PDA

Pokaż pełną wersje : Pożegnanie

Wenter
15-09-2004, 11:13
wenter lvl 52
Isara
Thais

Witam wszystkich znajomych z isary oraz all z innych serwow wczoraj zakonczylem przygodę z tibią i powiem wam że sie z tym dobrze czuje, najtrudniej bylo rozdać staff mój wart byl ponad 400k. Jak powiedzial moj kolega z rl Xczarny najtrudniej bylo wywalic 1 fsa potem juz poszlo szczegolne pozdrowienia dla:
Stona
Przemo Bydlaczek
Sulik the Danger dragon
Hakoonin
Sry jak kogoś pominąlem
Pease!!

ketsok
15-09-2004, 12:06
heh.. to ze skonczyles z tibia, nie znaczy ze powiniens skonczyc z tym forum :D ja juz nie gram w tibie od 2 misiecy a na forum siedze...zostan an forum...

ps. mi tez sie zdaje ze zycie ebz tibi lepsze...teraz czesciej chodze z kumplami na piwo, czesciej dowiedzam moja dziewczyne a co za tym ide czesciej sie całuje :D:D:D no dobra... to bylo bez sensu..ale tak jest..tibia okropnie pochlania czas..teraz wchodze na te gierke raz na 2 tygodnie zeby sobie z kumplami pogadac...

kubasbubas
09-10-2004, 18:14
Ja tez sie chcialem "rozstac" z tibia, ale nie moglem i doszedlem do wniosku, ze sie nie rozstane tylko ogranicze granie. Trudno sie rozstac, bo zawsze sie mysli "nie rozstane sie, bo sobie kupilem c armora tyle wlozylem pracy na nic?". No, ale tak wlasniwie to tibia nie ma wad poza tym, ze pochlania czas. Np. mozna podszlifowac jezyk mowiac "hi","sell ....","yes","bye" :D .Tibia to tak wlasciwie drugie zycie.