad. Jezeli chcesz przejsc przez cale Outlaw Camp to nie dasz rady, a jezeli chcesz dojsc tylko do sklepu gdzie sie Scale Army sprzedaje to tak. W dalszej czesci mozna napotkac mase hunterow, a nawet i dziury z GSami. Na poczatku sa tylko Wild Warriory i bandity.

fiftyfifty
18-02-2007, 12:22
[QUOTE=Galera_Warrior;1275163]Blad. Jezeli chcesz przejsc przez cale Outlaw Camp to nie dasz rady, a jezeli chcesz dojsc tylko do sklepu gdzie sie Scale Army sprzedaje to tak. W dalszej czesci mozna napotkac mase hunterow, a nawet i dziury z GSami. Na poczatku sa tylko Wild Warriory i bandity.[/QUOTE

sa jeszzce minotaury w tym mino mag i archery niby rzadko sie respia ale jak tam jestem zawsze na nie trafiam :/

WooD K@
18-02-2007, 12:34
przejsc od Thais do Outlaw Camp

jak widzicie pyta się o przejście z Thais do Outlaw Camp.. tak, dasz rade, chyba że nie masz Exany Pox a na pustyni dopadnie Cię rozwścieczony Skorpion.. 8o

To co Cię czeka na samym Outlaw Camp to już zupełnie co innego..

Pozdrawiam

Aroonia
18-02-2007, 16:02
mozna napotkac mase hunterow

No naprawde, całe legiony tylko tam czekają , żeby sobie takiego knighta upolować.

@topic
Po outlaw camp radzę nie błądzić. Ciekawość może, Cię zgubić, a expa jakiegos
superevulextra tam nie ma.

matiiii
18-02-2007, 16:06
Blad. Jezeli chcesz przejsc przez cale Outlaw Camp to nie dasz rady, a jezeli chcesz dojsc tylko do sklepu gdzie sie Scale Army sprzedaje to tak. W dalszej czesci mozna napotkac mase hunterow, a nawet i dziury z GSami. Na poczatku sa tylko Wild Warriory i bandity.

nie masa tylko ich jest tam 2 masa to jest WW banditow i smugglerow

idz dojdziesz

Omernon
18-02-2007, 16:17
Jak byś wzioł ihy (bo pewnie nie masz 4 Mlev żeby móc używać Uhy) to byś sobie poradził. Najlepiej iść główną drogą ale najgorsze jest jak ktoś z luruje GS wtedy szanse masz 0.1%. Choć wątpię żebyś spotkał tam GS. Jak się tam wybierasz to życzę miłej drogi! (oby bezpiecznej;) )

Galera_Warrior
18-02-2007, 18:47
nie masa tylko ich jest tam 2 masa to jest WW banditow i smugglerow

idz dojdziesz

Dla takiego levelu jest to masa, a pozatym chyba nie przeszedles calego AC ;)

Dolor
18-02-2007, 19:16
Czy bede bezpieczny gdy bede chcial przejsc od Thais do Outlaw Camp gdy jestem knightem 14 lvl skile 51/50 i mam warhammera?

Wydaje mi się że dasz radę :) ale jak już tutaj powiedziało parę osób to za nim zadasz jakieś pytanie to sprawdź czy gdzieś nie ma odpowiedzi :)