Pokaż pełną wersje : Vision i koledzy... Prezent ;] [diss]
Nietypowy
18-02-2007, 16:00
Diss na Vision ... Vision odpowiada itd... Kto słuchał ten wie ;]
Też gram na Furorze i nie podoba mi się to co zrobiliście... Krótko - gówno. Macie tu prawdziwy Diss !! Nagraliśmy go po to, abyście skończyli z tymi dissami bo ehm kiepsko wam to idzie ;] ... Łapcie, przesłuchajcie i skończcie.
Nasz diss
http://patrz.pl/?140013
http://s004.wyslijto.pl/?file_id=25504786395712024768
Ich dissy
- Na viosion
http://diss.na.vision.patrz.pl/
http://anty.vision.vol2.patrz.pl
- Vision
http://rapidshare.com/files/16303570/calos3.mp3.html
P.S. Panie moderator plx nie usuwaj tematu 3 dni niech będzie ;] Niech to sprawdzą ... Pzdr
A... i nie marudźcie, że znowu diss bo to będzie kończący diss... Elo
Na co są te głupie pioseneczki , bo nie rozumie ? jak dla mnie te wszystkie nuty , które nagraliście są żałosne , tak samo jak te dusków ...
Może na żal.pl was z tym przyjmią ; )
LoL?
Niedosyć, że forum jest podzielone na Dusków i Vision.
To jeszcze Wojna Dissów. O lol.......Ale powiem, że niezłe haha xDDDDDDd
Kazumaxer
18-02-2007, 16:10
Fajny kawalek ale poprostu macie leprzy mikrofon;p
Ps za nikim nie jestem w tej wojnie mam ziomow w 1 i w drugiej guild
A Ten DIss Jest Spox;]
Nietypowy
18-02-2007, 16:12
@up
Lepszy mikrofon ... I mamy rytm a oni coś nie tak ;] hehe Pzdr
Fejkowiec
18-02-2007, 16:21
@Topic
Co to za shit? sam rytm bez tekstu.. ale "super" -.-
Nietypowy
18-02-2007, 16:23
@up
Bez textu? ... Włącz głośniki to będziesz miał text B)
Fejkowiec
18-02-2007, 16:27
@up
Bez textu? ... Włącz głośniki to będziesz miał text B)
Lol? ten link na patrz.pl ma tylko rytm... chyba zly plik wlozyles na strone...
Ta gra wam roz*******a mózgi. Zamiast się przezywać skoncentrujcie się na sobie. Żenada.
Nietypowy
18-02-2007, 16:28
@Fejkowiec
A ściągałeś z wyślijto.pl ?? Bo niektórym kumplom też nie chodziło z www ale większości się odtwarzało ;] Spróbuj ... Pzdr
@up
Ehh nie przez grę nagrałem diss tylko przez ich nawijkę ... A tibia mi dyśki nie ryje ;] ... Pzdr
Fejkowiec
18-02-2007, 16:31
@Fejkowiec
A ściągałeś z wyślijto.pl ?? Bo niektórym kumplom też nie chodziło z www ale większości się odtwarzało ;] Spróbuj ... Pzdr
Sciagnalem ten link z wyslijto.pl i tez sam rytm... >.>
Edit
Niestety temat oceniam na 1/5 poniewaz nie dziala ta muza ; x
No no ... Sluchalem tego jeszcze przed tym niz zostala wstawione na forum 8o 8o
Fajnie podkreciliscie ... Wymiatacie w sumie :D
Tekst jest wyjebany ... No ale w sumie wszystkie teksty macie good 8o
Nice FloOOoł xP
Podoba mi sie ... A tym bardziej, ze jestescie moimi rL ziomami :evul:
Też mam ten problem, że słyszę jedynie rytm.
Próbowałem obu linków.
Nietypowy
18-02-2007, 16:40
Kurde nie wiem co jest ... Jednym działa drugim nie działa ... Coś nie tak z acidem miałem chyba ;/ ... Yhh postaram się to naprawić ... Pzdr
loool
Puscic sam bit cenciaka kazdy umie...
Always hunted
18-02-2007, 17:04
Podniecacie się tą wojną V vs D i tymi dissami swoimi jak 'kura miesiączką'
Posprzątajcie po sobie podłogę, biały to niefajny kolor...
bardzo fajny diss zdecydowanie lepszy od tamtych 4 :)
Zlataneq
18-02-2007, 17:10
Nasz diss
http://patrz.pl/?140013
zajebiste ;D
Wedlug mnie powinni juz zaczac banowac osoby, ktore sa zdolne do tego, zeby nagrywac piosenki o grach <sciana>, lub chociaz nie dawac ich do dzialu filmy tylko do "Inne" :/..
Verticall
18-02-2007, 17:26
ahhaahahahha niezle kawalki :D wiecej rymow a dojdziecie do czegos :cup: hh czeka na was 8o xD wszystkie pioseneczki fajne :D
więcej przeklinania niz madrych słów...
nie sztuką jest rzucać miesem w piosence, sztuką jest nagrać odtrego dissa bez niecenzuralnych słów.
żenada i nic wiecej.
jak nie umiecie rapować to nie rapujcie.
zero wyczucia rytmu, kiepska dykcja.
ja wymyslam lepsze teksty po 10 piwach.
jesteście smieszni, duski i vision jednakowo.
hail rl life!!!
Nietypowy
18-02-2007, 18:50
@up
Duski i Vision ... Dobrze że nie my B) hehe I jeśli chodzi o wyczucie i teksty to albo nie słuchałeś dissu chyba się nie znasz bo w porównaniu do dissu tamtych nasz jest lepszy i txt jest przemyślany i nawet dobry ;]
Co do przekleństw my dużo ich nie mamy, a diss musi być ostry, więc przekleństwa powinny być użyte, no ale może bez przesady xP ... Pzdr
@Moto
Ta " piosenka " nie jest o grze ... Posłuchaj może jej najpierw hmm? Pzdr
Dla mnie te dissy żenada...i w ogóle niech zostaną przy graniu a nie pchają się do hh..ale jakby nie było to jest najlepszy jak narazie do tej pory i niech na tym pozostanie.
Freezy Eddie
18-02-2007, 19:21
Po pierwsze: 'Diss na kolesi ;]' - coś słyszę, ale nie tak dokładnie, żebym zrozumiał choć jedno słowo.
Po drugie: przestańcie z tą żenadą, może chociaż byście konstruktywnie skrytykowali? Ja wiem, że jak pojedziecie czyjś kawałek to czujecie się pro, ale może bez przesady..
nie sztuką jest rzucać miesem w piosence, sztuką jest nagrać odtrego dissa bez niecenzuralnych słów.
Podasz tytuł dissa bez przekleństw?
Nietypowy
18-02-2007, 19:30
@up
Możę dlatego nie rozumiesz słów bo masz taki problem jak, niektórzy? Niekótrym kiepsko to chodzi ... Ale ogólnie u mnie słychać elegancko ;] Pzdr
najlepsze B) po krolewsku :] dobry txt
Draggy_Slayer
18-02-2007, 19:47
wasz tekst
Ty Ima co to jest diss tak?
jesteście psy, psy co kurwa srają gównem z cipśka
pokazales tutaj swoja wielka inteligencje a tekst
"srają gównem z cipska"
naprawde respekt rymmajsterze:)
jedziemy dalej
Chciałeś wojny więc masz dziwko
nagraliśmy vol. 2 więc s*******aj szybko
tu mnie zaskoczyles:) bo zwykle tacy majsterzy jak ty jada po czasownikowych rymach co jest banalne:)
wiec narazie jeden plus i jeden minus (chociaz tekst jest dalej bez sensu)
Przykro mi Baku z twojego dissu lipa
seplenisz jak kurwa, jak kurewska cipa
bez sensu:)
pierwsze 6 wersów a już jest aa,bb,cc
na freestylu ludzie rymuja lepiej niz ty (polecam DonGuralesko ktory calt freestyle potrafi jechac na jednym rymie jesli wiesz co to znaczy)
jJesteś prymityw szkoda mi riposty
ej kurwa koleś lepiej zwolnij
rymmajster poraz kolejny:)
co ty kurwa wiersz biały piszesz ze rymow nie ma? z tego co wiem to w rapie raczej takowe wystepuja w ukladach aa,bb,cc aa,bb,aa albo aa,aa,aa
a u ciebie tutaj widzisz jakis? chyba niebardzo
Przykro mi Ima ale jak widać z siostry Zwidka będzie lipa
Baku mówi, że co, że krótkie nóżki masz
cóż, nie poradzę
będziesz musiał dalej jednorękim bandytom dawać sobie radę
chciałeś go pojechać inteligentnie ale ci nie wyszło:)
Ty Zwidek będziesz dalej bronił Tibii krzesłem?
matka się w*****ła korki wyłączyła
zabraklo ci weny to zaczełes mu po rodzinie jechac?
zero szacunku dla ciebie za to
dalej nie chce mi sie tego pisac bo wyszliscie na blaznow:) zanim cos "wyrapujesz"
posluchaj troche undegroundowych dissow
jakies wojny freestylowe wtedy bierz mikrofon do reki bo zrobiles z siebie barana:)
EDIT
keidys mowiliscie ze w dissie Vision uzywa tekstow innych raperow
a na koniec jak sie spodziewalem, baki (?) ripostuje mnie i ten kawalek
Grupa Operacyjna - Nie Będzie Niczego
na koncu tak jak sie spodziewalem, konon likwiduje mnie i ten kawalek
Born 2 play
18-02-2007, 19:48
Rymy zajebiste, ale troche niewyraznie rymowaliscie.
Moze wkoncu srizion zrozumie ze to jest walka w grze a nie walka na slowa ... w gebie sa mocni ale im to nie wychodzi.
Pozdro
Jucha Furora
18-02-2007, 20:37
Więc tak:
1.Flow(Nie wiem napisalem)Jest po prostu "na siłę" wpadacie w beat tylko żeby wpasc.
2.Dykcja mi chodzi dobrze ale dykcja?Hmm pozostawia do życzenia.
3.Rymy tak jak flow na siłę byleby się rymowało.
Tyle..
@Nietypowy & śpiewające qmple
A może wy z rapem coś macie wpólnego? Czy wcześniej same disco polo? Pociski też wam się udały....-.-
Nie wiem jak dla was, ale dla mnie żałosne. Nie mają się czym zająć tylko obrażają guild's ?
Fejkowiec
18-02-2007, 21:14
Ok juz mi dziala i slysze tekst..
Dobre nawet xDDD
"Rozjebie was jak Bin Laden rozjebal world trade center" dobry tekst ;ddddd
jak juz mowilem nie sluchac nic procz bitu
Hmm... jedyne co mi sie w tym podobalo to beat-ten wyszedl wam dobrze.
Cala reszta jest niestety slaba. Wasze jeszcze niezmutowane glosy sa za ciche i zbyt mlodziencze zeby przeklenstwa ktorych jest nazbyt duzo robily wrazenie. Tekst za genialny nie jest, staraliscie sie powiedziec zbyt duzo. osobiscie najbardziej podoba mi sie diss baku(dobra dykcja, moze troche cienki beat ale slucha sie naprawde przyjemnie).
Zrobcie jeszcze jeden diss ale postarajcie sie go bardziej dopracowac: niech slowa beda glosiejsze, mutatorem polecam pogrubic troche glos aby byl bardziej meski, no i mniej przeklenstw i prostszy ale bardziej wymowny tekst.
Heja_banana
18-02-2007, 21:44
@do autora
Żeby twój rap był jeszcze bardziej hip-hopowy bełkocz przez zęby pokaż swoją wadę wymowy.
Te piosenki Dusków i Vision to albo beznadziejne niezrymowane kurwy albo jakaś przerobiona piosenka molesty.
W ogóle co za idiota ma zajawke żeby nagrywać piosenki o tibi? :D
Nietypowy
18-02-2007, 22:20
Dykcja może być słaba ... racja x) ... Trochę na fazie nagrywaliśmy :p
Ogólnie to nie jesteśmy profesjonalistami, mamy chujowy sprzęt i naprawdę staraliśmy się żeby to wyszło git, a nie na siłę -.- ... Nie mamy studia kurde i jakoś to idzie bez ;)
Wypowiedź montura mi się podoba i dzięki za radę .. Pzdr ziomek xP ... Niektórzy piszą " żałosne "... " do dupy " albo inne txty zapodają, a pewno połowa z nich gówno wie o hip hopie, zobaczyli teledysk w TV i się dziwią czemu my tak nie nagrywamy skoro to też nawijka ... Grr dać wam majka i pokażcie co potraficie wierze że będzie to HIT B) No ale nie umieściłem tematu tylko po to żebyście mnie chwalili ;]... W sumie mamy dopiero 16 lat rozkręcimy się w tym biznesie, a jak narazie tworzymy takie gówno jakie tu umieściłem ... Będziemy trenić i będzie git ;] ... Pzdr all ^ ^
Spróbujcie posłuchać na różnej głośności może będzie lepiej z wyraźnością :) Bo źle został dopasowany wokal z bitem ... Pzdr
Draggy_Slayer
18-02-2007, 22:27
hiphopu slucham od dziecka (jak mialem ~10lat brat zaczal sluchac i od tego czasu tlyko rap)
duzo freestylowalem, znam w chuj klasyki
wiec mi nie mow ze gowno wiem o hiphopie i rapie
Diss zajebisty, wielki respect dla was za to :) ale...
"wjechales na Vision ktore Ci sprosta..."
Nietypowy
18-02-2007, 22:35
hiphopu slucham od dziecka (jak mialem ~10lat brat zaczal sluchac i od tego czasu tlyko rap)
duzo freestylowalem, znam w chuj klasyki
wiec mi nie mow ze gowno wiem o hiphopie i rapie
Nie pisałem tego do wszystkich ... Dla twojego poprzedniego posta Respect... Ładnie all opisałeś ... Ale czemu nic nie ma tam o naszym dissie? Heh Chce znać twoje zdanie :) ... I skoro duzo freestylowales to zapewne wiesz ze takie nagrania to nie jest tak prosta sprawa, trochę trzeba się napocić żeby było gicior bo gówno zrobić łatwo ;] ... pzdr ziomek
Radri ... dzięki xD
Guest 1900
18-02-2007, 23:11
LOL LOL LOL LOL ~ te teksty i wogole ... duzo jak nie calosc pobrane z wszystkich hh piosenek ... sie nasłuchali i teraz klepia piosenke ... pozdrawiam srodkowym palcem juz gdzies to bylo WWO chyba ... stawiam wszytsko na jedna karte to chyba co w 2 hh piosence jest , żal mi dupe ściska - peja bodajże~ ... i wogole podkład jest za głośno do słów i nie słychac co tam kto "rapuje" Yoo i jeszcze jedno PROSTATCKI JĘZYK ... ale czego mozna sie spodziewac;]
Draggy_Slayer
18-02-2007, 23:24
LOL LOL LOL LOL ~ te teksty i wogole ... duzo jak nie calosc pobrane z wszystkich hh piosenek ... sie nasłuchali i teraz klepia piosenke ... pozdrawiam srodkowym palcem juz gdzies to bylo WWO chyba ... stawiam wszytsko na jedna karte to chyba co w 2 hh piosence jest , żal mi dupe ściska - peja bodajże~ ... i wogole podkład jest za głośno do słów i nie słychac co tam kto "rapuje" Yoo i jeszcze jedno PROSTATCKI JĘZYK ... ale czego mozna sie spodziewac;]
"mam powod zeby byc tu znowu to srodkowym palcem pozdrowic wrogow" - TEDE (tytułu nie pamietam)
"postawiłem wszytsko na jedną kartę" - Hemp Gru - Nienawiść
"żal mi dupe ściska" - Peja - to mój rap (bodajrze)
*Vjefroon*
18-02-2007, 23:25
może wogóle nie mówmy bo ktoś inny też mówi
Jak na razie to to jest najlepszy diss z tych wszystkich co tu sluchalem , mnie sie ogolnie podobalo. Jak juz inni zauwazyli bardziej slychac podklad niz wasze glosy wiec czasami trzeba sie porzadnie wsluchac
za diss 9/10
za podklad 9/10
za wasze "ciche glosy" 6/10
Born 2 play
19-02-2007, 01:32
Ojaaaaaa ...
po 1 :
Po chuj wy to robicie ? mysle ze jak byscie olali to vision i nie odpisywali im to poczuli by sie fajnie i zamkneli by mordy ... a tak ? teraz bedzie beef ( buahaha )
po 2 :
Polowa tego noobostwa z forum pisze " zal, zjebane " etc bo ida za vision a juz zapomnieli co ta sciera imargam robil w ab'dendriel ... co juz kurwa nie pamietacie jak go wyzywaliscie ? zauwazylem kilka osob ktore najpierw wbijaly na niego a teraz jest dla nim bogiem kurwa
po 3 :
Wojna Vision vs Duskiness nigdy nie bedzie miala konca i zadna z tych gildii juz sobie normalnie nie pogra na tym serwerze. Mysle ze nie musicie juz dalej tego robic, pisac tych textow bo i tak to wam nic nie da. Sadzicie ze wygracie wojne w tibii przez glupie dissy ? Jestescie po prostu chujowi i macie chujowe rymy, nigdy nie bedziecie reprezentowali polskiego HIP HOPU !!
no chlopaki, ten numer jest dobry nie to co te parszywe gowno tamtych pajacow, chociaz wy sie nieosmieszacie bo jak tamte dissy byly "ostre" to ja niewiem czego wy sluchacie chyba ascetow i 1.8
Arcybanalna nawijka.
Beznadzieja totalna.
"mam powod zeby byc tu znowu to srodkowym palcem pozdrowic wrogow"
Wielkie Yo bodajze.
Bjoern Shu
19-02-2007, 05:13
hahaa beat g-unitu zal..
vision mialo lepsze bo oryginalne
oto przykład ze mieszanie tibii i hip hopu nie ma najmniejszego sensu...
pasuje to wszystko jak świni siodło
Nietypowy
19-02-2007, 08:24
Bjoern shu ... Racja ;) Z pierwszej płytki ... Ale czy musimy mieć swoje bity do dissu? Kradziony bit no ale ? ehh
"Środkowym palcem... " - Tede ... Borixon też... Co do tej karty to się przyczepiacie zbytnio... Poprzyczepiajcie się jeszcze to więcej txtow znajdziecie innych raperów i to może dlatego, że w chuj txtów zostało użytych przez raperów i ciężko napisać coś co nie będzie się z nimi kojarzyć ;]... A ja nie siedziałem nad płytką tedego czy tracków hemp gru i nie wybierałem sobie textów żeby potem je zajebać na diss tylko tyle już się nasłuchałem h-h, że poprostu czasem coś wpadnie do txtu, bo siedzi to w bani -.- ... Pzdr
Heja_banana
19-02-2007, 09:12
Jezu, widzie nowy mezo się rodzi.
Niepozorny
19-02-2007, 09:25
Hip-hopu / Rapu słuchałem jak miałem 13 lat : ] (Teraz wole metal)
ale mimo wszystko niezłe : p
Nietypowy
19-02-2007, 09:40
Heja_banana ... Hmm mezo nie przeklina, więc jednak nie mezo zemnie rośnie :) Pzdr
@up
Heh dzięki ... Pzdr ziomek
Nie najeżdżajcie na nich bo zrobili dobre Gów** ( w dobrym znaczeniu).
Diss jest dobry nie jest nasycony przekleństawmi tekst, trzyma sie kupy,
nie ma tam panchy typu "weśniaku najadles sie zaduzo wieśmiaków" (Nowator).
Nie wiem jak bedzie czy odpowiemy, powód brak czasu......
Browarrior
19-02-2007, 20:52
Zrobmy dzial w tworczosci Dissy :PP
@Nietypowy
Diss bedzie tworzony w ten weekend poprostu nie mamy teraz czasu.
Ojaaaaaa ...
po 2 :
Polowa tego noobostwa z forum pisze " zal, zjebane " etc bo ida za vision a juz zapomnieli co ta sciera imargam robil w ab'dendriel ... co juz kurwa nie pamietacie jak go wyzywaliscie ? zauwazylem kilka osob ktore najpierw wbijaly na niego a teraz jest dla nim bogiem kurwa
Tak i tu masz racje.
Najpierw "Imargam wieśniaku" itp... A potem ohh oahh imargamie roXX jestescie Hail VIsian! ..
teraz zacytuje piosenke "przydupasy, podłączki, uśmiechy uścisk rączki."
Te pierwsze ta chyba najbardziej pasują do niektórych.
I masz kompletną racje. Najpierw wyzwają a potem liżą....
n/c
Korzystając z Okazji :D 8o 8o 8o
Oni was wszystkich z Vision rozpierdolą ... I Masz jakiś problem ? uraz z dzieciństwa :D Znowu cała Polska będzie się z was śmiała jak Diss nagracie. :D:D:D Rofl wybaczcie :D poniosło mnie xDDDDDDDDDD
ani 1 ani 2 nie jestescie lepsi.
Podoba mi sie i jedno i 2 ale uzywacie za duzo tekstow od Tede etc.
Lukaszek13
19-02-2007, 22:35
Da mi ktos podkład muzyczny taki jak jest w tych dissach ? prosze obojetnie jaki moze byc z 1 dissu 2 dissu czy nawet trzeciego ;p
Nietypowy
19-02-2007, 22:35
@Baku
My nie odegramy się jak nagracie diss ;) Forum mam już tego dość jak zauważyłem a i tak czasu brak noi komp poszedł się jebać wczoraj ;/ Laptop został a na nim lipna karta dźwiękowa jest ... Zajmij się drugą ekipą bo robią niezłe gówno, wy no jeszcze ujdzie xP ... Pzdr ziomek
"Diss jaki diss? Reakcja normalna, na ten poziom rapu porażka totalna"
Lukaszek13
19-02-2007, 22:38
To da mi ktos podkład muzczny ? poniewaz bardzo potrzebuje
NO PROSZE DAJCIE PODKLAD MI
Dobre dobre kurwa...
Hail Vision 4Ever!
Lepios_:evul:
Pieczarek
19-02-2007, 23:38
To jest już poziom wyżej od tamtych dissów :)
czemu ciagle jak patrze na forum to pierdol.... o MNIE LUB O INNYCH OSOBACH ?
Wyborowy
20-02-2007, 01:00
Hoho ten wasz kawalek ostatni jest nawet dobry :)
czemu ciagle jak patrze na forum to pierdol.... o MNIE LUB O INNYCH OSOBACH ?
Bo mało kto was lubi?? xD
Sebcio :)
20-02-2007, 03:37
Chlopaki macie kurwa zime umowcie sie gdzies w centrum polski i pona*******ajcie sie na sniezki, moze to was troche ochlodzi. A zamiast spiewac o jakis pierdolach byscie sie zajeli czyms bardziej kreatywnym...
Skoro potrafisz rymowac moglbys pisac wiersze a nie jebac sie w pisanie piosenek dla 2 gildi skladajachych sie z kilkunastu ludzikow z ktorych kazdy to tylko 1024 pixele...
@edit
BTW :] Jak chcecie to napisze list do paramount nakreca 9 mile albo inne badziewie to ise powyzywacie poobjacie sobie mordy a przy okazji zarobicie
Draggy_Slayer
20-02-2007, 03:55
Randall ty nie masz co robic:P ferie masz spac a nie na forum:P
czaisz mam bezsennosc i do 5-6 czytam forum:D mozg mi sie zlasuje <lol2>
sorki za offtopa :P
Nietypowy
20-02-2007, 08:27
@Sebcio:)
Ale ja lubie pisać rymy a potem je nawijać ... A śnieżki hmm narazie nie ma śniegu x) A specjalnie po niego nie będę jeździł po Polsce :p A akurat nie mam czym się zająć, a to co robie jest kreatywne... Pograj sobie B) Pzdr
Ta piosenka zajebista ^^ najlepsza w wszystkich :D
HAIL DUSK!!
Vizharan
20-02-2007, 10:05
Żeczywiśćie najlepszy diss z tych co pokazaliście :)
20-02-2007, 11:30
Wiesz jest to jakas forma "sztuki", ale ja mowie calkiem serio. Jak lubisz kleic rymy ty walnij kilka metafor i przenosni i masz niezly wiersz ;) Tutaj ludzie pokrzycza ze super i owned itp, Vision ma to w dupie (zreszta jak wszystko) 2 tygodnie i zapomna ;) A tak to w szkole za wiersz przynajmniej 5 dostaniesz ;)
Demonolog2003
20-02-2007, 12:52
no ludzie ten diss jest NAJLEPSZY ZE WSZYSKICH.
w tekście jest wzmianka o tym, że jak się podoba to możesz więcej nagrać ;]
no to ja czekam na następne.
!!HAIL VISION!!
DUSK - MACIE POJECHANE
Casteama
20-02-2007, 14:21
Uhahaha kseroboye ktorzy sie nasluchali Tede
Nietypowy
20-02-2007, 15:37
@up
Nie jestem kseroboyem.. W ogóle co to za text jest o.O ? Podstawówka? Grrr Jebnij się w łeb kretynie -.-
Srry za słowa ale niektóre posty zaczynają mnie w*****ać poprostu -.- grr Pzdr 2x up i 3x up xP Bo Sebcio masz trochę racji, chociaż w mojej klasie nie piszemy wierszyków na ocenę ;] Heh no ale skoro oni nagrali jakieś dissy to chciałem pokazać, że też to potafię i to lepiej niż oni xP Pewno rozumiesz :) Pzdr
all ma hunted na zawsze !
pay or dead
Demonolog2003
20-02-2007, 16:39
@nietypowy
masz moze http. na ktora wrzucasz swoje kawałki?
Nietypowy
20-02-2007, 17:17
@Demonolog2003
Nie nie mam :) Pzdr
Born 2 play
20-02-2007, 19:02
@Sebcio
A czym sie rozni metafora od przenosni ?
Piszesz cynbale o czyms o czym nie masz zielonego pojecia, tak samo jak polowa z tego forum ... gowno sie znacie a najwieciej gadacie
pozdrawiam ..|.. :)
Moze ja to tak krotko...
Od dawna sie itreresuje Dissami i musze powiedziec ze te chlopak (chlopaki) ma (maja) talent...
"Rozjebie was jak Billaden rozjebiebal World Trade Center"
"..ale wypad z piaskownicy, bo skonczyla sie zabawa"
Bardzo fajnie ;)
21-02-2007, 00:13
@Sebcio
A czym sie rozni metafora od przenosni ?
Piszesz cynbale o czyms o czym nie masz zielonego pojecia, tak samo jak polowa z tego forum ... gowno sie znacie a najwieciej gadacie
pozdrawiam ..|.. :)
Przenosnia jest prosta, odrazu widzisz o co chodzi. Metafora natomiast jest bardziej wyszukana, musisz sie zastanowic zeby zrozumiec jej ukryty sens, operuje tez innymi srodkami stylistycznymi.
Nie czytaj tego i tak nie zrozumiesz frajerze...
MirozzHarmonia
21-02-2007, 00:28
Chciałem się wypowiedzieć.
1.Co do Dissu lepsze to niż tamto i dobrze tyle na ten temat masz zajawkę wiec kręć.
2.Draggy_Slayer proszę cie nie irytuj się więcej i najlepiej nie wypowiadaj bo robisz z siebie takiego błazna ze jak czytam te twoje posty jaki to ty jesteś pro skillowy w rymowaniu,graniu,pamiętaniu rymów każdego kto nagrywa hip hop to mi się źle robi kogo to obchodzi?Dużo osób słucha/słuchało hip hopu dużo czasu i nikt nie wychodzi i się tym nie chwali jednym słowem gówno możesz gówno robisz...
Btw. Mówisz ze freestylowaleś długo?Wiec dlaczego nie rzucasz rymami jak Harry Potter czarami?Z tego co się orientuję trzeba mieć tick do tego...Hail JU!
Verticall
21-02-2007, 12:28
więcej przeklinania niz madrych słów...
żenada i nic wiecej.
jak nie umiecie rapować to nie rapujcie.
zero wyczucia rytmu, kiepska dykcja.
ja wymyslam lepsze teksty po 10 piwach.
jesteście smieszni, duski i vision jednakowo.
hail rl life!!!
po 10 piwach to ty na izbie wytrzezwien lezysz :baby: nie znasz sie to nie kometuj ;) podaj mi tytul utworu gdzie nie ma przeklenst (rap)
moze po czesci masz racje zenada ale wieksza ze strony vision bo to oni zaczeli.. :]
Born 2 play
21-02-2007, 15:34
@Sebcio :)
Oja, jaki idiot ... xD
Metafora, inaczej przenośnia - językowy środek stylistyczny, w której obce znaczeniowo wyrazy są ze sobą składniowo zestawione, po to, aby pokazać ich podobieństwo lub analogię np. "od ust sobie odejmę", lub "podzielę się z wami milczeniem"
Prosze nie pisz bzdur i nie nazywaj mnie frajerem, bo zapewne tego terminu tez nie znasz. Jesli piszesz cos to najpierw przemysl to, albo daj mamie do sprawdzenia. Jesli nadal myslisz, ze przenosnia i metafora to co innego ... hmmm proponuje wikipedia.pl.
P.S. Jak chcesz polemizowac dalej to napisz w tibii. Ten temat nie jest przeznaczony do konwersacji o srodkach stylistycznych.
Dobra chłopcy narobiliscie sie ale prosze nie seplencie :/ heh no prosze Cie... nagrac na was diss? chcecie tego??:> naprawde? stawiam na konssu kropke? looz.
@Nietypowy
to co mam ci nie odpisywac?? ziomek trudno nieodpiszesz to nie ale i tak odpisze:P
Diss ktory nagralo Vision o wiele lepszy tylko on mi sie podoba ;]
Dissy ktore nagraly Dusk~ n/c
"Koles kurwa sam sie osmieszyles Yo " > kto tu sie osmieszyl to sie osmieszyl xDDDD
"matka sie w*****la korki wylaczyla " > Rox :D
Pablossoyos
26-02-2007, 14:41
Hmm zdecydowanie ten diss jest lepszy niz pozostale . Keep it going chlopaki.
Próbujcie nagrać tez jakies normalne utowrki o zyciu etc. Trening czyni mistrza;)
Wypas diss, naprawde niezłe.
BB squad? B)
Za niedługo dojdzie do tego, ze na rl zaczna sie trzaskac to by byla parodia ...
Ri'Pablo
26-02-2007, 21:15
Po zbuju fajne... Raczej denne.
Chociaż wasze i tak lepsze od tych drugich Deftów( ich texty...żenujące)
Takie nagrywanie obraźliwych piosenek to głupota, ale jeśli chodzi o wojne, to mam nadzieje że Taifun będzie musiał zapłacić.
sorry ze odswiezam temat ale chcialem sie zapytac czy nikt nie ma na dysku tego dissu na kolesi (ten ostatni diss) , chcialem go przesluchac ale juz go usuneli na patrz.pl , wiec moze ktos ma jeszcze tego dissa i moglby uploadnac i dac linka?
Lord Wlodek
09-10-2007, 15:34
Muahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahaha hahha
kthxbye :D:D:D
Po zbuju fajne... Raczej denne.
Chociaż wasze i tak lepsze od tych drugich Deftów( ich texty...żenujące)
Takie nagrywanie obraźliwych piosenek to głupota, ale jeśli chodzi o wojne, to mam nadzieje że Taifun będzie musiał zapłacić.
Taifun zaplacic?
HAH :D:D:D:D
Zostawie Ci to do przemyslenia.
Moim Zdaniem on tak nisko sie nie posunie ! :evul:
Po ch*j na forum dajecie takie Gówna i tak to nawet popowi nie dorowna.Jak mam komentowac takie teksty lipne ? Bez zastanowienia i ze spokojem krzykne: Jebac takie disy jebac takie cos!
Spiewac(?) kazdy moze ale nie jak jakis łoś...:baby:
ladnie najlepszy chyba na tym forum
gz ;)
Psychotata
09-10-2007, 20:02
Niezle to jest ^^ gdyby porownac was i wczesniejsze dissy to tamto jest ''niczym''.
Skoro juz odkopaliscie ten temat to zapytam, zna ktos moze bit z Anty Vision vol2?
Psycho-Tata
09-10-2007, 20:55
Jebnijcie sie w leb... wasze flow to w ogole mega super hiper qrwa rozpierducha! mofe dotknonc?????????
kthxbye
Koronowany rycek
09-10-2007, 21:48
Dobry bit,jako takie texty. Ale flow to naprawde na niskim poziomie.
SUBIEKTYWNE zdanie. pozdro 600 v
w tomb raidera sobie ludzie grajcie jak lubicie sie w archeologow bawic...
Heja_banana
10-10-2007, 00:40
10 znaków.
Ale się tu namnożyło ekspertów od hip hopu, rapu, dissów i w ogóle pro evul ziomków z tego klimatu~ Wiedząc że oni może w życiu nie mieli mikrofonu w ręce to same komentarze EKSPERTÓW o dykcji, rymach i w ogóle. Ja komentarzy do tego typu posta widzę niewiele - albo się komuś podoba, bo śmieszne i żal takich ludzi ;d albo całkowicie żałosne i strata czasu. TO SĄ AMATORZY (jak już inteligentni ludzie i mniej inteligentne dzieci na tym forum zdążyło przeczytać), którzy nakręcili to żeby nie być gorszymi od tych drugich. Jakbym ja miał zamiar stworzyć coś takiego to na pewno bym się starał coś śmiesznego. No nie ważne, POZDRO WSZYSCY EKSPERCI OD DYKCJI, RYMÓW I WSZYSTKICH ZioMóÓÓófF. Bayo~
@topic
Są ostrzy, jedni lepsi od drugich. Tibia? Dissy? POWAH! Po prostu Hail dzieci i młodzież po mutacji głosu z niedorozwiniętym mózgu.
To raczej przypomina wyzywanie się nawzajem dzieci z piaskownicy :confused:
A Dissy to są w moim podpisie B)
Zajebiste, kosa wiecej takich chłopaki xDD
Ymy,Fallanthu czekam na wasz powrot i jakis film z dymow =)
Nietypowy
11-10-2007, 17:21
Hmm dziwne że odświeżony temat :) Thx za pozytywy ... po tamtym dissie nic nie nagrywaliśmy już ale 2 tyg temu wzieliśmy się znowu za nagrywki mamy lepszy sprzęt :) Pzdr
P.S. niektóre komenty żal .... zielonego pojęcia nie macie a piszecie bzdury ... ehh Pzdr
Arek Dozamet
12-10-2007, 12:04
Ustawcie sie na rl a nie pajacujecie przez neta, zal....
Nietypowy
12-10-2007, 16:39
@Up
Ustawki w Rl, a beefy to 2 różne rzeczy ...
" Jak nie wiesz o co kaman... To weź się kurwa dowiedz ... " ;)
Ustawcie sie na rl a nie pajacujecie przez neta, zal....
Pozabijajcie się za grę internetową! O jak ja kocham to forum...
LoL?
Niedosyć, że forum jest podzielone na Dusków i Vision.
To jeszcze Wojna Dissów. O lol.......Ale powiem, że niezłe haha xDDDDDDd
fajna czcionka xd
Nie mam pytań.... głupia gra internetowa majaca 16 mb po zainstalowaniu ( ironia... ) skłania was do takich rzeczy..... to jest juz poprostu zalosne.... szczerze mowiac sledze to wojne od jej poczatku. od Duss vs. Vision i nawet mi sie to podoba ale to jest tylko gra... teksty typu "Bede walczyl za nich wlasna krwia" (na ktoryms z filmikow widzialem) Jest poprsotu do przesady przegieciem. TO JEST TYLKO GRA LUDZIE ! Nie macie pojęcia chyba o tym jak się zachowujecie ;P Plx opamiętajcie się & good luck boys ( & girls xD )
Swiontas
29-10-2007, 00:42
duzo tekstow z beefu tede vs płomien 81/nowator
"Diss jaki diss? Reakcja normalna, na ten poziom rapu porażka totalna"
w kawałku Nowator - Przed Czasem
"Diss jaki diss? Reakcja normalna, Tede ma downa"
"Obraziłeś Bielsko, ktoś ci wjebie już dzwonił do ciebie"
w kawałku Tede - 69
"Mam ludzi moich ich jestem pewien, ktoś ci wjebie już dzwonił do ciebie"
"Ruszyłeś bitów których sie nie rusza, Imargam to cipa zrobiona przez lamusa"
w kawałku Płomień 81 - Kiedy powiem na osiedlu
"Ty pierwszy ruszyłeś rzeczy których się nie rusza dziewczyna, rodzina, wyzywanie od lamusa"
wiecej mi sie nie chcialo pisac
Jaki Rytm Dzieci to nie rytm tylko bit po peirwsze po 2 nawet nawet wam to wyszlo;] POZDRO:)
Żal weście sie za grę, a nie piszecie jakieś głupie teksty...
Albo się uczcie xd
Bo nikomu nie potrzebne sa wasze nic nieznaczące teksciotry
ISHON _/:cup:
Ej no ludzie fakt ze to jest tylko gra ale troche wyobrazni.
Vision Ownage !
Widać że wiedzą co robią i dlugo w tym gownie siedza , fajny bit , wejscie pod bit , styl , pozdro
Proszę więcej tych "dissów!"
Naprawde zajebi*ty diss dawajcie wiecej
tesz chcem być fajny221111!
A co do tych elo młodzieżowych dissów, to szkoda komentować;)
kosa_kosa
31-10-2007, 21:10
tesz chcem być fajny221111!
A co do tych elo młodzieżowych dissów, to szkoda komentować;)
Tego nawet dissem bym nie nazwal... :]
Wiem, że się powtarzam, ale jakiś CYMBAŁ (tak, do ciebie mówię!) kasował mi te posty.
Chodzi mi o to, że członkowie obu tych gildii są najzwyczajniej w świecie, niekonsekwentnymi pop*erdoleńcami. Głupie pixelki, doprowadziły ich, do nienawiści w realu pomiędzy sobą. Dowodem są między innymi te jak to kolega u góry określił "młodzieżowe" utwory. Banda psycholi. Tak w moim mniemaniu wygląda ta wojna.
Misiulekkk
01-11-2007, 13:50
Jednym Słowem S.Ł.A.B.E
Vison winner ;] Dusskines lipa w huj co to ma być ?
Nietypowy
10-11-2007, 12:17
Huh trochę czasu już minęło od nagrania dissu ...
Co do niektórych komentarzy, diss został nagrany nie z powodu gry ale z powodu nagrań Vision i Dusków, chcieliśmy pokazać że umiemy zrobić to lepiej niż oni a ich poziom jest marny... Nasz sprzęt był naprawdę kiepski więc ci co porównują to z legalnymi produkcjami i mówią o tym " gówno " są śmieszni ;).... " dziś wiem żeby do czegoś dojść trzeba od czegoś zacząć " heh... dopiero zaczynalismy z nagrywkami w tym czasie gdy nagraliśmy diss, myślę że jest o wiele lepszy niż diss dusków czy vision... I wiem że nie którzy z oceniających nie mają pojęcia co to jest rap ...
Daje nowy link do dissu z powodu prywatnych wiadomości...
http://rapidshare.com/files/68699138/Blef_-_Po_kr_lewsku.mp3.html
Pzdr :p
Nietypowy Wbijaj w tych cieci co nie wiedzą nawet co to rap, wg mnie robisz rap na bardzo dobrym poziomie jak na warunki domowe, dobre texty masz.
Nietypowy
11-11-2007, 09:27
Wielkie dzięki xP ... Widzę że orientujesz się w klimatach ;) Szacunek... Pzdr
Vision mistrzowie kurwa na wojnie jak i nas dissach :D.
Nie moge ze śmiechu z dissa dusków jest tak żałosny,że śmieszny
"vision to śmierdzące gówno nic nie warte","a ja Cię mogę jechać stary do przyszłej zimy" takie teksty to pisałem jak miałem z 12 lat...Mistrzowie czekam na next dissy od Vision B).
takie teksty to pisałem jak miałem z 12 lat...Mistrzowie czekam na next dissy od Vision B).
Nie wieże że teraz masz więcej :/
dzieci hip hopu znow beda walkowac temat tych popierdolonych dissow bo jakis kretyn musial odswiezyc temat...
Golden'Fanatyk
02-12-2007, 16:55
n1,
/10znakuuuuuuuuffff
dzieci hip hopu znow beda walkowac temat tych popierdolonych dissow bo jakis kretyn musial odswiezyc temat...
wg. mnie ty (zakładając,że zrobiłbyś diss'a) to wcale nie byłby rewelacją.Kretynem największym to jesteś ty skoro chciałeś żeby topic znikł gdzieś w forum to debilizmem była odpowiedź na tamtego posta...
Nietypowy
08-12-2007, 18:13
Sam jesteś kretynem pisząc tak kretyńskie posty kretynie...
Pozdrawiam ;]
Dark Horseman
08-12-2007, 18:19
A ja nie wieRZę, że Ty masz wiecej -.-'
To do Wszystkich ktorzy mowia ze nie mozna tego nazwac dissem itp To wymyslcie sami Lepszy.Idiots.
@topic
Naprawde ladny diss Vision,a Duskow do du*y
Nietypowy
09-12-2007, 12:17
@up
Skomentowałeś diss Dusków i Vision... Skomentuj jeszcze nasz ;] Pozdrawiam
Ramona 23 I Galon - Dis Vol. 3 (Feat. Rafi, Kowall, Slon, Lont, Shellerini)
Kilka waszych tekstów jest z tej piosenki. ;)
Hmm wasz diss jest dobry, ale tam prawie nic nie ma związane z Tibią. ;) Mimo wszystko lepszy. ;)
W dissach przede wszystkim wazne sa panche ... ja w zadnym nie widzialem za wiele.. ? wracac do tibi a HH Kulture zostawic prosze .. zalosne
Jak to wg ciebie jest "prawdziwy diss" to nie jestes wiele lepszy od nich ... wstydzilbys sie to pokazywac opinii publicznej ...
xXxKaiserxXx
23-01-2008, 00:31
diss dusków jest chyba najlepszy z tych all btw ja mieszkam zara kolo biela ^.^
Bialason
23-01-2008, 22:19
Śmieje sie z was cała polska... Tibijscy raperzy :baby:
http://myspace.com/motson71
stestuj ziomuś.
Luckymen
23-01-2008, 22:59
HAHAHAAaaaa...
LoL - Beka a maksa, dzięki za poprawę humorku pod wieczór ;p
Mistrzostwo poprostu - Lech Roch Pawlak aka Scorpion by się tego nie powstydził ;]
A tak na poważnie : robicie z siebie idiotów...
Gdybym ja takie coś nagrał to chyba spalił bym się ze wstydu, a wy z tym do ludzi, gratuluje odwagi ;]
W ogóle słuchałem tego kawałku pod bit Molesty i jest to jedna wielka kserówka, ale najbardziej rozbawił mnie moment, kiedy w odpowiedzi na któryś tam diss Vision typ mówi ( uwaga cytuję ) : ""Dobra Imargam zrobimy to w tempo " stary kim jesteś, jesteś liryczna mendą ", kradniecie od innych punche i rymy..."" dla niekumatych w tym temacie Eldoka użył słów w "pazurkach" ;p w Płocku...
Zero logiki tekstów, flow jak by wam słuchawki opóźniały sygnał dochodzący do waszych uszu... Bitów nie będę oceniał, bo nie wasze, a co do jakości to nie będę nic mówił, bo nie każdego stać na studio ;p
Nazwanie któregoś kolegi liryczną mendą to zbyt duży komplement dla niego ;]
Ogólnie nie jest dobrze koledzy, wstyd i hańba :(
po co to odświeżaliście? przecież to stare jak świat..
Nietypowy
25-01-2008, 09:18
No stare... Jeszcze z lutego ^ ^...
Tu nasze new kawaliny jakby ktoś chciał looknąć... Jakiś progres jest :p pzdr
http://www.streemo.pl/Portal/Song.aspx?MediaId=182789
zaczęło się od wojny a przeszło w co? w dissy...(jesli to mozna tak nazwac bo bardziej pasowaloby zbluzganie kogos z kradzionym bitem)...
najlepsze jest to ze vision i duski chcieli zrobic otoczke grozy, chcieli być ziomami tibijskimi i być fajni, kiedy któraś z gildi przegrywała open battle druga odpowiadała : "stary sram na tibie my tu mamy melanże wodka sie przelewa jak paliwo z cysterny" kiedy tak naprawde gówno mają a nie melanże...wogóle to na ulicy wstydziłbym sie powiedzieć cokolowiek o tibii bo to obciach jak nic...
Aphydioon
26-01-2008, 02:36
kocham archeologów <3
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.