Pokaż pełną wersje : Hero?
Czy ktos może powiedzieć jak dojść an HERO (chocby jednego). prosze o pełen opis drogi i co po drodze spodkam.
Externus
15-09-2004, 11:09
po 1. trzeba miec pacc
jak juz mamy pacc to idziemy na edron kierujemy sie do wschodniego wyjscia z miasta, mijamy Avatara, wchodzimy do przejscia w skale, przechodzimy na jego druga strone. Nastepnie idziemy na polnocny zachod az dojdziemy do skaly ktorej "bronia" hunterzy i wild wariory. jak wejdziemy do srodka to kilka pieter pod ziemia znajdziemy hero w obstawie 3 albo 4 monkow. Wczesniej czeka nas przeprawa z trzema dragami.
A jest jakiś Hero dla facc'ów?? Jeżeli jest to proszę również o podanie koordynatów i sposobu dojścia. Oczywiście teraz i tak bym się nie wybrał ale wolę wiedzieć na przyszłość.
Nie ma Hero Dla Facc ale jest Bk brama lvl 50+
a nie ma takiego respa hero gdzie nie trzeba by sie przedzierac przez 3 dragi na raz?? - dla druida na pacc raczej cienszko sie przedrzec przez 3 smoki a po huncie na hero trzeba jeszcze wrucic :) - co nie?
Warloczek
15-09-2004, 17:16
A ja mam inne pytanie od którego lv można zabić Hero?
Jestem Druidem. No i jaki trzeba mlv?
I nie ma innego miejsca? Bo ta obstawa smoków i monków to mi się nie podoba
a nie ma takiego respa hero gdzie nie trzeba by sie przedzierac przez 3 dragi na raz?? - dla druida na pacc raczej cienszko sie przedrzec przez 3 smoki a po huncie na hero trzeba jeszcze wrucic :) - co nie?
Gdy stoicie na single spawn hero i pzred tym zabiliscie smoki to one sie nie respuja bo stoicie centralnie nad respem dragow.
btw. Jesli chcesz druidem isc solo na hero to najpierw 3 smoczki z blockerem a pozniej mozesz wchodzic do hero sd i na gore...trzeba na to jakis 30lvl mana shield i z 45 mlvl ale nie radze tego robic łatwo zginąć.
A ja mam inne pytanie od którego lv można zabić Hero?
Jestem Druidem. No i jaki trzeba mlv?
I nie ma innego miejsca? Bo ta obstawa smoków i monków to mi się nie podoba
Jak chcesz iść na solo Hero to musisz isc z jakimś knightem żeby Cię mógł przeprowadzić przez te smoki, ds'y, ghoule, itp. Musisz mieć przynajmniej 50 lvl zeby go zblokować,(na mana shieldzie oczywiście :p ) a jeśli chcesz bez mana shielda to musisz miec ponad 600 hp B)(ja blokowalem Hero na 34 lvl pall :] )
Pozdrawiam
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.